Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. preciosa

preciosa Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Завтра останній мій день студента... УРА!:girl_dance: Невже це так? І не вірю!
    Щось я нічого цього тижня не встигаю, конспект ніяк не можу написати, завди щось відволікає, зараз голова так болить, що нічого писати не можу... А все почалося з того, що годину вистоялась в черзі у Приваті, щоб оплатити за вироблення паспорта...
    Ще залишилось місяць-півтора мого навчання (практику не враховую), а мої нерви не витримують, набридли пари, викладачі...:girl_cray: Хоча і ніхто мені нічого поганого не робить, навпаки, стипендію платять, а мені недогода:girl_in_dreams:

2. Virginia

Virginia Well-Known Member

Невже мій останній день студента був 5 років тому???:shok:

Ой, так загрузла в прозі, в соплях і лікарствах, що аж нудно..... В Марти соплі і кашляє, в мене те ж саме, гуляємо по мінімуму, від чого наші дні стають нескінченно довгими, нудними, безтолковими... Може на вихідних хоч кудась вирвемось, бо щось зовсім нічо не тішить... Вже би поскоріше ті свята, дні народження, бо дурію...

3. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

4. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Гарний був день. Зварила смачну вечерьку, з дітками бавилась. Подзвонив по скайпу чоловік, сказав, що хлопець з нашого села розбився насмерть. Глянула відео.... ступор... шок.... сльози... капець, одним словом. Біда страшна.

5. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

А я сьогодні вперше за останні років 15 сіла за швейну машинку. Раніше користувалась старенькою машинкою Сінгер, а тепер добралась до старенької електричної Подолки, та машинка майже моя ровесниця....
    Підшила чоловікові штани, і тепер така довольна.
    Чоловік обіцяв, як навчусь добре шити на цій, то купить новеньку і сучасну. Буду старатись...

6. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

День сьогодні ніякий. З чоловіком ще вчора посварилися і у нас "німа" мова, тому сьогодні з дітьми він сам гуляв. А я тим часом прибрала, їсти наварила, зробила манікюр і педікюр, а ще на завтра записалася на стрижку. Зараз менша доця і муж сплять, старша - малює, а я на ДП.
    Настрій паршивий... Хочу зими і снігу...

7. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Тижні в тій прозі минають, як секунди. Врочистості нуль! Вчора приготувала смачненьку вечерю і вже вдруге Рудий похвалив мою картопельку. Ги-ги!
    Погода щось зовсім мене не тішить, тому зварила їсти і цілий день сиджу в неті. Благо, скачала кілька фільмів, то ганяю їх по телевізору.
    Рудий нагрузив пошукати йому душову кабіну на польских сайтах, а сам звалив по роботі. То я зараз посиденькую тут, а потім з "вумним" обличчям покажу ту кабінку, яку я хочу, і наголошу, що я цілий день шукала таке щастя :girl_cool: Кльова я, нє?
    Вобшем, врочистоті ніякої, але я балдю зараз наодинці.

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А в мене сьогодні "луч солнца в тьомном царствє". Вже забула про якісь позитиви з тими псіхозами і хворобами.
    От сьогодні влаштували собі маленьке свято. Прогулялись Ашаном, затарились по самі помідори. А ввечері, коли смажили ковбаски на балконі, про це знав весь район, напахнили так, що збіглись всі сусідські коти:girl_crazy: Зате квартиру не закадили:girl_curtsey:
    Завтра чоловік тягне на празник, я в раздуміях.

9. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

надіюсь ми ввійшли в цей період ненадовго. Чоловік захворів, ну ви в курсі, що то коли чоловік хворіє... Вередує і ще й нетбук наш поламався :girl_in_dreams:
    Так погода жахлива, мерзну вже після 5 хвилин перебування на свіжому повітрі. Мала на сьогодні плани пройтись по Петрівці, потратити гроші, в результаті втекла чим швидше додому. Були ми на виставці зимового спортивного одягу, на жаль цього року нам не світить ні той одяг, ні зимовий спорт, але ніхто ж мріяти не забороняє, а раптом ми таки поїдемо на кататись на лижах?
    Мали варити глінтвейн, але оскільки чоловік пив ліки, вирішили алкоголю вже не вживати. Ех, надіюсь завтра ми його поп'ємо ;)

10. карапуз

карапуз Well-Known Member

Незаплановано, вдалий день для покупок.
    Відправивши Юстю, погостювати до бабусі, вирішили прогулятись магазинами. В результаті, у мене є нові вимріяні білосніжні штани для катання на лижах, крута шапка :girl_dance:. У чоловіка - черевики та дошка до прасовання :girl_crazy:. О, згадала, ще формочки для печива, їх теж хотіла дописати чоловікові, але совість ще маю:connie_pull-pigtail . А насправді, вийшли лише прогулятись :girl_in_dreams:.
    Пи.Си. Чоловік приготував смачну вечерю, ті запахИ з кухні, вже зводять мене з розуму. Махнула рукою на годинник, пішла обідати :girl_cool: ( я ж не вечеряю).

11. Hermi

Hermi Well-Known Member

Сьогодні цілий день лікувала кроликів, спочатку свого, а потім сусідки. Всі сказали що я явно не на того вчуся. Мої кролі хоч приручені, а сусідки такий дикий, що то просто нема слів...Сусідку повністю поцарапав, а я вже знала на що йшла, тож півгодини бавлення того кролика далось взнаки і я його спокійно нагодувала таблетками.
    Настрій...а ніякий, після трьох таблеток новопаситу взагалі ніяких емоцій, переживань. Сьогодні зібрала сумку в дорогу, зрозуміла що нема чого брати валізу. Одяг віддам керівнику в машину, а сама буду їхати з ноутом і маленьким кульочком:)
    Сиджу і не знаю за що братись, роботи багато. Вирішила дописувати курсак, дійшла висновку що я практично все забула:sad: позор мені!
    Зараз по скайпу пояснюю контрольну своїм одногрупникам. Я вже не знаю, як можна не розуміти елементарних явищ...Я того навіть не вчила ніколи(один день перечитала всі методики і усьо) і захистила по тому диплом, а вони вже півроку проходять той курс і ніяк, вимагається лише розуміння того що вже хтось зробив, а не щось своє розробляти! Може і в тому проблема, бо я то знаю так як я то зробила і доказую всім що воно так:sad:
    Маленька врочистість - знайшла в холодильнику шоколадку і сіла зїла її! Давненько в мене такого не було, щоб отак всю і відразу!

12. Holly

Holly Moderator

А ми нині цілий день були на дачі :) І погода не стала нам на заваді. Приїхали додому в 7 вечора. Поки розібрали торби, перекусили, я закинула прання, то Оленка вже заснула.
    На дачі гарно, хоч і прохолодно. Діти цілий день на свіжому повітрі наганялись. Чоловіки обрізали дерева, а ми з мамою готували їсти. Я навіть кілька гілок спиляла і трохи листя грабала :)
    Зараз певно піду на годинку в ванну, бо моя спина дала про себе знати. І додивимось нарешті фільм, який почали дивитись навіть не згадаю коли.

13. lawyer

lawyer Member

а ми ще вчора приїхали до коханого батьків в Тернопіль, тож сьогодні мали гарний врочистий день:girl_curtsey:! зустрілись з нашим дружбою, сходили в кіно, на піцу (до речі, дуже смачну, шось наші львівські вже мені проїлись). і поки хлопці ходили в тир та на айс-хокей, я з радістю пройшлась по магазинах (хоч практично нічо й не прикупила). на завтра запланований ще один похід в кіно, але цього разу на Сутінки:girl_dance:

