Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

А я поклала свою дитину спати на балконі....... як то зручно!!! (Раніше я таке не практикувала, чемно йшла на вулицю і намотувала круги 2-3 години). В хаті поприбирала, по-людськи поїла і відпочиваю. А дітьо вже 2 години спає:girl_in_love: Тепер головне не втягнутись, бо мені тоді взагалі з хати за вуха не витягнеш:girl_crazy:

2. Heureuse

Heureuse вірю...

а я хвалитись :girl_dance:
    сьогодні мала той попередній захист диплому і все пройшло дуже добре! а ше поздавала останні документики на підпис..ше трошки і буду зовсім вільна! :girl_tender:
    диплому вже маю більшу половину готову, так що вже не почуваюсь такою патєряною, одним словом на душі вже легше :girl_angel:
    вчора з дівками так загуляли, що сьогодні на роботу думала не попаду :girl_crazy: але нічо, жива! так класно морально відпочила, так люблю своїх казявок...:)
    ну а зараз б’ю байдики, бо роботи нема зовсім. добре, хоч інтернет є! :biggrin:

3. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

класні вихідні були.
    купила вже матусі подарунок на ДН.
    А сьогодні до обіду вже СТІЛЬКИ всякої хатньої роботи переробила, що самій аж дивно, як встигла і дитина не дуже заважала)))
    залишилося піти погуляти і татусеві нашому щось смачненьке пісне на вечерю приготовити.

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Мене розвезло як кляксу.
    Вихідні чоловік рятував ситуацію - варив макарони, смажив картоплю і пік кекси, а я через силу варганила зупки для Ромка і їла, точніше впихала в себе їх сама в результаті...моє дітьо відмовляється від їжі вже тиждень. І без того щуплий, змарнів, висох на тріску.
    Тяжка справа - хвороба.
    Сьогодні закутавшись-замотавшись попхнула на Нову почту, мудро, нє?:girl_devil:, але відкладати вже не було куди, розірвуть на шматки.
    Карочь, наробила собі тим до всього щей температури. Коли ж то все скінчиться?

5. ivanyska

ivanyska New Member

І мене. Нежить така, шо на очі небачу. Скоріше б той робочий день закінчився, так вже хочу додому. З врочистості- як приїде чоловік з роботи, будемо пересаджувати квіточки у нові вазони. Так люблю, коли щось робимо разом.

6. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і я люблю) люблю з ним пекти-готувати і зазвичай то після півночі в нас виходить:girl_crazy:
    от зараз збираюсь і поїдемо разом на закупи продуктів, чим не врочистість ?)

7. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

І я люблю! от сьогодні наприклад садили разом балконний город :girl_haha: має вирости базилік, рукола і чебрець. посадили, а муж вже як Богданчина Софійка позирає чи не проросло :girl_crazy: На порядку денному ще спільне миття вікон, але то вже на тижні.
    Наварила сьогодні їсти, пісненьке таке все. Завтра знову до стоматолога (так боюсь тепер після того випадку :scare:), але то останній візит.
    Хочеться тепла, сонечка і п*ятниці - малюватимемо писанки :girl_in_love:

8. Музик

Музик Мартуська

ох, забула нині мамині ключі від кабінету їй віддати, завтра зраненька піду відкривати клас - то перша причина мого суму.
    запланована писанкомалювальна гулянка відмінилась.
    писанки мені не шиються - і то ще м'яко сказано - нитка плутається або рветься кожних 2-3 бусинки.
    і наостанок - післязавтра йду на день народження і маю принести комплект прикрас у подарунок, а в мене крииииза ідей.
    проза. хочу суші.
    і щойно відчула ще одну жажілку: видула нині десяток яєць: від незвички тепер таке дивне відчуття в роті, ніби щоки собі порозтягувала :)

Останнє редагування: 9 Квітень 2012
  9. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Може це якийсь закон підлості, але коли я на роботі - то за вікном світить сонечко і в мене повно енергії щось робити і в основному не по роботі, я б йшла на закупи, пекла-варила.
    А коли приходять вихідні - то дощ, то сніг, то ще якась біда... От і сьогодні на вулиці морозяка, я навіть за хлібом не ходила. Мордувалась цілий день вдома, ну та, я трохи роботи домашньої переробила, фільм подивилась, зарядку зробила, але те що планувала купити - відклала на завтра, мені навіть в неті не хотілось сидіти.
    Але прийшов чоловік і я ожила, вже й комп у нього забрала і за вишивку б сідала, але чогось наша настільна лампа попахує, як її включаю :girl_mad:
    І ще мене болить шия, повертати нею не можу, думала після зарядки пройде, а не тут то було, навіть масаж не допоміг :girl_cray:

10. zetta

zetta Well-Known Member

зробiть шось весняне)
    доброго ранку)
    i так вчора пережила блокнотно похудальний день) ..цитата в ньому з нову з мене трохи знущалась , бо каже шо збалансована дiэта то коли два одинаковi куски торту в кожнiй руцi )) тай на додачу чоловiк пачечку трюфелiв спрезентував... я таки 2 шт заточила.
    зате до свят вже все прибрала, i вiкна помила, во.

