Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Такий класний день сьогодні видався! Спали аж до 9 години всі, потім Мартуся нас розбудила. Поснідали, побавились, прийшла манікюрниця, навела мені красу і ми пішли гуляти, загуляли на лате... останнім часом така латеманка стала:), посиділи, поласуали. Трохи попали під дощик, як йшли додому. Зараз наш татко заснув, бабуся пішла з Мартусею гуляти, а я думаю, до кого б то приєднатись?:girl_in_dreams:

2. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Зранку ходила до церкви, там так гарно грали мелодії на скрипці! :girl_tender: Погода гарна, і, відповідно настрій теж :).
    А потім, як завжди, знайшлася людина, яка спаскудила день. От плюнула на все і валяюся з ноутом у ліжку, хандрю трохи.. Тим більше, Карпати знов програли :sad:

• Подобається Подобається x 1
  3. Analgina

Analgina New Member

А ми теж гуляли центром, зависли в ПХ, нагулялися на тиждень вперед. Чого тільки в тому центрі не було: натрапили на трьох п"яних поляків. Що вони витворяли то жах- викрикали як дикуни, тинялися між людьми, їх закидувало на людей і їх це схоже веселило, чого не скажеш про інших. Я з острахом чекаю того нашого Євро, щоб не було яких заварушок з п"яними гостями міста. Хоча наші жителі- теж не промах.

4. Savchenko

Savchenko Member

І ми вибрались в центр спонтанно з друзями) налазились по центру були і в стрийському парку і парку культури...В стрийському магнолії розцвіли так гарно:girl_in_dreams: А як повертались додому вже проходили повз вишню....ммм...який запах ну прямо як вдома в садку весною...ех...весна) Всім гарного вечора!

5. Barbie

Barbie Well-Known Member

А я вже змучилась від маршруту Київ-Львів і навпаки:girl_mad: Вимучує мене дорога. Тільки в вівторок приїхали з мужом машиною(а дорога була трохи тяжка в кінці, бо були трохи пробки на в'їзді в Київ), як вчора експресом повернулась у Львів, бо завтра захист диплому:suicide: Ще й поїзди в нас тепер постійно запізнюються, то капець:cesored: Вдень були гості, то було добре з ними сидіти, але зараз маю писати виступ на завтра, а він мені не пишеться, точніше ліньки:girl_blush2: Такшо тримайте за мене завтра кулачки:girl_wink:
    В середу на Київ, головне нічого не забути;)

6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

ми до 10...правда пів ночі знову істерика...і взагалі щось діється з моєю дитиною, постійні капризи, в обід не спить, спокійністю він ніколи не відрізнявся, але зараз перетворився на нитіка і такого вереду, що навіть придивитись годинку-дві за ним немає кому передоручити, ніхто не витримує.
    Але то надіюсь минеться.
    День сьогодні видався сімейно-афігєнний! Весь день провели за містом, смажили рибку і стейки, пекли картоплю, збирали квіточки, стріляли з рогатки в водичку, катались на вєліку, грілись і балділи від весняного сонечка...вимотались як сусліки...кайф... Роман заснув. А завтра понеділок. Пора повертатись до буднів після затяжного періоду хвороб-святкувань-відходження від хвороб і святкувань. Треба їхати в центр...тільки от проблемка - дітьо ніхто моє бавити не хоче.Ух, характєр!

7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

день в нас теж видався чудовий-смачнючий шашлик,чудове тірамісу, ням-нямка бісквіт з фруктами..але було 1 "але"-за пару км від хати нам пробило коло в авто,то я з дітьми пересіли в іншу машинку,а муж міняв на трасі..добре,що була запаска

8. kati

kati Well-Known Member

Цілий день була зла і недобра..муж поїхав у відрядження, обіцявся ще вчора приїхати, не вийшоло...сьогодні такий гарний день, я думала поїдемо десь всі разом..аж нє,прийшлось знову самій розважати дітей...зато годину тому повернувся чоловік з купою файних подарунків мені і діткам, тому ми йому все пробачили)))

9. Smorodynka

Smorodynka Member

Вчора прибирала так, що ноги гуділи. Не мала жодного бажання прибирати, але перед приїздом гостей треба було навести лад. Ужасно не люблю прибирати, перед Пасхою все вичищала, зараз знов дуже грязно.Сьогодні ходила до церкви, потім мала гостей, зараз прийшла з вечірної прогулянки, посиджу трошки в Інтернеті і спатки

10. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Сімейний-сімейний день :girl_in_love: Зранку були першими клієнтами в Парку культури - Настюха протестила майже всі атракціони. Після обіднього сну пройшлись пішки до Гуцульського дворику. Одна доця спала у візочку, друга - годувала курочок і ослика, якого випустили пастися на дитячий майданчик. Погрілись на сонечку, подихали майже свіжим повітрям..ляпота..весна прийшла :rolleyes:

11. lawyer

lawyer Member

бррр, погодка така мінлива: ніби і тепло, але так хмуууро... якийсь і настрій відповідний...:girl_in_dreams:
    а вихідні!!! а вихідні були супер! цілий суботній день провели в родинному колі! було багато діток і багато-багато часу провели надворі, в парку - на Кайзервальді!:girl_in_love:
    а неділю також провела в колі сім'ї, відзначали дн братової на Бухті Вікінгів.:girl_curtsey: а з погодкою як нам пощастило!!! на сонечку можна було ходити в футболках і шортах, і багато-хто так й робив:girl_wink:, навіть деякі дітки! багато рухались (футбол, волейбол), а ще були велосипеди, машинки, ролики, стрільба, качельки, гуляння біля озера і смачнющі шашлики:nyam2:! одним словом, день пройшов наславу!:girl_yes2:

12. Heureuse

Heureuse вірю...

