Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

А ми тільки що повернулись з Брюхович. Їздили по водичку, заодно і на чебуреки заїхали) Погуляли в лісочку, подихали свіжим, майже морозним повітрячком - добре так..
    Зараз повечеряли, чоловік зробив чайок, сиджу пью з мілкі-веєм. А завтра новий тиждень.
    Хочеться мені вже якогось свята, Новорічної суматохи, морозу, запаху сосни і мандаринок)

2. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Записала собі зумба фітнес. Вчора вирішила спробувати позайматись. Мої дівчата вистроїлись в рядочок і в нас було групове заняття. :girl_crazy: До речі, прікольна штука ця зумба. Натанцювались, наскакались :) А от сьогоднішнє скакання не пішло мені на користь - щось заклинило між лопатками, старість не радість...

3. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Як мені зле..... Приїхала додому, голодна, з тої голодухи вхопила кусок зефіру і тепер мене нудить. Бе.... Треба йти поїсти борщику, бо здурію зараз.
    Находилась сьогодні так, що чоботи порвала. Майстер сказав, що то вже краще купити нові. А гдє дєнєг взять :girl_in_dreams:
    Діти набудували собі хатинок в вітальні, юні архітектори :girl_impossible: Добре що хоч гостей не чекаю, бо прийшлось би то все прибирати, що я аж ніяк сьогодні не планую.
    Йду гляну одним оком на кульочок, в якому лежить подарунок, в якому...
    Карочє хочу Миколая :girl_cool:

4. Hermi

Hermi Well-Known Member

хтось скаже що я вже взагалі розумом поїхала. Нічого не роблю, лише в скайпі зі всіма з ким тільки можна переписуюсь:) Не знаю, в мене якась не хватка спілкуваня! Зараз мене переслідує одна ідея зібрати всю свою групу разом, це просто анріал, але я хочу це зробити. Дехто сказав що мені памятник поставлять, якщо я то зроблю..тож чекаю...

Сьогоднішній день почався просто геніально, проснулась я десь пів восьмої, вирішила що ще рано вставати, і трішки ще полежала. Памятаю, що мене розбудив будильник, встала, оділась, зробила все що мала, пішла занесла зарядне в ремонт і тут ніяк не можу добратись в політех...І бац - я просинаюсь, на годиннику за 20 десята...А мені на 10 :20 треба бути...Таких реальних відчутів що все дійсно відбувалось в мене ще ні коли не було...Ішла всю дорогу з таким відчуттям що я вагітна...і то десь так 6-7 місяць, животик, дитятко там ніби рухається...Чудасія...Прийшла в політех - а пар не було практично, впереше(і востаннє) пішла святкувати день студента, посиділи, поспілкувались..так дивно...Люди з різних груп, в кожного своє бачення всього...
    А ще сьогодні поїхали мої речі у Варшаву, вже хоч маленька частинка мене там, далеко...Я вже не можу дочекатись коли і я там буду...Настрій чемоданний, уже нічого не хочеться робити, я тепер не студентка, а як моя мама каже проХфесорка...так смішно...але нічого, через 3 тижні я знову буду звичайною студенткою....

5. Музик

Музик Мартуська

врочистість: а ми ото вже в повному складі на новій квартирі живем - позавчора забрали собаку :) все вже помито, навіть речі деякі вже мають свої місця.
    прозище: я дико втомлена - учні мої якісь заведені дуже, не можливо з ними ні про що говорити (мо через погоду?) вимотали мене вчора так, що я просто ледве ввечері додому ноги приволокла... а ще - дуже рука далі болить. добра тьотя-лікар сказала, що то відкладення солей я собі розрухала і поки воно не розійдеться - буде боляче :sad: роблю масажі і чекаю покращення... ну і останнє - застудилась. ото і всі новини

6. Зануда

Зануда Well-Known Member

Поєднала приємне з корисним - вночі пекла коржі на торт і заодно серіали дивилась, вдень якось не склалось ані з кухнею, ані з переглядом. Марко був в ударі вчора. :) Сьогодні ще не знаю, як собі день спланувати, тому зайшла на ДП: тут краще думається :girl_crazy:

7. lawyer

lawyer Member

а в мене величезна врочистість - оператор нам дав диск з нашим весіллям:girl_dance:, і хоч воно ще не оброблене, але так класно було пережити ще раз цей день:girl_in_love:. почали дивитися весілля відразу після того, як прийшли з коханим з роботи й повечеряли, а як закінчили, то були в шоці, бо було вже далеко за північ:girl_impossible:!
    а сьогодні - проза, робота, це в мене так завжди, коли виходжу після відпустки працювати:girl_in_dreams:

8. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

До кінця листопада на роботу не ходжу, а працюю в хаті.. В офісі нема місця для всіх, бо всі працівники вернулися з виїздів, а малювати можу і в хаті :). В основному це врочистість - на той холод не треба вилазити, і економія як мінімум двох годин, що йдуть на дорогу туди й назад :). Але нудно дуже.

