Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

в нас часто таке буває, але я прекрасно знаю хто погано зачиняє дверцята :girl_yes2:
    нічого, зголодніє сама вилізе на світ Божий:girl_curtsey:

ну а в мене сьогодні перший робочий день після трьохмісячного відпочинку:girl_in_dreams: кожного року дуже цікаво знайомитись вперше з новими студентами.
    надіюсь по тому ще якась врочистість буде:d23:

2. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Проза: чоловіку мали видати з\п ще 20 серпня, але... :girl_nea:
    Коротше, чекалисьмо вчора, але ту дівчИну, яка мала її видати, за його словами, кудись послали. То ж чекаєсьмо нині. Забрав останні 6 грн. і пішов на роботу, я лишилася з 1 грн. 94 коп. Адррррррррррррррррррреналін, блін! :girl_mad:

А в суботу моя мала проігнорувала лінійку і поїхала з чоловіком і свекрухою на село. Привезли два кульки яблук. То ж я маю майже яблучну дієту - їм по 4 яблука щодня і смачний компотик з натурпродукту. То має бути врочистість)))

3. Heureuse

Heureuse вірю...

ляляля, сьогодні місяць як ми одружені! :girl_in_love:
    і коли питається той час пройшов? ше ніби вчора панікувала, майже не спала, нічого не їла, ледь не падала в обмороки вже будучи в сукні і чекаючи поки приїде наречений :xaxa: ех, дні пролітають шалено...
    а я собі сьогодні релакснула в салоні- три години займались моєю головою. в результаті вийшла з ідеально блискучим, ідеально пофарбованим волоссячком і новою стрижкою! а, і з того всього запізнилась на роботу ггг))
    тут мені трохи потріпали нерви, але то таке, вчусь не витрачати свій дорогоцінний спокій на всілякі дрібниці. отака я мудра стала :)

4. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Проза на роботі не було світла й ми нудились, врочистість- прийшли 3 мої посилочки - 2 з платтями, одна -спідничка , все так мені ідеально підійшло!! Буду красива завтра - а то так получалось, що маю тільки одні штани "на виріст" 2 блузочки, і 2 плаття в які ще влажу, а тепер таке різноманіття , аж вагаюсь, що то завтра вдягнути..

5. sofcja

sofcja Member

проза - набігалась як ненормальна на роботі, нині обзвонювала все начальство після обіду - язик майже відвалюється і нерви теж похитнулись, змучена шалено, мрію виспатись, але маю ще один підзаробіток, тому коли я ляжу спати - нікому не відомо... треба здати і то якомога скоріш
    врочистість - нарешті розібралась з своїм банком і почула, що братик ще на 2 тижні збирається продовжити перебування в Україні - тішусь:girl_crazy:

6. zaderyshka

zaderyshka Member

Туманно тиждень в мене почався. Кожного ранку туман за вікоцем спостерігаю і в справах житєйських тож туманно все. Я ж бо зараз офіційно безробітна "нахлєбніца" в свого мужа. Але з понеділка мусіла явитись перед ясні оченьки керівнички, бо тре посібних проштовхувати і робочі програмки всякі замінити. Навіть думати не маю бажання за розподіл ставок, відсутнє в мене бажання переживати знову, отака я апатична. Ще й "Розетка" нині розчарувала, не приїхало моє давно омріяне замовлення. Як завтра не матиму в руцях того чуда, то "Розетка" буде в чорнім списку, а оператори нарвуться на обурення, а як приїде - буду у вихвалялках.
    Відправила нинька мужа в Київ на виставку, так хотіла поїхати з ним, стільки народу б побачила знайомого. Буду чекати як на Форум видавців приїдуть, ех. Тато теж поїхав у відрядження. То у нас тепер до понеділка з мужиків в хаті тільки лінивий псиско.