11. Музик

Музик Мартуська

дякую, так і зроблю.

а в мене вікна - програма мінімум на сьогодні. ну а максимум - то ще кухню віддраяти

12. lawyer

lawyer Member

проза прозова:girl_in_dreams:
    вчора вже вийшла на роботу після тижневого відпочинку, то так тяжко привикати...:girl_yes2:. цілий вечір дармувала, переглядаючи телепередачі, аж заснула біля телевізора.:girl_impossible:
    сьогодні тішить хоча б те, що сонечко так гарно світить, і вже з завтрашнього дня обіцяють потепління:girl_tender:. сподіваюсь, на свята погода не підведе;)!

---------- Додано в 09:54 ---------- Попередній допис був написаний в 09:47 ----------

13. lawyer

lawyer Member

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

А до нас писець (звір кажуть є такий) підкрався непомітно...
    Злягли всі троє. Чоловік вже теж розмазаний і хворий, ну а ми з Ромком ще хворі. От тільки ми хоч вдома можем перекантуватись, а любому мому ніяк не виходить роботу прогулювати, працює в дві з половиною зміни попри хворобу, Паска на носі, клієнтура рве на частини...
    За вікном таке сонечко, повиносила всі подушки і ковдри на повітряні ванни, перепрала постіль, зараз вдіну новий файнюній комплектик, що мені Ліда пошила і вчора принесла.
    Дякую ще раз, Лід:kiss:. О, і рецепт кексика щас порию, вже навіть полестила чоловікові, який він в мене файний кондитер:girl_yes2:

15. kyharochka

kyharochka Member

А в мене щось настрою зовсім не має, хоч і на вулиці таке сонечко світить. Вухо ще поболює (вже від суботи капаю краплі, вже трошки легше), шлунок також підліковую, бо перед святами починає капризувати. Вчора купила гарну святкову тарілочку для паски і яєць та посудинку в святковому стилі. Щось хочеться сама не знаю чого, вот так то.

16. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

А в мене проза прозова перед святами. Вчора помила нарешті вікна, правда трохи холодно було. На сьогодні прання штор і тюлі, але то вже, коли прийду з роботи. А..., ще взялася нарешті за вишивку, яку почала два роки тому. Але зараз трохи все-таки бракує часу, бо після цілоденного сидження за компутером, ввечері аж сліпну над тим вишиттям. Але ціль поставлена - тепер поки не дошию, не відчеплюсь. Ось так. А настрій щось взагалі не святковий.

17. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Скачала собі файненький серіал, тепер шукаю час на його перегляд. Зараз з малюками йдем гуляти, їстоньки зварено, в хаті прибрано, настрій хороший. Ще планую сьогодні кухню драяти і на 4 год в старшого репетиція виступу до Великодня. Хороший день одним словом.

18. Savchenko

Savchenko Member

фух...приїхала з привокзального базару....людей тьма...скупилась...думала взуття подивлюсь однак купила нарешті силіконовий планшет для кексиків буду пробувати сьогодні пекти...і взагалі включаю драйвову музичку на ноуті і берусь за варіння...Всім гарного та продуктивного дня:kiss:

19. Музик

Музик Мартуська

ой як я не люблю, коли плани міняються по 20 разів на день.
    встала з розробленим планом роботи: помити вікна, поїхати в Ашан закупитися, заїхати в центр, а потім піти на суші.
    зранку подзвонила сестра, що вона зі мною не зможе піти.
    через дві години вияснилось, що малювати писанки ми таки нині зможем - плани зсунулись.
    в результаті я тільки вікна помила і 2 писанки намалювала. ну нічьо, завтра маю трошки часу, наздожену втрачене

20. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Цьом - цьом, мої хороші! Вибачте, що отак лізу цілуватися. Я просто рада, що ця тема стала мені доступна! Я можу сьогодні вже зайти в цю гілку. Урррррррррррра! Ой, прямо незнаю, що писати... Я так давно не читала в кого як справи! :) Це як ближче стати, а то відірвано себе, в якійсь мірі, почувала від форуму. Хех, в голові каша. Я так давно тут з вами нічим не ділилася... В мене просто посмішка від вуха до вуха. Вже п'ять хвилин :biggrin:

Статус теми:
Закрита.