Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Щось в мене цей тиждень - суцільна "магнітна буря".. все дратує, злить, на кухні ніц не вдається. Тільки сьогодні вже встигла зіпсувати салат, посудина, в якій запікала м"яско, тріснула і розвалилась в духовці.. Для Настюхи вирішили зробити свято - повели у Вулик, так розкапризувалась і з рьовами пішли додому. Нікуся потягнула за шнур і завалили здоровенний магнітофон. Не знаю, яким чудом, він приземлився поруч, а не на неї.. Ех.. Зате вдень, під час прогулянки з Нікуською, хлопчина спрезентував 2 морозива в честь свята, хоча іншим по одному (цікаво, в мене на лобі написано, що я мама двох дітей :girl_crazy:)

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А в мене була врочистість - вперше побувала в ресторані "Панорама" , їла там всілякі смакоти :girl_tender:, проза п"ятниці - дурнуватий робочий день, благо, що він закінчився...

3. lawyer

lawyer Member

давненько тут нічого не писала, шось настрій був невідповідний...:girl_in_dreams:
    але останні дні були дуже гарні, насичені! в четвер ходила з батьками, похресницею і племінником в театр:girl_yes2:.
    вчора взагалі моїй радості не було меж, бо був останній робочий день перед відпусткою:girl_tender:.
    сьогодні з самого ранку сходила на манікюр, педікюр, корекцію брів
    а зараз так добре мені, сижу тут, відпочиваю. і знаю, що до роботи не треба готуватися, а лише до моря!!!:)

4. Музик

Музик Мартуська

сумно: не встигла я похвалитися, що йду завтра на заняття - подзвонила сестра - заняття відмінили. сумно.
    щойно з чоловіком повернулись від свекрів, трошки там побалакали, тай прийшли додому. одним словом нині практично нічо цікавого не відбулось!

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Нарешті, НАРЕШТІ завтра вихідний!!! Після сьогоднішнього концерту я відчула такуу шалену втому.. Тиждень якийсь такий вдався-репетиції, концерти, заняття, ще вчора на джазовому фестивалю до ночі були... Хочеться просто побути вдома!! Рука почала боліти від перевтоми... Завтра повний релакс...
    З приємного-з'явилися деякі записи на ютубі з нашого концерту з Шилклопером. А ще краще. що нам зробили повторний концерт з ним 12ого червня :clapping::clapping::radist::radist:, руське консульство замовило :connie_pull-pigtail
    Тішуся так, бо то так приємно було грати з тою людиною. По-перше -музикант супер, геніальний. По-друге-людина гіперкласна!!! Проводив нам майстерклас наступного дня після концерту. Що ми тільки не робили :) Ритми відбивали, співали, майже танцювали, грали на своїх інструментах:D То було супер!
    І во Folk song у виконанні Шилклопера, Потієнка і нас :)

6. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

А в мене сьогодні субота насичена була.Зранку встали, то треба було поснідати. А потім любий мене роззлостив зі своєю роботою, то я його спровадила до тої роботи,а сама вдарилась в роботу. Метнулась кабанчиком на базар по сметану, то вернулась з двома великими торбами. Хотіла зготувати овочеву зупку, а получився молодий борщик, нямка. Відповідно, закинула три прання. Поки пралось-готувалось, вилизала хатинку. ПОтім спекла цвібак, який мені ріс-ріс, та й впав. Єдине, що його врятувало, то гора сметанного крему и полуниця. Попрасувала постіль, повискладувала попране до шафи. А потім нагородила себе ванною... Скраби, масочки, манікюрки, педікюрки... Готуюсь до дрімоти. Гарного всім завтра свята!

7. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

І далі продовжується :girl_devil: На пару хвилин залишила Нікуську - побігла після прогулянки перевдягнутись. Красуня заповзла на кухню, дістала із смітника пляшку з-під пива і хряснула нею об стінку. Забігаю на кухню - доцька стоїть попід стіночкою і щаслива розмахує "розочкою" з пляшки :eek: На щастя, не поранилась. Видраяла я всю кухню, щоб ні скельця не залишилось. Ввечері ж так прибирала, що грохнула банку з варенням. Вся кухня у склі і варенні :girl_cray: Капець якийсь. Ага, ще як вкладала Нікуську, прилягла з нею і на півтори години відключилась..Прокинулась півшостої, прям перед приходом гостей. Давно зі мною такого не було..Ото хронічний недосип дався взнаки. Тепер півночі буду кукурікати

8. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

До обіду каталася по Львову. А потім - врочистість: не робила ніц! :) Щоправда, це цікаве заняття довелося перервати, аби поприбирати та випрати одяг. Зараз кажуся від того, що спина дико болить...
    Ось така в мене абсолютно прозова субота.

• Подобається Подобається x 1
  9. tsyganka

tsyganka Member

А ми щойно прийшли з сауни. Дві години такого релаксу... Малому включили джакузі, то він спершу не хотів тих бульбашок, а згодом не хотів виходити. Поскрабувала собі тіло, на лице масочку і не можу натішитись своєю гладенькою шкірою.:girl_spruce_up:
    Завтра плануємо в гості до батьків, то я нічого не готувала. Чоловік поприбирав в хаті, а я йому помагала :girl_wink: Трошки халявлю! Але чому так має бути як якісь свята, то розриваюсь між кухнею і порядками в хаті?!
    Бажаю всім гарно провести вихідні, зокрема з користю для себе.

10. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А я вас там бачила -незнаю що за бурі, але мама просто супер виглядає, така тендітна!!! Ну а в донечки спідничка, як в принцеси!
    Ми там вчора також були на святі і моя зірка усім підряд розказувала, що був день захисту дітей і її треба захищати, і усі дивно косяться на мене:kiss:
    А ще рада що цей тиждень закінчився, бо для мене він був дуже важким морально, я мала повне перезавантаження! Зате тепер тішусь навіть дрібничці, мені усе підходить і всіх люблю. Напевно такі моменти даються нам щоб зрозуміти і цінити те що є!

11. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

я теж...але не обійшлось без затурканостей - давно такого не було - брала темні рес=чі, умудрились попасти дитяча шкарпетка світла і 1 доросла - тепер маю 2 пари дивного кольору...мало того - ще й якось умудрилась випрати Сашині білі чешки (!!) , які я закинула в кошик з брудною білизною, але планувала просто легенько щіточкою почистити...Чешки теж тепер...сірі..

12. Virginia

Virginia Well-Known Member

А ми сьогодні їздили в КК на суші. Це така подія, я ж виїжджаю з сихова раз в три місяці, а тут аж в КК:girl_wink: Марта по всьому Сушия возила візок, а ми з татом по черзі смакували сушами і всім решту... Потім пігнали вигуляти пса чоловікового, потім ще в Сільпо і бідне дітьо заснуло в машині...:girl_tender:

Бачила в сільпо таку картину, що мені досі серце розривається, як згадую... Кароче двоє дівчаток, десь семи і трьох рочків і з ними п"яна мамаша, яка накупила дітям всякого г...на, типу чіпсів, туків, хрумів і собі ром-колу:girl_impossible:
    А ще на днях гуляла і бачила схожу картину. Мама пристойно вдягнена і дівчинка років десь так 7, яка та мама була п"яна, то капєц! Спідниця перекручена, ноги всі в синяках, волосся розтріпане, ледве на ногах трималась, то та мала вела її за руку, напевне, щоб не падала... Як мені шкода тих діток! Таке зло бере, чим ті жінки думають???????

