Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Я завжди на смітник виношу - бомжикам допомагаю)
    А вчора в газеті прочитала, що можна сюди занести
    http://www.wz.lviv.ua/articles/109787

2. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

3. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Вчора ввечері повернулись з термальних купалень. Були в Косоні. Враження супер!! Величееезна територія, декілька різних басейнів, для діток майданчик (безкоштовний батут - то взагалі скарб, для нас, батьків дітей, які скачуть, як шалені хом'ячки). У суботу похолодало, то був справжній екстрим - темп-ра повітря + 18, а вода + 43. РОздягаєшся і летиш у воду, яка парує. Купались усі, навіть Нікуся. А от вилазити на той дубак нікому не хотілося :) Вчора вже була спека, тож не так цікаво :))

4. Gala

Gala Well-Known Member

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

дуже насичена була неділя, думали що пробіжимося галапом по форумі і ніц не купимо, а були праві тільки в першій частині очікувань, бо справді пробіглись, але стільки кльового накупували, що руки відвалювались:girl_impossible: мали святковий обід з нагоди дня народження мого брата і мого чоловіка, так вони обоє шістнадцятивересневі, погостювали недовго з батьками в дома в брата і помчали додому бо на 17 вже мали запрошених гостей до ресторану. Домчик залишися вдома і до нього приїхали бабусі, що святкували в своєму колі дні народження своїх синочків ггг а ще залишились купа нових книжечок, пластиліну і т/д/ Гарне було святкування і багато подарунків, а сьогодні воно продовжується, але тільки в чоловічій об"єдниній компанії брата і чоловіка в сауні, такщо ми скучатимемо цілий довгий вечір без татка. Але він нас вранці задобрив кавою в центрі міста, а ми з Домчиком отримала масу задоволення від гуляння на майданчику який скоро стане нашим рідним:girl_dance: няні в нас вже більше не має ніж є, цього тижня взагалі не буде і то мене засмучує гОловно в тому моменті, що синочок вже годину спить на циці і від нього не можливо відійти...
    В хаті чисто і наварено, настрій гарний, погода сонячна-люблю такі дні:girl_in_love:

6. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А ми їздили в Олесько і Підгірці в замки - класно, дуже задоволені, особливо малий! Вже не міліціонер а лицар росте :girl_haha:

7. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Знімаю головний біль кавою, паралельно шукаю в неті, що можна зробити з кавуном (варення якесь чи що), бо чоловік купив великого кавуна, не розрізав, довірився продавцю і тепер маємо рожевого і не дуже солодкого, зате великого кавуна, якого ніхто не хоче їсти. Я б їла, тільки вранці ще не хочу, а ввечері вже не хочу, ну а на роботу його з собою не візьмеш.
    Мали гарні вихідні, приїжджала мама з сестрою, то ми нагулялись, з'їздили до свекрів, набавили там котів і дуже весело їхали додому в електричці (грали в "Є контакт", спершу на нас всі заглядали, потім підходив якийсь хлопчина і питав що то ми робимо, потім приєднався до нас один чоловік і навіть моя мама втягнула в гру :))
    А сьогодні настали робочі будні.

8. lizarda

lizarda New Member

БАНК РЕЧЕЙ. Ті, хто готовий надати допомогу можуть звернутися за адресою: м. Львів, вул. Героїв УПА 78, або за номером телефону: 239-32-91 (понеділок, середа, п’ятниця з 10 до 13 голини)

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Бігала по справах, потім ще заїжджала до мами, потім на базар. Прийшла, а мій чоловічок порається на кухні- запікає картоплю з салом.:nyam2: Каже щоб я не пхалася, бо нині він хоче сам. Добре, мені ж на руку. Сиджу п"ю каву, хрумаю вафлі. Приводжу нерви до порядку, бо якась реально спантеличина, і напружена, і знервована з того всього.
    Зараз біжу за малим в садок, далі прогулянка, потім чоловіка на роботу в нічну відпровадити... Вже майже вечір, а таке враження, що цілий день ще попереду:)

10. oksumoron

oksumoron Active Member

вихідні, не пройшли, а промчались:ed4d70def841dc74b57! в суботу фестиваль філософії, багато цікавих виступів, відомих доповідачів! продажі всяких дрібничок, дегустація безплатна вин (це щоб потім краще філософствувати):girl_in_dreams:! в неділь продовжувались розваги і безплатні вина! познайомилась нарешті з дівчиною нашого спільного знайомого, так ми з нею добре собі зговорились, що розійшлись десь по 11 вечора! :girl_dance:
    побувала вперше з чоловіком в місцевому ботанічному саду, була на виставці мистецькій! :girl_impossible:
    а завтра продовження святкування, бо день народження сестри чоловікової! :girl_crazy:

11. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

В нас сьогодні свято - новий рік :) Живем в такому районі, що тих, хто ходить в синагогу переважна більшість. І які ж вони всі сьогодні гарні-святкові-нарядні, в сукнях-капелюшках-підборах, проходжаються вулицями, Марічка так на них заглядала ледь з візка не вилазила :)
    Вчора день був невдалий. Нещодавно тільки от писала про кермування а Англії, і вчора мала першу в житті дтп: стояла в корку на дууже вузькій вулиці, в другу сторону рух був нормальний, і якесь м..ло так гнало, що знесло мені бокове дзеркало. Якщо б їхав нормально, то я б встигла на бордюр виїхати, ну чи б то чудо могло по бардюру поїхати. І навіть не зупинилось, не вийшло, і не вибачилось. Мала дуже попсутий настрій.

12. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

А я вирішила всі свої справи, з"їздила в Сільпо на закупи, накупила собі смаколиків, попала на гарну рибку до ухи і вже вдома готую їсти. Потім поїду за домашніми варениками і пельменями до знайомої (дуже смачні вони в неї і мала обожнює її пельмені-вушка). Сама роблю вареники-пельмені вкрай рідко і довго пацяюсь, а так і недорого і смачно і часу не витрачаю і не псіхую шо тісто не таке як має бути.

13. kyharochka

kyharochka Member

А я зранку закривала щавель, потім трошки фізичої праці на городі біля будинку, тепер насмажила квіточок в пивному клярі(від Фіяни), ще б яблучок почистити і можна вже відпочивати. Єдина врочистість - нашій сімейці сьогодні 2 рочки і 5 місяців.

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ну от ми і вдома...Останні пориви врочистої відпустки - татко сьогодні весь день провів з нами, допомагає адаптовуватись до нового ритму. Вечір закінчили в піцерії, відмітили приїзд...
    А душа ще хоче тепла і моря...Якось воно тяжко доходить: зранку сідали в машину - ще при +30, а ввечері ближче до наших країв - вже заледь +13, і за вікном авто чим далі, тим тепліше вдіті люди. Виїжджали з кондиціонером, а приїхали з підігрівом і закутані в ковдри.
    В Умані в готелі дитина спитала - "мам, а то тепер наш дім?":girl_impossible:...от такий турист:girl_cool:

15. Bonita

Bonita Member

:girl_in_love:Останній робочий день і Відпустка:girl_in_love: Вже не можу дочекатися 5 години і на місяць відпочивати. А попереду стільки всього нового, невідомого і цікавого. На найближчі 2 дні маю багато запланованого, що навіть не уявляю як все встигну. А потім море-сонце-пляж-романтична подорож..... :kiss3:

16. Virginia

Virginia Well-Known Member

Навіть не знаю, може то мені в жилєтку... розбила банку парфумів:8: в хаті можна здуріти:bad: Добре, що погода гарна і можна повідкривати вікна і втікати на вулицю.

Коли б то знайти час, щоб повідбирати фото і зробити їх нарешті???

17. Kryhla

Kryhla Member

Мій забіяка післявчора теж мої розбив-ще пів баночки було :girl_mad:
    Тепер немаю ніякої пахнилки і до д.н. ще довго...

18. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Почну із п"ятниці. На роботі святкували народження синочка у співробітника, тому після обіду обіду роботи як такої не було. :)
    Після роботи була здибанка :girl_in_love:, а потім ми трохи погуляли із колегою-археологом із Харкова - вона приїхала до Львова із родичами на кілька днів :).
    У суботу поїхала додому - із Білорусі приїхала тітка із сином - моїм улюбленим - і єдиним ))) - двоюрідним братом :yahoo:. Дощ і паскудна погода не стали на заваді класному настрою :man_in_love: Цього разу тітка не діставала, як минулого приїзду , і тата нема зараз вдома :). Натринділися, тітка розказала про аварію, в яку потрапив брат 2 серпня - на ДН сестри Я посто в шоці, сподіваюся, другого такого "уроку водіння" братові не знадобиться - то мало навчити...
    Ще виявилося, що у сусідів помер дід, а якраз у ці вихідні було весілля у його внука у Стрию. Само собою, що весілля переносити ніхто не став, але невеселе вийшло...

Набрала свіжих овочів-фруктів, та й у неділю поїхала до Львова. В машрутці мені стало зле, а ще й якийсь вуйко, від якого на цілу маршрутку смерділо цигарковим димом, весь час зачиняв ледь привідкрите вікно біля мене. :sad:
    Кинула речі на квартирі, побігла до церкви :)
    Потім була здибанка :air_kiss:
    А з понеділка - робота. Мені подобається тут працювати :). Тіки вчора хлопці поїхали в Луцьк, нас лишилося небагато, тому тут так тихо, що аж дивно. Допиваю горня кави, і йду пацювати :)

19. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Сиджу на роботі і роблю вигляд, що працюю. Правда в кабінеті я сама. Включила собі Металіку і буду працюючи, балдіти. Як я тішусь з того, що ми нарешті порозїжджалися по кабінетах, і нарешті зник гул, і можна слухати музику, і не брати телефон. Ги-ги-ги! Де я ще знайду таке місце праці?

20. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

в мене проза - вже другий день займаюсь заморожуванням овочів на зиму. ще маю великий порив наморозити пельменів, але їх перед тим ще тре наліпити :girl_in_dreams:, ну я і наліпити маю дриг, але хто б мені дитину в той час чимось цікавим зайняв? коротше, чекаю суботи, може благі наміри по заповненню холодильника не вивітряться до того часу.
    зараз ще хочу спекти "перину" від Холлі, а потім на гульки і зустрічати татка з роботи.
    моя дитина має новий режим - один обідній довгий сон і вже о 21 год знову в люлю. добре так тепер.

Останнє редагування: 18 Вересень 2012
Статус теми:
Закрита.