Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Я Брюховичі дуже люблю. Це без образ і натяків. Просто сама дівчинка начається і мешкає у Львові. А свято було місцевого рівня, з місцевими священиками і керівництвом. Я вже потім зрозуміла, що то просто хтось профінансував і запросили діток з усіх усюд, але талановитих.
    І ліса мені там також подобаються. Відразу якось так, ніби вдома побувала...

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Сходила в поліклініку, дві години чекала лікарку, бо в неї був професор, потім на базар. Прийшла додому, поїла десерт, друге, перше і канапку (ага, саме в такі послідовності))), тепер би поспати. Але ні спати, ні відпочивати на жаль не вийде, бо їдемо зараз з мужом і малим на Сихів . Їдемо в ЖЕК прописувати малого. Ех, купу нервів си стріпали, поки свекруха дозволила дитину там прописати, хоч офіційно її згоди на те і не потрібно, але то вже зовсім інша історія. Тепер головне, щоб з домовою книжкою не запорола, бо казала в руки не дасть, а сама принесе і забере. Ну, дурдом, одним словом.:8: І що поробиш...:)

3. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

а в мене з брюховецьким лісом тільки одні асоціації - когось вивезли, когось знайшли..бррр
    А мені напевно в жилєтку, в молодшого ангіна.

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

та ну. А у мене-земля, встелена квіточками навесні, пташки, свіже повітря. Еххх, чот у мене ностальгія за нашою хаткою з'явилася.:D
    Я тішуся, що я зараз живу в такій місцевості, де природа просто казкова. Для мене це важливо, бо це і здоров'я, і насолода для душі і серця. Тому і Брюховичі люблю зі всіма недоліками :)
    А у мене як завжди-у всіх понеділок початок робочого тижня, а у мене то початок вихідних :), замість суботи і неділі. Надворі спека, але іду на спорт, бо треба і попотіти трохи ;)

5. карапуз

карапуз Well-Known Member

У п"ятницю Юстя виступала на дитячому книжковому форумі, у суботу - перша сповідь
    , вчора - перше Причастя. Такі світлі та багаті подіями були вихідні :girl_yes2:. Попереду випускний та останній дзвоник :girl_smile:.
    Я вирішила запускати волосся і пішла...підстриглася :girl_spruce_up:.Так хочу шоколаду, на вулиці дощ, а вдома коробка цукерок, яку вчора залишили в машині і згадали про неї лише сьогодні. З гарних цукерок різної форми зробився суцільний шоколадний шмат . Планувала викинути, але певне перепрошу і з"їм :pardon:.
    Зараз приїде чоловік з Юстинкою, а мені так не хочеться готувати вечерю :girl_in_dreams:. От і думаю, якщо їм на обід смакувала полуниця, то може вони нею і повечеряють :girl_wink:.

6. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Вийшли сьогодні з доціком погуляти, зупинились на дитячому майданчику. Стоїмо з Нікусіком біля лавки, краєм вуха чую шум і якось інтуїтивно роблю крок вперед. Тут позаду грохіт. Обертаюсь - в лавку, біля якої ми щойно стояли, влетів мотоцикл. Нікуся злякалася, у мене шок. Водій-старшокласник звалився, поматюкався і, як ні в чому не бувало, пішов спілкуватися з дружбаном. А в мене ще довго руки трусились. Якби з доцьою не відійшли трохи, то він влетів би прямо в нас.

7. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

8. maric

maric Well-Known Member

Кілька днів назад заразився ангіною. Думав пройде,пройшло кілька днів а нет((( пішов до лікаря якого знаю як толкового ЛОРА і він мені сказав що ангіна плюс початок гаймориту. виписав мені лікарства - тепер уколи будуть мені шпігувати в мою попу файну))))) От сиджу і лікуюся і погоду вам пишу.

Добре що жара впала і дощі почались а то би зварйував дома(((
    Може мене небесна канцелярія пожаліла))) тому й така погода)))
    А завтра в мене ще й ДН.еххххххх)))))

9. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

А в мене сьогодні маленька врочистість:give_rose:, сьогодні виповнюється 9 років від дня нашого одруження :kiss3: (до слова погода була такою ж як і сьогодні та й ще дощило практично цілий день).
    Сьогодні будемо нашим сімейством трішки святкувати:nyam2:

10. AilataN

AilataN жива

Лажу по хаті як мішком прибита..
    Не виспана, мала робила концерти в ночі, бо ми її окремо поклали спати. З нами спати вже не може ( тісно) і сама не може.
    Як чоловік пішов на роботу, не знаю. ще й погода сприяє ...