7. Neverland

Neverland Well-Known Member

Зловили ми нашу хому :) Вчора пантрувала над викладеною їжею з мужом до 3 ночі, а хома не з"явилась. Зранку в "пастці" теж було пусто... Ну ми почали совати меблі і... Де думаєте то чудо було? На кухні, під кухонною поверхнею (мусіли все розбирати). Звила там кубло вже собі і з кухні "запасів" на місяць натаскала :) Так би і не вилізла, якби ми не почали шукати, їжі там було ого:girl_crazy:

8. карапуз

карапуз Well-Known Member

Поломався наш фотоапарат, то мала бути жилєтка , але чоловік сьогодні купив новий, тому це врочистість. Завтра буду його тестувати.
    Мартинко сьогодні на майданчику так гарно та делікатно бавився з маленькою дівчинкою, що мені дуже - дуже сильно захотілося малесеньку донечку :girl_in_love:. І Юстинка мене підтримала, також хоче мати молодшу сестричку, але щоб вона такою маленькою і залишилась. Хоче собі таку забавку гарнюню ...і я хочу. Нічого тут сидіти , йду до чоловіка, може купить мені малятко або до лелеки відправить :girl_haha:

9. Holly

Holly Moderator

В мене проза, від вчорашнього ранку не було інтернету, і саме тоді він був мені страшно потрібен. Тож вчора поприбирали і наварили\напекли різних смакот, гарно з дітьми погуляли. А в 4 ранку Яринці стало зле, почала рвати. Отруєння виключаю, бо я і Олена почуваємось чудово. Я розгубилась, бо не знаю, що в таких випадках робити, в нас таке вперше((( Ще й нету не було. Коротше, забрала її до нас на ліжко, а сама дрімала в кріслі. Невиспана, змучена і голова тріщить.

10. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

І в мене те ж, вчора їли ввечері кавун, мені і чоловіку нічого, а малий цілу ніч мучився, животик болів, а зранку вирвав і температура 38.8:sad: Чекаємо лікаря, хоч вже були в аптеці і накупили всього, бо в нас в зараз на поліклініку один лікар і невідомо коли він прийде і чи прийде

11. lawyer

lawyer Member

мали вчора зустріч з музикантами на весілля, дуже задоволені, такі позитивні хлопці попалися. єдине, я так і не наважилася нагадати їм, що дрес-код у них має бути відповідний, а то інколи, як вдягнуться ті музики:girl_impossible:, зрештою, не тільки вони. буду сподіватися, що вони це самі розуміють або іншим разом наголошу на цьому моменті:girl_cool:
    потім були посиденьки у брата, з'їли два баняки раків:nyam2:
    додому приїхала страшенно втомлена, трохи почитала книжку і відрубалась:boredom:

12. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

в нас таке із синочком було внеділю(( теж вперше..
    то коли прийшла в аптеку по ліки жіночка сказала, що в неї із самого недільного ранку якийсь бум на такого плану ліки діткам((( може то щось вірусне? але ми до лікаря не ходили, бо наша ще у відпустці і у вівторок синочок вже був здоровенький...

ну а ми сидимо вдома: побавилися на пісочку. покаталися на качельці. ідемо обідати і спатки))
    після обіду маємо одну поїздку-зустріч. Одним словом нічого цікавого - проза..

13. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

в нас був щойно лікар, сказав, що це вірусне - ентеробіозна паличка...температура 39.3, в мене вже паніка починається, мама каже швидку викликати, а як як в мене пузко ого і мене ніхто не візьме з ним в інфекційну а сам без мами він не буде:sad:

14. карапуз

карапуз Well-Known Member

Фсьо, я відкрила для себе новий метод схуднення :girl_crazy:.
    Погуляли, на базар, до школи, погуляли, додому, поїли (дехто і не встиг поїсти), на танці, на нову пошту, погуляли, додому, перевірила уроки, ще би пасувало погуляти, але...:umbrage:
    Пи.Си . Діти вже чекають мене біля дверей :girl_in_dreams:.
    Побігла я на вулицю :girl_bye2:.

