Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

щось нині все йде не так. з майстром-електриком не зустрілась (він якраз на обід вийшов, коли я до хати зайшла, а не буду ж по телефону пояснювати де яка розетка має бути), малюнка кухні ще нема (а без нього я не можу сказати електрику де що проводити в кухні), двері міжкімнатні знайшла, але майстер прийде поміряти їх не раніше як пів на дев'яту нині, мали з чоловіком йти по магазинах, але він не має бажання знов, на завтра все скинем. ех, втомилась, результатів біганини нема.

2. Almariel

Almariel Well-Known Member

я ото читаю вас і слюні пускаю.... так би хотілось якимсь таким грандіозним ремонтом ДЛЯ СЕБЕ зайнятися!!! в мене сестра будується, то так класно було з нею разом щось шукати-вирішувати, читати відгуки. так, іноді дах їде, не знаєш, що краще, але потім стаєш експертом у всьому.

3. Музик

Музик Мартуська

воно то класно, але коли я то все мушу сама шукати-купувати-замовляти, а потім ще від чоловік не завжди задоволений тим, що я вибрала. поїхати зі мною він не має часу через роботу (та і бажання теж в нього мало). отак і ганяю містом.

4. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а в мене халепа - скис борщ, і так по дурному, банально забула поставити в холодильник :girl_cray: навіть не уявляю як я так. треба знов щось варити. і як назло вийшов смачний як ніколи.

5. карапуз

карапуз Well-Known Member

Я з дітями вдома, вони хворіють, тому на вулицю не виходимо. Захотіли дивитись мультфільм - включила - Юсті підходить, Мартин хоче інший дивитись. Чоловік забрав ноутбук на роботу, але я дівчина кмітлива, включила Мартину Лунтіка на телефоні - все караул, усі хочуть дивитись мультфільм з телефону :girl_impossible:. Щось я ніби і з відпочинку, але як вичавлений лимон :girl_in_dreams:.
    Хочу, щоб діти були здорові .

6. oksumoron

oksumoron Active Member

лінивий в мене день! провалялась біля басейну, найгірше те що була на вулиці лише до 12 ще і в тіні, а трохи почервоніли ноги з внутрішньої сторони! і починають пекти вже зараз! а на правій нозі взагалі залишився відбиток руки :girl_nea:, аж смішно самій, де таке взялось!
    чоловік прийде, то мене не похвалить, за такі почервоніння!
    вчора я повеселилась трішки (йшли на день народження співробітниці чоловіка, приходимо а там сидять 14 дівчат :girl_crazy:(я порахувала), всі красіві, в коротких спідницях, і він нікого не знає, бо це було справляння лише для подруг! я зі всіма перезнайомилась, наговорилась, і цілу дорогу додому сміялась з чоловіка, що привів мене до лише дівчат), з іншого боку пила все з льодом вчора, і сьогодні в мене почало боліти горло!
    тепер знизу пече, зверху першить! :girl_sad:

7. koroljok

koroljok Well-Known Member

Мої хлопці пів дня на тест-драйві від комп.Міцубісі, а я на роботі. Працювати не хотілось цілий день. І зараз майже всі розішлись, а я чекаю, коли вони покатаються і заберуть мене. Дуже тішусь, що завтра вихідні )):girl_dance:

8. Almariel

Almariel Well-Known Member

не знаю, чи вийде, але спробуйте так: обдивились-обшукали все, знайшли найкраще і ставите чоловіка перед фактом: я вибрала таку-то модель, бо перше-друге-третє (тільки такими короткими фразами, щоб швидко вийшло). якщо не подобається - пропонуй своє. все))

9. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Фотографуєте на фотоапарат чи телефон-показуєте-і все.Коли ми робили ремонт, у чоловіка також не було часу,вихідний неділя-я на тижні все оглянула , у неділю швиденько його завела= є таке і таке, -вибирай..А потім сфотографувала- ввечері показала- мені подобається ось це, а ти що порадиш???Йому також сподобалось.А потім ,коли знайомі запитували,хто і де і як це вибрав , я завжди говорила ,що чоловік- йому приємно, а я собі знаю....

10. Hermi

Hermi Well-Known Member

Вчора до пізна засиділась із знайомими, а сьогодні ледь проснулась. Цілий день якась вся не своя ходжу. Привезли мені свіжисенький мед, така смакота, обїдаюсь!
    А ще ми нарешті почали ремонт в кухні. вирішили до пуття довести двері, правде все закінчилось, як зняли двері, пропав запал. А ще нарешті наважилась попрати свій пуховик.
    і так ніби більше нічого цікавого не пройшло...стомлена...

11. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Вчора і нині по півдня товклася із Жанною та її непосидючим синочком :). Від вчора маю абонентську скриньку на пошті :). А ще вчорашній день відзначився тим, що сестра подзвонила о 20.00 і покликала мене до себе святкувати ДН. Це здивувало, адже ми ж не розмовляємо. Поїхала, мирно посиділи дві годинки, навіть не сварилися :girl_dance:
    Деякий час не брала адрес у посткроссингу, але нині знову витягла адресу і відправила одну листівку. Буду щодня по одній слати )))

• Подобається Подобається x 1
  12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Всім привіт:).
    А ми вже в дома. Повернулись з казкового відпочинку на морі. Направду, то був практично другий медовий місяць:girl_in_love:. Втомлені, дуже задоволені, адаптовуємось.
    Скучила :)

13. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

запланувала нині генеральне прибирання, але... на кухню не можу приступити бо муж реставрує там вікно, у ванній нізя ніц робити бо му4ж заліпив там шпари якимось герметиком і то має сохнути. кімнату не прибираю бо (вгадайте хто) муж має ставити нову батарею і все одно буде бруд, тому сенсу нема вичищати то)) так що товчуся на форумі. не життя, а казка))))

14. marika28

marika28 Well-Known Member

А в мене як завжди . Сиджу вдома. Муж на роботі. А думала що поїдемо в гори потім в ресторан слимачки їсти . Тільки одні обіцянки.Злам. Зараз доприбираю і йду вишивати.

15. Hermi

Hermi Well-Known Member

а я тільки що ледь продерла очі. Спати хочу страшно,знову мучить низький тиск. Треба якось себе зібрати і сісти працювати.
    Мої котята занадились в корму і доїли шарлотку і зараз сплять без задніх ніг. Після обіду маю їхати на пасіку на 2 дні, хочу сташенно, але погода трішки підводить, так би хотілось там скупатись, а на дворі похолодало.
    Зараз сиджу в очікувані, ще вчора написала одне повідомлення, від відповіді на яке залежить моя подальша діяльність, а відповіді ще немає:sad:

16. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Мій теж..пішов сам, добровільно :girl_cool:, а я тільки недавно встала - від вчорашьної гулянки все болить, кожна кісточка, і треба було мені того катамарана ще до повного щастя...Дуже класний і насичений був вчора день..Зараз планую вибратись на Шувар по персики і різні святкові причандали для Сашки - скоро в нього 5 років..Але вирішила на 5 сек заглянути сюди, і от вже 40 хвилин ніяк не виберусь..

17. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

А я сьогодні аж 3 години провела в перукарні: зробила меліровку, манікюр і підстриглася. Сама собі подобаюся. А чоловік тим часом гуляв з дітьми в парку. Потім заїхали ще за продуктами, пообідали і зараз знов наш татко гуляє з дітьми, а я вдома відпочиваю.
    Ще замаринувала на завтра кури і м"ясо, бо їдемо з компанією на озеро святкувати мій ДН.

18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Вночі погано прокидалась декілька разів, бо сусіди на балконі в себе товклись до 4 ранку :girl_devil: Потім в мене почалось безсоння і я прокинулась в 7 ранку. Сиджу зараз п"ю каву і думаю, якби то провчити тих хлопак. Чекаю поки чоловік прокинеться, включу музон і почну пилососити :beee:

19. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

1. ВИСПАЛАСЬ:girl_dance:
    2. Софію делегувала до бабусі, гуляти і пса вигулювати-виховувати
    3. Була на святкуванні ГВ, було супер, виділам море форумлянок, хочу ше так, святкування дуже вдалось, а пивко-квас з форумлянками і їх дітьми взагалі зе бест оф бест оф бест:connie_pull-pigtail
    4. Чоловік зварив бульйон з тоненькими улюбленими макарончиками:) Моя лямур
    5. Відпочиваю з Мартою домів, Марта дрихне, я займаюсь нічогонеробленням, муж поїхав за Софією, має купити по дорозі назад розливний квас, або просто бочковий першої приватної броварні.
    6. Вечір буде файний, бо я так хочу:girl_cool:, хоч ше не придумала шо бум робити, може то на пиво в Андерсен піти чи шо?:girl_in_dreams:

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ууух, ото я нині злюща. Не знаю чо так, але все мене бісить, все нервує, а хто попадає мені під гарячу руку бідний і нещасний:girl_devil:
    Встала з ранку, закатарена во всю, з носа тече, з очей тече, голова тріщить. Ледь сповзла з ліжка і ледь уболтала мужа забацати каву. Робив не охоче і то такого наколотив, що пішло все в умивальник. Потім базар, дві торби продуктів, потім торчання на кухні. Чоловік з малим пішов гуляти і прийшов через годину, бо бачте дитина хотіла до мами. Святослав допомагав ліпити вареники, так по своєму, по дитячому, в результаті половина стільниці вареників піде песикам на їдзення, якщо вони звичайно сире тісто перемішане з бульбою їдять.:girl_cray: Ще пеклам пляцка, ще варила зупу.
    Нагодувала хлопців своїх тим всім і хотіла відпровадити на двір, так чоловік вирішив ще 5 хв полежати, щоб сало зав"язалося, і от як зліг, так втати і не зміг. Я просила-просила та й зірвалася. : З того всього муж як небудь на швидку руч зібрався, зібрав малого, навіть попередньо не сказавши наготувати лахи і вилетів з хати як пробка.
    Через 10 хв чую під вікном: "мамааа, ляляяя на" Виглядую, а моя дитина дає мені через вікно квіточки. Все, мене попустило, вибігла в чому була на двір, поцілувала малого, поцілувала чоловіка. Всьо, я хороша.:connie_pull-pigtail
    На разі чекаю маму в гості, будем їли того пляцка і запивали чаєм. А, мама ще пиво везе. Ура!!!:yahoo:

Статус теми:
Закрита.