Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

і в мене посмішка від вуха до вуха, як завжди вийшла від одного лікаря з прекрасним настроєм, отримала свій тепер улюблений комплімент і все-полетіла, аж смішно з себе, але так файно:girl_tender: і як то жінці в декреті для щастя мало треба :girl_haha:ггг з тієї радості зайшла за чоловіком і завела його чи він мене в Вінтаж-бутік повечеряти:girl_tender:
    зараз поставлю пекти пиріг за рецептом олени і шукатиму добрий перепис сирної паски
    але гарний настрій, що нууу:girl_dance:

2. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Гарний день!
    Поки що мені не створює якихось прикрощів та не засмучує необхідність "пропихатися" у переповнену маршрутку вранці :). Це краще, ніж їхати на таксі о 4 ночі :girl_yes:. Почуваюся нормальною людиною :girl_crazy:
    Абоненти не так дратували, як зазвичай :)
    А подарунок від Аlexx настільки потішив, що нікому не вдалося сьогодні мене роздратувати :girl_dance:
    Зараз відпочиваю і тринджу по телефону :girl_phone1:

• Подобається Подобається x 1
  3. Barbie

Barbie Well-Known Member

День вчора був звичайний. Але вечір був мега класний;) Провела я його з дівчатами і познайомилась з нашою Наталею з Лондона(дуже мила молода матуся,так подобається як вона називає донечку Марічка:girl_tender:). Класно посиділи і говорили багатоооо:) Класно було побачитись з вами всіма,бо скучила за вами дуже, і окреме мерсі Вероніці за її місію:girl_wink: і Багірі за приємне продовження вечора;)
    А сьогодні проза, тре йти вирішити дешо по роботі і морально готуюсь до першого в моєму житті випіканні паски, правда це все буде під керівництвом бабці;) А в п'ятницю приїде любимий муж, бо вже не бачились ми майже 3 тижні. Як він каже, я тут відпочиваю:girl_spruce_up:

4. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

І ніби сонечко світить, та щось мені так голову продуло, що навіть таблетки не помагають зняти біль(((
    більше трьох годин гуляли - так файно! і дуже класно, що малюк був весь час чемний )))
    заїхали в один магазинчик по печенько до кавусі, а малий почав показувати на цукерочки за склом вітрини та щось собі там говорити, то так приємно, що продавець спочатку мене запитала чи можна пригостити його цукерочкою, а не сама йому давала, як роблять чогось більшість..
    супчик дитячий доварився - ідемо гамцяти і баїнькі.
    дуже потрібно, щоб спав якнайдовше, бо я маю важливу роботу зробити - побілити дерева))

5. Heureuse

Heureuse вірю...

бляха! йшла з хати було +3, вернулась при +17. нормально, нє?
    і як на зло після роботи мала ше купу справ з паперами, то мусила волочитись по місту в теплому пальто і чоботах :wacko1: ноги з того всього так натерли, що завтра певно боса піду :biggrin:
    але, нарешті, вже маю все підписане, в п'ятницю залишилось тільки здати.
    ну а зараз чайок, нетбук і медитація під улюблений фільм. дивлюсь мовою оригіналу- кайф нереальний! :girl_tender:

6. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

я сьогодні справжня жінка)
    зранку встала, поїхала на роботу, попрацювала, зібрали компанію їхати в червні на 2 тижні в Болгарію відпочивати) нас буде вже не 4, а 6! Їдемо машинами - ура, не автобусом :)!
    після роботи поїхала в спортзал, заїхала до батьків, там же зробила собі мега-скраб на все тіло, пішла в солярій (підготовка до моря). Приїхала додому, закинула перше прання, за той час буду прибирати в кімнаті!
    А щоб прибирати було веселіше і приємніше - налила собі келих доброго сухого вина і включила музику :girl_tender: тепер можна й прибирати :)

7. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Я сьогодні молодець. Нє, не так. Я сьогодні мега-молодець. Встали з мужем зранечка до сповіді поїхали. В 7.30 стали в чергу, в 8.00 вже вийшли з церкви посповідані і причащені :girl_tender: Приїхала додомцю, доспала свої законні ще 2 год :girl_crazy: і вперед гарувати - помила ще 2 вікна, повісила чисті тюлі, вимила холодильник, приготувала трішки їсти, спекла кокосовий кухен і ще трохи прасування на порядку денному :ed4d70def841dc74b57. Завтра вже не знаю чим себе ще зайняти, бо паску пектиму в суботу, писанки в п*ятницю, то може хіба над дисертацією попрацюю, бо ті свята точно не дадуть :girl_in_dreams: Муж пішов на футбол, я трохи посиденькаю. Хочеться, щоб вже було тепло.

8. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Чогось дуже втомлена... Дістала робота.
    Сьогодні футбол, а мені щось "перемкнуло", і вирішила не йти на стадіон. І не пішла.
    Проблема не у квитку - нині на футбол можна потрапити за абонементом, і він у мене є. Проблема не у тому, що вони програють, то ж футбол - є той, хто переміг, і той, хто зазнав поразки, можу на них злитися, називати вівцями, але то ж наші вівечки, хіба через це можна пропускати матч? Ні. Справа у тому, що чомусь постійно втомлена. Цього тижня зміна на 8 ранку, а все одно сьогодні ледве встала... Ось прийшла з роботи, всілася з ноутом на ліжко, і більше ніц не хочу, тим більше кудись іти. Є нє, є те, що дуже хочу - спати! Але перше мус зробити д/з з англійської.
    Після роботи випадково не в ту маршрутку сіла, і замість Шувару потрапила в Ашан. Може, то й добре, заодно й закупилася.
    Коли різала овочі - порізала великий палець, тепер пластир не тіки на нозях, але й на руцях.

• Подобається Подобається x 1
  9. Музик

Музик Мартуська

продуктивний день. ніг не відчуваю.
    але успішно відвідано 3 магазини, притягнено додому 6 веееличезних торб, собаку вигуляно, мужа нагодовано, уроки відбуто. паска, правда, не печена, але то завтра виправимо - сестра з подругою і її малявкою прийдуть до мене, будем для всіх пекти

10. oksumoron

oksumoron Active Member

сиджу якась ніяка, тобто навіть зла! вже від вчора якийсь напряг дивний з чоловіком, а сьогодні такий посварились, а в мене ж завтра день народження! сьогодні цілий день шукала гарний рецепт сирника, щоб завтра вечерю приготувати гостям! а тепер просто руки впали від того настрою! готувати не те що завтра, вже сьогодні нічого не хочеться!
    радіє, що співробітник мене веселив сьогодні! обіцявся мені спекти на завтра хліб бородинський, у своїй хлібопічці, бо я вже давно нию, що ніяк не можу ніде знайти смачний хліб!
    ото буде мені врочистість, і він собі також нерви стратить певно з тими випіканнями!

11. lawyer

lawyer Member

забрав мене коханий вчора з роботи, щоб поїхати йому за взуттям. класні чоколядові туфлі ми знайшли в Євротопі, але от до них ще прийшлось ремінь шукати. тому поїхали по дорозі в Інтертоп, потім в КК, але такого ж відтінку так і не було:girl_nea:. прийдеться, певно, на Південний йти... вечір пройшов за переглядом улюблених телепередачок (правда, останню не додивилась, заснула:girl_blush2:, а то був фінал, такшо прийдеться ще раз дивитись).
    на сьогодні особливих планів нема, мож, хіба б десь вираватись на прогулянку, бо погода дуууже тішить!:girl_curtsey: ну, хіба ще сонечка бракує;)

12. Knopka

Knopka Well-Known Member

Ми з донею сьогодні вирвались в Ботанічний сад. Як то людині мало для щастя треба - щоб сонечко світило, пташки співали і дерева пахли. Як мені бракує тих дерев в нашому районі з 20-30 поверховими новобудовами.
    А ще завтра їдемо на свята до Львова.

