Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Ох, як я замучилася...з самого ранечку здавала аналізи, потім прийшла додому перепрасувала весь одяг напраний протягом двох тижнів мабуть (окрім парника в квартирі додалася ще пара від утюга - впасти можна), зварила бульйончик, зробила багато саатику з різної трави, який збираюся їсти протягом дня - худаю:connie_pull-pigtail(шютка), перемила всю посуду і лежу поки переться другий захід в пралці...дітьо просить морозиво, а я не маю сили поки йти на вулицю. З пятниці я буду офіційно в декреті, але вже зробила висновок, що працювати набагато легше ніж виконувати домашню роботу)
    П.С. Ще сьогодні розбила дзеркало, намагалася не дивитися в нього і я не дуже забобонна, але неприємно так стало.

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я вже скупалася в озері, зараз чекаємо на обід. Погода гарна, вчора був сильний дощ, а зараз фааайно. Як же я про це мріяла.....:connie_pull-pigtail

3. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Так і є, Сашко такий вже шоколадний і такий дорослий та розуміючий, люблю цього малюка:girl_tender:
    А в нас були такі насичені вихідні. В п'ятницю чудово добралась додому, пішли з друзями на пиво. Субота - річка, потім поїхали відвідати друзів на новій квартирі в Івано - Франківську, потім ще одна чудова зустріч з спільними подругами. Навеселились на славу! В неділю з самого ранку знову річка, плавала з Сашком, назасмагалась так, що сьогодні все пече. Ще в планах мали дві зустрічі, але татова машина внесла свої корективи. Тому галопом відвідали родичів і на Львів. Так люблю активні вихідні, і всі липневі вихідні мають бути такими ж:girl_tender: От чекаю, коли закінчиться робочий день, бо вечером чекаєм мого братика з братовою в гості ;)

4. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Діти сплять. Солодкі донечки:girl_angel:
    Кекс з маскарпоне і чорницями в духовці:girl_spruce_up:
    Диван поїхав жити до нової власнці (тепер в хаті місця як в балетному залі - з серії купи козу - продай козу:girl_haha:)
    Ше би придумати якось на манікюр/педікюр/стрижку, словом на вичухування до "кращішого" стану:d23: Думаю косметолог і море теж за мною плачуть, але ше почекають:girl_crazy:
    В процесі підбору карпатського/закарпатського відпочинку. Спокушаюсь на Воєводино і не спокушаюсь водночас, бо чогось мені видається, шо там мо бути море народу... словом на разі в пошуку. Для Софії мусить бути річка чи озеро, як і для мужа, а нам з Мартою якось пофігу:girl_in_dreams: поки.
    Ех плани-плани, шоби не вийшли "мрії зламане крило", то сильно не планую, так, подумую, продзвонюю, випитую.
    А діти сплять, крихтять, таке враження, шо прокидаються:connie_pull-pigtail:girl_in_dreams:

5. siriuska

siriuska Member

Я ледве дихаю, така жара, перепрала я руцями і пралкою гору речей, (спокійніше спати буду - бо на мозги то давило). Сидіти в хаті явно душно, а якщо ходити, чи щось робити, трохи інакше.
    І нарешті я купила шампунь, ціна кусюча, сподіваюся, що не буду шкодувати.

6. Yaryna Yarko

Yaryna Yarko New Member

Дещо самотньо... Відчуття, що день закінчився, але не можна ж, як у театрі, заховатись за занавіс...

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Меласю відімкнули від моніторів нарешті. І забрали зонд. Так що нарешті ми не прив'язані до однієї точки й можемо ходити по палаті.
    Потішила мене лікар, що як усе добре буде до завтрашнього ранку, то нас в обід випишуть уже. То би було чудово!! Так що мушу зробити все можливе, аби Меласька гарно їла й показала лікареві, що вже цілком здорова.

Останнє редагування: 9 Липень 2012
  8. AilataN

AilataN жива

Ми активно відпочиваємо! Зранку до вечора у воді, на сонечку, на городі збираєм смачнючі овочіягодифрукти, задоволення і вражень купа! Тільки доступа до нормального інету нема, але це тільки часткова проблема))

9. oksumoron

oksumoron Active Member

оскільки лише сьогодні нарешті добралась до ДП, напишу трішки про вихідні! крім довгого щопінгу, який мій коханий мужньо витримав, і навіть виміряв собі багато новинок, ми ще були на святі лаванди в маленькому гірському- апенінському містечку!

лаванда, це вже моє давнє захоплення, а тут випала ще і така нагода подивитись як виготовляють лавандові есенції, випікають хліб з лавандою, і готують місцеве морозиво з кольором і смаком лаванди!
    а ще кожне містечко має свої особливі страви, які просто не можливо знайти так смачно приготованими в інших регіонах Італії!

10. Katrine

Katrine Member

ми дальше на хвилях морського відпочинку - їмо, спимо, купаємось і насолоджуємось один одним! то такий кайф, коли не треба нікуди бігти на роботу, нічого готувати, прибирати, і взагалі нічим не напрягатись. я от подумую, чи не замало часу ми тут вирішили бути:girl_in_dreams:. Маркіясь себе чудово почуває на морі, мені здається, що йому тут значно комфортніше, ніж би було у Львові.
    єдине, що трохи напрягає, то відсутність постійного доступу до нету, то мусимо постійно тусуватись в місцевому "Маньяку":girl_haha: , щоб бути на зв'язку з зовнішнім світом.

11. Yaryna Yarko

Yaryna Yarko New Member

Мрійливий настрій та думки про ВІЧНІСТЬ нагадали, що у безперервному потоці щоденної суєти та буденних клопотів найважливішим є дорогі серцю люди... Діти, кохані, рідні та близькі... Свій пообідній день я подарую саме їм. Зупиніться і подумайте про найдорожчих, подякуйте їм за те, що вони є у вашому житті...

