Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Ну якщо всі про вихідні, то і я про них згадаю... Також гарно погуляли, в суботу вибрались в центр, погуляли, посиділи, зробили деякі покупки, щасливі і втомлені поїхали додому їсти кавуна.
    В неділю були в церкві, потім поїхали до чоловікових на дачу... ой як же ж було добре:girl_tender: я увесь час провалялась на качелі, то дрімала, то читала, то шось пожовувала, а Мартуха навіть уваги на мене не звертала, бо мала тата, бабу, діда, які активно її розважали.
    Вчора нам з мамою стало скучно і ми поїхали з дитиною в центр. Ходили, гуляли, думали Мартуся засне, але вона була під таки враженням від людей, машин ітд, шо так і не заснула. Ми пішли на піцу в Белла Чао (спеціально шукала ту піцерію, після всіх відгуків). Повечеряли, взяли татові піцу додому і поїхали. Донечка в дорозі заснула і спала майже до ранку.

А сьогодні, я, НАРЕШТІ, поприбирала, бо в хаті не було просвіту!

2. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

У мене на роботі якісь шалені дні і мені це до вподоби ;)
    Завтра плануємо гулянку на роботі, бо у нас аж потрійне день народження :)
    Вже написала у вихвалялках, ділюсь ще тут: я - підстриглась і давно в мене не було такого короткого волосся :girl_impossible: Словом я зараз якась така щаслива, аж слів підібрати не можу, ще й чоловік тут новим фотіком любується, тіко не хоче мені його завтра на роботу дати :girl_sad:

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Такс: манік, пєдік, фарбування - вродь вся красівая до моря готова:girl_spruce_up:. Купальники куплені,:girl_wink: всі справи, кажись, підігнані, великі замовники закриті, дрібні на завершальній стадії. Дитина налаштована на позитив, вудочку наладував, щоб на морі рибку ловити, цілий вечір з нею носиться, мама попереджена про "борщ в дорогу"...Що ще?
    От морально ніяк не дозрію, що треба пакуватись. Що брати? Куди їдем? В яке місто? Хочаб в яку сторону? Де житимемо? На скільки? Ще такого неорганізованого збирання ніколи не мали...
    Буду вірити, що та вся спонтанність на краще...

4. Музик

Музик Мартуська

а я вже 21-у годину на ногах нині, втомилась дико, а всього ще не зробила!!! просиліда нині пів дня (з 12-00 до 23-30) на новій хаті - мала бути доставка плитки, при тому мене запевняли, що не пізніше як 13-00 все вже буде в мене вдома, але коли я їм дзвонила - мене переправляли від одного працівника до іншого, потім керівники складів, потім ще хтось, а потім взагалі вияснилось, що вони до мене дзвонили пів дня, а я трубки не брала, тому вони поїхали до інших замовників (де логіка - вони були в будинку поряд на Червоної Калини, потім поїхали в Сокільники (бо їм було по дорозі), а потім до мене?). брр. лапша то все, їм в машину просто би не помістилось моє замовлення + ще 4, як вони мене переконували. добре, що я хоч роботу з собою взяла і ноут - бо зовсім би з розуму зійшла - сидіти на незручній табуретці стільки часу - то просто жесть, а скільки планів полетіло!!! і що найгірше - помилились і не все привезли, то завтра мене може чекати те саме!

5. Hermi

Hermi Well-Known Member

а я сьогодні півдня шукала спідницю:) обрила всю хату - пропала. Була впевнена що до Львова не завезла. Мама сміялась що моя спідниця, це найцінніше що в нас є:) Добре що однокімнатниця була у Львові і там знайшла мою пропажу.Я і ще досі не згадаю чого я її туди завезла...
    А ще сьогодні зробили генеральне прибирання в холодильнику. В нижній шухляді знайшла доісторичні пельмені(десь рік їм напевно).От що значить мати морозилку ноуфрост:sad:
    А далі вже проза...Сьогодні мене чекала гора посуди, і величезна купа картоплі, яку потрібно перебрати:)
    а, і ще трішки нерви потріпали, зявився знову мій колишній і далі почав свою стару пісню, а давай все почнемо знову, ти переїдеш до мене жити, а може вживемось. Ну як людині пояснити, що якщо за 3 роки не вжились, то диво не станеться. Можливо я б не була така категорична, якби він не наполягав, щоб жили разом...

6. kati

kati Well-Known Member

Вчора був дуже насичений день-підйом в 6 ранку, чоловік відвіз в аеропорт і я з малими полетіла на відпочинок, добре , що я наперед не думала як я буду одна з малими летіти- переділ перенесли суперово, Дімон навіть не встиг понудитись)) правда в аеропорту Бургаса мала природу-віддали менівізок без бампера, хто і для чогойого зняв я так і не зрозуміла, але ще 30 хвилин бігати виясняти , добре що таки знайшовся. Батьки,які зустрічали нас вже спереживались, весь літак вийшов а нас нема( нунічо, всі знайшлись і вже в 12 годині ми купцялись у морі.Погода чудова, море теплюще, діти кайфують, а я біля них! Пью кавусю і йду на пляж, всім привіт з Болгарії!

7. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

А я спекла вчора лимонний кекс за не пам'ятаю чиїм дуже-дуже простим і класним рецептом з "особистих переписів" (десь з останніх) тіки ще родзинки додала)

Трохи переживала, бо пекла свому відрядженику-труженику, то принесла сьогодні на роботу для дегустації.. Так мене мої бухгалтери захвалили що я аж зашарілась:girl_blush2:
    і тепер навіть те що шеф на нас гаркає... (ше й не зовсім по ділу) майже не впливає.. намагаюсь йому під руку не попасти (але як він уздрів випічку в себе на столі то трохи наче здобрів до мене... тільки решта люду ще віддуваються((( )
    чудовий день)

А ще в п'ятницю зранечку на Шацькі їдемо))):radist: краса) надіюсь не буде багато :moskali::moskali: бо вони бувають псувачами відпочинку))) ех, я довольна)

8. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Дні минають буденно. Керівництво у відрядженнях, а я скачу поміж кабінетами. Сьогодні маємо невеличку забаву, день народження співробітниці. Хочеться додому і вихідних.

9. Bonita

Bonita Member

Цифри-цифри-цифри цілими днями все рахую-перераховую по 250разів, вже заплуталася де кінцевий варіант і що маю відправлюяти. А ще шаленно дратують деякі люди, які мало тог що нічого не роблять, так ще й вимахуються. Думала сьогодні швидше піти, ага щас, тепер головне хоча б вчасно вийти бо після роботи купа справ і всі дуже важливі. Вже голова обертом іде від того всього. Хочу кінця вересня - у відпустку, назустріч змінам і на море.........

10. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

А ми вже в Котовську, в мами) Приїхали в 6-ій ранку, в поїзді я не спала, пильнувала Артема, бо він такий крутько в мене, ще й душно в купе було, тому завалилась спати зразу як приїхали. Дитина в 9-тій закомандувала під"йом, то встали позавтракали, купу смаколиків мамуся наготувала, і освоювали квартиру, бо Артему все ж нове, незвичне...
    Потім на вокзал - за квитками на море, зараз повечеряли, бабуся трошки пішла на вулицю з Артемом, а я дорвалась до улюблених Посиденьок. Сподіваюсь сьогодні висплюсь...)

11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

дуже важкий і дууууже довгий день,який почався в 5.07 добігає кінця...нарешті...зранку затарабанила Марка до свекрухи, а сама з Любіком поїхали в центр-виділяли ми бородавки...жуть ще та, але порівняно з 77 хв в маршрутці, то цвітуйочки...після каторги з бородавки і рідким азотом ми, двоє поранених, поперлися ще за вишиванкою до свята..мда...100 років не була на Краківському-ніц не змінилося..цивілізація забула про ту частину Львова...на щастя, сорочина куплена і ми смакуємо піцою...
    забрала Марка і змушуна назад була сунути в центр, а то Веронка мене б тройним одеколоном наступного разу наприскала б-місяць забрати парфуми не можу...і як мені хотілося попити з дівками пива, але на вулиці мене чекало моє монголо-татарське військо..тепер допленталася додому, прийняла душ, сиджу наголяса і балдію...

12. napoleona

napoleona Well-Known Member

гггг і я :)
    і у мене важкий день...
    наготувалася на кухня, щоб вистачило до вихідних, 3 рази погуляла з дитиною, бо у нас зараз марафони з ходіння), вислухала тираду мами про відлучення і дочекалася мужа з роботи-залу, покупали дітьо, приспали, йдем дивитися фільм

13. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

А в нас сьогодні проза, проза, проза... Мене, цілий день тисне голова, чоловік у відрядженні, дитина грудей не випускає, а недавно, впало біднятко, здерла щоку і має синець під очком. :girl_cray:так її шкода... З вірочистості: малятко нарешті забавилося, а я сиджу в неті, попиваючи чайок:girl_smile:

14. Музик

Музик Мартуська

і знову довгий день. спала я сьогодні заледве 4,5 години. втомлена жахливо, але ж скільки всього зробила!!! зустрілась з майстром-плиточником (то той, про якого я писала, що мене від нього тіпає), поговорила з ним, він виявився абсолютно адекватним дядьком, в якого просто тоді був поганий настрій - все обговорили, вияснили, все в порядку і він вже нині зраненька приступив до роботи, поки я була там приїхав водій з магазину, який вчора мені не те привіз - все приніс, чого бракувало, мене додому підкинув :)
    віддала два замовлення (тааак, я це зробила, а думала - не встигну!!!), замовила нарешті ідеальні двері, які вже за 2 тижні будуть в мене, сходила по магазинах, приготувала обід-вечерю. і зраз нарешті йду спати, бо завтра знов важкий і довгий день, який, маю надію, почнеться не раніше 8-00

