Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

2. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Хоча і звичайний сьогодні деньочок, але настрій ще від вчорашньої врочистості дууууже хороший!
    Проза - гуляння, готування, забавляння дитини...
    Врочистість - чоловік прийшов додому о 19год ( !!), хоча зазвичай раніше 22год не повертається... і пішли із синочком на вже його третє на сьогодні гуляння)))
    А я сиджу в неті і чекаю на одне дуже важливе для мене рішення.. Надіюся відповідь буде позитивною і швидкою))

3. Музик

Музик Мартуська

проза-проза-проза-проза
    весь день просиділа за компутером - мала купу роботи, очі болять ще від вчора. купу всього напланувала на наступні 2 дні і не знаю як я то встигну... подивимось

4. olerusya

olerusya sweet candy ;)

5. lawyer

lawyer Member

як я жалію, що не взула гумачки!:girl_cray:
    а то таке враження, що мої улюблені зелені балетки розклеяться після походу на роботу по суцільній воді. але, ттт, на разі тримаються, і навіть ноги сухенькі:dntknw:.
    а ше прікол: прийшло мені повідомлення аж у 8:45 (коли я вже доходила до роботи), що в зв'язку з дощем можна на роботу прийти пізніше (а я так чекала цього повідомлення ще з 7:30):shok:.
    вчора шось мені зле було, думала, що заразилась від коханого, але, на щастя, до вечора все пройшло!
    єдине, що мене зараз дуууже тішить, це те, що ще 7 робочих днів і ось вона - моя відпустка:yahoo:

6. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Я сьогодні пошкодувала, що взагалі собі гумачків ще не придбала:sad: Повезло, що співробітник завіз на роботу. На роботі нововведення - з сьогоднішнього дня фіксується час приходу на роботу і час, коли йдеш:girl_cray:
    Вчора нахлинуло натхнення, і я зробила генеральне прибирання. В зв'язку з тим, чоловікові прийшлось вечерю готувати самому:girl_haha: А сьогодні вечером плануєм вилазку в центр і фото з кубком, якщо пощастить :) Настрій хороший, незважаючи на погодку за вікном...

7. Gajka

Gajka Well-Known Member

Клас, де ж то такі роботодавці хороші?

А мене погода розбудила в 5.30, хоча годинник був наставлений на 6.30. Дощ так лупасив за вікном, що спатки не дав. Але на той момент коли виходили з дому, він якраз перестав, до церкви приїхали вже знову лило, але незважаючи на це, настрій сьогодні святковий-святковий, а який він може бути, коли день із служби в церкві починається.
    На роботу на 9.00 якраз встигли, тепер намагаюся працювати.
    Всім хорошого настрою і швидкого завершення робочого дня.

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Все так було сьогодні спокійно. Зібрала зранку мужа, поїхав, я собі грілася вдома, ввечір пішла на спорт. Так класно позаймалася, в гарному настрої верталася додому... І завдяки тому собацюрі у мене болить голова і взагалі настрій нікудишній. Нап'юся вина :drinks:

9. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

а мені все здавалось шо то наш стадіон валиться, лиш зранку зрозуміла шо то так гриміло цілу ніч. Все мала спокусу встати і подивитись чи таки він (стадіон) цілий чи ні (живу якраз недалеко).

10. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

В мене черговий день біганини. Спочатку ноут відмовився вмикатися - поцесор далі поспати вирішив :girl_cray:. Далі ганяла під дощем - якраз під час зливи треба було йти на маршрутку, на роботі - далі шум, бо напартачили . Абоненти активізувалися, так що нам спуску не давали - щелепа поболює.
    Після роботи була година, аби поїхати в центр, щоб процесор мого ноута "розбудили". І навіть вчасно встигла на англійську! :) Шкода тільки, що мені не можна буде ходити на курси, раз звільнилася... ( Заняття мені дуже подобаються і дають досить хороший результат.
    Після англійської приїхала на квартиру, і через втому почуваюся сновидою... Ще трошки :)

• Подобається Подобається x 1
  11. Vittoriya

Усьо, я вже добра, французьке вино скоро діє :girl_crazy:
    У мене нині врочистіть, я перейшла на важчий бодібар :girl_claping:

12. Knopka

Knopka Well-Known Member

Я нарешті у Львові. На найближчі дні маю купу справ, зустрічей... Нині бігаю як шалена, в тому числі, скупила півбазару квітів - нині вся команда вітала Руслану з днем народження прямо на сцені під час репетиції.
    Завтра йду по квитки, бо вже в понеділок мушу їхати назад до Києва.

13. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А в нас сьогодні з самого ранку сирени чути і вертольоти літають. Обама приїхав проводити свою виборчу кампанію. А я прийшла зі школи, зробила салат і дивлюсь "Холостяка". Попереду довгі вихідні, що не може не радувати.

14. zetta

zetta Well-Known Member

ооо а в нас якi довгi... сьогоднi останнiй день перед вiдпусткою в тата 42 днi, i в доцi останнiй навчальний день)
    лiто.... наста пора пiонiв вони в мене всюди стоять, в кiмнатах, на балконi, рiзних кольорiв )
    Вчора влаштувала собi релакс- пiсля того як доця влаштувала менi винiс мозгу... , була на масажi, масочки зробила, вищипала брови...i на вечiр ше голова болiла вiд тоi погоди .

15. Heureuse

Heureuse вірю...

давно не писала, аж два дні :biggrin:
    не мала сили абсолютно, так мене той диплом вимучив. я ж перед захистом ледь там не від’їхала від нервів, і то шось таке на мене найшло, що зовсім не могла себе контролювати. дякувати Богу, вийшла на середину аудиторії, глибоко вдихнула і забула, що то треба хвилюватись. видихнула, коли вже сіла назад :) три дні відсипалась, апетиту ще й досі толком нема. ну але на то я не скаржусь :girl_haha:
    нарешті всі справи в універі завершені, залишилось лише вручення дипломів, але то вже балдьож.
    тепер повністю присвячую себе приготуванням до весілля, оскільки час спливає, а ще стільки справ-стільки справ :connie_pull-pigtail

16. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а мені київ-стар тариф поміняв :girl_devil: забрав 40 безкоштовних хв на номери інших операторів, а натомість дали безлімітний інтернет. і нащо мені той нет безлімітний на телефоні?

ну і вже зовсім-зовсім скоро у нас вдома буде нет від нормального оператора, а то той київ-стар вже задовбав, з такою поганою якістю послуг я ще справи не мала.

17. Vittoriya

18. lawyer

lawyer Member

думала, що вчора в зв'язку з погодою клієнтів не буде. тому запаслась журнальчиком, їдою і вмостилась біля нету:). ага, як я помилялась! такого шаленого дня вже давно не пам'ятаю.
    після роботи їздили з коханим в черговий раз за кухнею. ніби цього разу продуктивніше, обрали в BRW два варіанти.
    потім були на вечері в коханого мами, вона приїхала до нього, щоб наводити лад перед весіллям (чи не заскоро?:confused:).
    кінець вечора провела за переглядом Холостяка, але таки не витримала і підкінець стандартно заснула:).

19. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

І я заснула під кінець, але списую то все на рекламу, бо вона так довго йде. шо важко не заснути. Тепер буду чекати повтору в неті, щоб глянути.

20. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.