Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. oksumoron

oksumoron Active Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

в мене вчора якийсь такий стресовий день був, з самого ранку якось не заладилось мені! :girl_nea:скільки мене чоловік не втішав (а втішати він не дуже любить), так мені нічого і не помогло! врятувало, те що вибрались на каву з великою компанією, під кінець вечора я вже сміялась так, що аж боліли щелепи, і це все з історій про людей, яких я навіть не знаю!:girl_tender:
    зранку проснулась десь біля 5 ранку, так і далі думала про всякі дурниці, ще і в чоловіка алергія на всякі пилки і липу, яка вже давно перестала розкидати пух! :dntknw::dntknw:заклало його бідного конкретно вже вчора, побачимо який приїде додому, бо взяв з собою аж 4 носовика! а я щоб себе не накручувати, вже і напекла всього, і випрала, і випрасувала все наскладане! а тепер читаю!:girl_dance:

2. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Нарешті фанати приїхали - по Галицькій португальці носили прапори і щось голосно співали, на пл Ринок на балконі німці завісили весь балкончик своїми прапорами, весь центр в волонтерах і продавцях сувенірів/їжі/цукерок, всі кафешки забиті німцями і поляками, до обмінників черги, але найгірше це жебраки - сиділа в обід на літній терасі за 40хв було четверо, персонал пробує їх ганяти, жебраки криком матюкаються, так неприємно...

3. lawyer

lawyer Member

випадково потрапила на приїзд португальської команди у Нобеліс. так швидко вони туди заходили, але таки встигла побачити Роналду:). фанати такі позитивні, такі класні пісеньки співали і "Слава Україні" кричали!!!:girl_claping:. так мені після того захотілося на завтрашній футбол, дуже хочу відчути цю святкову атмосферу, але не маю квитка...:girl_flirt: раніше не розуміла братів, коханого, що вони витрачають так багато коштів на квитки, а вже б і сама купила, якби хто продавав...
    потім ходила з братом і коханим на обід, поки у них була перерва на роботі, а далі ще трохи шопінгу:girl_wink:. ввечері маємо зустріч з дизайнером кухні, а ще до того хочу встигнути замовити автомобіль на весілля.

4. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

сумно...
    гарна погода, а ми в хаті сидимо, бо малеча другий день із температурою...
    Хочу щоб швидше була неділя - маю зустріч із дівчатами, то хоч трішки розвіюся від того депресняка. Потрібно міняти нік, бо настрій зовсім не святковий(((

5. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

То треба не нік під настрій, а настрій під нік змінювати! ;)

---------- Додано в 17:04 ---------- Попередній допис був написаний в 16:54 ----------

А я вже вдома! Правда, на рідну батьківську землю моя нога ще не ступила - Ярик заснув в дорозі, десь зараз має будитися, то я вирішила в машині вже досидіти, бо почну переносити, то точно збудиться.
    Поки переглядала теми з новими дописами, спало мені на думку, що тема " Що ви сьогодні готуєте? " найближчим часом мене б не мала цікавити:) це плюс, досить вагомий:)
    Мінус (поки що... ) - невідомо коли наш татусь зможе приїхати :sad: мені вже сумно від тої думки...
    Мама вже через вікно показувала мені котика манееенького, попід машину пікають курчатка з квочкою... Буде мати синочок чим зайнятися :)
    Якось так спокійно і кольорово!... Аж тепер зрозуміла, що то вже ЛІТО!

