Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

і нам відключили, на 2 тижні. Не люблю я цю профілактику, я давно звикла до цілодобової гарячої води і повертатись в 90-ті, коли у Львові вода була за графіком, або відключали гарячу на літо, не хочу...
    Я приїхала від свекрів, набавила там котів і роботу звісно поробила.
    Сьогодні планую гарно провести день;) треба тільки встати з-за комп'ютера:girl_blum:

2. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Судячи по інфо на ЗІКу, в нас гарячої води не буде майже місяць. Просто ненавиджу ту їхню профілактику. Так було і в минулому році. Так ще сьогодні перевірка газового стояка в будинку, то сиджу на роботі, як на шпильках. Бо написали що газу не буде з 10 ранку, а коли прийдуть з перевіркою, невідомо. Попросила сусідку, щоб подзвонила, коли почує якісь рухи в підїзді, але ж то ще доїхати до хатки треба. А якщо не первірять , то газ можуть не ввімкнути, бо треба ще на Львівгаз подати дані акту обстеження. Як то мене дратує. Напевне треба в іншу темку.

3. zetta

zetta Well-Known Member

купила вчора мотику, квiтiв... i насадила -насiяла пiд балконом в нас. Ввечерi поiхали на рибну ферму, то наловили там лосося. Шось мiй гарбузик дуже полюбив мандучитись... чим бiльше кiлограмчикiв тим бiльше iй хочеться на руки... зато татко наш "красавец" попiдстригав своi нiгтi моiми ножничками до кутикули i щасливий... каже, супер ножницi, такi гострi...

4. fillette

fillette Well-Known Member

Вчора переїхали з коханим на нову квартиру. Я так довго того чекала, а тепер якийсь неспокій на душі:girl_sad: Останнім часом наші стосунки дуже напружені, сваримось через усякі дрібниці. Ще й до того всього болить страшенно голова:girl_cray: Лежу від ранку в ліжку, замість того щоб прибирати і розкладати речі.

5. oksumoron

oksumoron Active Member

а в мене від завтра ремонт!
    вчора не встигла ще вийти з роботи, як чоловік мені оголошує, що треба нам малювати нарешті стіни в кухні ітд, бо в нас лише біла побілка зроблена зараз! і взагалі треба міняти все що знаходиться в кімнаті!
    ну треба то треба, поїхали вибрали зразу ж вчора колір! називається "Цитрон". жовтенький такий, гарний!
    сьогодні буду меблі трохи совати, і від завтра все вже в стані готовності має бути!

6. Freitag

Freitag Active Member

до fillette:

7. sofka08

sofka08 kasperjonoks

а у нас вчора було 3 місяці!!!!!
    а щодо прози: хотіла вчора приготувати смачненьку вечерю,всі інгрідієнти підготувала і чекала на чоловіка,от думаю тільки прийде,малечу йому- а сама на кухоньку...
    прийшов чоловік,подарував матусі букетик,каже давай побудем разом,нехочу вечеряти !!!
    ну ні так ні,кажу от тільки собі гречку зварю і прийду,поставила гречку на плиту варитись і пішла дивитись з чоловіком 119 серію інтернів.Гарно посміялись,включили другий серіальчик,а я ніби от відчуваю що щось не так, думаю щось я мала зробити але що???? під кінець перегляду запах з кухні підгорілої гречки дав про себе знати))))
    Одним словом, ніч ми провели з відкритими вікнами у всій квартирі, над ранок - дубак бррррре

8. Hermi

Hermi Well-Known Member

а я пробую сісти закінчити писати диплом...і все ніяк не можу...
    прослухала своє перше інтервю на радіо!!радію!!!ніколи не думала що все так просто...думала що це все зроблено за сценарієм..а це була просто розмова...дуже переживала, як це буде звучати...виявляється не все так страшно!!страшенно задоволена собою і через ці емоції ніяк не можу всістися вчитись:sad:

