Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

ну і де ви гуляєте??? Я попри ваш будинок кожен день рахів 8 проходжу і ніколи вас не бачу.

2. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

дубак в хаті. навіть миша без всяких хочу-нехочу сидить під коцом і не висовується;)

3. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

а я вчора собі в неті наскачувала мега-результативні способи худання і позбавлення целюліту(так пишуть) і соні скупила зранку всьо потрібне для того і весь день худаю і позбавляюсь від "тої гадості"...вправи, скраби, маски..добре то..але чи надовго?!

4. Farfalla

Farfalla Member

Христос Воскрес!!! :girl_angel:
    Нарешті я повернулась в цю темку! Останній тиждень був неймовірно насиченим, я почувала себе справжньою газдинею: пасочки спекла, пляцок забацала і всю гостину взагалі :girl_cool: приїхала сестричка з малявчиком, кум з жоною... ех, краса-весна!!! Сьогодні продовольчі запаси остаточно закінчились :biggrin: тому я сьогодні знову була в образі працьовитої бджоли, доцік - сама чемнота та скромність :biggrin: чекаємо татуху з роботи.

5. olerusya

olerusya sweet candy ;)

агалогічно :girl_in_dreams: вже не знаю що на себе натягнути.
    теплоооО, де тиииИ????:umbrage:

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ой, ну файний нині день, хоча на жаль з не приємними моментами:agree:
    Вранці ми з чоловіком поїхали дивитись на свою омріяну хатку, в яку вже майже ладунки для переїзду пакували і розчарувались через деякі моменти, які роблять наше проживання там не можливим.:sad: Розстроєні і похнюплені ми поїхали звідти, я в ценр з малим, чоловік на роботу. В маршрутці мені чогось стало нас так шкода, що мені сльози виступили на очі, але я позбиралася в купу, натягнула на лице посмішку і поїхали ми з мацьпиком на святкову прогулянку в честь його дня Народження. Ну, ганяли біля оперного на машинках, пускали по центрі повітряні кульки, які чомусь все тікали і тікали Святославові з рук)), синочок як завжди був не чемний, падав на коліна, валявся по землі, рвався скупатися в фонтані, увесь час від мене втікав.:8: Потім ми зустрілися з моєю мамою і пішли в Антошку за подарунками, там же і на гірках покаталися. Малому дуже і дуже сподобалось. Забирали через дві години і то з істериками грандіозного рівня.:girl_crazy:
    Після всього поїхали з мамою до нас додому на каву і заодно іменинника погодувати. Не давно мама поїхала, а в мене голова як баняк, болить шаленно, очі позаливалися кров"ю, чи як то назвати правильніше, бо щось дуже жахливо звучить.:girl_nea: В дзеркало страшно дивитися очні білки повністю в червоній сіточці.:no: Надіюсь до завтра та "краса" пройде.
    Я знов починаю жити з надією що от-от ми переїдемо, тільки поки що не відомо куди...:umbrage:

---------- Додано в 19:12 ---------- Попередній допис був написаний в 19:11 ----------

7. sofka08

sofka08 kasperjonoks

юхув...
    а у мене сьогодні день розпочався з врочистості))))
    моя малеча поспала 7 годин,і я виспалась))))
    скільки треба людині для щастя!!!.

8. lawyer

lawyer Member

ох, і находилась я вчора. спочатку з роботи пішла пішки додом (це 2 зупинки), потім у центр (3 зупинки) - там ще пройшлася по магазинах, і вже в мене ноги гули, певно з непривички:connie_pull-pigtail. тож мусіла видзвонити коханого, він мене забрав. поїхали разом у Деко, придбали подаруночок для братової, сьогодні йдем на дн:girl_claping:!
    погодка не конче:girl_cool:, але обнадіюють прогнози: спочатку потепліє, але падатимуть дощики, а потім на зміну їм прийде сонечко:girl_flag_of_truce:! такщо на наступні вихідні очікуємо сонячні +20 і вище!:kiss:

9. Holly

Holly Moderator

На Оленку теж сон напав - спить до 9.30, теж би могла виспатись, якби не одне велике АЛЕ....
    Погода дістала, на вулиці багато не побудеш, в квартирі нема сили сидіти. Зранку заїхали батьки, привезли Яринку. І навезли купу смакоти, добре що я ще не починала готувати.
    Коротше проза прозова. Але є світло в кінці тунелю - замовили блоки. З понеділка продовжуємо будування нашої хатки

