Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

І у нас сьогодні насичееееений день був. Зранку врочистість - 1 вересня, моя "блошка" вже в другому класі. Потім проза - поїхали на Шувар, закупилися на лечо продуктами, завтра будуть закрутки...ну і жара сьогодні і як я то витримала?! З Шувару поїхали до моїх батьків в Малечковичі (я там востаннє мабуть сьогодні була до родів), посиділи трошки, захопили з собою сестру і поїхали до чоловікових батьків на вечерю на 5хв))). Їхали, щоб взяти великого баняка щоб вмістилося дві порції лечо, повечеряли, приїхали додому а баняка забули. Ну і знову врочистість - муж мені сьодні спрезентував нового телефона-смартика, яким дуже тішуся - всьо, пішла у вихвалялки:girl_curtsey:
    Потім ми пішли його трошки обмивати - соком і піцою:girl_dance:
    Зараз лежу і перечитую всі дописи на любимих ДП за сьогодні - ех, замучилася, але день сьогодні був суперовий:girl_in_love:

2. silvia

silvia Well-Known Member

ой, а ми сьогодні з мамочками ( з якими щодня гуляємо ) влаштували собі пікнік у парку,де гуляємо.Набрали смаколиків з дому, смажили ковбаски та картоплю ( у спец. відведеному місці)))) і так гарно відпочили, ну діти звісно з нами....але то було суперово.

3. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А в мене сьогонді лінивий день - спочатку було купа планів, але потім я на все махнула рукою і...вирішила поспати. Спала від 2 до 5 вечора :girl_cool:. Потім дивились 2 філми - один класний, а 2 такий собі - щось я його не зрозуміла...Наніч проснувся страшний апетит - я довго вагалась-боролось сама з собою , аое потім махнула рукою і повечеряла. Вже втретє..І що з тим диким апетитом робити?...

4. AilataN

AilataN жива

Ми сьогодні святкували))
    ДН моєї квіточки!!
    Зранку наш тато зорганізував нам супер сююрпрааайз, приніс тихенько дуууже багато кульок, але надутих гелієм, і вони урочисто зависали в кімнаті, і начіпляв гірлянди, причому так технічно то все зробив!( поки я з малою була в душі, і як то він встиг?в магазині домовився, що відкриють не в 10, а в 9, і дівчата пішли назустріч, таки прийшли раніше,і надули кульки)))
    Потім новонароджена пішла з татом вибирати самокат. Як вона про нього мріяла!!! Це була ідея фікс- самокат мені куплять на ДН. і все, більше нічого дитині не треба. Причому з такими словами " Ма, от самокат і я більше НІІІІчого НІІІІколи не буду просити)))))"
    А велосипед смирненько стоїть.( з велосипедом була така сама історія))..
    Мали в планах їхати в ліс, але за десять хв до виїзду все поміняли і поїхали в кафе, де чудовенько посмажили на мангалі мнєсо, і гарно посиділи.
    Родина зібралась. гарно було, приємно. Маруся, правда,в кінці стала себе зле чути , але то від перевтоми і від надлишку емоцій.
    у мене, в принципі, гарний настрій, але , чи то через місяць у повні, чи то теж від надлишку емоцій ( як і доця, у нас все однаково), якась я неадекватна. буркаю на всіх, псіхую. Може то випити чогось?
    О, з кульками гелієвими ввечері в хаті була хохма, стали вдихати гелій і говорити смішними голосами, нареготалися до впісювання)))

5. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

і мені хочеться...
    Але ж життя не стоїть на місці...
    Прання, прибирання, готування,денне гуляння із малечею та чоловіком, закупівля продуктів, зустрічі із декількома форумчанками, нічна прогулянка із синочком без татуся - програма стандарт.. нічого цікавого...
    А от завтра :girl_cool: завтра точно буде цілий атракціон :girl_crazy:

6. smugastik

smugastik Well-Known Member

Вчора була врочистіть для наших школярів, які зустрілися після канікул, всі виросли, змужніли, здорові та радісні прийшли на свято Першого дзвоника, проза те, що літечко вже промайнуло, закінчилась безтурботна пора канікул для школярів, але це життя в якому завжди щось починаеться і щось закінчуеться і треба дякувати Господу за кожен день.

7. Holly

Holly Moderator

Так, день розпочався не так, як ми уявляли. Олена чогось прокинулась в 7 годині, трохи понила і в 10 заснула, чоловік ще не вставав, сиджу під ковдрою і п"ю каву. Вчора до першої ночі возилась з ноутом, поставити операційну систему без оптичного приводу не просто, та я змогла. Інтернет рулить :) Вчора гарно відпочили на дачі, остаточно провели літо. Трохи сумно...

8. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Як же я за всіма посиденьками скучила!:girl_in_love:
    А ми вже повернулися з відпочинку до мами! Вчора весь день відмивались, від"їдались , ввечері проводила чоловіка до Львова, а сама з малим ще у мами залишилась.
    Вже сумую за ним:girl_cray:

9. lawyer

lawyer Member

маю на вихідних племінників. тож вчора гарненько ходили на прогулянку в центр. полізли на вежу ратуші, ще моя мама з нами була. поїли морозива, погуляли затишними старенькими вуличками міста.
    підвечір ще покаталися на качельках на площадці біля дому, та й так, що як прийшли додому, то зразу позасинали.
    а зараз сиджу з маскою з натуральних інгредієнтів на голові (вперше робила), а потім знову десь виберемось насолоджуватися теплими деньками!

Останнє редагування: 2 Вересень 2012
  10. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Вчора зранку з"ясувалось, що я загубила ключ від своєї абонентської скриньки. :sad: Пішла на пошту, написала заяву, у понеділок мені поставлять новий замочок :).
    Потім цілий день працювала. А нині зрання збиралася до церкви, і ледве влізла у штани, в які і так влазила з труднощами. Майже місяць безвилазно сиджу в хаті, тому й наїла зайве.. Тому з цього моменту знову на системі. :)

Нині в церкві під час Служби подружжя брало шлюб. Так мило :girl_in_love:

11. sofcja

sofcja Member

шлунок болить далі - жесть. поки не їм - мені добре, тільки щось вкушу - зразу відчуваю.
    якби могла, то з-під ковдри б не вилазила, але скинули роботу додаткову. то мус хоч частину нині зробити, щоб в тижні на все час мати.
    + чекає мене манікюр і приведення себе до порядку, бо за вихідні зовсім зле виглядати стала.
    а зараз трохи ще готувати маю, бо мама з татом зїжджаються додому після вихідних - думаю, щоб то смачного приготувати, а сама на їжу дивитись аж не можу:girl_nea:

12. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Збоку дрімає чоловік, на руках цицяється синочок, кортому ми перебили сон:sad: він заснув в авто а муж наполіг перекласти його в ліжко- ото переклали, сподіваюсь засне ще бо 20 хв то таки замало для спання. А їздили ми в Кременець, були на Замковій горі, полазили по залишках фортеці, пофоткались, кльово погуляли. А вчора були в Дубно, в замок не заходили, бо вже не цікаво, але погуляли поруч і попили кави в їх Антік Хаусі, від якої в мене дико розболівся шлунок.
    Ввечері чоловік іде додому, а ми залишаємось на тиждень саменькі, сподіваюсь легко буде більше ніж важко:)

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Вчора крутилась як білка в колесі-прибирання-готування-випікання. В обід додалась головна біль яка мало не звалила мене з ніг:girl_impossible: та ще й несподівані гості додались. Втомлена не то слово як тільки побачила подушку відразу засопіла.
    А сьогодні гарний день. Сходили до церкви, поснідали і вклали Ромчика. Як він проснеться йдем в гості на 10-и річчя племінника. А ввечері (чи то вночі) будемо готуватись до завтрашнього свята. Тому нічка обіцяє бути довгою :).

14. Virna

Virna Well-Known Member

вчора цілий день прибирала-прала-варила-пекла. а сьогодні чесно заслужено відпочиваю. зранку грали в "лото-забаву", виграли аж 6 гривень. але я чоловікові доказала, що я щасливіша на руку мали кожен свої білети. мій олег нічого не виграв. потім ходили до церкви. пообідали. і щойно закінчили перегляд комедії. маємо охоту на ще одну. хочеться чогось смачного, в холодильнику ще півторта, але я його їсти не дозволяю, бо маємо їхати вечером до батьків, то запланувала з собою взяти. може йти в магазин за якимось фруктом?:girl_in_dreams:

15. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Таки вибрались:) Що я зрозуміла нарешті і ніби змирилася, що романтичні вечері нам з чоловіком світять хіба по ранках, коли цьомик малий піде в садочок:)
    А так, оскільки тих 5% ймовірності, зо вдасться побути вдвох, в П"ятницю не спрацювали, то наша "святкова" прогулянка центром була більше схожа на крос-кантрі з явним лідером - Яриком:) Сіли там, де було місце - у "Світі кави",
    швидко-швидко напхалися солоденьким, однією рукою стримуючи буйний руйнівний вихор, запили кавою-какао, і далі - вперед!
    Зголодніли, але оскільки СІСТИ, щоб поїсти, видавалося нереальним, взяли піццу
    ,яку їли по дорозі додому. Так кумедно йшли: я несла синуську, який вирішив, що і йому час поїсти, а муж брав по шматочку і мені "згодовував":girl_crazy:
    Та й таке було наше святкування. Настрій таки піднявся:)
    Десь там, на далекому-далекому-майже невидимому фоні підсвідомості трохи шкода було, що нема як нам удвох побути хоч годину, але най там...
    Тішуся, що здорові всі, що любимося, чи то незважаючи на, чи то всупереч всьому:)

---------- Додано в 16:18 ---------- Попередній допис був написаний в 16:09 ----------

