Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Натуля

Натуля Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Я ше трошки вам повихваляюся собою:girl_bye:. Яка я за себе горда то просто слів немає. Сьогодні їздила на площадці в Брюховичах. І так мені класно вдавались різні маневри. Таких позитивних емоцій, щоб аж скакати від радості, я не відчувала вже дуууже давно. Я тепер точно впевнена, що зможу бути супер-пупер водієм:girl_blum: Ото попав мій сусід (він в мене за інструктора), серйозно і надовго:girl_wink:. Ги-ги, а чоловіку прийдеться взагалі без вихідних працювати - на бензин заробляти:girl_crazy:

2. oksumoron

oksumoron Active Member

і я також можу похвалитись, що в до мене пташки сьогодні попали, тапер в мене живе пара мондаринчиків [​IMG], дуже гарні, і манюсінкі пташки, лише вони дуже галасливі, ще і сваряться часто, і клюються навіть! недавно виключила світло, щоб вони могли заспокоїтись! а ще я стала щасливою власницею водяної черепахи, і чорної кицьки (в неї навіть вуса чорні, ніколи не помічала, що вони такими бувають), а все це тому що сестра чоловіка в пошуках квартири, і ще всякі проблеми, і тому роздає трохи тварин, в неї ще є дві собаки, але від них прийшлось відмовитись!
    додам, що це вперше в житті в мене живуть взагалі якісь улюбленці, тому я трохи розгублена, і все стараюсь не забути коли і чим годувати їх! моя нова киця вмостилась біля мене і спить собі! треба і мені лягати!

3. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Гарний день...
    1. Дитина побила всі рекорди і спала аж до 10год ранку ( зазвичай прокидається 7-8год)
    2. Приготувавши сніданок, позастелявши все, покупавши синочка , навела швидкий марафет і поїхала в центр на роздачу по своєму СП. Була дууууже здивована, що о 12.30-13.00год по Городоцькій їхало ну дуууже мало машин, щей від тюрми до Магнусу не було корків.
    3. Дуже приємно поспілкувалася із Галинкою та Сонячною.
    4. Приїхавши додому, повкладала нас всіх втрьох спатоньки, а потім в р-ні 18год поїхали в парк та на озеро гуляти - класно було! :girl_tender:

4. kati

kati Well-Known Member

Посвяткували сьогодні мужа ДН на дачі з родиною, зранку було так сіро,що вже думала нікуда не поїдемо, але так файно розігріло в обід.А ще ми все таки виконали мужа захцянку-засмажили поросятко.. смакота неймовірна

пс- впєчатлітєльним захисникам тварин не дивитись:)

5. Зануда

Зануда Well-Known Member

Ранок почався дууууууже нетипово :) Оскільки я ніяк не могла защіпнути свої перли, а діти вже вбрані товклися перед дверима і "напрягали" мене як не одним, то іншим, я казала їм зійти вниз і сідати в машину, а я за той час зачиню двері і може нарешті справлюся із тією непокірною защіпкою. Діти з"їхали на ліфті, а ми з мамою(+сусід нагодився) одразу за ними і що б ви думали? Ми застрягли в ліфті. І то не просто так, а з таким гуркотом, ніби трос обірвався. Я боялась, що моя мама інфаркт дістане, бо вона в мене дуже ляклива. Ми сиділи 30 хв. у повній темряві, але на щастя сусід викликав аварійну і нас витягли. Чоловіка з дітьми відправила до костелу, щоб не спізнилися (в нас сьогодні урочистість Божого Тіла і мої дівчатка сипали квіти на процесії і якби пропустили, то була би драма), а ми з мамою на маршрутці їх доганяли :)
    Потім прогулялися містом, зустріли друзів, яких 100 літ не бачили і виявилося, що вони чекають на третього малюка, потім поїхали на Бухту - копали м"яча, грали в бадмінтон, їли шашлики і дивилися футбол на великому екрані з іноземними фанами. Було класно!

6. kyharochka

kyharochka Member

В суботу в нас було дев"ять днів як помер свекор. Ходили на відправу до церкви і на цвинтар. А ввечері прийшла коліжанка, посиділи з нею трошки, поговорили, а в 7-ій годині вечора звіялася така буря. Ми всі сиділи в хаті, запалили стрітенську свічку і навіть не дихали. Сильний вітер, дощ, а град такий падав, дійсно як куряче яйце. В нас нічого не побило, а в сусідів і вікна і дахи. Якже то страшно було. А в неділю ходили до церкви, а потім з мамою і свекрухою на цвинтар. Всім гарного дня і вдалого тижня!

