Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fechka

Fechka Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Чудові вихідні. Найперше мої дівчатка повернулись від свекрухи. Були там місяць на канікулах. Підросли, порозумнішали, покрасивішали!!! Люблю!!!!
    Учора ходили до кумів на новосілля. Будинок-клас! Моя мрія! Чудово провели час.
    А сьогодні були на озері.
    КРАСОТА!!!!
    Шкода, що вже вечір, і від завтра починаються робочі будні... Сумно..

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Читаю за суботню жару і не можу згадати, що ж я робила в суботу, що не пам"ятаю жари)), а це ж в мене був реально цілий день шопінгу - ми їздили в Польщу на закупи - я дуже задоволена, в багатьох магазинах такі класні знижки...Купили дещо Сашку, в основному мужу, але й мені перепав дуже класний піджачок в "reserved". В деяких магазинах від кондиціонерів було так холодно, що я була змушена достроково з них вискакувати, толком не роздивившись...Сьогонді весь день валялась на дивані, готувала їсти...Налакувала нігті - заврта відповідальний день - здаю внутрішній екзамен на курсах з водіння :d23:.

3. Savchenko

Savchenko Member

З трьох вихідних які я маю, сьогодні перший: виспалась досхочу, спека капєц!!!! тільки ввечері попрасувала чоловіку теніски, зварила на завтра їсти прибирання і прання відклала до завтра...от тепер тільки сіла за "Щоденники вампіра" перший сезон, до жовтня освіжую пам"ять)) і так як завтра я буду вдома, то як в старі добрі часи буду до рання його дивитись )))

4. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

І ми були сьогодні біля водички зранку, потім закручувала огірочки (вже подумую кому би то їх трохи продати:girl_cool:) і просто відпочивали, правда це не дуже вдавалося в нашій парниковій квартирі. Ввечері зустрічали синочка, який повертався з гостей. Завтра починаються мої будні домогосподарки)), маємо іти ще на плановий огляд в ЖК.

5. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

І в мене день був гарний - врочистий. На тижні буде річниця одруження, то з того приводу ми сьогодні з чоловіком вперше за більш ніж 8 місяців вибрались до ресторану вдвох :) Гарно посиділи, а донечка була чемна.
    Але є і проза - мамуська моя їде вже наступного тижня від нас додому, а з нею так файно!

6. danusyk

danusyk Member

В суботу ми з Данком їздили відпочивати на річку Стрий разом з сім'єю Іванка
    Дітки гарно бавились, разом спали і їли. Мами купались в річці і загоряли. Обмінялись досвідом, похвалились досягненнями своїх 5-ти місячних діток. Море вражень та позитивних емоцій.:girl_dance: Подорозі додому малюки мирно посапували в автокріслах. А на прощання, навіть, потисли ручки.:girl_bye2:

7. lawyer

lawyer Member

в п'ятницю поїхали з коханим в Тернопіль, зустрічати його батьків (були в Греції на відпочинку). привезли нам сувенірів і ще всякого добра (фета, велетенські маслини, фісташки, пиво, вино, олія, оцет, шоколад і багато іншого там просто за смішними цінами порівняно з нашими).
    в суботу відвезли їх на весілля, а самі пішли гуляти в парк. покаталися на катамаранах, велосипедах, наїлися морозива, подивилися на тваринок у звіринці, а підвечір ще й попали в кіно. дуже люблю Тернопіль, таке спокійне, зелене, молоде, гарне місто:y:!
    а в неділю я ще їздила до своїх батьків, а коханий до своєї родини, тож вихідні вдались:girl_claping:! але дуже швидко минули:girl_in_dreams:...

8. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

А ми вчора повернулися з Шацька. Вражень море і усі позитивні!!!! Накупались, надихались свіжого повітря, наїлись шашличків та фруктів. З погодою повезло неймовірно, водичка була настільки тепла, що я Максима навіть не витягала грітися на сонечко (як зазвичай). Але нажаль тиждень пролетів як один день і сьогодні я вже на роботі. Максимка батьки забрали до себе на тиждень, то у нас з чоловіком можна сказати відпустка продовжується.

9. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Чудові вихідні!
    В суботу вирішили відсвяткувати чоловікові іменини смачною вечерею в ресторані! Погуляли в центрі, романтична вечеря надихнула на спогади))) Набалакались з чоловіком, згадували першу зустріч, перші побачення, наш медовий місяць... Як то добре з коханим відпочивати...
    Скоро вже наша перша річниця, час пролетів як один день, аж не віриться:girl_in_dreams:
    А вчора з друзями були на озері
    Набавилась зі своєю похресницею:girl_in_dreams: То таке чудо мале! 11 місяців, а вона вже вміє очки строїти хлопцям, пів дня з мого чоловіка не злазила! Але ж вони любляться:d25:

10. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ми вже вдома, валізи недорозпаковані , холодильник порожнісіький, у кафе на обід вже ніхто не хоче вести :girl_crazy:, а я собі на руку вилила окріп. Сиджу під вентилятором, ручку намазала, пече холєра, діти перевертають хату, а я тут лівою ручкою шкрябаю. Халепа :girl_cray: !
    Пи.Си. Ще й сукню, яку я собі у Болгарії вподобала, хтось купив :girl_nea:.

11. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

А в мене сьогодні халявний день. Причапала на роботу, а наш сервер пішов спати. Відповідно, нічого не працює, ані 1С, ані пошта, а ми без "щастя", як без рук. То директор завіз мене на Краківський, купилам си ниток і сіла вишивати. Думала, продовжу вдома, але вже засіла тут.
    Пи.Си. Відповідь на запитанная та вітання в "карму": Ми з Рудим не разом. Але сьогодні відвіз мене додому, бо я подзвонила і сказала, що без парасолі. Тобто, воно ще думає про всоє життєве призначення, а я мовчки чекаю, чим закінчаться його роздуми. Вирішила пустити все само собою.

12. terezka

terezka котяка-вишивака

У мене суцільна врочистість: я уже третій день як у Львові, і на весіллі у подружки погуляла, і справи у поліклініці повирішувала, і в Рукодільній крамничці побувала, і у Аграфці була, і каву пила, і суші їла, і у гості ходила, і ще завтра є цілий день!

13. Holly

Holly Moderator

І в мене, якщо можна так назвати:) ніц не робила нині. Трохи поскладала/перебрала речі, бо мала до того настрій, сходила в поліклініку, потім на закупи по магазинах. Чоловік сьогодні скоріше прийшов, але не попередив, тому сидів голодний бавив дітей і чекав поки я зготую вечерю.

14. napoleona

napoleona Well-Known Member

Понеділок.... важкй день
    бігати не встала, полінилася...
    цілий день працює пралка і я розкладаю, прасую речі після відпочинку і ще готування...
    мала вреднюща стає...
    врочистість - чоловік вечером приніс букет білих лілій і торт в честь минувшого дня ангела то було дуже приємно і несподівано покращило настрій:)

15. Katrine

Katrine Member

бачу сьогодні в багатьох день нічогонероблення:girl_in_dreams:. я живу тим, що сьогодні неділя, і щось робити а-ля прати-прибирати не пасує. весь день сьогодні провели на вулиці - то взуття чоловіку ходили купувати, то просто гуляли.
    завтра починається знов пакування речей, їдемо трохи до чоловікових батьків. тішуся, що буду мати трохи вихідних від готування, бо щось мені перебування останній тиждень на кухні явно не в кайф, словом я лінивець:girl_blush2:.
    з буденного юмору - малючок вже енний день на запитання як звати маму, каже що Таня:girl_crazy:

16. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Була нині з дітьми в парку Алтайських озер, потім були в ІКЕЇ, потім приїхали додому, словом жабки - мандрівниці:)
    Марта чемно на вулиці спить, Софія дууууууууууууууже багато говорить і в переважній більшості це моно-діа-логи;) з Лунтіка))))))))
    Вчора приїхали з Карпат, два дні йно Орявчика, але 2 дні і Орявчик мммммммммм - класно було:):) По приїзді зварили зупку, потушили овочів, нині попрали - поприбирали, отака проза, але по приємній врочистості:)

17. lawyer

lawyer Member

робочий тиждень - проза прозова...
    вчора після роботи заїжджали дивитись на стан ремонтів у нашомі домі. тішить, що вже плитка покладена, ванна, сходи, двері є, паркет кладуть і навіть камін вже змонтували:girl_claping:!
    науки в церкві вже закінчились, від того дуже сумно - так нам вони подобались! шкода, що для одружених пар нема чогось подібного.
    а вдома я трошки релаксувала - годину ніжилась у ванні з пінкою:girl_dance:, поки не дочитала книжку.
    з сьогоднішніх планів: йдем в ресторан узгоджувати весільне меню.

18. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Це між вул. Чупринки та Рудницького, недалеко від Лісотехнічного.
    А мою робочу прозу сьогодні розбавляють зйомки Майдансу - попід вікнами танцює різнобарвний натовп - так гарно, з другого боку, біля Домінікан знімають якийсь історичний фільм, телефізора не треба

19. Vona

Vona Member

Чому нема? Є! Тут можна дізнатись детальніше http://olha-church.org.ua/web/page/rekolekciyi-podruzhni-zustrichi зустрічі відбуваються, просто треба уточнювати коли, бо зараз літо.

20. Музик

Музик Мартуська

а в мене ремонтна проза, дубль 1. а я в тому повний 0. тішить тільки те, що хлопці, з якими я сьогодні говорила - жодної цигарки не викурили і один з них двічі лише вжив нецензурне слово (коли на нього штукатурка посипалась), та й потім вибачився за то. приємно. електрик стає завтра до роботи, а там навіть нема де руки помити, тай унітаз вартувало би поставити, бо ж люди цілими днями будуть там працювати... подзвонила дядечкові - він не має часу зі мною то все вибрати-купити, татові - не має часу, а сама я того не виберу, трошки панікувала, але воно все якось розсмокчеться. головне, що машина рушила...

Статус теми:
Закрита.