Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

мене вона мучила практично весь тиждень. Думала, що то від роботи, але вчора вона мене теж допікала.
    Їздили вчора з чоловіком в Ірпінь і Бучу, розвідували що там і як. І пів дороги сварились невідомо за що :girl_mad:, зате решту дня провели в мирі та злагоді:)
    А сьогодні на диво був чудесний день, я з'їздила до церкви Хотіли відвідати "Нормандію в живописі", але там була така черга, що ми вирішили прийти іншим разом.
    З врочистості - купив мені чоловік янтарну підвіску, до моїх сережок вона навіть дуже підходить:girl_in_love:

2. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

І ми))))
    Файний день сьогодні, так романтично провели вечір, аж тепер додому прийшли.
    А ще сьогодні пройшлись з коханим по магазинах. Знайшла собі коротеньку шубку-дублянку прикольну. Але так жаба дусить купувати... Хоч муж каже шоб купляла, поки дають 10 % знижки:girl_crazy:
    Ціни на хутро і дублянки так попіднімались, кашмар. За ті гроші шо я купляла 2 роки тому дублянку в коліно, зараз можна купити хіба курточку.
    Продам свою стару і куплю нову:)
    Ну та бо лежить без діла, за два роки вдягла її раз 10 від сили. Шкода, блін.
    Ще сьогодні їздили замовляти ресторан на бенкет вітчму.
    Виявляється, шоб замовити бенкет в будній день треба за тижні 3 замовляти, бо вже в деяких ресторанах занято:girl_sad:. В основному в тих, які пропонують пиємні ціни))) То скоро треба буде за рік, як на весілля замовляти))
    Завтра маю купу справ, такшо йдем з мужом дивитись фільм і спатки...

3. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

А я сьогодні вся в трудах )) Зате вчора гарно відпочили, їздили в Новосілки до джерела, а потім неподалік лісу влаштували собі пікнік посмажили ребра і ковбаски, ще картопельку мали і салатик, дитина набігалась по полі , я просто лежала , а муж чаклував біля вогнища. Дорога там страшна (
    А сьогодні вранці були на Службі , а по обіді приступила до помідорів, бо ми вчора перед поїздкою ще на Шувар заскочили і купили 12 кг помідорів, тож зараз виймаю з духовки останні дві банки закручую і спати. А на завтра знову закрутки, мама привезла ще перчик червоний.

4. AilataN

AilataN жива

Найголовніші враження відбулися пять хвилин тому.
    пішла вечором зі собаком погуляти, в парку на лавочці посиділа, в неті погуляла з тф.
    оце зараз до Привату мобільного хотіла зайти- а мобільного нема....
    ви б бачили , як я гнала до тої лавки, причому була впевнена, що мого рідненького, солодкого, рідного, милого мобільного там нема...
    Але був, як я його поцьомала, то би хто видів)))

5. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

Ми вчора мали врочистість) Давненько вже так не відпочивала.. і від хвороби і від роботи і просто душею)
    Ходили до церкви на Літургію з ново-висвяченим владикою Борисом.. і якось так гарно було, і хор співав прекрасно і люди знайомі були, атмосфера чудова (як в дома):girl_angel:
    а потім я спекла пирога, і ми пішли з ним на пікнік на Лису гору, і знямкали))) але як то гарно було на той захід сонця дивится, тих цвіркунів слухати, така краса!

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

А в нас була якась жахлива ніч. Малий так погано спав. Крутився-вертівся, увесь час в сні кудись ніби біг, два рази скочувався на підлогу (благо, що ми ставимо біля дивану матрац з дитячого ліжечка). І з того всього прокинувся в 6-і ранку і почав рватися в садочок, бо там є " ляля дюг", ну я так зрозуміла ляля друг. Ледвом вгомонила і вложила ще трошкти подрімати. Таде рівно в тій годині, в якій ми прокидаємось щоб іти до садочку встав і давай одягатись в що попало. І то нічо, що я планувала його нині залишити дома, бо як на диво, не маю ніяких справ. Та яке там, мусіла відвести. В садочку ледве дочекався поки його переодягну, вирвав як куля і все, навіть па-па не дав.
    І ну раз так вийшлло буду нині трохи відпочивати, бо реально поясниця знову розболілася не на жарт. Блін, ну і з чого би це?:girl_sad:

7. Heureuse

Heureuse вірю...

в нас вихідні кулею пролетіли, при чому по сценарію хлопці на ліво, дівчата на право :girl_crazy: святкували "мальчішнік і дєвішнік" наших найкращих друзів. було кльово, але я вимучена, бо 2 ночі дуже мало спала..але то таке, моя найдорожча малявка заслужила..
    зараз знов біжу трошки помагати з весільними дрібничками, бо часу лишилось зовсім трохи.
    ше маю домовитись про манікюри-зачіски-макіяжі, все маю встигнути до суботи і на роботу біжу
    шось трохи болить голова. понеділок як завжди не дуже тішить...:girl_in_dreams:

п.с. вперше за 15 років я сьогодні не пішла вчитись. це явно врочистість! :xaxa:

8. Котя

Котя Оптимістка :-)

У мене починається мандраж, цього тижня відбудиться семінар, який ми з сестрою організовували три місяці :scare: Завтра починають прилітати різні директора з усього світу, яких я за своїх 12 років роботи на цю компанію навіть ніколи не бачила:girl_impossible:, а також купа наших найбільших клієнтів... Боже, дай мені це все пережити, і щоб все пройшло на вищому рівні :girl_angel:

9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

В нас гарні вихідні. В суботу сімейний день, а в неділю ми з малим і ще одною форумлянкою з її малим їздили в гості в Жидачів до третьої форумлянки і її малого :girl_crazy: Словом, мали чудову міні-форумівку. Мені дуже сподобалося, тре повторити. Правда умудрилися заблудити раз в трьох соснах, але з ким не буває :girl_blush2:
    Ввечері ще погуляли в парку, покаталися на атракціонах, а малий сильно поранив долоньку, плакав так бідний.
    А нині я забула що то перше (3) вересня і простояла купу часу біля Універу в корках, швидше би пішки зайшла.
    Зараз заставлю себе попрацювати:)

10. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Вчора був і підйом в 5.00 ранку, і лікуваня прихворілого синочка, і моя швидкісна поїздка за місто, і безмежна радість від купи обновочок, що мені спрезентувала тітка з Польщі, і зустріч-роздача із форумлянками...
    Сьогодні десь об 11.00 відкрила вхідні двері, а з вулиці як "вдарить" страшенний сморід, то одразу передумала іти із дитиною гуляти..
    Синочок спить, а я перечитала ДП і паралельно спілкуюся по скайпу.
    Настрій хороший. Чого і всім Вам бажаю!

11. Orman

Orman Модератор-бомба

я повернулась на уроки французької!

12. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А ми повернулись вчора з моря, сьогодні відправили наших друзів з польщі додому, які нам склали чудову компанію на відпочинку, мася спить, а я ніічого не роблю :), хоч треба.
    Залізла в нет, пробіглась по магазинах :girl_crazy:, і де та форумівка шопоголіків???? :), читаю ДП.
    Сьогодні мася встане, біжимо на НП за якимись черговими пакунками, за Іринкою в садок і на ДН похресника - вже цілих 3 рочки) Життя біжить, осінь ностальгію мені приносить, але на душі спокійно.
    Усім гарного настрою)

13. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

дійсно, я сьогодні якось ностальгічно почуваюся, по дорозі на роботу згадувала студентські роки, перші вересня :), збирання до універу, пари... і тішилася, що то все в минулому, якийсь стресовий був період :girl_crazy:
    гарний цього року початок осені, теплий
    в суботу були на весіллі, то згадували і роздумували, що і самі могли в цей день женитися, бо дата була в ресторані вільна, але побоялися, що буде дощ, як часто буває на переше вересня, тому розраховуємо на бабине літо :girl_dance:, нічого, ще трошки і ми будемо женатіками :)

хоча маю прикрощі з такою погодою і зміною тиску, сижу як п"яний в танку, і надіюся, що все так не буде :girl_crazy:

14. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Оскільки обіднього сну вчора не було Домчик заснув в 20 год, але на тому "лафа" закінчилась, бо цицявся щогодини, і прокинувся в 8-їй ранку бодрячком:)
    Зараз ми запікаємо велику гарну рибку, котру зловив мій тато, я з духовкою бабці на ви тому переживаю щоб вдалась.
    Поки писала то вже і вийняла і спробувала- рибка розкішна, така смакота мммм

15. marika28

marika28 Well-Known Member

Сьогодні проза. Дощ як звідра .Вибралася на роботу в легеньку кофточку заки доїхала змерзла як цуцик. Добре що в тому місті живе мама у неї є трохи моїх речей то передягнулася в теплий сведер під шию:xaxa:. Було так тепленько потім. Приїхала з роботи чоловік приготував такий смачий обід ням ням. Ще і тірамісу приготував . Він у мене молодець.(Хоч де коли хочеться його придушити). Зараз на мене чекає гора прасування. А потім ще і шиття гора.

Останнє редагування: 3 Вересень 2012
  16. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

і в мене проза:sad: ніц не хочеться робити і ще й нема що їсти, бо майже весь свій обід згодувала голодному ближньому в надії що в мене не буде апетиту.. а він є((
    хочу щоб хтось мені готував і мене годував))

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Гризу яблуко і заодно відпочиваю, другий день ганяємо по місті. Вчора дивиомся квартири, нині проходили баданє лікарське, перший раз в житті мені перевіряли слух. Зараз маємо йти підписувати умову на винаймання квартири, надіюся, що все буде добре, бо квартира нам близько до роботи буде.Погода гарна-це тішить.

18. Neverland

Neverland Well-Known Member

Втікла сьогодні наша хома з клітки... Хтось зле зачинив дверцята :sad: От сиджу без світла і пантрую в вітальні, де та шибениця є, щоб зловити. Хоч ноут включила. А ніде її не чути. І що то робити? Вже змайстрували їй "ловушку" і не ловиться.

19. lawyer

lawyer Member

не зважаюче на те, що сьогодні тяжко і довго прибирала, мали ми з коханим кілька врочистих моментів.
    нова забавка коханого Iphone 4S, тепер ще потрібно придбати аксесуари до телефончика (але ж вони дорогі:girl_devil:)
    а після цього відбулась не менш врочиста подія - ми оглянули і замовили номер для першої шлюбної ночі, він так сподобався нам:girl_in_love:

20. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А ми щойно провели останніх гостей.
    Гарний день був з самого раненька. Ті щасливі очі спросоння, які побачили купу подарунків додали неабиякого позитиву на цілий день:girl_in_love:. Мали з мамою трохи приготувань-а Ромчик немов ангелик був чемний-чемний цілий день. Так незвично, давно такого не було. Лише на вечір почав в дітей відбирати свої забавки. Такий собі період скупості в нас почався.
    Зараз в мене гудуть ноги, а дитя кричить "Мама, Ромчик крутиться:girl_crazy:". І коли він вкладеться?
    А мені якось так файно на душі, спокійно, затишно... Певно нічого більше для щастя не потрібно ;).

Статус теми:
Закрита.