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я з самого ранечку на закупи маханула. Прикупила трохи продуктів і ще всяких господарських штучок. Ледвом то всьо притягнула додому, зварила їсти, чоловік пішов на роботу і залишилась я зі своїм бешкетником сам на сам. Пішли гуляти, оббігала я з ним всі закапелки, порвала штани, малий вимазався як куцька. От і ще ми вже не валяємся по землі, в нас новий "коник"- падає на коліна і так сидить. Прохожі ходять, дивляться, сміються. Піднімаю- істерика, на ноги не встає, беру на руки крики, поставлю- далі на коліна, вдаю що іду його залишаю- не боїться, хоть би шо йому.:girl_impossible:
    Добре що в чоловіка з завтрішнього дня вихідні, віддам йому наш "скарб" най походить трохи, погуляє.:girl_crazy:
    А загалом погодка на вулиці просто супер, так не звично і так класно коли отак тепленько.:girl_tender: Навіть не віриться, що попереду ще ціле море тепла. Пора така..:rolleyes:.

14. Музик

Музик Мартуська

а в мене весь день минув коло плити. трошки втомилася, але напекла для себе і своїх чарівних помічниць (була сестра і подруга з доцьою) більше 30-ти пасочок і 4 баранці.
    собака в томилася від малечі, яка за нею бігала, зараз нарешті заснула, а я - поїла (великий шмат печеного м'яска, м-м-м)

15. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

В мене з весною прийшло кілька змін :)
    1. Почала ходити на фітнес + елементи пауерліфтингу. Буду ходити тричі на тиждень. Завтра якраз третій буде раз. Мені дуже подобається. :girl_claping: Хоч після першого разу я думала вмру. Прийшла з тренування (ледь дійшла. Присідала по дорозі на лавочки) додому і.. лягла поспати півгодинки, бо сил просто небуло. Пішла другий раз, то нормально себе відчувала. Ще друге вчорашнє тренування показалося легким, що сьогодні вже хочу тренуватися :bye2: Еххх, завтра надолужу!
    2. З травня знову буду їздити на уроки вокалу в Полтаву. Уже б і їздила, але в тренера з вокалу концерти до кінця квітня. Словом, відпочиваю поки що.
    3. В цю суботу поїду в Полтаву (вперше до професійного фотографа на фотозйомку). Дуже хочу, щоб все вийшло. Бо багато питань ще треба розв'язати . Бо хочеться, щоб і плаття знайомої підійшло, а я його не бачила ні разу і знайомої візажиста не бачила. Заплутана історія. Як вийде фотосесія, то розкажу ;)
    З радостей цього тижня :)
    1. Діткам купили гарнюнькі костюмчики та іграшки. То дітки якраз бавляться іграшками та тішаться. І радують нас, батьків.
    2. Красуюся у весняних платтячках. В нас вдень дуже тепло та гарно. Нарешті можна не вдягати джинси, які за зиму просто остогидли. Весна, я тебе люблю!!!
    3. Купила сьогодні прекрасні туфлі
    4. На початку тижня чоловік подарував парфуми і ляльку-мотанку . Просто так. Лялька, особливо сподобалася, бо знає чоловік, що люблю все, що відноситься до українського, а, отже, рідного. Балує мене чоловік, що дуже приємно :)
    З маленьких неприємностей тижня
    1. Навесні в мене стан шкіри гіршає, тож я вирішила, що підлікую шкіру і підживлю заразом вітамінками волосся і нігті. Ага, дулю з маком! Купила я рекомендований "Перфектил". Перший раз прийняла, то мене знудило, другий раз прийняла, то знов знудило. Не хотілося це пов'язувати з тим, що це реакція на вітаміни. На третій раз, щоб я не сумнівалася, то мене не тільки знудило, вибачте за подробиці, а й вирвало. І пів дня погано було. І подумала, що ну такі вітаміни в баню. І хай вже ті гроші на вітер, ніж так мордуватись. А навчена вже була раз, що не всякі підходять. Ех, не вгадала.
    2. Чи то пиріг, чи то кекс. Хотіла щось придумати з масла, яке чоловік привозив від батьків, а ми все його не з'їдали чомусь. Накидала туди муки, какао, соду, амонію... (Боже, пів пачки! Для чого?!!). А воно смердить, б'є в ніс різким, відштовхуючим запахом. От дурка, я собі думала, що то типу того, як ваніль. Ага, ваніль. Кухня засмерділася. На вигляд апетитний вийщов, але на запах. Просто не підходь. Ото так весело, аби не сумно :) Після того, я глянула, що ж таке амоній в Гугл. І... то типу соди. А до того я собі згадувала, що в багатьох рецептах він є важливим компонентом. Отож, побачивши, купила його. І, скориставшись моментом, спробувала. Спробувала - нічого не скажеш. Давно таких проколів не було. Але як кажуть: "И на старуху бывает проруха".
    3. Ходжу, як якийсь боєць з подряпаними, попеченими руками. Попеченими, бо в духовку люблю лазити руками. То в духовку полізла, то сковорідки торкнулася, то кастрюлі. То загрібала листя, що мозолі собі натерла добряче. То гвіздком продерла шкіру долоні, то універсальним ножем продерла трохи шкіри, поки картоплю чистила. Все якось їх умудряюся поранити. Аж соромно перед людиною, коли спілкувалася з героєм майбутньої публікації. Ховала руки. :girl_blush2:Бідоття з тими руками. Лікую їх бідненьких.
    P.S. Вибачте за довгий допис. Просто давно не писала сюди.