13. Almariel

Almariel Well-Known Member

вже рівно тиждень, як чоловік полетів в Україну. думала буде важко з донею (більш морально, а не фізично: у мене здають нерви, якщо вона плаче, а чоловік краще вміє заспокоїти), але нічого поки що справляюсь. але так лінь шось робити - зварила собі супу і макаронів - вже 3-й день їм (ну і доганяюсь творогом, йогуртами, фруктами). по плану вже мав би бути вдома мій муж, але плани змінилися і прилетить аж в наступний понеділок!!!! (я вже не можу без нього, дуже сумую).
    сьогодні вперше вишивала після пологів: доня в слінгу спить або їсть, вийшли на вулицю - і свіже повітря і не в неті сиджу))
    думала попрасувати (вже назбиралось), а геть забула, що праска припалена і нема чим почистити.
    ну і ще валялися з донею в ліжку до 2-ї години (намагаємось подолати відмову від грудей)

14. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Заварила собі смачненького чайочку і посиденькаюсь трошки. Шкода що не можу сьогодні до церкви піти - натерла собі мозоль і тепер крім в*єтнамок нічого не можу взути. Зараз буду робити вареники з картоплею і сиром, а в обід йдемо до моєї похреснички, так вже скучила за нею :girl_tender: Хороший сьогодні має бути день, тільки щоб погода не підвела ...

15. Котя

Котя Оптимістка :-)

А я вже приїхала з моря :girl_bye: ( правда ще в четверг). Було дуууже класно, но мало (((. В п"ятницю дуже класно відмітила своє ДН з своїми подругами в клубі, давно я так не танцювала:dance2:, приїхала в 3-й ночі, а на другий день вже приймала вдома батьків:connie_pull-pigtail, сьогодні йдем на концерт, а завтра в мене зустріч однокласників:drinks:. Одним словом активні і веселі в мене вихідні :girl_spruce_up:

16. olena

olena New Member

Ой як давно я нічого не писала, аж заскучила за цокотом клавіш. Маю лафу, бо чоловік пішов з меньшими на вулицю, а я з старшенькою, якій після операції треба пару днів полежати, балдію в хаті. Попила кавусі, зтоптала домашнє морозиво, ще маю тортик, але тримаю на вечір, може хтось в гості прийде, а як не прийде, то нам більше буде, ги-ги.
    О, вже повернулись, принесли мамочці цукерки, синочок так гарно привітав з днем ангела, певно татко весь час поки гуляли тренував його. Дивлюся, що поки я тут буду сидіти, то й без мене ті цукерки згамають, треба попросити, щоб дали хоч попробувати, мням -добренькі.

17. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

А я зранку зі всього розмаху стукнулась ногою до ніжки дивана, нога розпухла і посиніла, тепер сиджу і чекаю кума-хірурга. Сподіваюсь, що таки сильний забій, а не перелом, і в трампунк за гіпсом їхати не доведеться.
    Але є і врочистість - нашій лялі сьогоднів піврочку :girl_in_love:

18. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Не хочеться писати в "Жилєтку", тому напишу тут. Мала бути сьогодні врочистість - в свекрухи ДН і вся родина в неї збирається. Але вчора в Тетянки піднялася t і сьогодні тримається (швидше за все, то на зуби), то ми з нею вдома, а чоловік із старшою пішли... І так суцільні будні, так і на свята тепер сидітиму вдома...

19. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Я вчора наприбиралась і день так швидко минув, що навіть не помітила, як вечір настав.
    Сьогодні сходила (а точніше з'їздила до церкви), прогулялась і вирішила закупитись на базарі, чим я думала? Сумка важка, вітер спідницю ледь на голову не закидає, парасолька вигнулась і ледь не зламалась...
    Попри те, в мене був гарний настрій, поки не прийшла додому і сусідка мені його не зіпсувала, от вчу себе, що не варта реагувати на її випади, але не можу себе стримати, таку гидоту вона на мене з чоловіком льє, що не можу їй не відповісти...

20. Музик

Музик Мартуська

а я сьогодні маю день невеликих екологічних відкриттів: закінчився пральний порошок, а тому руки нарешті дійшли до давно куплених мильних горіхів. почала приготування емульсії (в інструкції написано варити по пів години протягом 5 днів), помила посуд ними (не вірила, що вимиє жирні тарілки, вимило таки!), щойно мила ними ж голову. поки що я задоволена, ще на днях поперу ними.
    ні, це не все, що я робила - ще мала гостей - Олю-Дзінтарс!

Статус теми:
Закрита.