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

хоч я сьогодні була вже в душі але день якийсь такий душний що хочу ще
    рано приготувала їсти і побігла на.... стрип пластику (мені треба "довиходити" абонемент, я конеШно переживала але насправді дуже сподобалось) потім пішла на педікюр і паралельно троха вишивала і о, блін! зрозуміла, що щось з моєю скатертиною не то, зараз піду у відповідну гілку з дівчатами радитись, потім зробила біоламінування з відтінком, стала трошки сливова, з перукарні вибігла з недосушеною головою бо запізнювалась на зустріч з мамою, пообідала вдома в годині 17 ггг і пішла пішкарусом в центр щоб відвідати виставку "нормандія в живописі", після того "плотно" повечеряли, шоколадний фондан був явно зайвий, зараз ми нарешті вдома, вперше за день цицяємось і я мрія про сооон, хоч ще як на нашу сімейку година рання
    справді рання і цицяння закінчилось-йдем бавитись

16. zaderyshka

zaderyshka Member

Шось печально в мене справи. Мали йти з чоловіком гуляти, поки я сиділа з коліжанкою в кафешці, чоловік подзвонив сказав, що ледве з роботи вийшов так йому зле. Доїхали додому -39 температури. Лікуємся. Бабуся дуже напружує зараз, бо щось страшенно ослабла. Їй 90 років вже, вона не рухається, бо після інсульту. Найгірше, що почались пролежні, 7 років рятували як могли, не було навіть натяку на них, а тут просто капець. Постійно її болить і мучить. Пам'ять помітно погіршилась і то дуже раптово, буквально за якихось два тижні. Апатична дуже стала. Сьогодні ввечері щось особливо зле. Звісно, ми готові до будь-якого розвитку подій, але не хочу, щоб вона так мучилась, то дуже страшно.
    Якось жилєточно вийшло. Побачим, завтра все налагодиться.

17. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Вихідні провели лише вдвох з коханим. В суботу гуляли по парку, спостерігали за грою в квідич. В неділю гуляли по Сан Франциско. Вперше пройшли пішки Голден Гейт в дві сторони, спостерігали за дельфінами внизу. Гарно було, хоч і холоднувато. Рятував гарячий шоколад.
    В понеділок після школи трохи пошопінгувала і вже прийшла додому ніяка.
    А вчора випадково зустріла коліжанку, пообідали разом. Прийшла додому, і як справжня господиня, наготувала чоловікові плову. Потім сусідка запропонувала піти в басейн, але в результаті тільки плавки намочили. Далі, ніж по пояс заходити в воду було холодно. Ще трохи думали по загоряти, але сонце в 7 годині вже почало заходити швидкісними темпами. Попри теплу погоду, в повітрі вже відчувається осінь.
    Сьогодні мала зранку трохи комп"ютерної роботи, а зараз покупалась і буду збиратись на посиденьки з подружкою, ато вона їде з чоловіком у відряження в Китай, не будем бачитись цілий місяць.
    Отакі в мене деньки...прозово-врочисті. А ще сьогодні снилась Україна, мабуть вперше за 10 місяців мого перебування за її межами. Вже трохи скучила.

18. zaderyshka

zaderyshka Member

19. AilataN

AilataN жива

Ми в садку два дні не були, і сьогодні нас огорошили , що на завтра потрібен святковий одяг, а ми такі- пересякі ( парасякі вобшем) вишиваночки не маєм. Я плакаю. Так чекала якогось свята в садку, щоб садок мав більше "бонусів" в свідомості дитини, і тут... Але ми мужньо підемо, в платтячку просто. Сподіваюсь, що мала не образиться на свій одяг і на мене.
    Може на базар о восьмій бігти? Але не нра мені ті з базару, я знаю яку вишиваночку їй хочу, а випадково купляти те що не подобається немає змісту.
    Все, убалтала я себе))).

А ще я сьогодні самостійно поремонтувала і вдосконалила свій фен. Тепер у мене з двох фенів є один, але повністю мене влаштовує)), мало того я ним сушила вже волосся, і залишилась жива- це круто.

Позавчора з доцею зробили десь 700 грам солоного тіста- пластиліну. Вже наліпили буквочок і спекли, трояндочок і хризантем, теж пекли, решту ліпимо далі, але більш нічого нам не хочеться пекти , бо жарко. Тому ми в процесі запацькування квартири саморобним пластиліном. А він такий класний вийшов, я сама з задоволенням ліплю всякі штучки)).

20. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А ми сьогодні їздили в Спліт - дивитись на палац Діоклетіана 3 ст.н.е., цікаво :) , нарешті купили всім сувеніри й подарунки - можна спати спокійно, а ще я наніч отако, не дивлячись на пізній час умнула мега-смачний тортик - маю ще таких 4 кусочки на завтра. Це така смакота! Ммм, мені його бракуватиме у Львові...

Статус теми:
Закрита.