Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Прокинулася сьогодні в 6.15 ранку від того що за вікном якась дитинка голосно кричала "МАМА!!!!", підбігла до вікна, відчинила і побачила що то сусідський хлопчик так на руках в прабабусі плаче. І тоді я зрозуміла що моя подружечка-сусідочка вже напевно в пологовому,згодом так і виявилося))). В 7.30 подзвонив її чоловік і повідомив що в них вже є 4-те малятко-дівчинка :girl_tender: (щоправда був екстренний КР, подробиць якого поки не знаю)... але то таке..-головне, що мої друзі-сусіди яким нема ще й 30р. вже мають 3 донечки і 1 синочка:kiss: ..... В 7.40 я вже була біля сусідської прабабусі, котра сама залишилася вдома з трьома внучатами, привітала її, трішки заспокоїла, що КР не такий страшнийі пообіцяла що пообіді прийду до них з малим бавитись... Ось такий раночок несподівано багатий подіями:girl_yes2:

Останнє редагування модератором: 9 Червень 2012
  2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Гарний день :).
    Зранку мали з чоловіком купу справ в центрі міста. З усім справились і дуже гарно прогулялись. Повернулись до дому заряджені такою позитивною енергією:girl_tender:. Якісь усі такі усміхнені, привітні. На площі Ринок послухали пісень у виконанні німців:connie_pull-pigtail. Стільки іноземів, нібито не вони приїхали до нас, а ми до них. Але напрвду найприємніші враження.
    Щойно всмажили шашличок і дивимось футбол:girl_yes2:. І я так розумію, що цим, тобто переглядом футболу будемо займатись і завтра і післязавтра...Одним словом я починаю його любити, тобто футбол :girl_haha:. Востаннє такий частий перегляд футбольних матчів був в червні 2010р., коли я була на 5 місяці вагітності. Так що в мене точно футболіст росте:girl_wink:.
    Настрій сонячно-позитивний незважаючи на грім за вікном. Так що і вам гарного вечора:bye2:

3. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Вихідні почались насичено - вчора були в кіно, а сьогодні мої хлопці (чоловік з Татом) пішли на футбол, то я сьогоднішній вечір буду виглядати їх на полі по телевізору:) Правда, переживаю як вони будуть добиратись додому. На завтра заплановано купу справ, надіюсь все встигну:) А в середу і сама буду на футболі, то повній мірі відчую атмосферу Євро-2012 і помилуюсь на Роналду.:girl_tender:

4. zaderyshka

zaderyshka Member

Я в глибокій печалі. Голландія програла. Як вони могли? Вони давно вже не програвали в групі.
    А взагалі, я сьогодні на кухні цілий день. З таким передчуттям чекала матчу...ех, треба йти ванну з пінкою напустити, а то шось розстроїлась страше. Ех, голландці-голландці...

5. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

ним і зараз можна милуватись - тіко його й показують по тв :girl_haha:
    ну, не кажи, теж засмутилась.
    а в нас сьогодні з мужем футбольний день. виспались і пішли з мужом на турнір з міні-футболу, де він добре вигонився, забив гол, збив колінце, вобщем задоволений :i-m_so_happy:
    потім трамвайчиком поїхали в центр. яка то атмосфера!словами не передати, в ній треба побувати! такі позитивні і колоритні фанати, миролюбиві і щирі, літрами п*ють пиво, групуються, викрикають свої кричалки, ух! посиділи з мужом в масонах біля відкритого вікна поспостерігали за тим всім дійством.
    а зараз переглядаємо матчі по тв, особливо тішимся грою на нашому стадіоні. а ще я побачила по тв свою співробітницю - вона волонтер, ставила в рядочок діток, з якими футболісти виходять на поле, а потім забирала їх з поля. така смішна стояла, бо якраз виходили футболісти і її обходили. але кльово!
    хоч я й не фанат футболу, але мимоволі той дух таки заражає. і тішусь з того, що наше місто приймає Євро:girl_tender:

6. olerusya

olerusya sweet candy ;)

хто мені скаже правдиву інформацію - вхід у фан-зону платний чи ні?? бо вже стільки всього наслухалась...:girl_mad:

7. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Платний вхід тільки в VIP сектор. А так на загал безкоштовно.