Останнє редагування: 12 Квітень 2012
  16. Котя

Котя Оптимістка :-)

А в мене позитивно-передсвятковий настрій :girl_smile:. Сьогодні відправила старшенького з батьками в Карпати, а завтра ми до них приєднаємося на всі вихідні:girl_tender: У нас це вже стає традицією Пасху святкувати в наших горах.
    З прози, то дуже переживаю за душевний стан своєї кумасі :girl_sad: Накрила її депресія, і ніяк її не можу з неї витянути, довгогодинні розмови нажаль ніяк не допомагають, дуже надіюсь, що вона скоро вийде з цього стану, бо наразі виглядає все дуже серйозно:girl_sad:

17. true

true New Member

А я вже на ту кухню дивитися не можу. В мене таке враження, що ці приготування ніколи не закінчаться. Напекла я пасок, ще захотілось моїм "спартак", то теж "набабралась", зробила "бурячки", холодець, зварила всі овочі на олів"є. Завтра ще на мене "чекають" голубці і солянка. Плюс сьогодні і завтра треба все доприбирати. Словом, коли то свято настане, я буду найщасливіша:girl_wink:. Ага, забула ще про оселедець із скумбрії.
    Дуже мене потішило те, що моя мала у травні іде до Причастя. Ми вже не можемо дочекатись такої гарної події.

18. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

а я сьогодні відпочиваю))
    тільки писанки зробила, кошичок протерла та обід пісний зготувала... Чекаю на мужа і підемо гуляти поки погодка гарна, бо на вихідні прогнозують беку((
    А от завтра буде велике прибирання, готування страв, збирання до церкви))

---------- Додано в 14:13 ---------- Попередній допис був написаний в 14:09 ----------

в нас теж такий сміливо-самостійний пацан))) мабудь вікове))

19. dasha

dasha Well-Known Member

Пів дня сьогодні протовклась на кухні - голубці, налисники, пельмені, холодець...Завтра тільки салатики зроблю. Налисники і пельмені відразу запхала в морозилку, можна буде посачкувати, як поз"їдаємо все, бо мрію ту кухню пару днів не бачити.
    Вийшла з кухні і дістала інфаркт, що малий зробив з хати поки я готувала. Просто стати нема де, а я вчора так все прибрала. Хоча і так знала що завтра зранку доведеться знову прибирати.

20. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я нвчого не готую - їдем в село до свекрів..Як то добре, коли не тре нічого на кухні робити! Навіть не печу нічого - й так всі знають мої "таланти", то й не очікують нічого...

Статус теми:
Закрита.