Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Аааа , так мило дивитися на дітей на полі. Іспанці круті, розгромили Італію..

2. AilataN

AilataN жива

І я за іспанців!!!!
    4 :0!!! Гиг га га га !!!!!!!!!!
    Я собі уявляю ( та ні , я знаю), що зараз робиться в Іспанії!!!!!!
    Тепер будуть співати не Аргентина- Ямайка 5:0, а Іспанія -Італія 4:0!!
    Всіх вітаю із завершенням Євро 2012!!!

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Але я тут літала і тішилась! Діти казали, що мамі вже мона трохи спинитись. АГА!!! Всі мої домашні вболівали за Італію, а я одна за Іспанію. Ха-Ха!!! Розгромили їх в суху!

Espana el ganador!!! Para siempre!!!

4. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Марусю,якби я могла,я б зараз Вас обняла!Вітаю нас з перемогою збірної Іспанії!España - campeon!!!І наш красунчик Касільяс молодець - відстояв насухо і так файно відбивав поодинокі атаки італійців - я ним замилувалася:girl_tender:

5. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

І я за них вболівала.
    Дивилася футбол у Марти. Перше трохи підчистила її запас харчів, потімподратували ми трохи її чоловіка своїми коментарями, але було весело до другого гола. Тоді мені стало сумно. Я свиснула у Марти ноут і кінець першого тайму та цілий другий гуляла там. Не могла я на це дивитись! :sad:
    Потішив вкотре той факт, шо опівночі їздять маршрутки на Сихів :)
    От сиджу і заливаю горе мінералкою :)

• Подобається Подобається x 1
  6. Alicia

Alicia Well-Known Member

7. Музик

Музик Мартуська

ех, і я напишу про футбол - до початку матчу я так не визначилась за кого я - тому вболівала за гарний футбол. НАдіялась таки на серію пенальті, потім, що італійці заб'ють хоч 1, а коли останніх стало 10 - що іспанці не будуть їм більше набивати - неспортивно то якось (ну мені здалося так).
    рада, що виграли іспанці, сумно, що ридали італійці

8. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

А в мене нарешті розпочався відпочинок:) Так вийшло, що у мене 6 вихідних днів. Перші два дні я провела у свекрів і дізналась, як то, коли в тебе нестерпна свекруха. Ні, моя свекруха (я б все таки казала мама) дуже хороша, от її сестра, яка теж приїхала в село хотіла трішки мною покомандувати, але під міцною опікою батьків чоловіка їй це не вдалось.
    Приїжджала до мене подруга з сестрою і ми довго-довго гуляли Києвом і ходили на концерт Елтона Джона і Queen. Я для себе відкрила 2CELLOS, такі класні хлопці http://www.youtube.com/watch?v=LqbClLq1NkY&feature=relmfu
    Чесно сказати, я була вже така втомлена на початок концерт, що не знала, як його відбути. Ще й наші культурні люди, які починають ходити туди-сюди по фан-зоні. Ну я розумію, що інколи треба вийти, але це було таке масове дійство - тільки розпочався концерт, як всім раптом треба вийти... Нащо було заходити???
    Ну і не розумію, для чого вагітній йти в такий натовп. Зрозуміло, що всі хотіли подивитись на Елтона Джона, така подія в Києві, та ще й безкоштовно, але я б боялась за свою дитину і не лізла в таке скупчення людей ні вагітною, ні з дитиною.
    Я була готова до того, що від метро нам доведеться йти пішки, бо обіцяного транспорту не було. Але одна справа йти з чоловіком через ліс, а інша з дівчатами. Словом ми не йшли, ми майже бігли, втому як рукою зняло ;)
    Сьогодні мені залишилось доробити домашню роботу і можна буде відпочити :girl_tender:

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Блін...то я перегрілась, чи то пак перевідпочивалась. Мізунь.
    А Карпатський трамвайчик, який їде по рельсам вздовж усього берега - головна атракція для нашого Романа. Він в нас "хворіє" на поїзди, то головне його заняття там було - виглядати туристів на потязі і проваджати їх, махаючи руками. І радості від того, що йому народ відповідає тим самим, ще й сигналять машиністи, меж не було.

Маю сьогодні активний понеділок. Тільки от щойно вклала синулю і сіла покавувати. В планах ще кухня і святкування нашої маленької річниці з муженьком (якщо він не забув звичайно).

10. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Сиджу на роботі, трошки порилася на сайті вікторії сікрет, так що планую на день народження замовити собі костюмчик для йожки в Юлі, потім залишиться тільки на йожку записатися :connie_pull-pigtail

11. Virginia

Virginia Well-Known Member

Вчора вернулись з Карпат, тааак класно відпочили. Хочу ше! В середу вирушаємо на села, може там легше переносити жару, бо тут просто ужасно. Мала так нудиться, коли їй жарко... Хочу моря:sad: але не грозить мені море того року

12. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Дуже насичені вихідні були - друзі приїхали в четвер, і в нас з четверга активна розважальна програма. Вчора їх посадили на поїзд, а самі відпочивали від того ж активного відпочинку:girl_haha: І понеділок почався класно - в районі офісу відключили світло і сказали, що це на цілий день, і нас відпустили з роботи! Таке трапляється ну дуже рідко, тому моїй радості не було меж. Стільки всього вже встигла зробити - і на пошту сходити, і подрімати ( а то від жари та активних вихідних на сон хилило), і їсти уже доварюю. В планах ще перегляд фільму і мінімальне прибирання! З прози - в нас відключили гарячу воду :sad:

13. fillette

fillette Well-Known Member

І в нас відключили і то надовго:girl_cray: Ми провели вихідні на озері, відпочили з друзями. Але дуже хочу на море. Сьогодні трохи погуляла з подружкою в КК. Чекаю коханого з роботи і напевно поїдемо зустрітись з друзями в центр.

14. napoleona

napoleona Well-Known Member

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Фууух, нарешті то я обзавелась інтернетом. Емоції переповнюють, так хочу багато написати, але за час відсутності на улюбленому сайті геть затуркалась, тому слова не в"яжуться, думки не клеються, але попри все стільки всього хочеться розповісти...
    І так, з прози, об"їздили нині з малим пів Львова, але результат дався в знаки- нарешті я тут з вами, мої кохані форумлянчики.:girl_tender:)) Потім заїхали до мами, бо були зовсім поруч, я залишила свого розбишаку улюбленій бабусі, а сама чкурнула при нагоді привести свою шевелюру до порядку. І от як результат маю пофарбоване волосся і стрижку таку, ну набагато коротшу аніж завжди.:girl_spruce_up: Моя коса до пояса тепер ледво зав"язується в хвіст.))
    Потім ми дуже довго і нудно пхалися в маршрутці, малий кричав так, що всі пасажири виснажені спекою мабуть були не в дуже великому захопленні від такого буйного пасажира.:xaxa:
    Зараз сиджу дома і тішуся інтернетом, поки малий тішиться татком. І як то людині треба мало для щастя.:girl_dance:

16. kati

kati Well-Known Member

Погода доканує. Після обіду відправила своїх пацанів на дачу,скупнутися, а сама не мала сил їхати зовсім. Зате поприбирала трошки, поморозила ягоди на зиму. А зараз так розболілась голова,шо капці..Випила трішки шерідансу з льодом, попустило)))Повключала кондюки на 18 градусів і балдію:) Вже разів 20 включаю на ютубі почерзі "капитан арктика" і Zaz,ну просто заїло мені пластинку...йду скачаю повні альбоми

17. Virginia

Virginia Well-Known Member

18. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Гарний день, попри те, шо досі болять м"язи не знаю, від чого.
    Першу половину дня сиділа в хаті. А вже після обіду трохи побігала по Львову. Спочатку поїхала на пошту, забрала листівку, яка мені надійшла з Білорусі :)
    Потім була зустріч з Христусею та її гарнючим синочком :). Обійшли пів Личаківського району :). Класно погуляли ;)

• Подобається Подобається x 1
  19. oksumoron

oksumoron Active Member

зранку була вже на ринку, і купила такі от персики "сатурники", перший раз такі бачу і пробую (може то лише я така відстала а моїх знаннях фруктів)
    , на смак солодкі, і серединка трішки зеленувата, з маленькою кісточкою!
    сиджу і наминаю, замість того, щоб збиратись на роботу!
    вчора був гарний вечір, попали на концерт знайомої, про який взнала вже пізно ввечері, і хоча була втомлена до ручки, прийшла додому, в момент коли на кухні був бардак (поміняли нарешті ми нашу кухню), плюнула на то все, нічого вже не прибирала, вдягла свій новий, шикарний сарафан, височенні каблуки, і пішла на концерт з коханим!
    сьогодні,так підозрюю, прийдеться все таки прибрати, але це вже аж ввечері!

20. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

мій Ромаха не їв ні минулого року ні цього абрикосів і персиків, признає тільки оті "сатурники"))).

Статус теми:
Закрита.