мої вихідні обіцяли бути класними, бо коханий приїхав з відрядження раніше (та, і таке буває :girl_crazy:). але не тут то било. в суботу ввечері пішли гуляти з друзями, то я думала, що додому вже не дойду- мала такі спазми голови, що просто тримала її руками, бо було враження, що вибухне. плюс страшенно нудило і морозило. дома зміряли тиск- 160 на 140, при тому що мій рідний 90 на 70... ліки не помагали, півночі промучилась на грані викликати швидку чи ні, врешті якось заснула. вчора весь день проходила як в тумані, з дому вже не ризикувала виходити. лише трохи попосиденькала з сусідкою, та й все, решту дня валялась :girl_sad:
    сьогодні з того всього йду відмовлятись від участі в конференції. не знаю шо мені за то буде, але не маю я сил ше й на то.
    завтра до лікаря...

13. oksumoron

oksumoron Active Member

цих вихідний я собі задала жару! в суботу пробігла 25 кіл, по стадіону, вчора я вже відчувала, що ходити важкувато! але цього ж було замало :girl_yes:, тому зранку поїхали в зоопарк (це нарешті здійснилась моя дитяча мрія :girl_yes2:) обходили все весь за цілий день, і нарешті на сьогодні я просто не відчуваю своїх ніг! а понеділок лише починається, і треба ще стільки зробити!:girl_phone1:
    щойно ледве зійшла і піднялась по сходах декілька разів, і просто не маю сили кудись йти!

14. kyharochka

kyharochka Member

А я хочу спати і все мене болить. В суботу так працювала на городі, що сьогодні не можу ходити. Зате тепер вже видно мій квітник, в якому ростуть нарциси, та посадила огірочки і фасольку. О така я господиня. Вчора їздили в село, де жила моя бабуся. Там на провідну неділю відправляють на цвинтарі. Зустрілися з родиною. Ввечері ще дещо доробила на кухні і замучена пішла спати. Чоловік 2 дні був на чергуванні, майже його не бачила. Почався тяжкий і довгий тиждень, всім гарного дня і настрою.

15. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Змокла як собака, змерзла, вітрюган мало не здув з траекторії, жесть...Зате майже все встигла. Зараз голодна як вовк вклала Роміка і піду відриватись на нічого не підозріваючому холодильнику:nyam2:
    Ще б після обіду в жек і на почту скокнути і буду ваще маладєц!

16. Knopka

Knopka Well-Known Member

А в нас сьогодні нарешті сонечко, ми нагулялися, після обіду хотіла піти в басейн, але діставала з холодильника банку, розбила її, осколок впав на ногу, розвалив її так, що кров аж бризкала. Доня в плач: мама, тільки не помри (це в нас болюча тема, бо кілька днів тому померла наша морська свинка), я намагаюсь зупинити кров.... А тепер до "повного щастя" моя дитина раз - і перерізала ножицями провід навушників, які мені нині дуже потрібні. Сподіваюсь далі все буде добре.

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

Якийсь день нуднуватий трохи.:girl_nea:
    Вчора відсвяткували день Народження малого. День перед тим я не спала майже всю ніч, все готувала-готувала, вчора перед приходом гостей в мене почався нервовий зрив, бо мені вмить здалося, що гості от-от прийдуть, а в мене стіл накритий не гарно, страви якісь не смачні, печінковий торт взагалі не вдався, хоч робила його парканайцятий раз і взагалі все святкування накрилось мідним тазом. Сьогодні вже поїдаючи недоїджені страви з холодильника розумію, що я все таки глибоко помилялась.:nyam2:
    Тай взагалі нині не день, а якась суцільна обжираловка, щойно дохрумала канапку з салатом і дала собі чесне піонерське більше нині нічого не їсти, бо потім знову буде паніка через то що штани не защіпаються.))
    Чоловік пішов в нічну на роботу, я зварила на обід малому банячок зупки, малий вже вгробив машинку, яку подарував хресний і через це дуже страждає і нервується.
    Далі довбуть мене думки з тим пошуком квартири. Чоловік вперто не хоче користуватися послугами маклерів, а я що не знаходжу все йому не підходить. Ну, не розуміє людина, що за не великі гроші хоромів не винаймеш.:confused:
    От і надалі лікую, капаю свої очі. Добре хоч почервоніння пройшло, правда ще ліве око менше правого через підпухлість повіки, але то вже далеко не так страшно як було.:girl_spruce_up:
    Знову починаю мріяти про літній відпочинок, але муж знову ж таки "потішив", що буде всю відпустку працювати і зараз нам не до того.:girl_sad:
    Така то проза...

18. Farfalla

Farfalla Member

Мій крокозябр мене сьогодні замучить :girl_cray: надцятий раз "а-а-а", йдемо сідати на горщик, а вона починає гру: а ну, мамуся, дожени мене :8:
    муж на робітці, ми - домів... шось я розкисла...

19. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я сьогодні зробила багато роботи по дому, а зараз в мене вечір Scorpions. П"ю вино і насолоджуюсь музикою. Добре так...

20. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Вчора набігалась трохи по Львову, але, незважаючи на втому і приколи погоди - день видався хорошим. От що справді зіпсувало настрій - гарячу воду чомусь відключили. Причому якраз вчора був перший день КД :girl_mad:

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.