Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

є такі тарифи що мають інтернет, у мене чоловік спеціально такий собі вибирав, бо йому то для роботи треба.

справа не в тому що інтернет підключили, хай би собі був, мені то не шкодить, а от що забрали безкоштовні хвилини на телефони інших операторів то для мене трохи не альо (((

2. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Сьогодні запланувала багато справ,надіюсь все встигну зробити...:girl_impossible:
    Дитинка вже "доросла доросла",натішитись з неї не можу!!!
    Ех аж розпирає від радості...:girl_claping:
    А ще скоро приїде моя подруга у гості(вона в Москві на заробітках)...так хочеться зустрітись і погомоніти....

3. Alicia

Alicia Well-Known Member

Була щойно в центрі біля оперного - яка там черга, щоб сфоткатися з тим кубком!:khomyak: Стоять і випускниці на підборах, і фанати з шарфами, і дідусі в перерві між партіями у шахи, і мами з маленькими дітьми...мдя...
    Я бігала робити фотки весільні для батьків, в міську раду ходила за перепусткою на час євро до нашої стоянки і додому, потім на акву сходила, і вирішила прогулятися площею ринок, в дзигу на виставку зашла, подивилася, які нові кафешки повідкривалися - як гриби після дощу з'являються. Зараз іду на пошту відправлю фотки і чекаю мужа на вечерю.:girl_tender:

4. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Нарешті п'ятниця, особливих планів не було, але вже по-трохи назбируються. Настрій суперовий, адже попереду аж 2 вихідні дні :girl_claping:, що мене дуже тішить... Мабуть вже в відпустку пора, бо на роботу ходити і працювати взагалі не хочеться.

5. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Настрій.....визначити неможливо...Сьогодні 20 років:girl_wink:, як я закінчила школу...Купа думок...То мені себе жаль..Ах не так було колись..краще..ми були інші...І разом з тим заздрю сьогоднішнім випускникам.....у них стільки всього попереду...Горло болить ,а я вперто бажаю святкувати...Шампанське не зашкодить ,пра??:girl_nea::girl_curtsey:

6. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Надзвичано радію,адже вихідні .....татко дома,зможе трошки позабавляти дитинку,а мама встигне їстоньки наварити...

7. fillette

fillette Well-Known Member

А в мене сьогодні День Народження:girl_claping: Настрою святкового чомусь не маю:girl_sad: Коханий на роботі, я скучаю вдома. Святкуватиму завтра з друзями. Чекаю гарних подарунків і емоцій:girl_dance:

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Врочиииистість:girl_dance:.
    Планували грандіозне прибирання- відмінили, круто:girl_crazy:.
    Хлопці щось там роблять на подвір"ї поки мама наминає полуничку:girl_cool: "Я літаю, я в раю":girl_in_love:.
    Правда настрій якийсь сонний. Ввечері плануєм вилазку в в люди, трохи розвіятись. Головне щоб погода цьому посприяла:girl_in_dreams:.

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Невеселі якісь в мене дні видались. Три дні конала від болі, причому півтора сутки навіть піднятись з ліжка і пройтись не могла. Позавчора збив з ніг дзвінок подруги і про смерть близької людини...
    Жаль пробирає коли дивишся на чуже горе а твоя допомога насправді є такою мізерною, слова не доносяться, тай видаються марними. Просто плече, дружнє плече, контакт і обійми в таких моментах є найбільш відчутною підтримкою...

Сьогодні їдемо за місто, завтра перше причастя в чоловікового похресника. Проведемо два дні на природі, може хоч трошки відживе мій Ромчик ато зовсім вже потух.

10. lizarda

lizarda New Member

якщо вона у вас на ГВ, то взагалі проблем немає.

11. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

День почався невесело, давно так погано не було. Ледве з ліжка злізла.
    Найперше зустрілася із Мартою-Myzuk у Японахаті на пл. Ринок, - там акція, і ми вирішили скористатися моментом :). Побалакали, поїли суші і не тільки. :girl_claping: Там чомусь мій діджус відмовляється примати дзвінки, тому коли подзвонила Жанна-jalla, тре було вийти на вулицю. Балакаємо, аж тут чую за спиною знайомий голос: "Олька!" Обертаюся - і наступні кілька хвилин я шоці.. То був давній знайомий, теж археолог, але скільки його знаю, він завжди був, мʼяко кажучи, не дуже худий. А тут бачу перед собою ніби зовсім іншу людину - так схуд. Спробували нагодувати його сушами, але не дався. Обіцяв, що наступного разу таки буде їх їсти. :)
    Направду, дуже приємна зустріч :)

Після сушів ми з Мартою гуляли по центрі міста. Так чось зимно було, що капець, а я одяглася в легенький літній одяг, ну то ж кінець травня, як-не-як. Але зате пройшлися по кількох книгарнях, накупували листівок :)
    А ще нині підстриглася трохи :)
    Тепер лишилося прибирання та прання, і квітка :)

Останнє редагування: 26 Травень 2012
    • Подобається Подобається x 1
  12. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Сьогодні вперше відчула що таке болить поперек на\від кухні. За 5 років роботи :) дружиною.
    Ну але є і врочистість - нарешті визначились з морем, відсотків так на 95. Вже час летітиме, а не ітиме.

13. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

А в мене сьогодні одна проза...зранечка (точніше серед ночі) мої хлопці вирушили на рибалку. Від 4 ранку не могла заснути...заснула, прокинулася пів 10 і почалися хатні справи...прибирала пів дня, готувала вечерю, хлопці по обіді прибули, посмажили свій улов і в люлю, а я від тогочасу нуджуся. Навіть на вулиці сьогодні не була - дивлюся Євробачення:sad:

14. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

А в мене сьогодні стандартний день, крім того, що не потрібно вставати на роботу,хоча і так постійно спізнююсь. Соромно, зате висипаюсь.
    Сьогодні два рази попрала (не я, а машинка). І сьогодні звісно без сумних трафунків. Любий реготав з того мого ліфчика. Каже : "А нащо він тобі, це без потреби і їх і так занадто багато"! Ото маю руду наглу пику, яка мене веселить.
    На тюлі мене не вистачило...
    ПОтім прибирання, як завжди, і кухня. Але кухня, то вже було приємне, бо раптом згадала за наш маленький ювілей. То ми його відсвяткували мартіні та смачним іспанським "сухаріком". А тепер перекидаю на флешку Твін Пікс, щоб додивитись й помаленьку посиденькую.

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ох, як би я ще спала і спала... В голові туман, руки ватні, весілля вдалося... А на роботу нині на 10.00. Знущаються!!:girl_cray::girl_devil:

16. Farfalla

Farfalla Member

Ранок розпочався з кухні :girl_cray: я вчора розлінувалась гет наніц... і сьогодні зранечку швидко включила свій моторчик :girl_crazy: і насмажила відбивних та зробила салатик... муж ситий і на робітці, дитьо нагодоване і сповнене сил, же би далі мордувати маму :ed4d70def841dc74b57 ще я не можу оприділитись із оформленням вишивки-презенту для мами :girl_in_dreams: встигнути потрібно до 1 червня...

17. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Вчора, поки я ходила по справах і мене не було вдома, то сталася маленька, але цікава, як для нас, врочистість.
    Чоловік мені дзвонить і каже, що Матвійко грався в коридорі з братиком, а сам, він, тим часом, над чимось працював за комп'ютером. А Кіря позвав його, сказав:
    - Тато, тато, на Матвієві жук сидить.
    І тато, звичайно ж, побіг подивитися, що там за жук такий. Чоловік застав Матвія за такою картинкою, як Матвій намагається вхопити і викинути жука з себе. І незвичайного жука, як виявилося, а жука - носорога. Синочок його не злякався ні трішечки, а сміливо скидав з себе. Чоловік же трохи боязко поставився до жука, але одразу подолав страх і хотів взяти в руки. Але жук добре вчепився в штанці синочка і повз собі впевнено в потрібному йому напрямку. Чоловіку довелося зняти штанці з Матвія, а потім і жука з них. Коли я прийшла до дому, то полюбувалася жуком. Він такий цікавий, великий, а які має чіпкі лапки! Але я його дуже не брала , бо він такий сильний, так виривається з рук (як це не звучало б дивно :girl_crazy:). Ми трішки пофотографували його на пам'ять, хоч він і не хотів. Він такий моторний - все бігав від камери фотооб'єктиву.

Пофотографувавши, відпустили його на природу, де йому і місце :)

Отакий у нас був гість, ми раді, що він нас відвідав.

18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Вчора був насичений день. Заїхали за друзями і поїхали збирати черешні на ферму. Дуже- дуже гарно провели час. Черешні великі і солодкі.
    Наїлись, набрали додому.
    Потім поїхали в Берклі. Там є дуже гарний ботанічний сад, ну і звісно хотілось подивитись на відомий університет. Стільки неформальної молоді я ще в житті не бачила. Та й не тільки молоді. І це стосується не лише університету, а всього містечка Берклі. Таке враження, що в повітрі висить запах маріхуани. Зразу мені пригадалась там пісня Снуп Дога "When we young we wild and free!"
    Ресторани мені в Берклі дуже сподобались. Було з чого вибирати. В результаті зупинились на традиційній американській кухні і поїли реберець в спеціальному соусі барбекю. Смакота!
    По дорозі додому проїжджали через відверто бідні райони міста з табличками "Drug free zone". Зате там було багато спорт майданчиків :)
    Ще запам"ятався епізод, коли біля одної немаленької тусовки на автобусній станції зупинилась поліцейська машина. Ми думали, що будуть зараз якісь розгони робити. А вони просто поговорили про щось там і почали фотографуватись на пам"ять :) Мене дуже приємно вразила така поведінка поліцейських.

19. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Нині насичений день також.
    Зранку - Служба Божа у церкві Покрови, потім на півгодинки до Myzuk. Трохи прорідила її колекцію листівок :girl_blush2:, побавилася із песьою :)
    Після цього нарешті попідписувала листівки, завтра буду відправляти .
    Тепер бавлюся :)

• Подобається Подобається x 1
  20. Hruska

Hruska Well-Known Member

Перший раз вибралися в церкву в сімейному складі 4-ох чоловік :), Маленький Максимчик гарненько спав, а вреднюща Катрунька бігала по церковному подвірї.....і чоловік за нею :)
    Загалом - днем задоволена, шкода, що вихідні так скоро закінчилися, але тішуся, що знайшла хвильку завітати на свої улюблені посиденьочки))))))

Статус теми:
Закрита.