Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Проза. Перша половина дня була у хорошому настрої, а друга - у депресивному. Ще й Карпати програли. І не просто програли, а 1:5! І від кого? Від Іллічівця.. :sad: Почали мучити думки, що даремно припинила ходити на футбол, ніззя лишати команду зараз (((

• Подобається Подобається x 1
  2. Hermi

Hermi Well-Known Member

дякую за пораду! Ніколи навіть не думала!

А в мене сьогодні файний день. Щось потягнуло все прибирати. Всю хату вимила. Правда заздрю тим, у кого 2-ох кімнатна квартира! Але то таке. Поприбирала, почистила, квіти всі помила. Все аж блищить. Щось мене стукнуло шарлотку спекти, а поки вона пеклась, придумала голобців зробити. Мама дивується що то за муха така мене вкусила, але нічого. Розморозила фарш, відварили рис, наробили голубців, і щось стало ліньки на вечерю щось готувати вирішили шо голобці будуть і на нині на завтра, а не як планувалось на неділю:) А тут ще родина на весілля приїхала і до нас в гості завітали. Якось приємно стало, в хаті ідеальна чистота, на кухні напечено і наварено. А цьоця відразу почала свою дочку пуляти, що та сама раду дати ні в чому не може,а то завжди я під роздачу попадала, бо завжди в нас не все до порядку доведено було, а я завжди в свому "компухторі" сиджу і нічого не роблю! Тільки гості з порогу, мами подружка прийшла. Посиділи, поговорили, жартома сказала що я заміж зібралась, бо і порядки почала робити і варити\пекти. Пішли проважати, а там з сусіднього кафе вже "весільні готові" вчепились - пішли за молоду сімї випєте, почали віднікуватись, а вони взяли якийсь столик на вулицю винесли, зі столу трохи зібрали і давай вгощати, так і ще на весіллі побувала:)
    ну і трішки печалі. Вчора з подружкою напали на моє сонце.Придумали повний брєд (але тоді це було геніально). Була звичайна розмова, а потім перейшли на тему стосунків, і коли питання поставили "а які в нас з тобою стосунки" він просто вийшов із мережі. Ще досі не зявлявся. А сьогодні я до нього подзвонила, привітати з поступленням, для всіх звичайних смертних ця інформація буде відома 25 липня:) Почали розмову, хотіла була запитати про вчорашнє, але якось не насмілилась. А поговорили навіть дуже і дуже добре і тут можна сказати щось почалась розмова теми вчорашнього в мене виключився телефон...І я його ніяк включити не могла. Смішно! Для мене і далі загадка що він хотів сказати. Нарешті включила і від нього 4 пропущених і смс ти куди пропала? що сталось? А мені навіть не хочеться знати. Чомусь боюсь почути що все я сама для себе нафантазувала...

3. Зануда

Зануда Well-Known Member

Я зла і розстроєна. Моя Аня (мантелепа мала) вкотре загубила золоту сережку. Раніше мені щастило і я знаходила, а цього разу не знайшла. Прикро, бо це пам"ятний подарунок від бабусі і дідуся на Перше Причастя. Такі речі люди зберігають роками і передають своїм дітям, але не моя Аня. Раніше ми думали, що причина в застібці, але виявилося, що вона тут ні до чого - різні сережки з різними застібками, а доля одна. От тільки раніше мені вдавалося знаходити, а цього разу не вдалося. :sad:

4. Just me

Just me Member

В мене останні дві доби практично як один довгий день. Я від того стресу забула, що увесь цей час майже нічого не їла. Випила кінську дозу корвалдину, голова розколюється, вихідні пройшли практично намарне. Щойно лише сестра сказала, що знайшовся вихід із її ситуації. Але то як вилами по воді писано... Одне добре, що батьки і бабця в щасливому невіданні, я "на камеру" старалась посміхатися, бо не хотілося псувати рідним відпочинку. І мудро зробила. Менше знають - краще сплять.
    Пи.Си. Ще раз дякую всім за молитовну підтримку, якби не молитва, не знаю, що й було б...

5. AilataN

AilataN жива

А я зла. і маю на те причини. От просто причини і все. Вони якісь дивні ( причини), швико виникають, денервують і вирішуються. Нормально? В принципі так, але то зашвидко відбувається, і я вже починаю диміти як паро...тяг...воз... бус... мус... трах...газ і т.д.

6. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Сьогодні якийсь такий лінивий день. Хотіли проїхатись на Труханів острів на велосипедах, але побоялись дощу, хмара насувалась-насувалась і пропала...
    Чоловік в мене такий молодець - доробив на полички на антресолі:girl_in_love: Тепер пробую його витягнути кудись на каву, а він щось відкладає то все на потім :girl_in_dreams:

7. arushka

arushka завжди досягаю мети

До обіду була в нас тиха сімейна проза, смакували смачною італійською кавою з безешками, потім після 4-го горнятка кави почало бухкати в грудях і голові - вирішили перейти до чорничного смузі.
    Подивились репортаж з Грузії, яка то стає туристична гостинна країна, почали шукати в неті знимки/ціни. Паралельно "заїхали" на Корсику, Мальдіви, Тенерифе, ОАЕ - вже розраховували, чим найдешевше летіти. :xaxa: Наймудрішою виявилась дитина, яка спитала, чого в кіно ми піти не можем, бо нема грошей, а в ОАЕ є. :dntknw: Згадали, що фінанси в нас співають романси, арії і взагалі.
    А щойно передзвонила перша вчителька моєї дитини, запросила нас до себе на каву, бо видавала днями доньку заміж, душа просить продовження банкету. Так приємно стало! Шкода, що вона не може вчити до 11 класу, теперішня класна керівничка якась дуууже чужа всім. Зараз будемо гнати за якимось презентом і йдемо балюватись.

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Досвятковуємо день народження мужа, я вже все поробила, сидимо їмо кавун, малий спить. Я би теж поспала, але гості ще є. На роботі трохи проблеми, не хочеться завтра туди йти, але то дурниці

9. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ми вже майже тиждень як відпочиваємо . Доїхали до Болгаріі файно, заночували у Румунії, у Созопопі були в 11 годині вечора і тут почалося... Знайти житло в одному готелі для десяти чоловік виявилося нереально, тим більше о такій годині, знайшли на одну ніч, бо діти були вже дуже вимучені. На другий день житло знайшли після обіду, машину товариша забрав евакуатор, чоловік побив бампер - весело :girl_crazy:....
    То все таке - зараз усе файно, насолоджуємося відпочинком :girl_dance:.
    Пи.Си.У перший день море "вкрало" у мене окуляри :girl_in_dreams:.
    Пи.Си1. Сиджу на балкончику, внизу у басейні діти хлюпаються, через дорогу море плюскоче, у стакані на столі фреш булькає, інтернет "придбали", посиденьки почитую, увечері будемо святкувати уродини файної дівчинки - все ж таки, відпочинок, це класно :girl_dance:.

10. Музик

Музик Мартуська

сумний день дубль два. були нині на цвинтарі, місце для баби звільняли - там клумба була. промокли дико, тепер горло болить.
    врочистість - нам повернули гарячу воду і питання з майстрами, які будуть ремонт робити я сьогодні на 90% вирішила

11. Людок

Людок New Member

Вихідні це супер)))
    Приїхала з Польщі, задоволена як слон, бо перший раз їздила за кордон ( стидно признатись, але цю помилку треба справляти по трохи).
    Хочу щееее
    Пішла смакувати привезену нутелу

12. Virginia

Virginia Well-Known Member

А ми сьогодні в такий дощ, вирішили не сидіти в хаті... зібрались всією сім"єю - поїхали в центр. Марта в машині заснула, ми її переклали у візок і пішли шукати собі якесь затишне місце для посиденьок зі сплячою красунею. Найтихіше і найвільніше виявилось в японій. Наїлись сушіВ, морозива і мохіто і пішли в цукерню:connie_pull-pigtail фуууух... ото я наїлась сьогодні. Після двох днів голодовки, то явно забагато, а ше зараз йдемо з Мартою до подружки на сирник:khomyak:
    Кароче, люблю я такі дні, які скоро минають... ще 2 години і дітьо вже піде спати:)

13. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Вчора довго думали що робити\куди їхати, в результаті поїхали вгості до друзів, вони нас завезли на океан. Помочили ніжки, погуляли, подивились на всякі літальні апарати.

Потім поїли китайської хавки і поїхали до друзів на тортик. А! Забула, найголовніше! Ще ми вчора купили зефір! ЦІлий рік його не їла, такий смачний!
    Гарний був день.
    Зараз, як завжди вранці п"ю каву і біжу в душ.

14. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Ми вчора були на весіллі і хоч я не танцювала майже (хіба в душі, не пила спиртного (20грам бейлісу і 20 грам шампанського не рахується:girl_in_love:) і моє дітьо в 10 год вже просилося додому спатки було дуже класно. Весілля було за містом в с. Гончари "Фазенда на гончарах", там дуже гарне місце для відпочинку...готель, альтанки, ресторан, басейн і джакузі на вулиці, велика територія - супер. Сьогодні цілий день подорожуємо, зранку поїхали в нову лінію, потім до моїх батьків за місто (сестра повернулася з відпочинку в Турції), наговорилися - жаль фоток ще не мала, потім поїхали до чоловікових батьків. Теж посиділи трохи і щойно приїхали додому і я вже відкрила купу тем на ДП - чтю))

15. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

і ми:girl_cool: ми в такий дощ гуляли в ... Стрийському парку. Вдихали озон, годували лебедів і вигулювали діток, яким дощ по-моєму був "по-барабану".
    Потім пообідали у бабусі, з"їздили в Метро і Епіцентр за необхідним. Зараз татко присипає Роміка а я добиваю залишки вчорашньої смачнючої домашньої піци з пивасіком. Ляпота:)

16. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

вирішила хоч під кінець дня підняти собі настрій) спекла печеньки, точніше поставила їх в духовку і прийшла хороша подруга... половина печеньок згоріла на половину а решта на активоване вугілля.. зате посиділи=) поспівали і потріпали язиками))
    тепер з чистою душею чекаю коханого ненаглядного (і вже не хочу з ним сваритись):)

17. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Ну і я сюди. Вистачить плакати. Отже, одна проза - плакала сильно і навзрид. Але! Поміж тим, їсти не готувала (бо нема для кого), побалакала з мамусею аж два рази по суті...Люблю її! Оце справжня мама!!!! Побалакала з подругою, з якою вже не говорила з місяць, а не бачилась від НР. Напхалась смачного тортика, коханий (вже колишній) привіз. Плакав на пару зі мною, але шо з тих плачів? А потім з того горя я прийняла ванну, зробила порядок з руками та ногами, вимила голову. І чекаю завтрашнього дня, поринаю в роботу. А ще планую продовжити вишивання, а то закинула на пів року. Зараз саме час! Я не падаю духом і всіх вас люблю!

18. Зануда

Зануда Well-Known Member

Сьогодні всі ноги на Південному стоптали. Мої уявлення про те, який у мене буде наряд розвіялися, як дим :) Купила собі "футляр" - універсальне плаття для різних нагод + болеро до нього і вже по дорозі додому зрозуміла, що тепер мені потрібне взуття інше, бо те, що у мене є категорично не пасує :) Блін! А я то думала, що вже все є. Чоловік купив собі костюм, сорочку, краватку і вдома, перемірявши всі свої мешти, прийшов до того ж висновку для себе, що і я - потрібне інше взуття. :) То сімейне, чи просто так склалося? :d23: :girl_haha:
    Закинули покупки додому, купили дітям морозива, а самі втікли на ДН на Бухту. Дощ лив, як з відра, але тим не менше ми класно посиділи і гарно провели час. Навіть вдалося погуляти під дощем з парасольками. Було файно.

19. Hermi

Hermi Well-Known Member

ну а в мене сьогодні шикарний день! Ранком пішла до церкви, а потім пішли на базар, закупились мясцем, сальцем! Одним словом таке враження що забили свиню. Мала їхати до Львова, але якась така замучена була, нічого не хотілось. прийшов знайомий і сказав, а гайда на пасіку. А я щось довго не думаючи зібралась і поїхала! Яка там краса!Передати не можу! На зло телефон розряджений, а на фотіка бідний студент не заробив:sad: Відпочила, тут почало сонечко виглядати, і засадили мене в гамак, що висів на деревах, а я висоти страшенно боюсь, і пішли, а я там полежала і заснула, проспала аж 3 год, ніхто не хотів мене будити, тільки коцом вкрили, а потім ще наїлись шашличків...Я давно так не відпочивала. приїхала додому і вся якась замріяна і щаслива!
    А ще моя подружка набралась наглості доставати всіх моїх друзів на рахунок чи є в мене хлопець...Результати вражаючі, для всіх я меге-супер-пупер друг, якого ще пошукати треба...Приємно, але толку мені з тої дружби, як хочеться чогось більше...А від того, від кого хочеться більше відповідь одна - на пхай носа куди не треба! Навіть трохи довольна...

20. Katrine

Katrine Member

ми нарешті повернулись з нашого затяжного відпочинку домів, за час якого я вже встигла заскучати за Львовом і мовою солов'їною:girl_in_love:. не чекали такої погодки, бо коли лежиш на пляжі при +35, то важко уявити, що десь може бути така зюзя, але тим не менше, завтра йдемо мандрувати і насолоджуватись містом.
    приїхали ненадовго, за тиждень знов тікаємо, вже до чоловікових батьків, бо щось давненько їх не навідували... словом, ціле літо в нас в роз'їздах. трохи вже втомилася постійно пакувати-розпаковувати валізи, але зміна обстановки на нас дуже позитивно впливає :).
    Маркіясь втомився з дороги, вже собі мирно похрапує, а ми з коханим йдемо романсувати-чаювати. всім гарного вечора (чи то вже ночі)!

Статус теми:
Закрита.