Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yoda

Yoda New Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

2. Halina

Halina Well-Known Member

День був дуже насичений, ми і сусідів у гостях мали, і гуляли, і покупки зробили. Уже пару тижнів на дитячих майданчиках тільки і чути вихвалялки мам про те що ще на початку літа купили все дітям на зиму. І я якось не дуже переймалась, що моя дитина ще нічого не має (тільки рукавички). І ось сьогодні врочистість- я придбала і комбінезон і чобіточки.

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, не здалий в мене день, напружений і якийсь зовсім безрезультативний.:girl_nea:
    Правда то як сказати...;) З ранку повішали з чоловіком образ на стінку. Він правда дуже габаритний, ще з тих старих "тайна вечеря" і нам до нього ніяк руки не доходили, тай не мали ми тої штуки, прифератор здається називається, щоб дирку в стінці зробити, і тому образ в нас стояв на пічці, але тепер вже красується на стіні і це тішить.
    Потім чоловік на роботу, я правда вималювалась, вифраїлась як на здибанку і... пішла платити комунальні послуги.)) Потім ще трохи політала по справах, віднесла позичений при.. ну короче ту штуку що сверлить дірки)). Подружка приїхала з відпочинку і запросила на кримське вино, кума подзвонила запропонувала іти на пиво, але я пас, в мене депресняк.:no: Забігла на базар, купила продуктів, наварила їсти, забрала дитину з садка і тут почалось найголовніше. Напевно в мого Святослава тоже депресняк.) Кричить на мене, відпихає, бо хоче всюди сам, потім взяв патика і почав з ним ганяти, я хотіла відібрати бо боялась щоб з ним не впав і не поранився, ми якраз повз банк проходили і він давай в знак протесту тим патиком по вікнах. Вмить вибіг охоронник і ще якийсь мужик, я навіть не слухала що вони мені скажуть, просто дуже сильно вибачилась, взяла дитину, яка билась в істериці на руки і просто втікла. Прогулянка видалась важкою. В хаті тоже цирки такі добрі крутив, все розкидав, трощив, кричав і робив мені на зло. Потім було ще гірше, влупив мені горнятком по носі. Я ледво кров спинила, бо лило по лиці так конкретно... Довго тут можна писати, але зара малий шибеник вже спить.:hang1:
    Я чекала чоловіка з роботи, але виявилось він залишився ще в нічну зміну, йому дозволили ще попрацювати щоб більше заробити. Тому сиджу сама, блуджу трохи по неті, аби тоску розвіяти. Ееех...:girl_in_dreams:

4. Hermi

Hermi Well-Known Member

ой, 2 дні пройшли в мене жахливо. Хороша родина привезла 70 кг помідорів, 30 кг перцю і ще купу продуктів, щоб ми закрили. Половину собі заберуть, половина нам залишиться, як оплата за працю. Спочатку здавалось що не так уже і важко...Але цілими днями за плиткою...Нозі болять, руці болять...Замучилась страшенно!
    Сьогодні приходив наш ветиринар до кроликів, тепер виявляється кожний звір в нього на обліку(правда тільки кролі), подився кожного, в кожного у вухах "поколупався", а через годину прийшов ще якийсь дядько. Уважно розглядав наших кроликів, потім пристав, а які ліки даєм. а в мене ціла аптечка "кроляча" у холодильку. І ще мені купу пілюль дав...Ніби я в тому щось розуміюсь. Посміялась трішки. Бачили б Ви очі того дяді, коли я сказала що до ветеринарії ніякго відношення немаю!
    Ну і трішки врочистості! Завтра іду на побачення!Ги-ги! Довольна як слон...Але десь глибоко в душі завівся хробак, який мучить чи правильно. Довго думала і переконала що правильно!Треба починати нове цікаве життя:) Ходжу, жартую, якщо мій кавалєр прийде з білою квіткою - всьо, женюсь:)

5. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

6. Hermi

Hermi Well-Known Member

7. Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

8. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

очі не роззуваються((( задовго складались і тепер ледве натискаю на клавіатуру)
    але ми вже за півгодинки виїжджаємо на Світязь, я довольна-довольна, бо толком не відпочивала ще з минулої поїздки... надіюсь хтось матиме фотоапаратик..
    гарного вам дня)))і щоб без прози)
    З Днем Незалежності!

9. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

10. Yoda

Yoda New Member

Наш день почався як завжди...Дитині вже кудись треба їхати, прокинулась і одразу - Куди їдемо. І буде питати як попугай, поки не почує, що справді кудись поїдемо.
    Хотіли в Карпати на вихідні, але поки розчухались, то всі нормальні готелі зайняті..

11. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

В нас нема води. Певно, з нагоди свята:) Малий збиткар підло скористався тим, що я не зможу нормально прибрати сліди його злочину, і гарненько втер півбанки Судокрему в килимок... Пааахнеее! На цілу хату... Трохи відтерла, але, мабуть, білий слід так і буде.
    Щоб доповнити картину, порозливав чай (правильно, нема чого горнятка в кімнаті залишати). Чай то не страшно, страшно, коли він із заваркою:)
    Коротше, ще навіть одинадцятої нема, а я вже бачу, що свято в нас вдалося :) Треба йти надвір, хай трохи виганяється. Дуже хочу після обіду в центр... Побачимо, що з того вийде.

12. jalla

jalla Прогрес року 2013

13. oksumoron

oksumoron Active Member

день почався з того, що чоловік чуть не проспав! він собі спокійно виключив будильник зранку, і влігся спати,:girl_impossible: надіючись на ще один дзвінок з мобільного, але телефон розрядився, то добре, що я проснулась сама і його трохи розштовхала!
    в нас далі спека, в домі показує зараз 30.8! :girl_nea:, на вулицю навіть не виходжу, бо таке враження, що займусь від тої спеки!
    "порадував" сьогодні www.google.com.ua, трохи бідненько виглядає, і якось не допрацьовано!
    маю вже на вечірні виходи сьогодні вишиванку! можливо зустріну якихось земляків!
    всіх з Днем Незалежності!

14. koroljok

koroljok Well-Known Member

А у мене сьогодні зовсім не святковий настрій - взнала,що у коліжанки рак грудей. Молода дівчина,ще немає 30 років, має 2 донечок, і тут таке.Проходить хіміотерапію і буде лягати на операцію. Куди котиться цей світ, якщо з такими хорошими людьми таке стається?

15. Savchenko

Savchenko Member

Настрій святковий...плануємо з друзями ввечері піти на концерт і погуляти...зараз їду в КК по джинси, прийшла смс про 80% знижки, треба скористатись нагодою) З Днем Незалежності!:naci:

16. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

17. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

18. Virna

Virna Well-Known Member

а я катаюся :girl_crazy: на маршрутці. вчора поїхала трохи в село, бо чоловік пішов наніч на роботу, сьогодні зранку приїхала. вечером плануємо йти в центр, може, з друзями здиблемся. а завтра знов поїду до свекрів:girl_yes2:

19. Музик

Музик Мартуська

а в нас на честь свята пів дня світла не було - то проза №1,
    вчора захворів чоловік, а нині і я заразилась - проза №2,
    через хвороби і поламану сантехніку ми відмінили святкування другої річниці шлюбу, яку мали святкувати в неділю - то проза №3.
    святкового настрою - 0.
    і я дико хочу суші, а ніхто зі мною туди йти не хоче - то проза №4

20. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Ми зранку пішли в центр в космо, Ватсонс, на Галицький, докупили все, що ще потрібно було до роддому. Прийшла мама і почала з мене прикалуватися як побачила мої спаковані тлумки:girl_crazy: Насмажила дерунів і чоловік хоче йти в центр (друзі задзвонили) а я не маю сили взагалі, ноги гудуть.

Статус теми:
Закрита.