8. Музик

Музик Мартуська

я не про футбол, але теж сумно... зраненька була в лікаря - отримала невтішні новини, погуляла з мамою трошки по магазинах, але настрою не було, тому пішли додому, побазікали трошки.
    муж у вівторок їде в експедицію, тому вирішив відвезти собаку батьками, щоби мене не обтяжувати (я була проти, але то таке...), поїхали туди (що вже само по собі напрягаюче), посиділи трошки вгостях, настрій так і не з'явився, буду зараз дивитись щось сумне і, мабуть, плакати

9. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і ми виглядаємо нашого татка ( тобто мого тата) в нього сьогодні день народження і ми купили йому офіційний мяч Tango і який же був облом, коли ми заходимо, а по коридору Толік з дідом вже ганяють такий м'яч! татові друзі нас випередили, привітавши його вранці, чоловік пошуріку поїхав міняти на офіційну форму збірної і тут вже за кілька годин, коли за татом зайшов інший друг облом чекав його, бо він теж приніс футболку, але добре, що синю ггг ми з чоловіком побилась об заклад скільки ще буде футболок:girl_haha:але на матч тато пішов в нашому подарунку:girl_tender: а яке футбольне поле спекла олена! Домчик обївся трави ггг словом ми гарно-гамірно провели день в родиному колі:girl_tender:

11. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

І ми))) Смажили з батьками шашличок. Об'їлись і тепер приїхавши з мужом додому п'ємо чайок і дивимось футбол))) Я ото споглядаю за 22 чоловіками, які бігають по полю і ніц не розумію. Чоловікові цікаво, хоч він і не сильний футболіст, а я одним оком в телевізорі, одним тут:connie_pull-pigtail

А на вулицях вдень відчувався такий драйв! Класно так, купа позитивних туристів, усі веселі і гамірні.
    ага, і у мене десь так приблизно)))

12. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

13. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

І ми дивимось, але в нас навпаки. Я футболіст, а мій рудий - ні бельмеса.
    А ще сьогодні я н робила нічого, окрім прибиранняю Але воно було легеньке. Випрала тюлі, зробила їсти. І взагала, зважаючи на те, що закінчились КД в мене і в рудого, в нас був медовий період. ТОму я нічого й не робила.

14. Натуля

Натуля Well-Known Member

А в мене сьогодні супер-пупер вихвалялка. Правда дякуючи мужу, на два дні був ну дуже зіпсований настрій і я навіть думала вже ту вихвалялку в жилєтку перенести... Я сьогодні їздила за кермом своєї машини!!! Ля-ля-ля:girl_dance::dance::radist::crazy: Правда "їздила"- то гучно сказано бо проїхала всього метрів 500. І мені сьогодні вдалося гарно рушити, зупинитись і т.д.. Ура. Завтра буду дворами кататись. Твая вішньоовааая дєвяткаааа, опять сігналіт пад акноооом...:dance:. Тепер можна з радістю зустрічати свою тридцятку. Машина і двоє синів у мене є. Як я і хотіла. Напевно до 35 років загадаю собі велике власне житло, лапочку-дочку і ще щось для власної самореалізації:girl_crazy:

15. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Чудовий день! Зранку йшла на Службу Божу в Успенській церкві, потім півдня "бавилася" з ноутом. А потім - ходила в гості до однієї чудової форумлянки футбол дивитися! :). Компанія була суперова, тому хоч і результати не ті, на які очікувала, але час провела класно! :girl_tender:

• Подобається Подобається x 1
  16. zetta

zetta Well-Known Member

я вже така негра....але плавати так і не навчилась ) ) зате моя доця вже пливе і пірнає) фруктів напробувались різних таких шо навіть ніколи не бачили, потанцювали в африканських нярядах, були на Абрао дюрсо... втопили один фотік, два телефони - відпочинок триває) і малючок має акліматизацію але долаємо її.