7. Котя

Котя Оптимістка :-)

ВЕЛИКА ВРОЧНІСТЬ!!! Сьогодні моєму синочку Домініку 1 рочок :girl_tender::girl_tender::girl_tender: Для мене це дуже особливий день і маю дуже хороший настрій. :girl_in_love: Нехай росте моє солодке янголятко здоровим і щасливим.:kiss:

8. Музик

Музик Мартуська

проза, проза-проза-проза.
    зранку поздавала наступну порцію аналізів, мало не отримала парасолею в маршрутці (їхала після здачі крові, мені голова дуже крутилась, тому я плюхнулась на вільне місце, а тьотя, яка стояла поруч хотіла щось казати, але я розігула руку, а там купа пластирів, чомусь нині кров зупинити ніяк не могли, то пластирі в крові, то й тітонька не стала мене зачіпати вже), приповзла додому, поїла, спакувала торбу, побігла на пошту оплатити комуналку, дорогою купила продуктів, занесла додому. поїхала по магазинах чоловікові одяг в експедицію купити, добре промокла, а тепер п'ю чай, гріюсь і чекаю мужа з друзями, вона на футбол мають прийти.
    йой, стільки настрочила, день довгий, а щойно ж тільки обід минув

9. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А в мене сьогодні врочистість! Вперше в житті пектиму торт. Дуже переживаю, щоб все вийшло. Такщо тримайте за мене кулаки!

10. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Файний, файний, файний день :).
    Прокинулись, поснідали, дзвонить сестра і каже чекати її в гості. Прийшли, притарабанили малому чотириповерховий Waderівський гараж, а найголовніше, що мій племінник, якому 10 років дав себе пообнімати. Ромчик натішитись не міг. Вилазив на нього, наскакував, тулився, цьомав:connie_pull-pigtail, одним словом користав момент.
    Раз сестра прийшла, вирішили забацати собі свята. Напекли купу смакоти і балякали-балякали, кльово одним словом.
    Далі дочекались тата з роботи і вивели його по магазинах за продуктами. Наразі в планах футбол:xaxa: і мо якийсь фільм якщо я дочекаюсь і не засну:girl_in_dreams:.

11. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

В нас сьогодні річниця з чоловіком,(ніц не планувалось,бо він йде з фірмою на перегляд матчу)але приходжу я додому ,двері мені відчиняє синулька з букетом троянд,чоловік з букетом,і дієтична романтична вечеря з салатика,ягід і черешні(ну бо я типу на дієті:))так приємно....Прогулялись ще з синочком і тепер готові до вболівання за нашузбірну:))

12. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

і ми... майже...
    Гарячі канапки доробляються, салат залишилось тільки заправити, пиво охолоджується, наша маленька сімейка в повному зборі...

В цілому - понеділок як понеділок. Скучновато. Сходили на почту, двічі намокли з Ромахою, взріли афігєнну повну райдугу після сліпого дощику, ляпота неземна.

13. arina

arina Active Member

не вірю своїм очам!!!!! 2:1 Україна попереду! а-а-а мене перехоплюють емоції)))) шева молодець!
    фух, тре передихнути, ще ж не кінець матчу))

14. карапуз

карапуз Well-Known Member

Головне, щоб наші тепер не розлабилися і не вирішили, що перемога уже у них в руках.
    Пи.Си Чоловік мій перед матчем сказав, що рахунок буде 2:1, Україна переможе. Ню-ню...

15. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Хочу, щоб ваш чололовік був правий! А ще краще, щоб трішки помилявся! Нам треба 3:1:naci::naci::naci::tanksmile:
    Ніколи не думала шо буду так вболівати і дивитись футбол! ААА!!!Я фанатка Шевченка)))

16. arina

arina Active Member

ага, я тоже, правда в першому таймі з мужем так його бакланили, але тепер заберу свої слова назад))

чиста правда!!! вболіваємо далі!

17. карапуз

карапуз Well-Known Member

Я ще й воротаря :girl_yes2: .

18. arina

arina Active Member

юхув!!!! все!:girl_flag_of_truce::naci::naci::clapping:
    Вітаю всіх вболівальників!!!

19. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

П'ятов теж молодець :dance:

20. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

я так своєму чоловіку сказала, а він не вірив, а моя інтуїція не підвела ;)

Статус теми:
Закрита.