Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

А я ще на роботі :-( Ніби все гаразд, тільки немиорсердно болять очі. ПОїду сьогодні до батьків - то вже врочистість. Так тішиться моя мамця, коли я приїжджаю. Шкода тільки, що коханий залишається у Львові зі своїми батьками. Коли я його затягну до своїх?!!! Але ж то нічого, я скореньк і з ним посвяткую Паску. Правда, роззлостив мене швагро. Взяв та й зібрався сьогодні до своїх батьків і забрав мого похресничка-синочка. А я за ним так скучила!!! Чекаю неділі, коли вони повернуться. А на сьогодні один план - сходити до Плащанички і буду відпочивати, бо завтра ще буде насичений робочо-господарьский деньок. Всім смачної пасочки і веселого яєчка!!!

2. Gajka

Gajka Well-Known Member

Аналогічно!
    Ще й цього року п'ятницю нам зробили вихідним - то ми з тої радості на 9.30 пішли до церкви. Вийшли о 12.35 десь, перший раз цілували Плащаницю у ц. св. Андрія. Скільки то люду ще стояло, аж на вулиці в два кола, довго їм ше там стояти.
    Тепер валяюся - ніц не роблю, бо не можна, вчора все з коханим помили-прибрали, а завтра поїдемо до батьків.

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Ми вже в селі. Мої чоловіки збираються запускати планер. Батьки щойно приїхали з лікарні, там сьогодні оперували мою другу бабцю, молюсь, щоб вона одужала. Сирна паска вчора вдалось не такою як я хотіла. В голові купа думок, нікого не чую

4. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Сьогодні вранці "травмувалася" на кухні. Поки я готувала собі їсти, від шухляди креденсу якимось чином відвалилася дошка і гепнулася мені на палець ноги. Як же боліло! :sad: А потім мені чогось зле стало - в очах потемніло і серце почало боліти. Якось долізла до балкону, там полегшало. Цілий день було недобре. Ніяк не можу зрозуміти, чого мені стало хижо...
    На роботі - як завжди. Половину абонентів уже впізнаю по голосу :)
    Після роботи пішла у магазин, аби купити щось поїсти, бо зголодніла. Поки відвернулася на якусь хвилину, із моєї сумки димвним чином щез чай, який везла додому... Не відразу зауважила, що пропав. :girl_devil:
    Щоправда, потім мені повезло - черги на маршрутку в село майже не було, тому приїхала без проблем. Більше того, водій поїхав через село, тому не довелося 1,5 км нозями плентатися :girl_tender:

• Подобається Подобається x 1
  5. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я щойно з перукарні повернулася. Дотягнула я з тим ділом до останку, думала що вже й на Паску буду не файна, а нє, виявляється я помилялась.))
    Приїхала додому, малий кричить на цілу хату, каша на плиті горить...:8: Малого заспокоїла,(чоловіка теж, бо був сильно змурдований тим всім:girl_haha:), кашу спасла, нагодувала дитину. Зараз всі щасливі і спокійні. Ще трохи і покладу малого спати, а сама на кухню капусту парити на голубці. На завтра багато роботи...

6. Яруська

Яруська Well-Known Member

Все готово до Паски...крім погоди:girl_flag_of_truce: Сподіваюсь, що завтра буде сонечко чи хоча би, не буде дощу.
    П.С. Хто завтра планує бути в Шевченківському Гаї? На Миколаївщині
    Відгукуйтесь, махайте:girl_wink:

7. zaderyshka

zaderyshka Member

А я мусіла йти на роботу і висидіти до обіду. Студенти відпросились ще минулого тижня, але ж перевірки "нє друмлют". Тому на службу не попала, бо в той ас чекала в порожній аудиторії на тьотіньку з папірчиком, що я є на роботі. Так якби вони не люди, капец...
    Сьогодні доробляєм всякі незначні роботи, зараз буду кошичко складати і підем святити..люблю переддень Великодня...тільки погода щось "підкачала"

8. zetta

zetta Well-Known Member

Пасочки посвятили ще до обiду, холодець готовий, тортик вiд ММ маково -цитриновий допiкаэться....пахне.... на вулицi сонечко ) а на градуснику +15)
    ше себе трохи треба пiдмарафетити.

9. Halina

Halina Well-Known Member

І ми уже посвятили. Чекали, чекали поки дощ перестане і пішли всі разом в дощ. Донечка так все розглядала і тримала і парасолю, і кошик, і тата. Тепер спить на балконі, а я ще маю стільки всього робити..... Тільки холодець готовий і салат пікантний, а в планах і голубці, і торт і ....

10. Barnaulka

З самого ранку із сестрою прибирали у хаті. Нормальні люди давно це уже зробили, але оскільки нас не було, то нікому було то робити. Ще трохи лишилося, але то вже деталі. Писанок писати цього разу не буду - нема настрою. Кілька зваримо у цибулинні, ще кілька будуть з наклейками, та й всьо...
    У нас пасочку святити будуть завтра зранку, на 7.30.

11. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

А я писала писанки - спершу накидала контури олівцем, а потім обвела писачком. такі гарні вийшли - потім сфоткаю і похвалюсь. Писанки і крашанки фарбую тільки цибулинням. Починаю його збирати з першого дня посту.
    Святити паску підемо вночі, десь о третій ночі, хоча я й хвора... От халепа...

12. Heureuse

Heureuse вірю...

Христос Воскрес!
    святковий день не затьмарює навіть погода, хоча я в церкві зранку так пристойно змерзла. вдома смачнючо поснідали, мої вже й обідати сідають, а я нє- недаремно я 2 тижні худла, щоб сьодні все назад наїсти :biggrin: тим більше мене ще ввечері чіпси з попкорном чекають- кіно, диванчики, кайф! :girl_angel:
    так що ще трошки погріємся дома і рулим в Кінг Крос!:girl_dance:

13. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Христос Воскрес! Збирались всі їхати в село, а результат з нашою погодою наша сім"я розділилась.Доця таки поїхала з татком, а маму з молодшим лишили вдома...от і сидимо навіть гуляти не хочеться йти.....і настрій зовсім не святковий.