10. Женічка

Женічка Well-Known Member

а у нас з точністю навпаки :) спали просто жахливо, тобто практично не спали, тепер сопе в дві дирочки, тільки рот для їжі відкриває час від часу. зараз мені знову виспиться за день, а вночі дасть жару.
    і то злюк такий, нервує його все вночі, цицю плює, тут же просить, тут же йому те молочко вже мало не вухами йде, знову плює, потім носимось, от сьогоднішня ніч пройшла з користю. вимила з Сашкою унітаз, посортували попране, ще так трішки і я перетворюсь на нічного жителя :)
    чоловік пішов на біржу оформлятись, безробітній він у мене тепер. спочатку хвилювався, а тепер бачу взагалі розслабився, нарди онлайн рулять, очі б мої того не бачили.
    Настюх в садку, погода жахлива, травень на носі, а холод псячий.

11. Halina

Halina Well-Known Member

І ми теж практично не спали.
    Був у нас такий період. І з часом я стала нічним жителем. Вночі готовила, прибирала і т.д. Потім все внормувалось. Але після сьогоднішньої ночі боюсь що все повертається...

12. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я на роботі. Після свят ще на лікарняному з малим була, бо отравився (знову з ацетоном підвищеним). Але вже ліпше йому.
    Проза...

13. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ги-ги, а я вчора більше находила - з центру на привокзальну до суду, а потім пішочком на Любінську, (вул.Тургенева і так вся стояла) по дорозі купила кави в Аля-мінуті і так мені було добре йти, нарешті шкіркою відчула, що то вже весна! По дорозі видно що вже листочки на деревах з'являються. Люблю гуляти пішки, як нетреба нікуди спішити. Сьогодні обідала сушками з Мучачкою - уряя, життя прекрасне!!! А ще прикупила мінеральної косметики - буду красіва, і посудки різної на кухню - буду хороша господинька:girl_haha:

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І я сьогодні так думаю).
    Якось і на дворі паскудно, а настрій файний :). Малий трохи їсти почав, у всякому випадку рідке, і то не може не тішити. А загалом нічого особливого, просто "жизнь налаживается". А як і ще думати, якщо малий бігає по хаті і кричить "пампанське-пампанське"- шампанське:girl_haha:. Дуже чекаю вихідних, бо будемо трохи розважатись:dance2::dance2:.

15. Heureuse

Heureuse вірю...

прекрасне, але якесь на разі дуже зимне :biggrin: мені реально вже набридло постійно мерзнути...
    а сьогодні ше й голова болить шалено від тої чарівної погоди. тому до обіду з ліжка не вилазила. але то була не дуже хороша ідея, бо тепер я сонна-пресонна намагаюсь якось працювати :girl_in_dreams:
    коханий знов у відрядженні, але вже ненадовго. чекаю його приїзду, бо тоді вже відновиться решта наших весільних приготувань. а то до весілля трохи більше трьох місяців, а ми навіть не чухаємся. і я дуже підозріло спокійна :girl_crazy:
    а ше наступної п’ятниці маю брати участь у конференції і виступати з доповіддю по своїй дипломній. і це означає, що треба шось робити! :girl_cray:
    ех, йду кави вип’ю...:girl_haha:

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

о, нагадали мені, що то вже скоро вихідні. Так непомітно тиждень майже прийшов. В нас ще нема ніяких планів і не знаю, що придумати. В нас на суботу і неділю синоптики обіцяють +30 по Цельсію....

17. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

18. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

то переїжджайте в Київ, у нас теж є дощ, але надворі так тепло, що я вже й легкий шарфик носити не можу. Можна уже тонку весняну курточку витягати.
    У мене теж врочистість - нам зробили три вихідні, тому я їду з чоловіком до його батьків і завтра виберусь на закупи :girl_claping: нарешті :girl_in_love:

19. Heureuse

Heureuse вірю...

20. VERO

VERO Well-Known Member

Не хочу розчаровувати, але передивилась 3 польських сайти і +30 навіть близько не буде. +20 і вище прогнозують з понеділка, може...

Статус теми:
Закрита.