Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

ненавиджу жару...
    сидимо в хаті. бо подвір"я із південної сторони. то тінь буде аж після 17год...
    потрібно їхати за продуктами, а синочок чогось вперто не хоче одягати панамку, тому аж пізно ввечері мабудь виберемося, щоб сонячного удару не дістав.

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

то гібрид персика з інжиром.

3. Heureuse

Heureuse вірю...

чи то від спеки, чи від стоячої кави, чи від двох факторів разом, але шось мене штормить- голова крутиться, трохи піднуджує...апетиту нема, а їсти шось треба, бо в комплекті з нервами бачу скоро від’їду...:wacko1:
    після роботи біжу в солярій і на манікюрчик, потім танці :girl_dance:
    завтра моє "деньварення", в четвер офіційно здамся в руки мужа :biggrin: ех, і де то сили набрати на ті всі події в такій сауні...:girl_in_dreams:

4. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

А я сьогодні вирішила зробити собі вихідний день. Синочок в садочку, чоловік на роботі... ляж і відпочивай. Так ні, організували генеральне прибирання, тепер сіла і думаю ВОНО МЕНІ ТРЕ БУЛО?????? До кінця прибирання ще далеко, а бажання пропало прибирати.

5. kyharochka

kyharochka Member

А ми з мужем в неділю ввечері повернулися із Славська. Гарно відпочили 4 дні. Надихалися свіжим повітрям, поки йшли на підйомник і назад то таки добре загоріли. На Захарі Беркуті дуже гарно, а народу скільки було. Як то добре коли є стільки вихідних і можна відпочити від роботи, бо в кабінеті вже нема чим дихнути.

6. zetta

zetta Well-Known Member

в нас ремоооооонт....то проза.
    головна врочистiсть - я довишивала пiони для мами, сьогоднi прополокаю i треба iх оформити...
    комп не працюэ...люди в тому э купа плюсiв я i забула як то можна все встигати...хiба шопiнгу тернетного бракуэ... але терплю )

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Дійсно, дуже гарно погуляли, насміялись, набалакались. Одним словом гарний день був :).
    А сьогодні і мене спека підкосила. Ніяк не знайду прохолодного місця. Та ще й Ромчик з мене не злазить, а від того подвійно спекотно... А в хаті ще гора роботи і як то себе змусити то все зробити?...
    Чекаю, вечора, чоловіка, прохолоди, дощу...

8. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Не хочу дощу..На вулиці набрали басейн води,відкрили пляжну парасолю,розстелили покривало.....Влаштувала дітям пікнік з морозивом та ягодами..Покупались ( я також), тепер сплять...Ні,що не кажіть, але іноді жити в селі- то найкраще,що можна уявити....

9. gladiolys

gladiolys Member

В мене сьогодні ударний день, зранку вистояла чергу щоб забрати свій закордонний паспорт, потім поїхала в центр забрати білети на відпочинок і в університет за своїм дипломом (ура, нарешті я його забрала). Потім зустрілась з одногрупницею, трошки посиділи, потринділи. Ну а далі шопінг. Найшла собі джинсові шорти, такі які давно хотіла. Ну і до купи взяла дві пари взуття, не планувала , але слово ''знижка'' робить своє. З тої жари додому приповзла єлі-єлі.
    Чоловік прийшов додому з великим букетом моїх улюблених дрібних трояндочок, в нас сьогодні 4 роки як ми разом, а я мантелепа забула :girl_blush2: Сьогодні трошки підемо кудись посвяткуємо, офіційно вже буде через два тижні коли нашій сімейці буде один рочок.

10. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Не день, а суцільна проза. Кілька разів виходила на вулицю, а там так душно (((
    От і псіхую цілий день, бо не так всьо складається, як би хотілося.

• Подобається Подобається x 1
  11. AilataN

AilataN жива

Я сьогодні щиро рада за свого сусіда зверху ( того що мене затопив))), бо оце вже як місяць не було чути ні грюкоту зверху, ні співу , як в церкві ( по стилю)). І його самого не видно було. Ото вже , думаю, треба якусь службу викликати, мо пішов в країну кращого життя, і юж? А ми, черстві, навіть знати не будемо, чи там він , чи ні?
    Аж оце вечором іду ( тільки завертаю на вулицю) чую!! от, мій знайомий голосок, з приспівами, живий, живий!!!!
    Заходжу додому, чую "бабах" зверху! А, ну точно живий)) я аж зраділа.
    Пи.Си. Ні ми грошей за залиття з нього не вимагали, він мав сам побілити і переклеїти, але я н ехочу, щоб він мені в хаті товкся.

