Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alicia

Alicia Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

я вас розумію, сама зараз тим займаюся. Плюс ще купу документів потрібно, бо наша нова квартира розташована у пам'ятці архітектури. Як глянули з чоловіком той список документів, то їй-бо ще флюорографії не вистачає для повноти щастя.:girl_flag_of_truce:
    Але ці клопоти здаються не такими складними, порівняно з такою радістю, з нашим новим гніздечком - найзатишнішим у світі! Ми ще не переїхали повністю, але приходимо кожен день туди ночувати - як нам солодко спиться на величезному ліжку, порівняно з нашим диваном, воно вдається просто королівським. Я кілька разів готувала вечерю в новій духовці - це моя найбільша радість, бо завжди тільки мріяла про таку велику кухню-студію, як у фільмах.:girl_tender: Це така врочистість, що просто не те слово! Прозі навіть місця немає :girl_claping:

2. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Маю попереду надзвичайно-незвичайні два з половиною тижні. Начебто відпустка (за власний рахунок, але все ж:) Приїжджає до нас фамілія з Гамерики - син мого чоловіка від першого шлюбу зі своєю гьорл-френд ДжоАнн. Я Василька ще вживу не бачила (еге ж, він - Василь, але українською знає лише "добрий день тато":crazy:), йому 26 рочків, живе у Лос-Анжелесі), лише по скайпу досі спілкувались, та й то зрідка. Але то ше пів-біди....його дівчина - філіппінка, у них начебто все серйозно, але у нас тут то якось.....еееее....незвично, мняко кажучи. Повозити по родичах, познайомити із сусідами по дачі тощо. ДжоАнн мила і розумна, але трішки......смаглява. Вобщємто, інтересна ситуація намічається:8:
    Тому я вилизую квартирку/дачку, вся в клопотах, шо із смаколиків наготувати, де подіти хлам/мотлох/купу одягу із мікроскопічєскіх шкафчиків, шоби не впасти ліцом в грязь:crazy:
    Настрій - розгублений:khomyak:

3. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Проза. Вдень із сестрою знову посварилася. Най іде в пень. Дістала. Як їй щось потрібно, то така хороша, а як тіки все внормовується - знову стає заразою. Не буду більше з нею говорити. Най хтось другий витягає її з неприємностей і помагає.

• Подобається Подобається x 1
  4. Hermi

Hermi Well-Known Member

а я сьогодні нарешті взялась за голову. Перша половину дня провела в лікарні. Обнюхали, обдививлись і сказали - нічим не поможем - зміна тиску от і ваш тиск скаче. Помогти нічим не можем. Одна медсестра взагалі дала геніальну пораду - мідний тазик на голову начепити, а до руки привязати якийсь дріт і привязатись до батереї. а спати обовязково привязаною до батереї. Знайшла я мідний тазик, просиділа як та дурна десь годину з тим тазиком на голові - тиск який був, такий і остався...
    Надоїло сидіти і слухати як голова болить, вирішила в кухні прибрати. Знайомий привіз який чудо-миючий засіб, який тільки пшикнеш витреш тряпочкою - чистота. правда смердить воно жахливо і лише в рукавичках можна то використовувати. Помила всю плитку, потім ванну. Пішла на вулицю вивітритись від того смороду, посиділа, взяла маленьке кріселко і почала клумбу до порядку доводити. і отак десь 2 год полола. і отак цілий день пройшов. А зараз прийняла душ і відпочиваю...

5. Зануда

Зануда Well-Known Member

Пробіглась по магазинах, бо йдемо 28-го числа на весілля і так хочеться гарно виглядати, а мої габарити мене просто вибивають з рівноваги. То жах, скільки всього красивого, а я того не вдягну. Але Пару речей приміряла і принаймні зрозуміла за яким фасоном ховати свої пишні форми (щоб їм...пропасти :) тим формам). Зараз ще пошарила в мережі і остаточно визначилася із фасоном. Вже щось...

6. Freitag

Freitag Active Member

А у мене якась така сумна проза... Вчора була вимордувана роботою до межі. Увесь день не велося мені. Омріяний вечірній відпочинок теж неможливо було втілити у життя, бо треба було вечерю приготувати та й чоловіка у дорогу зібрати. Нині вже відпровадила його - їде до Ялти співати чи то на відкритті, чи то на освяченні церкви. Шкода мені, що не можемо поїхати разом. А я уже четвертий рік мрію про тепленьке море... Ще й попрощалися ми на якійсь мінорній ноті:girl_in_dreams:...

7. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

А в мене таке відчуття кожного дня:), бо народ по відпустках, то приходиться працювати і "за себе і за того хлопця"
    А сьогодні вихідна нарешті!!! Ранок почався гарно: собака дала поспати до 9, ми вже погуляли з нею, я навіть ПРОБІГЛА аж 2 кола:girl_flirt:, тепер кавую з посиденьками, пока доця спить. Потім в планах сходити в магазинчик, зварити шось поїсти, а потім вишивати, а потім ввечері знову на роботу...Ось вам і вихідний:)

8. oksumoron

oksumoron Active Member

в мене сьогодні все якось зависло! сиджу в неті, щоб не прибирати, тобто шукаю якесь натхнення! сьогодні в коханого день народження, подарок вже продуманий, і обговорений з ним! коли всі купують iphone, вибрали samsung galazy s III, єдине, що сьогодні треба буде його забрати! проблемно вибрати час, бо будемо ввечері святкувати!
    тиждень не буде нас вдома, треба домовитись щоб мені квіти поливали! і ще маю багато прасувати, тут мені вже ніхто не поможе!

9. Зануда

Зануда Well-Known Member

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і я парочку приміряла, а потім вирішила нічого не купувати, піду в сукні, що купувала на останню забаву (компанія інша тому мене в ній ще не бачили:connie_pull-pigtail), але от взуття точно треба, але ціни на те що подобається якісь не адекватні.
    знов паскудний день, останнім часом враження, що чоловік вважає своїм обовязком зіпсути мені настрій щоб потім миритись і спокійно йти на роботу, не сходяться наші біоритми
    я невиспана, бо вчора наніч налопались тонну суші і допізна дивились фільм і зла, бо Домчик обідній сон спав якогось милого аж 20 хвилин, болить голова і не хочу нікуди йти. Плачевний допис вийшов

11. Heureuse

Heureuse вірю...

досижую ще трошки на роботі і біжу по салонах- соляритись і фарбувати волосся. моя перукарка пішла у відпустку, але детально проінформувала свою колегу, про те, що на мені треба робити.. але все одно дуже переживаю, бо все ж таки людина не знає мого волосся, плюс мій минулорічний гіркий досвід з болотним кольором ггг, плюс весілля за два тижні і якшо шо, то в мене буде серцевий напад прямо на місці... таке от :girl_in_dreams:
    завтра і в неділю їздим просити. то така трохи атракція буде, підозрюю, ну але буде весело :biggrin:
    все, побігла :)

12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І в мене, і в мене буде плачевний :sad:.
    Мій ранок сьогодні почався 5 30 і це при тому, що в 2 00 я вклалась. Ромчик виспався і почав по мені активно товктись, стрибати і відкривати очі пальцями... Далі спробував ще заснути але прокидався з плачем "болять зубки збоку" :sad:. Далі мала трохи біганину по магазинах, малого залишила мамі. Без мене чемна дитина, а мене бачить і постійно ниє "циця будь-ласка, один раааааз". Одним словом, я вже не знаю що з тим всім робити. За годину обіднього сну він їв мене 5!!! раз. Очі злипаються, голова розколюється, а роботи не початий край. І усе на мені, бо чоловік останні два тижні бачить малого лише сплячого.
    З врочистості-тішусь за сестру, яка зараз відпочиває на морі. Душею я з нею:girl_in_love:.
    Одним словом такий період. Знаю, треба пережити, перебути і скоро все буде гуд! Чекаю з мужністю...

13. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Завтра йдемо на весіллЄ до друзів:girl_dance: і в мене знову стара історія - не маю в чому йти ,ніц мені в магазинах не подобається (дівки ,то в мене з тим проблЄм, чи що...?) і взагалі...чоловікам, млін ,легше...мій, приміром, ніколи не "париться" в чому йти...:girl_in_dreams:
    А ще вчора купила чоловічу майку-тільняшку, таку в синьо-білу полоску, зшила її і зробила до куплЄкту брошку...така краса получилась...буду моднічати в Карпатах:)

14. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

то точно і ні макіяжу ні зачіски не треба і про сумочку і сережки не думають. Минулого разу як ми йшли на весілля я тиждень просила щоб подивися в чому піде, у відповідь- хіба то проблема? вранці в суботу вдягнув костюм, зрозумів що він на ньому тріщить, поїхав по магазинах, прийшов в новому костюмі-сорочці і краватці під колір моєї сукні і не парився, що до весілля залишалось пів години часу:wacko1: але то в мене чоловік такий "екземпляр" може з хати піти в одному, а прийти в іншому, шмоточнік ггг
    мій день ніби налагоджується, пообідали з малим і бавимось, таки треба на вулицю йти, мені лііінь і щось він почав покашлювати

15. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

голова гудить і тріщить-чи то дитячий гул мене довів,чи то від вчорашнього парастасу не можу відійти...малі хату перевертають, з розумі сходять,а я з ними, але подивлюсь на них і одразу повертаюсь до вчорашніх подій, думаю про діток однокласниці,що відійшла від нас:як той бідний чоловік пояснював синочкам,що мами вже нема...і одразу м"якну,дивлячись на своїх "спиногризиків" малих....

16. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А ми їдемо ввечері в Карпати, в Шешори, буде романтіческій уікенд, але все одно страшенно скучаю за Яркою. Гарних усім вихідних!!!

17. preciosa

preciosa Well-Known Member

А у мене сьогодні пройшов перший вступний іспит... Приїхала додому, голова тисне, але вже щаслива, що хоч один вже закінчився... Ввечері буду знати результат:girl_cray: Аж страшно...
    Встала зранку о 5 годині, зараз сиджу, як їжак в тумані:))) Побалувала себе сьогодні, як з переляку накупила лаків для нігтів (моя нова хвороба):girl_cool:
    А завтра йдемо на весілля до друзів, треба бігти і себе в порядок приводити:d23:

18. Holly

Holly Moderator

Давно я вже тут не писала, але тре комусь пожалітись
    Настрій якийсь невизначений.... вирішення однієї важливої справи застрягло посередині. Допомоги нема від кого чекати, але нехай з тою допомогою, лиш би палки в колеса не пхали. Так ні, треба ж своє фе сказати. Дратують люди, котрі змінюють необґрунтовано свою думку зі швидкістю світла. Тому ота невизначеність гнітить :sad:
    З врочистості - їдемо на дачу, засмажемо шашлик як завжди, трохи відпочинем

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Щось хочу тут написати, але думки якісь розсіяні, не зібрані. Сьогодні дуже багато думала, падала духом, потім збирала себе до купи і далі шукала виходу із нашої не легкої ситуації. Я увесь час в скрутні хвилини підбадьорую себе тим, що найголовніше -це життя і здоров"я, а решта дрібниці і якось воно буде...
    І ще нежданно-негаданно косметична фірма, в якій я підпрацьовую консультантом прям завалила мене подарунками, а як то кажуть скільки тій жінці для щастя треба.:girl_spruce_up: Порозкладала то всьо на самому видному місці і так мені якось приємно і так втішно.))
    Чоловік мій горує на роботі в дві зміни користаючи моментом поки робота є, тому ми не бачимось майже взагалі. Чекаю неділі коли вже можна буде побути разом.

Зато ми з малим сьогодні дуже гарно провели вечір. Знайшли в нас в районі таку кльову "точку" де і дерев багато, травичка, людей нема, чистенько. Поганяли м"яча, повозилися на машинці і що саме головне мені вдалось навіть на пеньочку посидіти. Прийшли правда з бруднющими ногами як цигани, але щасливі. Завтра знов туда.;)

20. kati

kati Well-Known Member

А в мене день класний! І це не дивлячись на те, що моя дитинча взяло моду останній тиждень вставати рівно о 7( а я лягаю то не раніше 1)...Ми провели майже цілий день в озерному краю,на дн однієї дівчинки....і хоч відпочивала я тільки 2 години(доки спав малий в обід)всерівно день пройшов чудесно.....малі похасинали обилвоє о 9 годині...лафа....йду закалатаю мохіто і побалдію..

Статус теми:
Закрита.