Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

дуже довгий день!
    подушка, зубна паста, прання, собака, дощ, собака, сніданок, прання, сестра, резюме, собака, їжа, маршрутка, Оля, суші, Оля, чай, фан зона, муж, банкомат, гроші, дорога, маршрутка, магазин, полуниця, мняско, сумка, дорога, собака, дощ, м'ячик, болото, сходи, мама, телефон, жирафи, вечеря, посиденьки, кіно.

2. Almariel

Almariel Well-Known Member

мене зацікавили сходи і жирафи))) шо воно таке?

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ех... А я в той момент [​IMG] Я ще ніколи так не чекала відпустки, як зараз... Заграли нас за той травень-червень в прямому і переносному значенні :girl_crazy:

4. Музик

Музик Мартуська

то я з мамою говорила, ходячи по сходах, вона мені сувенір обіцяла привезти (зараз з дітками в Карпатах) - якусь тваринку, я вибрала жирафу :)

5. arushka

arushka завжди досягаю мети

Прокинулась з величезним запалом великої господині: їсти понаварювала з розгону 4 страви, випрала всю постіль і якоїсь мари повикидала все з шухляд, вішаків, полиць (типу робити порядки хотіла). На тому все заглохло- виявилось, що мене легко похитує, починає боліти горло і піднялась t. В результаті все назад складав чоловік з малою (складав - це голосно сказано, просто порозпихав по шафах, щоб по хаті не валялось:girl_devil:). Тепер лежу закутана, п'ю якусь гарячу гидоту, читаю ДП.
    Запланована врочистість, вечеря з друзями, різко переросла в тяжку повинність, бо маю червоний закатарений ніс і не дуже ясний розум:). Тепер активно лікуюсь, бо планували в п'ятницю втікти зі Львова на декілька днів, то не хочу просидіти ці дні з термометром в руках.
    Відключили гарячу воду. Погода жахлива. Проза...

6. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

суцільна проза...
    Дощ, холод, болото.. на вулицю не підемо, хоча малий проситься...
    Поки мама на ДП, синочок малює, вирізає, ліпить.. як то файно, коли дитинка вже хоча б трішечик більша і немає потреби носитися цілими днями-ночами на руках...
    Щось потрібно готувати, але ліньки. Настрій сонливий..
    чекаю 14год, щоб завалитися спанькати разом із синочком вобнімочку))

7. fillette

fillette Well-Known Member

Ми на вихідних їздили з друзями в Яремче. Дуже класно відпочили. Катались на конях і велосипедах, смажили шашлик і нагулялись горами досхочу. А сьогодні в коханого день народження. Приготувала багато смаколиків і чекаємо гостей. Суцільна врочистість:girl_yes2:

8. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

На сьогодні було багато планів, але день провела зовсім інакше. ). Єдине, що вдалося із того запланованого - виспатись :girl_cool:. Але попри це, день - суцільна врочистість. :girl_dance: Спочатку поїхала на роботу до чоловіка Марти-Myzuk: вона якраз там була, то ми і побалакали, і я керамікою "побавилася" - люблю то діло ).
    Потім трохи послухала лекцію у книгарні "Є". Оскільки мені було нудно, я переглянула історичні книжки, що були біля мене і вже знаю, де потрачу півзарплати , яку маю отримати у понеділок
    А потім - парфумівка. Нанюхалася :girl_crazy: і набалакалася , тепер балдю ).
    Гарний день :)

• Подобається Подобається x 1
  9. Марта2

Марта2 Well-Known Member

У мене таке враження, що я в якомусь замкнутому колі. Всі дні такі нудні і одинакові.......

10. Музик

Музик Мартуська

гарний день! зраненька пішла здавати аналізи, думала додому після того повернусь - видзвонив муж, попросив до нього на роботу приїхати, допомогти. приїхала, надурілися трошки, а тут бац - відкриваються двері і заходить мій батько :eek:. виявляється він був у Винниках по справах, подзвонив мужу і прийшов в гості до нас :). Потім ше Оля приїхала, побавились трошки горщиками (маю пару фото тої керамічної маньячки, але обіцяла не виставляти :)). звідти поїхали на лекцію в книгарні "Є" про середньовічний побут. купили собі пару книжечок (то типу врочистість), відчула себе старезною, бо хлопці якість поруч обговорювали книжки, які я пам'ятаю як виходили - бо то старезний треш. ех!
    а дорогою додому муж купив мені веселий букет гербер (улюблених) за простотак!

11. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Гарний день був. Наговорилась з кумою сьогодні - про все на світі, аж хвилини на телефоні закінчились. Завтра ,якщо не буде дощу, йдем з чоловіком на город, полоти картоплю . Тому сьогодні все поприбирала і наварила купу їжі. Сьогодні все-таки вирішили йти на весілля до сестри. Хоч і важко нам далося це рішення, ну але все ж...Тепер шукаю убьори, так що якщо хтось має якесь файне модняче платтячко - позичте на суботу :girl_flag_of_truce: Йду спатки, бо пізня вже годинка, як каже мій Артемко. Всім солодких снів, спокійної ночі.

12. lawyer

lawyer Member

з самого ранку забігла у весільний салон неподалік дому, але і там нічо не знайшла(. далі була пробіжка по ювелірних крамницях, яка увінчалася успіхом - скоро матимемо з коханим обручки:girl_claping:. дуже хотіла сходити на фільм "Кохання живе 3 роки", але його вже не показують в Кінопалаці, обіцяли від завтра знов транслювати, але таки в розкладі нема... а ще дуже хотіла, за рекомендацією Олі-Льолі у відповідній темці, зайти у "Бабусину спіжарку", але не найшла її... потім зайшла до коханого на роботу, і ми поїхали обідати. а після цього присвятила час шопінгу. ну, це трохи загучно сказано, бо планів було багато, але лише малесеньку частинку з них змогла реалізувати в КК;).

13. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Врочистість-йдем на Євро:haha:Проза-залишився ще цілий тиждень податкової перевірки,сил вже немає так то все вибиває з колії.
    П.С.Дякуючи Євро-2012,контролери в трамваї такі ввічливі і обережні,що їм пожертву хочеться дати, не те що проїздний квиток пред"явити:haha:

14. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

А в нас продовжується нудне сидіння вдома. У малої був вірус, але вже пройшов, а в Ані - ангіна, яка плавно перейшла у вітрянку:girl_impossible: От тепер сиджу і чекаю висипки у меншої.

15. Virginia

Virginia Well-Known Member

А ми проходимо всякі обстеження... готуємось до операції. Так мені шкода своєї донечки, що вона мусить таке пережити. В неділю, або в понеділок вирушаємо в Київ, а там, кажуть, ужас, що робиться... пробки, купа туристів, євро.
    Треба якось розвіятись, на суші з"їздити, випити чогось смачненького і легенького...

---------- Додано в 12:18 ---------- Попередній допис був написаний в 11:48 ----------

16. Котя

Котя Оптимістка :-)

Я не можу ніяк відійти від відпочинку і від святкувань:girl_in_dreams: З прози: сьогодні вночі затемпературив масік:girl_sad:, надіюсь, що це просто на зуби. І ще одна величезна проза - Не хоочу працювати:girl_cray:

17. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а в мене цей тиждень одні здибанки і гуляння, то з одною коліжанкою, то з другою, то з двома разом:connie_pull-pigtail. Ще сьогодні іду на аеробіку, і в сауну з дівчатами, ляпота:girl_tender:

18. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Гарний нині день. Встала не рано, помаленьку зібралася і поїхала у центр. Потім - до Myzuk, і разом поїхали у мед. центр Св. Параскеви. Після відвідин того центру в мене залишились гарні враження. Навіть записалась на прийом до гастроентеролога на наступний тиждень :).
    Далі трохи погуляли по центру. Після того, як Марта поїхала додому, я ще мала деякі справи і треба було трохи зачекати. Зустріла давнього знайомого, трохи побазікали. :)
    Одне, що дико розізлило - то чергове перенесення кінцевої 4А. Хоч би нормальне оголошення про це повісили, а то приліпили на низ ліхтарного стовпа якийсь листок із каракулями! :girl_devil:

• Подобається Подобається x 1
  19. Музик

Музик Мартуська

нині в мене гарна врочистість! бачилась з Олею, від лікаря отримала чудові новини, прийшло АЖ 6 листівок одночасно, купила дорогою кльову еко-торбу, погода покращилась. Все буде Гуд!

20. fillette

fillette Well-Known Member

Ногу вчора зашили, ходити нормально не можу:girl_cray: Ходила на укол зранку, то ледве прилізла назад додому. Ще треба після обіду на перев'язку їхати. Думала буде трохи легше сьогодні, але нога сильно болить. Коханий на роботі, а в мене настрою зовсім нема:girl_sad:

Статус теми:
Закрита.