12. Katrine

Katrine Member

бррр, не люблю я пакувати торби, але оскільки то на відпочинок, то я молодчинка, і ми готові стартувати ближче до водички:girl_claping:. зранку лишилось тільки канапочок нарубати і все. дуже переживаю за дорогу, але гріє думка, що потерпіти якусь добу і ми на морі :). так що всім гарного настрою і побільше позитивних емоцій:girl_bye:!

13. Яруська

Яруська Well-Known Member

Всім привіт!
    Я вже є, подорожувала майже місяць:girl_bye:
    Встигла побувати і у Києві, і на полтавщині і на морі. Ще в мене чомусь стрес від рідного міста, не можу ніяк прийти до тями і заледве розпакувала чемодани, дуже хочу назад.Дуже багато вражень про Тарханкут, ми там досить активно відпочили, скелі, пірнали на глибину 7 метрів, вода така чиста, що не передати словами, побували на розкопках грецького міста Калос Лімен.
    В загальному ми проїхали 4000 км, дороги всюди як яєчко, а приїхали під Львів, і все- дапабачення...ями, світлофори не працюють, вулиці темні. Перший раз я маю таке розчарування своїм містом..на жаль.

14. tanchyk

Усім привіт! Ледве витримую ту спеку, то якийсь жах!

П.С. Вчора по телевізору показали сюжет про Кіркорова і його новонародженого сина! Хтось бачив це, чи то мене глюкнуло?

15. Heureuse

Heureuse вірю...

подихаю.... :wacko1:
    навіть боюсь виходити в обід з роботи, бо на вулиці просто нема чим дихати! і ше й як на зло купу справ маєм...
    врочистість- цілий день приймаю привітання, так приєєємно...:girl_tender:
    завтрішня врочистість- розписка. шось мені трохи страшно...:girl_in_dreams:

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

На вулиці таки дійсно людей малувато. Напевно це пов"язано з спекою
    А ми от з малим щойно пришкандибали. Бачу він спеки зовсім не боїться напевно вдався в мене,бо люди в спеку "помирають", а я кайфую:girl_cool:))) Ну, облазили всі корчі в окрузі, заходили до церкви помолитись, побували в трьох скверах, притягнули до хати два чарівні патики, які малий волочив по цілій дорозі. А люди зглядалися, напевно думали айяяй, як то мама таке дозволяє тягати, воно ж бруднюче:girl_impossible:. Ага-ага, добре що хоч йшлося йому добре волочачи по землі ті дві палки, а не крок в перед, три назад і шур в поворот))) Зараз запхала малого в тазік з літньою водою. Кайф, трохи спокою, правда потім витирати води пів кухні, але то єрунда.
    По дорозі додому зустріла свого сусіда з попередньої квартири от і він мені розповів, що там де ми жили, хазяйка поселила молоду жінку з дитиною. Мені чогось аж мурашки по тілу. Чесно, хоч не знаю тої дівчини, але реально шкода, ще й сама без чоловіка, дитина маленька і в таке г... попала.
    Ще дзвонила коліжанка і кликала нині на озеро, але щось не надто виходить нам нині кудись їхати, тому поки сидимо в хаті, варим їсти, щоб за деякий час знову ганяти по району.)

17. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Не бачила, але мама на хвості вже принесла новину, що в доньки Кіркорова вже є братик. От мужик шустрий, нє?

Я варено-парена, щойно приволоклась додому, вклала синулю і усьо, сил моїх більше немає...а ще стільки роботи! Подружки кличуть ввечері в кафешку відсвяткувати моє прошедше ДН, а я ні сили ні можливості не маю, бо Ромаха поки татко працює на виїздах за містом цілодобово мій, а з ним пертись неохота. Оттака то проза, малята.

18. arushka

arushka завжди досягаю мети

Вже декілька днів прокидаюсь в 6 ранку без будильника. Певно інстинкт самозбереження в мене так проявляється, щоб встигнути хоч щось зробити в хаті, поки не починається сауна. Наготувала їсти, поїхала з малою в КК, подивились мультик, походили по магазинах. Приплентались додому, посідали перед вітряком як до знимки і балдіємо. На вулицю мене ніхто не виманить до години 8. Потім буде врочистість - ідем на винце, яке друзі з Криму привезли.

19. tanchyk

я ніяк цього не розумію, як він збирається виховувати і давати дітям любов та ласку для нормального виховання та щасливого дитинства. Таке враження, що він ляльки-сувеніри купує для власного задоволення та іміджу!

20. Яруська

Яруська Well-Known Member

гг...то не до нас?:girl_wink:
    Бо до нас теж сьогодні прийдуть друзі на винце і дині з Криму.

Статус теми:
Закрита.