Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. kyharochka

kyharochka Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Вчора поки приїхала з роботи в нас вже були гості. До чоловіка приїхала родина з Волгограда. Дуже гарно посиділи, зварили уху, посмажили шашличок. А сьогодні чоловік з свекрухою повезли їх в гори. А я щось замучилася, і за продуктами і прибирання, і в квітнику порядок зробила. Тепер помилася, пофарбувала волосся і йду вже спатки. А ще кицька наша вже ледве ходить, таке враження, що з дня на день має родити, так що будемо мати поповнення.

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

В пьятницю день виявився важким, таким що ледь заснула під суботній ранок, проснулась також вся якась пожована.... а потім подумала, а чого б це раптом через якусь сволоту я маю собі життя псути ))))
    І в общєм вирішили ми з дитиною поїхати в парк культури на качельки! А по дорозі на трамвай я знайшла на землі 100 грн ))) спочатку думала що то 1 грн і вже майже переступила ( бо були згорнуті вчетверо, а зайвий рах нахилятись важко) а потім придивилась і таки нахилилась ))) це канєшно не 100 баксів, але все ж приємність, ну і окупила Юлькіни атракціони, в общєм чудово відпочили пів дня :)
    А потім через пару годин татко наш приїхав скорше ніж планував, з того всього я ніякого обіду і вечері не встигла зробити, і ми всі дружно утрьох завалились поспати годинку півтори, а потім поїхали в КК, там і повечеряли, і скупились, і відпочили....
    Юлька була перевтомлена тому швиденько відрубалась спати, мультя тушкує нам на завтра курячі ніжки, їм маффіни з вишнями і запиваю молоком.....піду зараз в обійми чоловіка..... ляпота :girl_in_love:

3. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Нині видався гарний день! Зустрілася з класними людьми, потім подивилася футбол. Результати не ті, що я очікувала, але то вже таке... День вдався :)

• Подобається Подобається x 1
  4. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

На сьогодні заплановано повне нічогонероблення. Так вже вимучили мене ті мої городи, що нарешті сьогодні відпочину.Малявки прокинулись, поставила їм пельменьки варити, чоловік спить , пізніше підем на морозиво, а потім плануєм в ліс піти. Така класна погодка!!

5. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Ех, а в мене щось мій комп накрився - чорний фон і не пускає в BIOS, я вже почитала що і як - але на тому комп. сайті якоюсь абракадаброю пишуть - зрозуміла одне - тре все від"єднати і тестувати/тестувати...З горя копнула системний блок - деколи таке допомагало..але не зараз. З того всього юзаю мужа ноут...Не люблю його - тут всі кнопочки не так )), нема моїх улюблених закладок, не той браузер...Монітор менший...Сашка в бабусі, так за ним вже скучила....
    В голові купа думок і невизначеностей, з того всього якісь кошмари снились, не люблю спати сама...

6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В нас вчора була спека конкретна - 97 градусів за Фаренгейтом. То приблизно 35 за Цельсієм. Тож після обіду ми поїхали трохи освіжитись на океан з друзями. Там був вітерець і набагато прохолодніше, свіжість. Побачили дуже багато пеліканів, морського котика, що плавав не далеко від берега і навіть дельфінчика здалека. Під вечір на океані дуже гарно.
    Потім ще трохи сиділи в нас на балконі, їли тортик, пили шампанське, одним словом, гарне закінчення суботи.
    Сьогодні хочу витягнути чоловіка на невеличкий шопінг і може трохи послухати живу музику в центрі нашого містечка. В нас сьогодні святкують день батька, тому вітаю всіх, хто теж святкує цей день!

7. olerusya

olerusya sweet candy ;)

в нас теж :girl_yes2: ми уже привітали свого татуся!

8. Музик

Музик Мартуська

капці просто, а не день - муж зіпсув настрій, приходили таки друзі святкувати в нас день народження одного з них, щойно аж посуд домила, нічо не складається, та й не хочеться :sad:

9. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

А самі помити не могли??? Ох, я б так відчитала мужа за таке....
    В нас день був гарний. Спали аж до обіду, то вперше в нас таке, бо зазвичай прокидаємось без будильника десь о 8.30, а тут :shok:
    Обіцяла чоловіку, що справлюсь з готуванням за годинку-півтори, а застрягла там на добрих дві години. Ходили сьогодні дивитись на Київ в мініатюрі, а побачили не тільки Київ, а ще й Львів і Одесу, точніше копії деяких будівель. Ідея класна, ще б то більше фінансувалось.
    Не знаю чи то тільки в мене так, але від того сонця, навіть після обіднього, голова болить страшенно. І ця спека :girl_mad:Навіть ввечері не легше...

10. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Зранку важко вставалося: то вже традиція лягати пізно. :).
    Після Служби у церкві сиділа в хаті. Та і не було особливого бажання на жару виходити. А 1,5 години тому примудрилася заснути, поки гуляла в інтернеті. Прокинулася від думки, що не можна моєму ноуту переходити в режим очікування . Поїла, і мабуть йду спати. Результати сьогоднішніх матчів дізнаюся завтра. :morning1:

• Подобається Подобається x 1
  11. Музик

Музик Мартуська

я пробувала щось сказати, муж гаркнув, що то не їх справа

12. Artemida

Artemida Well-Known Member

Гарний сьогодні день.... Врочистий. Зранку гарно погуляли на Високому Замку, а потім ходили в гості до кумів (обидва медики, тож святкували їх професійне свято). Потім муж з двома кумами поїхали на футбол, а я помаленьку притопала додому з Дмитриком. Поки йшла центром, настрій ще більше підняли фани . Зараз дитятко вже спить, а я з баночкою згущеного молочка читаю рідні Посиденьки

13. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Пречудовий день! :girl_dance: Спланували на сьогодні поїздку в парк культури - фан- зону подивитись і доцьку покатати. У фан-зоні якраз розпочиналось дитяче дійство, приурочене Дню батька. Настюха зразу відправилась клеїти таткові листівочку і медаль, за що була нагороджена цукерками. А Нікуся прийняла участь у спортивному марафоні - хто швидше доповзе :girl_crazy: (правда, злякалась такої купи народу і розплакалась). Наостанок, у нашого татка з Нікусьою взяли інтерв'ю, так що завтра буду їх видивлятись у новинах :girl_cool:
    Ну, а потім, стандартна програма - атракціони парку культури, прогулянка Стрийським парком, чебуреки...Файно було :girl_in_dreams:

14. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Проза, а точніше неприємності, в родини зі здоров"ям,,а от врочистість ,точніше хохма,пов"язана з сусідами,Якщо так і тої ночі буде то я певно зомбі стану:)))

15. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

16. Музик

Музик Мартуська

17. zaderyshka

zaderyshka Member

Так нині файно-файно! Після церкви поїхали з мужом в центр, нарешті вигулятись і подивитись на вболівальників "с інозьомних областєй". Така приємна атмосфера навколо була, супер А ще відвідали дуже для мене цікаву подію і пораділа за одну дуже чудову людину, точніше за двох. Вирішили потім з чоловіком пройтись трошки Високим Замком, файно на травичці посиділи і помилувались парком, жасмину нанюхалась, капітально. Потім поїхали до друзів, які переїхали на нову квартиру, дуже приємно посиділи, скуштували смачнючу шарлотку з чорницями. А ввечері пішли на стадіон біля хати і трохи м'ячика покопали і фрізбі покидали. Муж аж похвалив мене, сказав, що в нього кльова дружина і м'ячик поганяє як треба і зготує смачненьке. Отака я, абббалддєнна :girl_tender:

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я нині зранку їхала з Кривчиць в Брюховичі, то поки вичекала на всі маршрутки, встигла на руках нерівномірно загоріти :girl_devil: Спека була нині неймовірна... А я ще була зі скрипкою, з сумкою з спортивними речима, а потім ще з пакунками з базару :girl_devil::girl_devil:
    ВВечір наступила велика врочистість-приїхала сестра з чоловіком і Сімоном!! Цілий вечір теревенили, пили італійське вино і намагалися подружити мою кицюню Ельзу з їх Сімоном. Моя горда киця теперка робить вигляд, що не бачить Сімона :) Але тим не менше дуууже себе обережно поводить. Сімон же дуже чемно послухав нас і не біжить до неї, не гавкає, а просто собі сидить і дивиться. Коротче я так поняла, що вони одне одного пригадують таки ще з минулого літа, бо перша зустріч тоді була зовсім не така, дуууже бурхлива.. :)

19. Ная

Ная Well-Known Member

Ми теж на Замку файно погуляли але ввечері. На вихідні зазвичай їдемо за місто а на цих наша Софійка виступала зі своїм танцювальним колективом, тому вчора і нині мусіли бути на пл. Ринок разом з нею. Я взагалі не люблю масові гуляння в центрі міста, а в таку спеку як нині тим більше, після концерту втекли звідти в парк. І багато іноземних фанатів теж в парку ховалися від спеки, на Замку їх було не менше аніж в центрі , гуляли в очікуванні матчу )

20. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Сьогодні поспала смачно. Сходила на службу. Потім поки дійшла додому, то була така заспана, що думала, чи не буде часом дощу. Погамцяла і відпочивала. Потім приїхав рудий. ТО ми перечекали жару і поїхали до центру міста. З моєю родиною так і не зустрілись, бо або додзвонитись не могли один до одного, або не могли зрозуміти, де хто є. У фан-зоні класно, але як на мене занадто шумно і багато люду. Потім попили пивасика, погомоніли і порозїжджалися по домах. Рудого знову "накрило", то я собі сама спокійно переглянула футбол, посиденькую і лаштуюсь завтра до роботи.

Статус теми:
Закрита.