Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

мені наснилось, що Домінік йде в садочок... то якийсь знак?:girl_in_dreams:
    я в таку бридку погоду завжди серйозно думаю або над виходом на роботу або над другим декретом:girl_haha:
    оскільки від роботи я недавно "відлиняла" зваживши всі за і проти, а другу лялю на фоні гв планувати не хочу залишається далі сидіти і харитись погодою
    мала один персик і одне яблуко тому вийшла простенька шарлотка:)
    ввечері йду до стоматолога, все, більш нічого цікавого ніби

2. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

А у мене сьогодні перший робочий день вдома))), скажу так: трохи важко працювати вдома і поєднувати кухню, роботу, всі домашні справи і мати ще час на дитину, але якось воно мусить поєднатися, бо не можу змиритися з тим, що буду лише на чоловікових "хлібах", звикла розраховувати лише на себе і ні в чому собі не відмовляти так би мовити.:girl_tender: - гонорова)).
    Була сьогодні на плановому огляді в гінеколога, все в нас добре - ура! Тепер лежу, читаю ДП, дивлюся телевізор, чекаю мужа з роботи...більше ніц не планується, хіба ще ввечері щось приготую смачненьке з допомогою чоловіка.

3. карапуз

карапуз Well-Known Member

Готувала діткам обід і замість огірка, відрізала собі шмат пальця :girl_cray:. Мусіла собі нахляпати трохи вермуту, бо стало мені зле, від одного вигляду своєї руки. Стільки планів було на сьогодні, зважаючи на те, що гуляти ми не ходили. Діти допомогли мені закінчити з обідом, вечері мабуть не буде, хіба чоловік швидше з роботи прийде. Поранений вказівний палець лівої руки, а я лівша, сяду і буду вказувати, хто що має робити :girl_wink:.
    За вікном таке коїться, що Мартин прибіг з криками "зима прийшла !" :smile:. Через тиждень у нього день народження, усі п"ять років, у цей день, було справжнє літо, сподіваюсь, що цей рік не буде виключенням :girl_yes2:.

4. Savchenko

Savchenko Member

Маю сьогодні останній вихідний завтра на роботу((( Все поробила важливе ще в суботу, тому сьогодні у зв"язку з паршивою погодою лежу в ліжечку з какао та різними фільмами, відео і лазанням по неті) Чоловік повернувся з роботи трохи відпочине і підемо вечерю розігрівати)

5. Virginia

Virginia Well-Known Member

А я кайфую... замовила собі їжу додому в "Казанова", щойно привезли. Таке все смачне і так багато. Сиджу і об"їдаюсь медальйонами з телятини, салатом гриль, а ще свинина по-мексиканськи, але то вже для чоловіка :girl_dance: Дитина спить, чоловік на роботі, в хаті не прибрано, купа прання, а я відпочиваю:girl_in_dreams: (бо положено!)
    А ще, люблю таку погоду, ми навіть сьогодні гуляти ходили:)

6. Halina

Halina Well-Known Member

А я дуже не люблю таку погоду, бо гуляти не ходили. А зайняти дитину в хаті цілий день то я вам скажу діло не просте. Я от тільки зараз присіла поїсти (поснідати, пообідати і повечеряти) і погортати ДП і то тільки тому що чоловік уже дома.

7. Virginia

Virginia Well-Known Member

Я тільки тому і втікла з дому, бо з такими маськами можна "тронутись" за цілий день в хаті.
    А ваша ляля не спить вдень? Бо це для мене час коли я можу поїсти, зробити дитині їсти, сходити в туалет, почистити зуби ітд...

8. kati

kati Well-Known Member

Втікли до мами, подорозі закупились в вероніці, а мама якраз котлеток насмажила -наїлись , почаювали ,діма вже двічі обзсикав диван, Саша набив шишку об підвіконня...закрилась в дитячій з нетом, і вдпочиваю...най троха дідо з бабою посходять з розуму...Не хочу додому,вдома треба думати чим завтра годувати свою роту, знову складати/прибирати...а ще й прасування гора лежить.