Зранку прийшла в гості наша няня, провели гарні дві години, гралися- балакали, пили смачний чай і каву.
    Чекає мене приготування обіду, а настрій є на "піти купити вареники". Або на " піти в кафе поїсти".
    Ще залишилося 12 хвилин до закінчення мульту і треба включати особисту фантазію, напевно буде урок читання.

Треба срочно щось придумати з категорії " врочистість", але в голові тільки асоціації "врочистість=море, сонце, пісок, кукурудза, креветки".
    So...

11. Virginia

Virginia Well-Known Member

обідаю...:boredom: Вклала своїх спати і маю таку розкіш... і так кожен день.
    Мій жайворонок, який живе в мені вже ледве дише, від лягання спати в першій ночі.
    А ще як на зло полетів бойлер (гарячої води центральної, апріорі, літом не буває).
    Жую той кусок м"яса і чую що зуб болить, блін... одним мінінгітом більше.
    Така вже прозище, що далі нікуди. Як рятуватись від того??? Чи то вже тоді, коли ті пупси підростуть? Бувалі, підкажіть?:)

12. AilataN

AilataN жива

Я настроїлася, що як місяць піде на спад то з ним всяка кака , включаючи поганий настрій, теж піде на спад.
    І щезне, як злий сон. до наступного повномісячня:).
    або до пмс. якось так.

Я сьогодні трьом людям зіпсула настрій. А вони того хотіли, то точно))) Бо з захватом слухали моє ниття.
    Сорі, я спеціально, нічого особистого))).

13. Багіра

Багіра Well-Known Member

я то думаю, що то у всіх такі бзіки і ненормальна поведінка:)
    мені вчора телефон розривався від людей, які хотіли трохи понапрягати))
    сама я якась вяла, але сни сняться яскраві)

14. Женічка

Женічка Well-Known Member

Відгуляли перший випускний, садочок па-па :) Сашці, звичайно, не дуже цікаво було :). Трохи потягав тата по поверхах, я вся мокра і емоційно виснажена, вже всі вдома :)
    Роман бурчучи, поплентався на кухню істи, Настя втекла до подружки сусідки, Сашку відключило після двох :) цьмоків, а я лежу, дивлюсь на стелю... в хаті мега армагедон, як то розгребсти, а головне коли, малий кроку ступити не дае. Чи то всі мужчини такі уваговимогливі, чи лиш моі :)

15. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

16. Женічка

Женічка Well-Known Member

17. olena

olena New Member

А ми тоді відгуляли другий випускний, початкова школо па-па. Все пройшло дуже швидко, але дуже емоційно, я аж просльозилась, коли наша вчителька читала свої вірші, які написала для дітей і батьків. Моя звізда поїхала святкувати випускний до однокласниці, оскільки спільного святкування не організували, а я погнала на роботу.
    Зараз заберу своїх меншеньких гавриків з садочку, куплю щось файненького в магазині, заберу випускницю з гулянки і ... додому- святкувати в сімейному колі.

18. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Вітаю! Ви не плакали?..

мене таке 31.05 чекає, то батьки всі кажуть, що певно будуть ревіти. Я теж навряд чи втримаюсь, щоб не просльозитись на виступі.
    Як то пролетіли ті роки, як згадаю, коли таку мацьопу віддавала в садок в 2 рочки, безпорадний ще такий був... На першому виступі з садочка - то такі всі малесенькі, як гляну, то ніяк не візьму до голови, що то я за мама така була, що відважилась в 2 рочки його віддати в садок, в буквальному значенні відірвати від себе.

Взагалі настрій сьогодні якийсь такий - хоч сядь і плач, геть нікудишній... Все по дрібницях - і отак назбиралось різного, що... тепер теж чекаю з вами зміни фази місяця.

19. shparynka

shparynka Well-Known Member

То магнітні бурі у всіх, чи що? я також така сьогодні незібрана, ніяк не можу скластися докупи. Відчуття прибитої пильним мішком з-за вугла. Їсти не готується, в магазин не йдеться, а хочеться плакати, плакати, і жалітися комусь, щоб по голові погладили. Ех, але то всьо тіко мєчти, бо мій суровий мужчіна жаліти не вміє(( вчу-вчу, одні двойки((

20. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а у нас з мужом нині святковий день...23 травня ми почали "ходити":girl_crazy:так вже 15 літ "ходимо"..з цього приводу муж мав спецзамовлення -вино і суші..зараз я досмажую йому його вечерю, бо ТАКЕ він не їсть...
    а ще завтра закінчується наше затяжне 2-тижневе PARTY...як почали Маркове ДН-Свято Букварика-Свято матері (нині в садочку)-Останній дзвінок.....слава Богу, що вже майже кінець, бо то неможливо стільки святкувань:girl_in_dreams:

Останнє редагування: 23 Травень 2013
Статус теми:
Закрита.