14. oksumoron

oksumoron Active Member

вчора нашому кубинському другові виповнилось 30 років! велика вечірка, багато сальси і рому:girl_crazy:! було дуже гамірно і весело! трішки пофотографувались, багато обговорили! додому прийшли пізно і зразу ж завалились спати!
    зранку десь біля 11 дзвонить і свекруха мені і каже "надіюсь ти ще нічого не готувала на обід, приходьте до мене їсти", а я лежу ще в ліжку не поснідавши, і каже, "ну то добре мамо, тоді вже і не починаю нічого робити!":girl_in_dreams:, з ліжка перейшла на диван, їм мандарини!
    з прози, йдемо купувати осушувач повітря, бо знову все в спальні починає цвісти, мені вже то так надоїло!:girl_cray:

15. marika28

marika28 Well-Known Member

У мене та ж проблема. І також наша спальня.
    І по темі у нас дощ моросить холодно. А хотілося поїхати сьогодні у замок Паллотта (Pallotta). Зла зла зла дуже дуже.

16. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Файний день, бо... я одна. Як я люблю відчуття самотності, таке ностальгічне. Сходила до церкви. Це врочистість, бо зранку я ще вагалась...
    А зараз виджу, насолоджуюсь "сухаріком" (бо щось мені захотілось!!!) і маю відчуття вихідного дня, що вже давно не відчувала.
    В хатинці тепленько, темненько і дуже затишно. Чого це мені так добре?

17. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Ми планували йти в гості, погуляти....Але перед самим виходом зауважила , що Ліля якась тепленька дуже....Поміряла т-ру - 38 :sad:. Навіть не знаю від чого? Інших симптомів нема. Дала нурофен, т-ра спала, але ми вже будем вдома....спостерігатись і лікуватись. Зараз доця спить з чоловіком, а я тут з чайочком і булочками. Син пішов в кіно з дівчинкою...і коли він виріс? Час так летить ...аж страшно...

18. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

А в мене прооозаааа.....Муж в гори поїхав, Сашко - в селі, а я в хаті...стоптала вже кілограм мандаринок, гранат, цілу шоколадку і ще купу всього...
    Кицька так смішно хропить на дивані...Їсти нічого не готую, бо лінь...

19. Savchenko

Savchenko Member

сьогодні файно провели день...виспались...були з друзями в кк...ходили на монстри на канікулах...я напевно більше всіх і голосніше всіх реготала))) потім поїхали в центр на піцу...наговорились, насміялись...тепер повернулись я в пошуках, що би то подивитись файного під такий настрій......єдина проза і напевно мінімально жилетка...чоловіка переводять за бажанням читай примусово на 4-ох денний робочий тиждень у зв"язку з скрутним становищем в державі...надіюсь тимчасово...бо втратиться "прілічна" сума з зарплати...поки за то не думаємо будемо насолоджуватись вечером)

20. Натуля

Натуля Well-Known Member

Закриваючи шторами вікно, звернула увагу, що під вікнами на вкопаних колесах сидить якась жіночка/дівчина. Сидить вся скукожена, трохи нею похитує. Одягнена нормально. Періодично поглядаю у вікно - то одні сусіди спитали чи все добре, то ще хтось ніби з нею розмовляв. Пів години вона відсиділа, бачу мерзне. Думаю, ну мало лі, може наденьстудентилась по повній, всіляке буває. Знайшла вугілля активоване, вітамін С, чайник поставила, хотіла чаю їй винести гарячого - дивлюсь, а вона вже під деревом на бордюрі сидить. Чоловік з мене приколюється, а я вирішила все ж підійти до неї. А вона така добряче п"яна, хитається і плаче, що була на зустрічі одногрупників, а потім в неї сумку вирвали. А той хлоп десь в двір завернув і вона напевно мала надію його знайти чи сумку. Вобщєм, живе вона недалеко, посадила я її на таксі додому. Може то я така наївна і довірлива але думаю, що поступила правильно.

Статус теми:
Закрита.