Правда, сьогодні вже не зовсім: муж пішов на роботу засопляний, дуже сподіваюся, що до завтра все буде ок, бо запланували собі поїздку, на яку я чекаю вже так з півроку :)

16. Savchenko

Savchenko Member

Купила собі цукерок пташине молоко і не натішусь) От і вся моя врочистість...вчора просиділа за компом до 2 ночі, аж сама від себе в шоці:girl_impossible: сьогодні спала до обіду...от понямала і сіла за переклад одної статті і щось вона мені не йде...коли вчилась раз-два і готово, а це якась мука...вже вечір не за горами ніц корисного не зробила...злюсь сама на себе( проте очікую середи, приїде моє сонечко на пару днів) коротше кажучи сонно-виснажений настрій:girl_sad:

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

День розпочався сумно. Я звикла що чоловік завжди в вихідні дома, а тим більше в неділю, а тут ще на 7-у ранку пішов на роботу і прийде не скоріше 10-ї вечора. Тому цілий день ми без "тятя".
    Ну, нічо, зато я з ранку ще до того як малий прокинувся зробила собі манікюрчик, намалювала нігті червонющим лаком і тим самим настрій піднявся високо-високо.:d23: Потім поснідали, пішли гуляти, гуляли довго, допоки мене зненацька не скрутила дика біль в поясниці. Вмить зробилося так зле, аж в очах потемніло, а тут ще як на зло Святослав вирішив втнути свого чергового "коника"- категорично не хотів іти в сторону дому, кричить, я його взяла на руки, але ні кроку з ним ступити не змогла- біль була ацька.:sad: Ну, якось силами ясними нам вдалось причемчикувати додому і я так і одіта впала на ліжко. Трохи полежала, відійшла (за той час малий вилив зупу на клавіатуру)))
    Думаю вечірня прогулянка сьогодні відміняється. Ех, а ми мали з чоловіковою двоюрідною сестрою зустрітися і дуже гарно провести час, наскільки це можливо з моїм Святиком. Я навіть каблуки собі наготувала і свої супер колготи в сіточку і плаття коротке. Думала, буду си нині вся така бомба, а то виявляється не судьба... Сиджу напівскручена, до повного щастя ще й живіт розболівся, чоло холодним потом облило, навіть підтошнює, чи шо. Оділа собі свою улюблену ги-ги чоловікову льонову сорочку і мурдуюся. Так шо нині з мене бомби не вийде, а жаль. В коєм вєкє вирішила отак...:girl_blush2:

18. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Людоньки, а в мене якась шалена проза. Навіть посиденькувати немає часу. В пятницю прирурили КД, причому незвично - о 4-ій ранку. Нажерлась обезболюючих, то на роботу прийшов "зомбі". Роботи було шалено багато, то кожну циферку перераховувала по три рази. Так мене ці таблетки "криють". ВВечері поїхала до батьків, бо ж картопля. Субота пройшла в трудах на полях, як у бджілки. А під вечір щось мене смикнуло поїхати до Львова. Мама трішки образилась, але я поперла. І вчасно. Бо наша інвентаризація на роботі не скінчилась у суботу, то прийшлось мені виходити сьогодні, у неділю.
    Ну, думаю, добре, що приїхала, ляжу висплюсь. Прийняла собі ванну з різними прибамбасами, привела в порядок тіло та душу... Зайшла на посиденьки, припер Рудий. Сон ся скінчив. Лягла спати в першій ночі.
    Сьогодні поперла на роботу і добряче попрацювала. Зі страхом чекаю завтрашнього дня, бо "толі єщо будєт"...
    І нарешті, приповзла з роботи і добралась сюди, бо на роботі напевне ще й завтра не буде доступу до нету.
    Вобшем, саме тим, що я тут, я дуже тішусь, а то настрочила вам!!!

19. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Мій чоловік дуже винахідливий.
    Пішов з дитиною в Антошку за презентом на ДН 5річній Софчиній сестрі і купив ще Софійці пазли на 1000 штук:girl_crazy: дуже дрібно-казкової тематики.
    Півдня провозились, початок лиш проглядається, ясно шо то забава для тата, з присутністю Софії коло забави
    Цікаво кому купував, собі - тематика не по віку, Софії - розмір не по віку:girl_haha:
    Але складають, заняті)) То певно серія "чим би дитина не тішилась...":girl_haha:

20. kati

kati Well-Known Member

Мали дуже-дуже гарний вечір...Прогулялись з чоловіком площою ринок,сто років отак просто не гуляли..все кудись біжимо,спішимо, забігли/вибігли...Потім посиділи в ресторанчику,полялялкали про життя, плани,мрії...Але на годиннику наближалась 9 тож прийшлось закінчувати романтік і їхати за дітьма, які в результаті не хотіли їхати додому , але таки забрали. А на парковці мене чекав приємний сюрпрайз-пляшка доброго вина( Вітуся,дяки чмоки:girl_curtsey:). Дітиська сплять, а муж вже відкрив винце..будем смакувати і може якийсь фільмець подивимся

Статус теми:
Закрита.