• Подобається Подобається x 1
  9. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Пару тижнів назад мали аналогічну ситуацію, але жіночка лежала на сходах в сусідній підїзд і у неї голосно дзвенів телефон. Її помітив мій чоловік, коли палив на балконі, він спустився, бо на дворі холодно, а я спостерігала з балкону - і що мене просто вбило - повз проходило зо четверо людей, серед яких старша сімейна пара і НІХТО не зупинився,хоча бачили! Як мене така байдужість людей вбиває! Жінці ж може бути зле. Наша тьотя також була пяна ще й відбивалася від мого чоловіка який хотів взяти її телефон і зателефонувати її родичам, бо сама вона внятно пояснити де живе немогла. Нарешті тьотя здалася і чоловік здвонився з її сином - хлопчина прийшов доволі швидко, бо як виявилось вже шукав маму по району. Дуже довго і щиро дякував чоловіку, а в мене аж сльози навернулись - хлопака молодий,симпатичний, нормально вбраний і шукає пяну маму, яка б мала йому в той час вечерю готувати... Сумно...

10. Virginia

Virginia Well-Known Member

Як мене сьогодні одна коза на базарі вздрючила:girl_mad:... Купляю кусок індика, вона мені важить і пакує, я прошу її шоб дала ще один кульочок, а вона "гроші давай", я кажу, що ніби вже дала, але паралельно з тим дістаю з кишені гроші і даю, кажучи "ой, ні, не дала" (ну нормальна ситуація, з ким такого не буває), а вона мені " шось я не памятаю, щоб в мене був СКЛІРОЗ, коли я була вагітна":eek: я шось розгубилась, сказала, що їй повезло і поїхала далі. Підходжу до наступного лотка, а вона вже там, але мене не бачить і розказує ту ситуацію всім продавцям кругом, типу, що я її намахати хотіла, чи шо??????:girl_devil: Я їй сказала, не дивно, що така курка на базарі стоїть, а потім цілудорогу додому шкодувала, що стримала себе. Блін, вміють люди!:girl_devil:

11. Valensia

Valensia Well-Known Member

Бобрався вірус і до мене, вже третій день хворію :) Страшенно болить горло, ні їсти, ні пити, нічого не можу. А вчора ще й пропав голос, ЗОВСІМ ! Говорю пошепки... Сходила сьогодні в поліклініку, і мені лікар порадила не дихати холодним повітрям і якнайменше навантажувати голосові зв"язки. От як це можливо не розмовляти, сидячи весь день з дитиною вдома? А книжечку почитати, а побавитись, а пісеньку заспівати?
    Полоскала горло, а моя малеча закатала істерику, бо вона теж хоче те мамине горнятко і горло полоскати :) Я не дала - а вона в плач :)

12. Nana11

Nana11 аспіранточка

А я зла на Ощадбанк, така зла, шо аж сьогодні плакала...Термін моєї карточки на дитячі виплати закінчився в вересні, в нашому відділені карточки не поновлюються, аж на Іскрі, а мені з малою туди ше дойти...вобшем, заяву я туди попала писати тільки в середині жовтня(за жовтень гроші відповідно не получила), карточку вони робили 3 тижні, вчора, зла, з малою на руках, в візку ми не хочемо сидіти, йти ногами теж. Ледве жива, доперлася до того Ощадбанку, забрала картку, сьогодні в банкоматі хочу зняти - а там 0,00 (тобто ні грошей за жовтень, ні за листопад), а я йшла з малою купити їй черевички....Як мені стало обідно, я просто розплакалася біля того триклятого банкомата - ну як так? Дають тих 700 грн в місяць і ті не видадуть:girl_cray: Дзвонила до них то гроші перекинуть на нову карточку аж після 25...така от проза.
    Йду занесу Ощад банк в Чорний список:girl_feminist:

13. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

14. Valensia

Valensia Well-Known Member

В мене була така ж ситуація, тільки в квітні. Теж тьопала з малою на Іскру, вистоялася в черзі, написала заяву, обіцяли передзвонити за 4 тижні. Ніхто не дзвонив. Я прийшла сама - сказали, картки нема, і де є -не знають :sad: Добре що в мене кум в Ощаді працює, правда далеко дуже, то він дізнався, що моя картка в Центральній філії, і я мусіла їхати аж на Валову, з їх слів, я просто не вказала в заяві, де я хочу забирати картку. Хоча такого мене взагалі ніхто не питав.