14. Holly

Holly Moderator

Сьогодні такий день, що ніщо не зіпсує святковий настрій. Зранку мої ходили до церкви, а ми з Оленкою вимушено сиділи вдома. Потім поїхали до бабці снідати. А завтра їдемо до чоловіка в село, трішки переживаю, бо то майже 100км в одну сторону, а Олена останні 4 дні просто неможливо капризна. Вона й так не дуже любить їздити в машині, а тут навіть не знаю як то завтра буде.

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, погода досить не погано пожартувала на самі Великодні свята.;)
    Вчора ми гостювали в батьків чоловіка, де за столом зібралася майже вся родина. Було шумно, гамірно, але весело, малий так нагонився, так набавився, накричався, що потім цілу дорогу в маршрутці спав. Сьогодні планували сімейні вилазки, думали їхати в центр погуляти, але щось не надто погодка приваблює, тому напевно чоловік піде з малим десь біля дому погуляє, а я вже якось в хаті побуду.))
    В голові в мене повний каламбур думок, от-от можливо вирішиться наше житлове питання, переживаю як воно буде, чи підійде нам то житло, тай взагалі можливий переїзд на носі- це вже привід для хвилювання. На неділю запланована забава в честь дня Народження малого, буде тьма людей, мені треба гарно наготуватися, теж переживаю і взагалі такий неспокій на душі, якась внутрішня напруга переслідує мене на кожному кроці чи то я щось роблю, чи розмовляю, чи сміюсь. Настрій щось не надто...:confused:

16. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Ми також, але ми в селі від суботи - половину суботнього ранку ми ще робили порядки в себе - я ще екстренно помила 2 вікна, випрала й повісила тюль, муж теж щось чистив/драїв..Потім в селі до вечора кожен мав якусь роботу, ну а всю неділю ходили різні гості - благо, що взяли ноут з собою - я посиділа 5 хвилин з гостями і втекла в третю дальню кімнату - дивилась собі фільми...Не люблю сидіти по 5 годин за столом :girl_nea:. А сьогодні нам як в старі добрі студентські часи напакували велику сумку з наїдками- в мене буде тиждень свята на кухні :girl_tender:. Я вже по новому колу всіх страв попробувала :girl_cool: і дивитимусь якесь кіно.

17. Virginia

Virginia Well-Known Member

І ми були на селі! Хоч і погоди не було, дощ падав, на душі було світло, весело і святково! Так люблю такі сімейні свята:girl_tender:
    Сьогодні збираємся в гості до кумасі. Правда, Мартуха ще спить і коли встане не відомо.
    Ой, а скільки я вже з"їла пасок, сирників, шинок, ковбасок... а скільки ще мене чекає:nyam2: Як добре, що мені корисно їсти і поправлятись:dance:

18. Barnaulka

Нещодавно повернулася з роботи, якась така втомлена...
    Сьогодні так дістали абони - видзвонюють день після Пасхи, ніби в Казахстані не живе половина православних росіян! Під час робочого дня я не маю права не те що послати, а навіть мушу переконати себе, що їх люблю більше за все. Зате потім, коли чекала на маршрутку, мало не повбивала рагульську сімейку, яка мала намір пропхатися без черги. Гарно так виходить - їм треба їхати, а всі решта стояли під дощем просто для краси!
    І ще нині реально ображена на одного абона. Минулого тижня дістали купу людей, аби вирішити його проблему і записати на співбесіду. Як тільки були відкриті додаткові місця, відразу написали йому по мейлу, аби швидше записувався на дату, яка йому підійде.
    А він нині, коли інші заявники записалися на ті місця, дзвонить і ниє, шо йому п"ятничний лист аж нині прийшов (бреше). Ми знову півдня довбемо консульство, а він лиш дзвонить і істерики закатує, чого ми ніц не робимо! Так образливо стало - він сплужив, а ми винні.... :girl_feminist:

19. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Після насичених вихідних не віриться, що сьогодні понеділок і нам треба йти на роботу\навчання. Ех...:girl_cray:
    А ще милий мій такий впертюх...Казала йому в суботу, що вже треба купляти крем для загару. Він: "Ні, ще рано". Як результат має згоріле під сонцем лице і схожий на вождя червоношкірих.
    Але то не найбільше наше враження віж вихідних...Найбільше було коли ми повертались додому ввечорі і побачили ще здалека фонтан на нашій вулиці. Висотою метрів 20...Я ще такого не бачила. Якийсь "щасливчик" на джипі збив пожежний гідрант. Навколо фонтану все плавало. Добре, що пожежні швидко то все ліквідували.
    Отакі пироги...

20. lawyer

lawyer Member

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
    так гарно пройшли свята, що так важко навіть згадувати, що завтра на роботу. в п'ятницю також довелось працювати, а зразу після роботи поїхала до батьків, помагала встигнути все відмити-доприбирати після ремонту, а ще покуховарити, щоб до свята все встигнути. взяли ми такий темп, що вже післяобіду суботи все блищало і майже все було приготовлене!
    в неділю зранку ходила до церкви, потім був Великодній сніданок у сімейному колі, а потім з'їхалася уся родина. на вагу аж страшно вставати, таким смачним все було. сьогодні вже всі пороз'їжжалися. і я уже дома, результат: цілий холодильник повний, квартира - чиста, бо не було кому смітити і гарний святковий настрій!!!

Статус теми:
Закрита.