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Минув наш перший робочий день. Я нині півночі крутилась, встала в 6ій ранку, так боялася проспати, бо репетиції тут у нас тепер з 9ої ранку, після моєї роботи у Львові(переважно післяобіду) незвично. Але тішить, що тепер буде стабільність. Ще й киця мені не давала спокою. Я їй туалет в коридорі поставила на новій хаті, а вона щось ще непевна в той коридор ходить і в туалет до ранку з вчорашнього вечора не ходила і я боялася, аби
    не було мимо. Зранку перенесла їй туалет до кімнати і бідолаха одразу сходида до туалету..
    А ще я дуже подивована відношенням на роботі. Дуже всі ввічливі, підходили
    знайомитися, концертмейстер тромбонів привітав нас українською. І хоч то було просто-Вітаємо, та все ж приємно. Надіюся і далі буде так само. Будинок філармонії новий, гарний, так приємно, коли все чисте, справне. Крісла зручні, пульти не поломані, а люди привітні. :)
    P.S. Дякую Вам всім за підтримку, то направду настільки додає віри в свої сили. Дякую щиро. І дякую Богу, бо відчуваю Його опіку дуже сильно.

16. Heureuse

Heureuse вірю...

я до обіду довго-довго спала:) потім забігла на пошту, записалась на укладку на суботу, бо йдем на супер-весіллячко і побігла на роботу. тут то і почалось- то морозить, то в піт кидає, починає боліти голова і спазмувати живіт. дойшло до мене, що завтра видно приїдуть "гості" :beee:
    отак і мучусь..ще трошки і додомцю в ліжко. :girl_in_dreams:

17. preciosa

preciosa Well-Known Member

а до мене вже приїхали... відчуття жахливі, їсти не можу, таблетка ледве допомогла, крутилась по ліжку 3 години поки відчула мінімальний ефект.
    І тепер про таку собі відносну врочистість:) Почався перший тиждень останнього року навчання:girl_claping: Почався дуже халявно, бо я ще вчора ввечері приїхала додому:girl_haha: Коханий так зрадів, бо думав, що буду до п*ятниці і не знав як витримає, а я тут такий сюрприз зробила...
    І не здається мені, що я вже п*ятикурсниця... В універі, як завжди, неполадки з розкладом, із списками... Але ми вже за 4 роки привикли до тих косяків:girl_haha:
    От таке то.

18. Savchenko

Savchenko Member

то так в мене) моє кохане сонечко сьогодні приїхало до мене)) тішусь натішитись не можу...поїхав на 6 днів, але не думала, що так чекатиму його...:girl_in_love: вино відкоркроване...музика файна ...романтика одним словом) Всім гарного вечора)

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Ото читаю і думаю, мій чоловік завтра теж приїжджає і не те щоб я його не чекала, але якось той тиждень без нього збіг як день, не встигла заскучати, може тому що без нього я собі раду краще даю ніж з ним, організованіша і якось все простіше, а з ним розбалувана ним же ггггг
    Сьогодні різко похолодало і я зрозуміла, що не готова до холодів ніяк, у всіх сенсах
    А на ровері як холодно їхати- вітер бррррр

20. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

мали в віторок гостей - натореллу і Ніку з дітьми, було файно
    Софа почала ходити на танці, вілтіс - ти мій кумир:)
    Замовила собі і мужу на сієрі взуття, вперше наважилась на патагонію собі, чоловік кларксам, найкам не зраджує:)
    Манго не підвело, всьо з замовленого замовилось, сенькс Фіяно, сенькс Уляночко;)
    Нині були з доцьком на ярмарку дитячого дозвілля і завтра підем і дитина видурілась в Антошці по самі вуха
    Приїхали мої ніне вест - супер, дитячий картерс і джимб - всьо як все чоколяда;)
    К л а с с с ний тиждень:)

Статус теми:
Закрита.