9. Barbie

Barbie Well-Known Member

Дівчатка всім дякую за дописи в кармі і Вашу підтримку. Направду то дуже підбадьорює і додає впевненості:girl_tender:
    Я захистилась вчора на відмінно, і це велика врочистість:dance::radist:
    Святкувала це в сімейному колі, правда без чоловіка, але завтра вже буду з ним:)
    Сьогодні проза, вирішувала справи по роботі тут, правда зайшла в Ів Роше за дорученням мами купити подарунок її подрузі, і не змогла втриматись, щоб не купити щось собі і мамі:girl_wink:
    Квиток на завтра взяла, так що terezka жді мене:girl_wink:
    Зараз дууже болить голова, але підозрюю від парфумів і тиску:sad:
    Не хочу завтра рано вставати, але треба, надіюсь сусіда в мене не буде і я зможу на двох кріслах сидіти;)

10. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

В нас тако ж нема гарячої води :girl_emo:, мусіла гріти 3 маленькі каструльки - і мега-економно використовувати дорогоцінну теплу воду на свої коси.. Потім мене якийсь чорт дьорнув підрівняти собі гривку - бо останні дні приходжу пізно і всі перукарні вже закриті, а я ходжу як болонка..І знала ж що таке буде, так нє - наступила на ті самі граблі..Коротше пару днів перекантуюсь і на вихідні піду в перукарню рівняти "красу" :girl_devil:.
    Муж пише рецензії на магістерські - поки я лакувала нігті, читав особливо смішні уривки - так двоє насміялись..По-доброму :), хай всі дівчата-форумчанки-дипломниці не ображаються :)
    Я просила писати нормальні тексти - самі ж були студентами..Причому пригадую свою магістерську писанину- мені тоді вона здавалась вінцем мудрості й досконалості, якби почитала свої каляки-маляки зараз - то теж сміялась би..
    З прози - заплатила сьогонді велику суму грошей і т о дуже по-дурному..Могла цього уникнути, якби, якби...Але "послє боя руками не машут"..
    З врочистості - прикупила гарне чилійське винце, може завтра дегустуватимем :girl_curtsey:.

11. Hermi

Hermi Well-Known Member

а я все ж таки всілась і закінчила..Вислала керівникові. А він скзаав, що на перший погляд файно, читати зараз немає коли читає роботу іншої дівчинки і до моєї візьметься лише завтра...трішки обідно, бо так старалась щоб сьогодні зробити...але вже того збулась!!!

12. lawyer

lawyer Member

запланували з коханим вчора похід в кіно і вечерю в якійсь кафешці. але вже приїхавши в КК, спонтанно змінили плани (про що аніскілечки не шкодую:smile:). вирішили, що в таку погоду гріх не погуляти. тому подихали свіжим повітрячком у гаю:good:. накупили смачненького і подивились черговий фільм про весілля вже дома (то в нас зараз така тема - передивляємось різні весільні кіно;))

13. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Ви мене дівчата вибачте,але мушу виговоритись!!!!!
    Я напевно якась погана мама,адже не кутаю дитину в 2 комбінезона і ще в тепле покривало при температурі +16!!!!
    Одним словом,була сьогодні з малечею на базарі,закупилась смаколиками, адже чекаємо завтра гостей!
    Підхожу я до кіоску,ставлю біля себе каляску і починаю розмовляти з продавцем,і тут бачу жіночка з такими великими очима дивиться на мого малого!! Мені стало не по собі,кажу до жіночки щось не так???
    ооо і тут почалось....
    розпишу діалог:
    Я: Щось не так ?
    Вона: Та ні все добре,просто певно вашому маленькому холодно!!!!
    Я:А звідки ви це взяли?
    Вона:Ну щічки у малечі зовсім не червоні та і покривальця у вас нема!!!!Бачу малий трішки хворіє....
    ну і тут "Семена понесло"!!!!!не буду я писати все що я їй наговорила...
    її малеча при нашій сьогоднішній температурі +16 була закутана в 2 комбінезони,на голові шапка в'язана!!!В'ЯЗАНА!!!і звичайно тепле одіяло поверх!І звичайно щічки були червонющі!!!і чого би це?

14. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дуже і дуже мені сьогодні гірко, хоча вчора тішилась як мала дитина.:no:
    Тільки вчора знайшли ми квартиру, договорились про переїзд, як нині дзвонить хазяїн і говорить, щоб ми не поспішали з переїздом, бо якісь там його родички ще хочуть глянути і якщо їм сподобається, то ми в прольоті. Правда він то все говорив дуже культурно і спокійно, але мені від того не легше. Добре що я якраз з малим на вулицю виходила, а то б завалилася в подушки і виревілася. Правда думаю так і треба буде зробити, бо якийсь такий ком в горлі стоїть, що скоро мене задушить.
    А ще вночі такий сон страшний снився про малого. Бррр...
    Ну, не весело сьогодні коротше. В голові все плутається, якісь такі відчуття не зрозумілі, хоча стараюся гріти себе думкуою, що все що не робиться, все до кращого, але поки якось то мало ефективно, бо я пів ночі в уяві розкладала в новій квартирі меблі, речі, продумала все-все до деталей і все тішилась, тішилась...:umbrage:
    Чоловік іде на роботу і відразу залишається в нічну, я залишаюсь дома з малим, який сьогодні капризний-прекапризний, злющий-презлющий. Напевно таки дійсно емоції передаються дитині, треба себе брати в руки і дочекатися дзвінка того хазяїна, хоча чує моє серце "провалилася" наша нова хатка, яку я так довго і нудно шукала.:sad:
    Ще й до всього мої хворі кон"юктивітом очі, які я вже майже долікувала знову захворіли, хвороба завернулася не відомо через що. Знов око червоне і спухше і знов ті огидні відчуття в ньому.:girl_cray:

16. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Просто гарнезний день!!!:girl_claping: Надворі 27 градусів тепла :girl_impossible:. Не весна, а літо якесь. Хоч бери та загорай :crazy: А ще скрізь порозквітали дерева. І, навіть, квіти. Такі, наприклад, як червоні та гарнющі тюльпани. Особливо мене чомусь радують кульбаби, які цвітуть уже в повну силу. Чи його вінок піти сплести з них, як в дитинстві? Пішла я всією тією красою насолоджуватися :girl_bye2: Всім чудово провести залишок дня!

17. Heureuse

Heureuse вірю...

в мене сьодні класичний день класичного лузера :biggrin:
    тільки вийшла в обід з роботи, як почав періщити отой проливний дощ. в результаті в універ притопала з мокрими ногами і затрасканами до колін штанами. про те, якими стали вперше взуті бежеві балетки, краще промовчу :girl_in_dreams:
    далі півгодини чекала трамвай. йти пішки не могла, бо від мокрого взуття натерли ноги. а на маршрутку не було грошей, бо я забула гаманець :blush: ну і для повного щастя переповнений трамвай застряг в пробці і я вже реально думала, що вмру там!
    додому приволоклась з гострим бажанням когось пристрелити, в результаті пішла спати. помогло :)
    тепер розумію, що справи всі вирішила, балетки врятовані, і не все так погано :)
    ну а зараз тільки я, чай і серіали :girl_angel:

18. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Чи то погода так вплинула, чи що - дуже втомлена, а на роботі ледво відсиділа свою зміну. Голова болить і в очах темніє, нудить.... Зараз нагрію воду , помиюся - і в люлю. І нехай весь світ зачекає :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 1
  19. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Сьогодні Остапчику 4 місяці. Цілий день агукав і улюлюкав. )) Нарешті заспокоївся, погамав і заснув.
    Виключили гарячу воду, а бойлер дуже погано нагріває, так що прийдеться тепер митися по-черзі :girl_crazy:

20. zaderyshka

zaderyshka Member

В мене лінивий настрій, але то непогано поєднується з кількістю виконаної роботи за день. Сьогодні мені сильно підфартило, їхала в маршрутці, то такий дощ періщив, вийшла-сухо, додому зайшла - град пішов, такий густий як сніг, а мені пофіг, а я як рекламі памперсів - суха і комфортна :girl_crazy:.
    Думала, що цілих 5 днів вихідних забуду за роботу, а де там, в суботу йду на заміну, ех. Зате на вулиці майже літо від завтра буде, уря!

Статус теми:
Закрита.