6. Alicia

Alicia Well-Known Member

і я щойно йшла з тренування по Фредра і застала там купу фанатів і наших беркутівців, які перекрили половину вулиці.
    Клени на проспекті Шевченка прикрасили в'язаними міні-копіями прапорів європейських країн. Всюди чути іноземну мову, багато таких чоловіків смуглих і кучерявих:connie_pull-pigtail. Вчора на відкритті фан-зони спостерігали, як німецькі фанати дружно з усіма кричали "переможе Україна". Після концерту гуляли нічним Львовом і бачили, як робочі рвуть когті, працюють в поті чола, щоб встигнути набудувати платформи для кафешок.
    Зараз повечеряємо і знову на цілий вечір ідемо гуляти і насолоджуватися музикою. А завтра ідемо на весілля до наших других дружби і дружки (перших пару тижнів тому вженили). Все просто супер!:girl_dance:

7. Марта2

Марта2 Well-Known Member

У нас сьогодні погодка класна і від того настрій чудовий.Мала до обіду трохи справ з документами, а з обіду ми собі з синочком бавились на вулиці.
    Ще до нас в гості залетіла пташка ось така:

8. preciosa

preciosa Well-Known Member

9. Музик

Музик Мартуська

класний день: зраненька подзвонила сестра, сказала, що в одногрупниці день народження - треба терміново зробити прикрасу, тому я відклала всі справи і сіла шити (вже десь 2 місяці в мене нічого не виходило, а тут бац і кулон сам пошився, без будь-яких труднощів, фото зара буде в моїй гілочці), вигуляла собаку, збігала до мами на роботу допомогти і вже в 10 годині сиділа в маршрутці - сьогодні з братом і сестрами ходили на суші. поїли смачненького (влаштувала собі вихідний від системи), надурілися і пішли містом гуляти, фотографуватися. вирішили зробити вигляд, що ми туристи, так нам не повірив навіть дідусь, який магнітики зі Львовом продавав :), зайшли в Каплицю Боїмів (гаааарна, вона просто зачаровує, враження таке, що вона йде в саме небо, аж соромно, що я досі там не була), пофотографувались на фоні туристів :), і кожного-кожнісінького дерева з прапором (при тому для кожної фотки вибирали іншу позу, тому якщо ви бачили вобід на проспекти Шевченка чотирьох вар'ятів, які реготами і фотографувались коло дерев - то були ми), потім за дорученням чоловіка забігла в книгарню йому купити книжку, йшла додому я під гарний дощ, так приємно це було, і так по-львівськи.
    вигуляла собаку, нагодувала її, і вирубилась, прокинулась від того, що чоловік в паніці надзвонював на мобільний (я мала взяти собаку і зустріти його з роботи, прогулятись піти, що я успішно проспала). а тепер сиджу тут, трошки сумно, бо маю купу справ і не маю сили і бажання їх робити

10. zaderyshka

zaderyshka Member

Нарешті! Нарешті я маю доступ до нету. Бо в понеділок як гримнула гроза, то так і зник мій нет. І на роботі доступу не маю зараз і чоловік поїхав у відрядження. Словом, засада з усіх боків. А сьогодні і чоловік приїхав і нет з'явився щойно і збірна Польщі не програла грекам. Уря, аж настрій поліпшився.:connie_pull-pigtail:girl_spruce_up: А ще я нині молодець, всі журнали на роботі позаповнювала, все в архів поздавала. Капець-капець яка відповідальна. І тканинку купила на суконку. Файний деньок видався!:girl_tender:

11. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

а я невипадково:) спеціально,вирішила там провести обід і почекати:),кльово так:)))дух Євро у Львові-для нас це справді подія:haha:
    А ще водії маршруток потішили:заходиш і питаєшся чи він їде туди то, а у відповідь посмішка і "ЄС ОФ КОС":haha:

12. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

а я ше вчора то все зробила :girl_blum::girl_wink:

оооо, а мій от-от, вже перетнув межу міста, скоро буде вдома :girl_tender: я з того приводу його улюблених коропів йому запекла, пиріг з ревенем і білковою прослойкою спекла, пиво в холодильнику, в хаті чистота і порядок, сидю жду - ідеальна дружина :girl_flirt:
    а ше жду молдавських гостинців - винце і цукерки :nyam2:
    сьогодні документи на шенген подала, оббігала півльвова в пошуках відерка під шампанське з льодом (і ніде нема :girl_devil:), продуктиків купила (а то коли я сама, то ніц не готую - в мами перекушую :girl_crazy:).
    завтра хочеться кудись чухнути з міста на два дні, може до друзів в інше місто махнем :girl_in_dreams: і то треба встигнути до обіду, поки стрийська не йок.
    а ше в мужа з понеділка відпустка!нарешті!тиждень тут посправуємся (бо я ще тіпа працюю до 30 числа, хоч студів то вже нема!) і відпочивати! :girl_dance:

13. arina

arina Active Member

а мій Матвійко сьогодні перший день пішов в садочок. Я так боялась, щоб він не плакав, але виявилось, даремно. Синулька гарно бавився, і після моєї півторагодинної відсутності, навіть не думав йти додому - так йому сподобалось)). Потім ще трошки погуляли на території садочку, прийшли додому, поспали... Прийшов муж з роботи, сестра з кульком продуктів з Арсену і ми наробили суші, і сидимо поїдаємо їх з пивом і дивимось з хлопаками (муж, швагро і Матвійчик :connie_pull-pigtail) футбол.:girl_flag_of_truce:
    Всім гарного вечора і вихідних:girl_bye:

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я чекаю подружку вгості, будем сидіти біля басейну і пити вино. Не бачились три тижні :girl_flag_of_truce:
    А на завтра планую маленький шопінг і ввечері йдем на концерт.

15. Holly

Holly Moderator

А ми щойно повернулись із святкування дня народження нашої донечки. Гарно посиділи в колі друзів, наговорились. Аж не віриться, що минуло аж 5 років:girl_in_dreams:

16. Gajka

Gajka Well-Known Member

Ага, але я дуже ображена за чехів, бідні так продули, а я тих москалів так матюкала, що чоловік з мене ржав. То ще і йому дісталося. Сам народився в Чехословаччині і сміється, що я так за них вболівала, щоб мав мене підтримати:girl_devil:.

17. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Зранку була суцільна проза. Але після обіду була форумівка! То врочистість :). Настрій просто чудовий, навіть спати перехотілось :)

• Подобається Подобається x 1
  18. Heureuse

Heureuse вірю...

нарешті спокійний ранок вдома з кавою.
    тиждень був якийсь шальоний- купа різних відчуттів, вражень, усвідомлень.. таке мене завжди емоційно виснажує. ітого вчора вирубилась в пів 10 вечора :)
    тому плани на вихідні просто відпочити і впорядкувати думки. ну і ше гуляти- не можна Євро дома просижувати :girl_wink:

19. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

і в мене...
    нарешті маю п"ять хвилин перепочинку з горням кавусі.
    Шалений був тиждень. Все на купу - купа емоцій, купа роботи, купа подій. Тільки вчора ввечері прийшло відчуття, що все вляглось і все в нормі ну і все розгребла з всім справилась.
    На сьогодні плани звичайнісінькі - генприбирання, закупи, готовка. Моя середульща сестричка з чоловіком поїхала на присягу до свого старшого синулі гаж під Київ, тому наш Ромік сьогодні не скучатиме, матиме компанію двоюрідного братчика який гостює в бабусі.

20. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Як я не люблю суботи... Нє я суботу люблю, коли в п"ятницю поприбираю, а вчора я не прибирала... Точніше пробувала прибирати, але все скінчилось тим що я зіпсувала 2 крани у ванній... Почала мити, купила якусь нову хімію, а з них позлазила емаль, крани такі матові були, тепер облізлі. Позвонила чоловіку щоб купив інші, мала читане і співане, але все ж купив, правда тільки один, бо на умивальник порядних не було...
    Моя мораль в тому: як не хочеш то не пхайся. А то більше збитків ніж користі....

Останнє редагування модератором: 9 Червень 2012
Статус теми:
Закрита.