Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

давно я тут не писала, але нині поділюсь. старію я, капці просто :)
    мали можливість з мужом поїхати з друзями на Скит Манявський - я відмовилась, хотілось просто сидіти на дивані з чайочком, відпочивати, дивитись кіно, слухати музику, читати книжки... нема бажання десь лазити. чи то тиждень такий важкий видався, чи то справді я старію...
    а ще цього тижня закінчився перший мій рік в якості вчителя, хоч і не по спеціальності, але то було кльово!

2. zaderyshka

zaderyshka Member

Файно, файно-файно! Відгуляла ДН і тішусь, шось так добре то святкування пішло, з четверга гуляю. Спершу виставлялась на роботі, особливої радості мені то не приносить, але для "галочки" мусить бути. Зате потім приїхала хресна і ми гарно відсвяткували в родинному колі. А от в п'ятницю готувалась до суботи, і, скажу вам, класно мати мужа, який жив сам довго. Помагав мені все, що тільки не просила, троха буркав, але совісно все робив. Епічна картііна, муж за столом чистить часник і приказує: "Йоооой, шо він такий дрібний, йооой, давай в блендері зі шкіркою зібє'м, а? А шо відпарити не можна?" А в суботу гуляяяли!:girl_crazy::girl_dance::girl_claping: Сусіди були певно трохи в шоці, але ми чемно пішли в 22:00 до хатки і волали вже там, добре, що найближчі сусіди за 20 метрів живуть і ніц не чують. Словом, я тішусь і дууже задоволена! Отак!

3. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

ги-ги, а мій жив з мамою і братом, але теж може мені все помогти, і навіть ще чогось мене навчити )))

а я приходжу в суботу ввечері додому і бачу велику коробку з порохотягом. чоловік нічого мені не сказавши купив мені той зелмер, що у нас півфоруму має. Дівчата в мене радості повні штани, я ж майже чотири місяці вручну прибирала (переїхали нарешті на свою квартиру) то я в 10 год дорвалася до того порохотяга, пропилососила, правда тільки коридор, бо пізнувато вже було а у нас по сусідству діти. сьогодні закінчу прибирання )))

і ще, щось бідна моя фантазія, ніяк не можу придумати що б то зварити сьогодні. на перше борщик, а на друге? дальше гречки моя фантазія не йде (((

4. oksumoron

oksumoron Active Member

ми на вихідних побували в містечка які постраждали від землетрусу!

дуже дякую всім, хто мені так багато писав в карму, і підтримував мене! зараз вже тиждень після тих всіх подій, здавалось би, що люди заспокоїлись і повернулись жити в свої будинки! найгірше, що все навпаки, наростає якийсь страх! люди, що живуть в нових будинках, і не постраждали, просто в істериці живуть, і не хочуть повертатись додому!

5. Farfalla

Farfalla Member

Дощ ще зранку припинився... а сонливість я ніяк не можу вигнати з дому :girl_mad: муж на робітці, доцік танцює "під Руслану", а я мрію, що сьогодні майстер врешті закінчить ремонт у ванній кімнаті, бо ще одного дня без душу я не переживу :girl_cray::girl_cray::girl_cray:

6. Veranda

Veranda Member

Ближче обіду мала заплановану співбесіду (в один мега-елітний ресторан Львова потрібна була хостес зі знанням англійської на високому рівні), довго не могла придумати що ж таке одіти, щоб виглядати солідно:girl_cool:... поки думала почала фарбуватися. Через годину нарешті вбралася-якось ну зовсім не офіційно:girl_blush2:, але почувала себе впевнено (мабуть через височенні підбори).
    На ресепшині зустріли два симпатичні хлопці, підказали де шукати адміністратора. Довго не могла докумекати як викликати ліфт:girl_impossible:, але виду не подала, піднялася...виходжу і ваууу!!! Я чуть не роззявила рота так там було красиво, підійшов адміністратор, позапитував різні стандартні речі, погомоніли англійською. Відчула, що справила гідне враження а головне не розгубилася. Декілька разів перепитав чи актуальний номер телефону в резюме, сказав, що ще кільканадцять дівчат мають прийти на співбесіду, але "підозрює" , що таки ввечері подзвонить.
    Я гарненько подякувала і пішла далі мудрувати на яку кнопку біля ліфта тицьнути:xaxa:.
    Чесно кажучи, особливих планів на цю роботу не маю, але самооцінка трішки зросла.

7. Heureuse

Heureuse вірю...

класні сімейні вихідні! і тягнулись якось так довго, що аж незвично :girl_crazy:
    мали в гостях двоє дітей, тому ми з коханим троха бавились в батьків. і я чесно прибалділа від того як він спілкувався з трирічною малявою- з рук її не спускав, про щось там собі говорили на своїй мові :) а на дитячому майданчику по ходу йому було веселіше ніж їй- всі качельки і гірки були їхні. я в результаті видихнулась і з старшою відпочивала на лавочці, а вони собі бісились. таке миле видовище :girl_in_love:
    вчора ще допомагала подрузі трохи готуватись до екзамену, а сама тихенько зітхала від щастя, що в мене це все вже позаду :)
    ну а сьогодні весь день куняю через погоду і наближення "веселих деньків". тому -то розляглась на кріслі і сильно роблю вигляд, що працюю :girl_blush2:

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Зварила сьогодні зупку гречану, насипала дитині. На третій ложці побачила в ній хробака. Кинулась до баняка, а там їх ціла купа повспливало... Бееее!
    Вилила ту м"ясну збірну в унітаз, а саму досі нудить.
    Проза. Зранку навіть не випихались на двір, після сну сходили з Роміком затарились в арсен, а зараз знову готуємось до люлі.

9. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Нині в США вихідний, і раз я поки що ще працюю на цій роботі, у мене теж. Спала погано - може, то погода так впливає...
    В обідню пору зустрілася з одногрупницею, побалакали півгодинки, та й розійшлися. Закупилася гарними марками на пошті . Тепер була на англійській, ще трохи погуляю в інтернеті, - і в люлю :)

• Подобається Подобається x 1
  10. Barnaulka

Нині дуже нервовий деньок. Не виспалася, потім на роботі виявилося, що чаю нема, тіки кава (. А потім власне робота... Казахи нині видзвонювали, як подурілі! Мене щелепа болить! Причому підібралися як на диво невиховані. А кажуть, що понеділок - важкий день. Де там! Вівторок...
    А тепер сусідка роздратувала. Я і так злюча прийшла, а вона весь день тільки спала , і як тіки я на поріг - вона почала: "Ой, як мене голова болить." Замахала! І ходить, ниє над душею. Я дала зрозуміти, що не в настрої, але де там! Тіки коли я сіла за ноут і перестала реагувати на її слова, відчепилася.

11. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Маю сьогодні врочистість! Випускний доні в садочку:girl_claping: Правда, вона ще не зовсім справжня випускниця, бо ще до школи не йде, але випускається зі всією групою урочисто, а потім побачимо, чи ще будемо ходити в садочок чи ні. Каву я вже випила, зараз йду будити випускницю і буду пробувати зробити якусь зачіску, а з її прямим-прямим волоссям, це буде не просто:girl_impossible: але все ж буду пробувати. Фото додадуться після балю:)

12. Barbie

Barbie Well-Known Member

Сьогодні врочистість, бо маю день варення:) але ше в ліжку, і ніяк не можу встати, ліньки;) а треба, бо сьогодні буде святкування в колі сім'ї і треба трохи приготувати шось, бо я зовсім не планувала гостей. Думала підемо в ресторан з коханим, але не так сталось як гадалось:) а нічкою може поїдем до Львова, то було б дуже класно, бо я вже скучила за ним! Так хочеться прогулятись по площі Ринок, посидіти в кафешках на вулиці і їсти щось смачне з подружками, аааа так хочуууу:girl_crazy:
    Ну все, йду приводити себе в порядок:)

13. Музик

Музик Мартуська

рада-рада-рада-рада
    щойно забігла до хати - ходили на суші (та, знов) з форумлянками Олею-Dzintars, Вірою-Цитриною і Лянкою-zaderyshka. Крім смачнючих сушиків, випили ще алкогольний коктейль (потім Оля фото вставить:)) і взагалі - то круто!

14. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а я сьогодні "кручусь" як білка в колесі, ходили ми з малечою на наше навчання зранку, пізніше мали невеликий шопінг. Приїхавши додому "запряглась" до роботи, поприбирала, вже 2 прання заклала, і чекаю вечора, іду до коліжаночки на посиденьки, подзвонила і сказала, щоб приїжати на смачнющий пляцок, моя дієта сьогодні іде гуляти:girl_flirt::girl_haha::girl_crazy:

15. Heureuse

Heureuse вірю...

не звертайте уваги, то я нині дуже зла і недобра. і капризна.
    друг щойно повідомив, що швидше за все його не буде на моєму весіллі. і він не перший. багатьом шось не виходить, хтось ше думає. карочє, таке враження, що то абсолютно нікому не треба і взагалі..обідно якось, коли запрошуєш, бо справді хочеш бачити тих людей, а воно всьо котиться коту під хвіст...
    самопочуття жахливе. веселі деньки ніяк не приходять, того і мучусь.
    на роботі шойно дохарили.
    всьо, об’являю депресію!:beee:

16. Barnaulka

Ну нині й деньок! Знову в негативному значенні через майже колишню роботу.

Після роботи -
    то найбільша врочистість :).

17. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Хтось на суші ходить, а хтось на городі вкалує :girl_cray: Надоїли мені вже мої городи. Все! Більше не можу! Хто б то мене забрав з дому хоч на кілька годин. Ще й як на зло подруженька моя люба забралась на море, на три місяці. Застрелитись можна! Ех, проза... А нє, є ще й врочистість - вчора підстриглась і пофарбувалась. Так мені незвично себе такою бачити :girl_spruce_up: Дітки полягали спатки, муж на роботі, йти морозива з*їсти, шолі...

18. Barnaulka

19. kati

kati Well-Known Member

а у нас вчора була така врочистість:)
    і також

Гарно посвяткували в садку, потім ще всі бажаючі пішли в оазис- діти там наганялись, мами розслабились:)
    Правда я всерівно щось не в дусі( Менший вередує вже який день, живе практично на руках...а щей маєм халепу- вже три дні підряд здирає носа на одному й тому ж місці.. я вже в шоці, не ніс, а суцільна рана:sad:

20. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Статус теми:
Закрита.