9. jylanda

jylanda занууууда

Довгий виходить день, сиджу ше на роботi, зла, бо прийшлося пообдзвонювати море адм. органiзацiй, а спiлкування з ними мало хто витримуе... Bдома прийдеться ще звiт доробляти, a я цiлий день як сонна муха, очi закриваються.
    Щось в мене останнiм часом дурний перiод - роздумiв, зважувань за i проти, переосмислення, розчарування в людях...Добре хоч коханий завжди поряд.
    Сумний вийшов допис, прозовий, але i таке бувае:girl_yes2:
    З того всього приîду додому, з'îм баньку морозива вип'ю вiдерце кави i до роботи.:girl_wink:

10. Іриска

Іриска Well-Known Member

11. Halina

Halina Well-Known Member

Спить рівно 40-45 хв. За той час я можу помитись,почистити зуби і зробити чай і канапку. Сьогодні сусіди складають/вішають (стукають/бурять) кухню то я тільки зуби почистила і чай попила. Прийшлось голосно співати (щоб ті звуки чути не так було) і гарно підколихувати.

12. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

А ми уже в Києві. Вчорашній і сьогоднішній дні наче розділила прірва. Так добре нам було у Львові, навіть дощ вчорашній був такий романтичний, сповнений надій, а сьогодні він зовсім не тішить :girl_in_dreams:
    Вчора у нас з чоловіком була річниця розписки, тому ми трохи посвяткували, чисто символічно сходили в Гасову лямпу, де ми вперше :kiss3:, а потім кавували на Бамбетлях ;) сподобалась мені ця кав'ярня, обов'язково завітаю туди ще! Завершили святкування в моїх дідуся і бабусі, які на пару з моєю мамою забули про наше маленьке свято :) Але то нічого, в них є шанс все виправити на нашу річницю шлюбу:)
    Сьогодні з коханим ще трішки посвяткували вдвох, тепер він солодко спить, а я вся на емоціях гуляю на посиденьках ;)

13. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

День почався з того, що гарячої води в крані не знайшлося. Зла і недобра пішла гріти, малявку мити ж треба. На тому неприємності закінчилися. В 10 прийшла кумася, трохи полялякали. Потім поїхали з пупсиком в Новий ЦУМ, треба мені одну рукодільну штучку, але її на жаль не було(
    Але то таке, зате я купила бабусі подарунок на ДН. Вчора їй було 70. В суботу вибрала класну пательню, але вдома подумала, нащо їй пательня, як вона готувати не любить? Залишила собі, а бабці купила парфуми. Тепер сиджу і думаю, чи треба їй пармуми))) ну але я такі точно носити не буду. Більше нічого в голову не приходить. Потім забрала посилочку з одягом, замовила матрац свекрусі, а то мучиться бідася на старому, зготували з доцею млинців з сиром. Побавилися, Юстинка пішла в люлю:)
    Прочитала допис Каті в "жилєтці" - сиджу і ржу, чуть малу не розбудила (не ображайтеся, в мене уява бурна:)). Зараз буду пити чай і чекати мужа з роботи. Приємний день видався.

14. Музик

Музик Мартуська

а я нині така дико сонна, що то просто не описати. зраненька прокинулись з чоловіком, поїхали по тому дощі шукати вулицю Золоту - мали пройти газову школу (я так і незрозуміла для чого ми туди їздили, нам дівчина хвилин 10 розказувала, що газ сам по собі не пахне і тому до нього додають для кольору і запаху ще якісь речовини; що коли ми відчуємо в хаті запах газу - не треба включати електроприлади і обов'язково дзвонити 104, тай на тому наше навчання закінчилось), промокли поки шукали, забрали там писюльки про проходження навчання і планували їхати шукати двері міжкімнатні (йой, я не думала що так тяжко знайти те, чого я хочу). але я промокла, а мужа на роботі зачекались, тому ми роз'їхались в різні сторони.
    і це фактично все, що я зробила за сьогодні, приїхала додому дико мокра і втомлена, поїла, закуталась в ковдру і вила гарячий чай аж поки чоловік з роботи не прийшов.
    от і знаю, що маю купу роботи, але щось не шиється мені ну зовсім-зовсім, і змушувати себе я не хочу - бо не вийде добре, не люблю шити в поганому настрої.

15. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Хвороба-хворобою, але була записана до стоматолога, то таки вибралася, добре, що хоч близько. І дуже рада:) мала невеличкий косметологічний дефект, але на видному місці, і дуже мене то муляло, то він мені так швиденько все зробив, грошей не взяв: "Та за що, що я там робив? "
    Але найбільше тішить, що, аж боюся сподіватись, ніби видно світло в кінці тунелю з однією "зубною" проблемою, яка дуже вже давно тягнеться, і на яку всі, в кого консультувалася, мені говорили, що "там нічого немає і не мало би боліти" :)
    Потім ще трошки прогулялися з мацьопом поміж дощ
    , купили йому накладку на унітаз, вже випробували, файно так - тримати не треба :)
    А, і ще з врочистості: знімали гроші з картки, на якій я вже набирала неправильно код, то боялася, щоб не з'їло (не могла пригадати, який з двох записаних кодів до якої картки..), бо друга картка ще з червня мене на Валовій чекає :) Але все ок, попри те, що з кодом таки не вгадала :)
    Так що день, так паскудно почавшись, має всі шанси файно закінчитися, особливо беручи до уваги, що чоловік запропонував масажик зробити :)

16. lawyer

lawyer Member

але паршива погода:girl_impossible:. поки я вчора дійшла додому, усі штани і балетки були мокрі, голова боліла:girl_devil: (при тому, що парасоля у мене була). вдомця зразу переодягнулась у флісовий светрик, вельветові штанці, махрові шкарпетки:girl_crazy:. трохи загрілась і приступила до готування вечері. до вечора голова так і не переставала боліти, тому коханий вирішив мене порадувати молочним шоколадом з цільними лісовими горіхами і пляшкою коли:girl_blush2:. закутавшись у ковдру і гамаючи чоколяду, мені нарешті стало легше:girl_wink:.

17. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

але люблю свій декрет в таку погоду! :girl_yes2: :d23:
    в хаті тепленько, затишно, дитьо спить під дощик міцно, чайок, цукерка з горішком, і не треба нікуди з хати йти, тільки шкода було чоловіка вранці в таку погоду з хати відпускати.

18. napoleona

napoleona Well-Known Member

а мені так кльово)

і яблучний пляцок:)
    єдине мушу піти купити 4 кіля мяса, бо закінчуються запаси)

19. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Приєднуюсь до поціновувачів декрету)
    Прокинулись з малим сьогодні о 10-й, ще пів години повалялись в ліжку, Артем приніс мені всі ашинки які в нього є , це означало що пора вставати)
    Нагодувала малого, сиджу тепер пью каву, хочеться якоїсь смачненької випічки
    підійде :girl_yes2:, але нема з чого зробити, чекаємо татка з роботи - принесе нам провізії трохи.
    Зараз піду зварю Артему якійсь супчик, може попрасую, а може, як вчора буду дивитися серіал пів дня і чекати коханого мужа з роботи, холодно в таку погоду без нього:girl_in_love:

20. Neverland

Neverland Well-Known Member

Я на сьогодні мала такі плани і надії... Хотіла з малим сходити в фасттреккідс, спитати, чи є там які гуртки для діток нашого віку. Потім думала зайти по фарби, щоб розмалювати свої гумаки (вони класні, але болотяного кольору). Ще думала десь малого зводити. Але глянула за вікно... і зрозуміла, що накриось всьо мідним тазом. Свекруха хвора, з малим не посидить, тому я сидю дома. Чекаю хоч якогось розпогодження.

Статус теми:
Закрита.