Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Закінчуються вихідні, шкода, від завтра в мене напружена програма, цілоденні репетиції :sad: Нині вночі тато приїжджає на тиждень, а я сиджу і думаю, коли то я з ним нормально побачуся у ці дні :girl_crazy:
    День нині дуже спокійний,тихий. Вчора походили по гостях, нині мусіла трохи зробити відпочинок шлунку... Я вже трохи підзабула, як то , коли багато їсиш :girl_impossible:
    Цілий вечір сиджу з книжкою вчу польську, шось мене поперло :girl_crazy: Знайшла в свекрухи книжку-Польська мова за 4 тижні, стало цікаво, затянуло :D 28 уроків, розраховано по одному в день, а я вже 11 пройшла, такщо за який тиждень стану мундра :connie_pull-pigtail:D:D

2. zetta

zetta Well-Known Member

Христос Воскрес.
    Паску зустрiли файно, по-сiмейному....але нинi нiби звичайний будень...татко вже працював бо мають такий мега ремонт якого не було ше в iсторii iхньоi галузi... шо звичайно вiдiб"эться на наших всiх вихiдних аж поки не пiде у вiдпустку.

3. Holly

Holly Moderator

Як то кажуть, в гостях добре, а вдома краще. 2 день по гостях, то я вже змучилась морально. Нарешті вдома. дуже тішусь з того, бо планували тільки завтра приїхати. Сьогодні гарно з"їздили до свекрухи в село, були на цвинтарі. Щоправда погодка - брррррррр.По дорозі з села заїхали в гості до родини. Наша сімейка була у вишиванках, то мене кругом хвалили :girl_blush2: вже навіть замовлення маю :girl_yes2: Оленка вже дрихне, а чоловік з Яринкою поїхав в село, відвозити моїх батьків. Приїде вже завтра ((( Шкода, що Великодні свята так мало тривають.

4. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І я рада що вже вдома, і життя входить у звичне русло, шкода що через погоду не побавились в Шевченківському гаю, це вже традиція.. Чесно кажучи втомилась, а особливо від отих гостей і застіль. Ну чому свята - це обовязково їжа, та ще яка - копчена, жирна, шкідлива. І пояснюй родичам і знайомим, що копчена шинка і холодець - не мій вид їжі, а особливо не їжа для дитини, ще й ображаються, що не у всіх не все попробували - та то треба мати комплекцію Вірастюка, щоб все попробувати. Добре, що мама мене розуміє і мясо пекла, салатів з майонезами не робила і пляцків не було.
    Я сьогодні пекла рибу, а копчені шиночки завтра підуть на роботу:girl_wink:

5. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

У нас з точністю до навпаки - другий день приймаємо гостей :ed4d70def841dc74b57 Вчора - родина, сьогодні - друзі. Люблю гостей, але вже змучилась..Добре, що завтра будні починаються :girl_crazy: От пишу і думаю, як ж мені не соромно жалітись: все готував чоловік. І паски пік, і торт, і мяско запікав, і овочі..Я тільки дітей бавила. Треба буде завтра похвалити :girl_yes:

6. Hermi

Hermi Well-Known Member

а в мене щей сьогодні день народження подвійне свято, правда все святкування буде в неділі, а сьогодні влаштувала собі відпочинок, ніхто мене не чіпайте - я сьогодні королева!!!!правда трішки підвела сьогодні погода...але нічого страшного!!!Відпочила собі на славу!!!

7. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Як то добре святкувати! На Великдень снідали в батьків, а потім поїхали до чоловікової бабці на село. Якось там в них так файно, душевно... зібралось купа людей, родина велика:)
    А сьогодні возились вже по моїй родині))) Були і в моїх батьків і в нас були і в сестри були:girl_crazy: Отак всі гуртом з одного столу до другого! Насміялись, надурілись. Хочу ще свят!
    Ціліський день була біля своєї похресниці! Вона має вже два жуба і балакає щось по-своєму:girl_cool: Таке потішне сонечко:d25:

А завтра вже муж на роботу, а в мене купа планів, що дуже тішить:girl_wink:

8. kyharochka

kyharochka Member

А ми на Великдень після церкви снідали в з моїми батьками, потім пішли на цвинтар, після того ходили до чоловікових батьків. В понеділок також ходили до церкви і в гості до друзів (в їхніх дітей День народження були перед святами). Прийшли додому а в нас вгостях була вже мама чоловіка, також ще трошки посиділи і спатки. Сьогодні пів шостої підйом і на роботу, а хотілося ще побути вдома з своїми. Гарні свята, незважаючи на погоду, але мало:girl_smile:

9. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

А я сиджу хвора на роботі... Ну як то мені так пощастило захворіти на саме свято. В суботу вранці прогулялись з чоловіком, потім покатались на велосипедах в парку, а оскільки було дуже тепло, я поїхала в футболці з довгими рукавами, мабуть мене продуло чи що? Хоча я дискомфорту ніякого не відчувала :dntknw:
    Уже як приїхали ввечері до чоловікових батьків, зрозуміла що я захворіла.
    Усе як в тумані... Вночі ходили до церкви, потім мені дозволили трошки поспати, поснідали в родинному колі і хотіли їхати на шашлики в ліс, але погода була проти...
    Добре, що ми повернулись в неділю додому, бо ще один день застілля уже б не витримали. Не те, що хтось когось заставляв їсти, просто все було таке апетитне і всього хотілось спробувати :girl_wink:
    Вчора мені стало краще і ми вирішили покататись, тільки цього разу я вдягнулась добре. Ввечері нас чекала 4-х годинна прогулянка Києвом :girl_tender:
    А в ранці я зрозуміла, що хвороба не пройшла, а просто затаїлась на певний час. І як то я маю до понеділка допрацювати :girl_in_dreams:

10. Virner

Virner Well-Known Member

Хочу сонечка, тепла!!!:girl_flag_of_truce:
    Сьогодні так замерзла...брр...досі не можу зігрітись, а вже випила енну к-сть чашок чаю!
    Вчора мали довгууу прогулянку з мужом, давно ми так не "спацерували", ще в студентські роки. Та якось добре - отак просто йти, розмовляти, їсти шоколадку, запивати кока-колою, потім кавою з автомату:girl_blum: (Бідний шлунок :girl_impossible:). Гуляли по Львову 3 години і все ніжками. Прийшли, замучились... але такий романтичний вечір - і не треба дорогого ресторану,свчок...і т.д (нє, деколи треба:girl_haha:, але вчора було і так дуже-дуже).

11. Heureuse

Heureuse вірю...

сижу на роботі і позіхаю. погода така, що тільки спати :girl_in_dreams:
    святкова лафа скінчилась, але воно й добре, бо як я не старалась, все одно наїла лишнє кільо і воно мене нервує! так що сьогодні знов тільки чайок ввечері!
    а взагалі відпочила фізично і морально. вчора провела день тільки сама з собою- подумала, помедитувала, мені таке іноді треба :girl_crazy:
    а зараз йду шось гаряче пити, бо змерзла капець. коли то вже якесь тепло намічається, травень скоро! :girl_impossible:

12. карапуз

карапуз Well-Known Member

Як про мене. А, коли ще тих кільо і так забагато ( це я про себе ) і коли ведеш з ними боротьбу, то це дуже нервує . А , злитись я можу лише на себе, бо ніхто мені не винен:girl_in_dreams:.
    Ми гарно відпочили на свята у моїх батьків. Планували виїзд на природу, але погода нам завадила. Мамуся нам спакувала всякої смакоти, та й так розійшлася, що тато вже почав у неї продукти відбирати, почав хвилюватись, що йому нічого не залишиться :girl_haha:.
    Планувала погуляти з дітками до обіду, вже пообідали. Тепер планую піти погуляти до вечері. Начиталася вас, що на вулиці не дуже тепло, то й думаю, може підемо на вулицю гуляти, як поснідаємо :girl_blum:.

13. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Казав наш отець, що яка би погода не була, треба тішитися,бо то великодня! Я чесно ще від неділі намагаюся так робити, але щось не дуже успішно... Без сонечка мені Великдень не такий :sad: навіть хай би холодно, але трошки сонця би зробило велику різницю... Але вже як є.
    Трохи на нас люди, як на немудрих позирали, що ми в неділю на гаївки, а вчора на цвинтар малого тягнули, бо " де то з дитиною в такий дощ! " :) але дитина була раденька, хіба трохи протестував, що татко не дав йому поцяпатися у воді, що з ринви стікала. А так - капюшон на очі, і вперед! З мами на її "дибах"(підборах) допомоги не багато було (і чому я була впевнена, що зможу нормально в них ходити?..... Ніколи не визнавала вираз "краса вимагає жертв ":) )
    В неділю було у нас багааато гостей, файно, що всі разом :) не люблю, коли "партіями" приїздять, постійно ті тарілки ставити-забирати... Вчора вже ми були в гостях, а сьогодні перший спокійний день : дитя спить (перед тим вигулявши маму по всіх найпотаємніших закутках подвір'я :)) я біля нього, татко прийшов з церкви і подався до сусіда на домашнє вино:)
    Щось у нас останнім часом якісь такі напружені стосунки :sad: сьогодні перший день так менш-більш ттт. Процес "притирання" з моїми рідними проходить непросто, і мене це пригнічує:sad: але нічо, переживемо. Намагаюся бути мудрою.
    Казав, що далі по плану в нас стрільба (користуючись "необмеженими просторами ":) ),я щось не дуже хочу. Побачимо ще, коли з "вина" прийде:) чи то приєднатись, як мацьоп виспиться...

14. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Знов абоненти дзвонили, як скажені, тому втомлена і голова болить.
    Одна врочистість - спонтанно вирішили піти на суші із Myzuk та Цитринкою :). Суші - це в принципі класно, а потриндіти із подругами у Японіхаті - ше краще :). І Цитринка нам презентувала по шматку своєї пасочки

• Подобається Подобається x 1
  15. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Ніц з теґо:)
    Синок сьогодні влаштував собі мандрівку по "країні рожевих слоненят" тривалістю 5 годин, тож нікуди ми не пішли...

16. Angel

Angel Well-Known Member

От і закінчились вихідні,завтра на роботу... Наїлась напились за ті свята,що завтра починаю день з вівсянки...і надіюсь продовжити його в тому дусі..)) Зранку поїхала щось з взуття прикупити,і за сукенкою на весілля придивитись. З першим все вийшло,з другим тугувато ... Ще мій шопінг розпочався з пригод... Зайшла я в примірочну,закривати на защолку двері ,і тут мені відвалюється ручка за яку потім цю ж защолку можна відкрити... а сама різьба,на яку можна було прикрутити ручку "просто втікає" в дверний механізм. В принципі я була не здивована,за мною завжди різні пригоди ходять... Весь персонал магазину позбирався,так мене визволяли,і ніц з того не вийшло.,поки я як справжній кінг-конг не перелізла через ту височезну кабіну..О то було видовище:girl_curtsey:.
    " Мій день" був напевно ще не завершений,мию щойно голову,доходить черга до бальзаму,аж тут бачу що пусто там..Та й давай догори ногами,шукати якусь заміну. Находжу якийсь тестер,читаю так через раз,бо вода тече по очах.. Hair ( так,думаю,добре для волосся), dermatologically tested( о,добре протестовано), silky( оо,і шовковистий ефект). Я то все скоренько відкрила,цілий о той пекетик навалила на волосся,таким дообрим ,жииирном шаром... і чекаю(ну як звичайно,3 хв.)
    За секунд так 30,чую підозрілий запах,ще через пару сек. чую вже сильний сморід паленої курки,думаю горю! Не розумію що таке! Запихаю руку в волосся,а там просто дряпачка...я з того переляку починаю то все шампунем змивати...Я хапаю той "бальзам",починаю то все перечитувати,і розумію що це депіляційний крем.!! То щастя від Бога,що я не нанесла той "бальзам" на корені волосся. А то б ходила...красунння..вилинявша..

17. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Ну щось і я напишу про свої свята. Попри всі свої готування-сподівання, паски я цього року так і не пекла. Дуже мені шкода, але так склались обставини. Пасочку святили з дітками, такі смішні вони, з тими кошичками були. Невеселі мені чомусь цьогорічні свята. Ще в п*ятницю мама сказала про братову операцію, яка запланована на сьогодні, так що всі свята настрій відповідний. Приїхала свекруха на тиждень, живе в своєї доньки . Вчора приїжджала ще одна чоловікова сестра. Посиділи, поїли трохи. Ніби ніхто ні з ким не сварився, всі до всіх посміхаються, а за спинами... Знаю що вони мене не люблять, тому не хочу туди ходити, така обстановка була, що ще досі неприємний осад є. Зараз спекла піццу, буду цілий день в неті сидіти, байдикувати. Молюся за братика. Все буде в нього добре.

18. lawyer

lawyer Member

гарнющий вчора день був!:girl_curtsey:
    дозволили прийти на роботу о 10 (замість 9) і піти пів5 (замість 6):girl_yes2:.
    тому відразу після роботи я встигла на цвинтар поїхати, квіточки поставити і свічку запалити. потім зустрілися з коханим в центрі, пообідали і вирушили на заплановане кіно:girl_tender:. ну, а ввечері я вже була така втомлена, що відразу лягла спати (на книжку і телевізор вже сил не було). результат - сьогодні, бодренька, я проснулась о 6:40, що для мене є ну майже фантастичним;) і все одно ледве встигла на роботу:):):).

19. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

А я з Артемчиком вже в бабусі . Тяжко далась мені ця дорога, хоч і не довго їхали - 9 годин поїздом, але не спала ні хвилини, а Артемчик спав на диво добре хоч і дуже шумно було в вагоні. Приїхали ми в 6 ранку, попили чайочку і знову лягли спатки з ним, 2 години і все, синочок скомандував підйом)
    Зараз він знову спить, а я сиджу каву попиваю.
    Вже дуже скучила за чоловіком, а ще 2 тижні не побачимось(
    Але як дівчатка все ж таки добре у мами)

20. sofka08

sofka08 kasperjonoks

звичайний день: сніданок,прогулка,сон....
    а ще :
    То просто капец,йду з калясочкою ,а повз мене дві такі гарненькі дівчинки,тай на каблучках і в юпочці....,одним словом я швиденько додому і прес качати,качати....хочу теж бути стрункою....
    до мене дойшло що скоро ЛІТО))))

Статус теми:
Закрита.