12. Almariel

Almariel Well-Known Member

чоловік поїхав на роботу ще вранці і до цих пір не вийшов на звязок (скайп чи електронна пошта, бо мобільний там не ловить). в мене вже криша їде - так переживаю. бо такого ніколи не було! якби там не було б інету, то він би їхав додому точно, бо йому для роботи дуууже часто треба нет. сьогодні він їхав не автобусом, як завжди, а фунікулером, а тут цей фунікулер музейний (в прямому смислі) - старий як світ. не дай Бог, щось трапилося...
    16.19 - нарешті зявився: була одна зустріч, потім інша, а ще обід, то не вмикав комп. аж полегшало. а то так нервувалась, що аж шоколад почала їсти (а вже 5 днів не їла)

13. Heureuse

Heureuse вірю...

мене криє страшно. болить всьо. нудить. і готова розстріляти цілий світ включно з собою.... та та, то пмс :girl_emo:
    нічо не клеїться, нічо не готово, до весілля трохи більше трьох тижнів :khomyak: женіх дав собі чистий спокій і поїхав у відрядження, а ти тут хоть розірвись, блін.
    зла і недобра.
    хочу в море.

14. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Ходіть до мене в басейн( щоправда не дуже великий ).Або на квітничок...пополемо разом травичку,поп"ємо домашнього соку...поговоримо про все і всіх...

15. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

З самого ранку здавала аналіз на толерантність, потім скупила трохи лашок для малечі, погуляли з сестрою і додому ледь доповзла з істерикою малого, бо хотів, щоб ми їхали на село, а я реально не могла, бо і голодна і крові викачали 25 кубіків - сили ноль, ноги гудуть, а там з маршрутки трохи є шо йти...короче прибули додому, вилежалася і тепер смажу сирники і чекаю мужа з роботи.

16. Музик

Музик Мартуська

мій день: прокинулась пів на шосту - не спалось мені, потім зустріч з юристом (див. вихвалялки) і урочисте поїдання святкового торту. зустріч з мамою. нарешті подзвонила татові, сказала, що ми квартиру купили (досі він не знав навіть, що ми шукали щось, бо пиляв би нас, що з ним не порадились. а так - поставили перед фактом), через дві години він передзвонив, що придумав вже де і які шафи ми поставим:crazy: (в квартирі він ще не був, плану не бачив, але вже знає краще за мене, що де має бути:dntknw:), побалакала з сестрою, а ще сьогодні в нас збори власників квартир - скоро поїду

---------- Додано в 18:06 ---------- Попередній допис був написаний в 17:57 ----------

просто мегапозитивний день: щойно подзвонив кур'єр - білизна моя приїхала (обіцяли через 2-3 тижні, а тут бац і вже привезли)

17. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

точно? не токсикоз? :connie_pull-pigtail ;)

18. Nana11

Nana11 аспіранточка

О, то про мене, тільки в мене вже КД і так з того болить голова шо невіть заснути не можу, випила таблеьку і сижу, жду, може допоможе:no:
    День як день, з появою малечі в мому житті якось дні мало відрізняються один від одного. Цікаво було тільки те, що наша сусідка застряла в ліфіті і там виключилося світло, вона так бідна кричала в паніці шо я боялася шоб її інфаркт не вхопив. Донести до неї шоб нажала кнопку виклику диспетчера було неможливо бо вона все кричала "я з 19 квартири, я застряла, свтіла нема":D смішно якшо чесно трохи, мусіла послати чоловіка в ту 19, шоб когось покликав, привести ту бабцю до тями.
    Ну звичайно в цей мала почала вередувати, мені прийшлося везти її у візку по сходах, йшов сусід, запропонував допомогти, ми ше посміялися з тої нещасної, і доніс візок до 4 поверху, там нас перехопив чоловік...і от мене тепер совість мучить...може треба було чоловіка знизу дочекатися, сусід ж думав ми самісінькі з Кнопою піднімаємся, а насправді в нас був тато, тільки чекати нам його не хотілося...якось так.

19. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А в мене сама не знаю що. Духота. Чоловік вічно нервовий, дітьо вічно капризне, а я...я...а мене вчора так пробило вчора на гамбургер, причому конкретно Макдональдський, що мусіли о 10.30 вечора всією сім"єю пертись до Нового цуму на Біг мак і кока-колу з Макфлурі. Саме дивне, що я такого плану їжу на дух не переношу, от що спека з людьми робить. По всьому Львову якісь калюжки, свіжо, а в нас на Городоцькій дві краплинки впало і далі пилюка і задуха.
    Завтра їдемо на контрольний огляд до стоматолога. Після відлучення в Роміка конкретно псуються зубки. Нєпарядак.

20. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

гг, я буду як Богданка - а то не теє?....Не інші ознаки, коли на щось конкртне так сильно тягне ? :)
    Я недобра - мало бути зранку водяння, але з незроузмілих причин інстуктор передзвонив і сказав, що не буде. Проза - знову барахлиьт холодильник (вже вкотре!) . найприкріше, що не можем знайти аналогу - щоб новий купити - бо він широкий, але невисокий...І кольір має бути обов"язково металиік/сріблястий/сірий..Але не білий..Врочистість - сусід ремонтував мій комп! Уряяя! Б о я думала, що сьоонді ввечері нудитимусь - муж у відрядженні. Сашка в селі..
    А, ще прийшлось екстренно підметати залишки різної їжі - жеби не зіпсулось, все що могла, занесла сусідам в морозилку..Тепер зла на себе, що стільки з"їла всього наніч..Краще б вже зіпсулось.

Статус теми:
Закрита.