17. Bonita

Bonita Member

Напевно тільки мені так везе, що хворію в переважній більшості літом. От і зараз вже 4 день сиджу вдома з високою температурою, жахливим кашлем, закладеним носом, і добре що хоч вже пройшла ломота в тілі:sad: Де можна було підцепити якусь інфекцію поняття немаю. Сьогодні вже хоч легше стало, можу нормально переміщатися по квартирі, а не тільки лежати і спати. Зато є позитив - весь наступний тиждень я на лікарняному, хоч висплюся і трохи відпочину від тієї роботи і невизначеності. Хоча як згадаю, що маю нанести як мінімум 2 візити в свою поліклініку, то вже нічого не хочеться (краще на роботу), ще й аналізи хочу здати, щоб переконатися що все нормально. Тому сиджу вдома і не знаю до чого вчепитися, не люблю хворіти

18. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Оскільки лягла спати о 3 ночі, то встати нині було ну дуже важко. До церкви пішла пізніше, ніж зазвичай.
    Їхала вже з церкви, якраз маршрутка повернула на Вашингтона і проїжджала біля МЕТРО. Який дебіл на синьому кориті просто перед маршруткою "вискочив" з виїзду із метро... То диво, що водій вчасно загальмував і ніхто не їхав за нами... Неподалік стояли даїшники і зробили знак тому придуркові зупинитися, але той збільшив швидкість і погнав далі. Даїшники з мигалками за ним (до речі, у салоні того корита було 3 пасажирів). Той паразит біля наступної автобусної зупинки зупинився і всі четверо кудись втекли, машину так лишили, навіть не закрили. Я чогось думаю, що коритце то було крадене...

Незважаючи на це, у мене гарний настрій, попередні два дні дали стільки позитиву, надовго має вистачити :)

• Подобається Подобається x 1
  19. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В нас вчора був супер день! Почався він з чудового сніданку, приготованого мною. Потім поїхали на шопінг. Виявляється в 20 хв їзди від нас (по американському то десь 30 км) є величезний шопінг-центр з купою аутлетів. В часі ми були обмежені, але встигли купити коханому джинси в аутлеті Levis за $30 і кроси, вже не в аутлеті, але дуже класні. Я ж відвела душу у Вікторії Сікрет. Ще купила собі шампунь і бальзам від Redken, який давно хотіла спробувати.
    Потім швиденько поїхали додому, поїли, я сама собі зробила манікюр і подались на довгоочікуваний концерт Scorpions. The final sting. Амфітеатр, в якому був концерт знаходиться десь в 10 хв їзди від нашого дому, але пробка була така, що ми їхали пів-години. Та це того варте. Все, від початку до кінця. І атмосфера, яка була навколо, і хлопці, що були на розігріві (гурт Tesla). Єдине, що мене спочатку турбувало, то планокури і те, що ми мали дихати димом від маріхуани. Запах там не з приємних, тим більше навколо було багато людей з дітьми, а як на диво курили саме старші люди 50-75 років. З молоді курили хіба росіяни :rus:
    Але потім на сцені з"явились Скорпіонс і то було просто півтора-години суцільного задоволення: голос, музика, спецефекти...Словами не передати. Це запам"ятається на все життя!

20. lawyer

lawyer Member

ех, який вчора день був! я була на футболі!!!!!:radist:
    я навіть не сподівалася, що попаду, але усмішка+знання англійської+неймовірна привітність німців зробили своє, і ми придбали у них зайві квитки. без жодної накрутки (на відмінно від наших співвітчизників, які накручують нереальні суми). а ще інші німці, біля яких я сиділа, намалювали мені їх прапор на щоці, то й я вже знала за кого вболівати:girl_wink:. футбол приніс море радості і емоцій:girl_yes2::girl_tender:

Статус теми:
Закрита.