Сьогодні була в поліклініці, то чула, як лікарі розмовляли, казали, що їм зарплату затримують, бо в бюджеті скоротили кошти на державні виплати...

15. AilataN

AilataN жива

У мене- тишина...
    Тиша, звуків не чути. Вуха закладені. Вийшла з псом увечері, йду і думаю, а чого це компанія йде і співає так тихо? Ха, так то я не чую, нічого, крім своїх кроків- бум, бум, раз, два, ліва, права. третій день як зникла головна біль, але тепер в банці хожу. То капець.
    вуха капала, вже купу всього пила...
    Ооо, ті болячки , від доці зі садочку принесені, нам всім таким боком вийдуть, навіть не сподівалась. А ще ( жалітися - то жалітися) у мене моя вагітна пупкова грижка активізувалась. від надривного кашлю. Блін. Шота я непланово захожу в ПМС. А як ПМС прийде що буде?
    Єдина розрада- приїхали мені круті складові для кремоварства, буду освоювати і шаманити, прощайте виспані ночі))

Хочу розривки, хочу в клуб. Ага, на танці хочу. Хочу вдягнути плаття розміру S, шпильки, і коктейль з парасолькою, і суші на закуску.
    А після танців, у тихий готель, в номер зі свічками і трояндами, і теплий білий халат, жаркі любощі з коханим, легкий сніданок ( ікра,тости, сир, американо, апельсиновий фреш), в джакузях разом, а тоді додому..

Ой, я знову заснула, вібачте. Тре посуду помити.

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Цілий день ходжу як набитий битком клубок нервів. Все мене бісить, все мені не так, навіть речі стоять не так і чоловік якось не так по квартирі пересувається.:girl_crazy:
    Висварилася, виревілася, благо муж зрозумів, пошкодував. Мені тільки й це було потрібно- розцвіла як майська ружа. Потім решту дня провела з гарним настроєм, незважаючи на надто швидку стомлюваність і в загальному погане самопочуття зі всіма "прєлєстями" мого стану.
    А ще чоловіченько приготував супер смачну вечерю.:girl_dance:
    Потім я цілий вечір шкодувала його, бо болів у нього зубчик,)) навіть хотіла зробити подвиг-збігати в нічну аптеку, але мій подвиг обрізали на корінці. Категоричне "ні". )))
    Малий бешкетник розніс нині хату в щент, в двох нових машинок вже відсутні колеса, в моїх мештах устілки, на стіні дві нові плями, ну і т.д. по списку.:girl_impossible: Завтра моя мала нечемнота вже піде в садочок після кашлів/шмарків, то буде в день мати з ким бавитися, мо в вечір добріший стане, а то відсутність "своєї" компанії на нього діє не надто.
    Ну, от я ще зараз трошки попрацюю і буду бачити свій омріяний сон.:connie_pull-pigtail

17. Зануда

Зануда Well-Known Member

Вирішила я сьогодні підірвати свою репутацію посередньої господині і замутила шоколадний брауні. Прикольний такий вийшов, але то на завтра для гостей до морозива. Торт також уже стоїть у всій красі. Жаль, що чоловік у відрядженні і не оцінить моїх кулінарних потуг. Діти сьогодні порадували - Аня помагала робити салат, все чистила і краяла, як заправська господиня, а Тереня няньчила Марка.
    Вже захотілося снігу і морозу, ялинки і мандаринки :)

18. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

19. Virginia

Virginia Well-Known Member

А я хочу чорні джинси в мегаобтяжку, мінікофтинку з глибоким декольте, каблуки високі... і на роботу:) Щоб мої студіки-механіки собі голови скручували ... (мда... ото я викладачка:girl_blush2: )
    Є на Манго одні такі джинси, які скоро матеріалізуються через монітор від мого гіпнотизування, але хто зна, який в мене розмір буде через 4 роки, або хоча б весною:girl_cray: Ех...:d25::d25::d25::connie::connie:

20. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

не місяць а мука суцільна з маленькими проблисками спокою... потягує на жилєтку, але як туди залізу то вже точно розплачусь і впаду в депресивний ступор :sad:
    робота шість днів на тиждень і сьомий на прибирання і варіння... я читаю і подивляю вас Жінки! Робота, хата і дітки... Ви всі просто чуда, і нехай хтось скаже що це не так!)

Статус теми:
Закрита.