Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Katrine

Katrine Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

люблю я, коли в чоловіка студенти відпрошуються з пар :). вже другий день підряд маю своїх коханих хлопців біля себе, мала можливість поїхати в центр, пробігтися магазинами, пригледіти миколайки для всіх наших "діток". тішуся, що якась частина тої роботи зроблена, бо не люблю купувати перед самим миколайком що небудь аби купити.
    на порядку денному маємо організацію святкування 2 рочків Маркіянка, хочеться якось все правильно продумати, бо щось намічається забагато дітей на метр квадратний:girl_crazy:. замовили вже тортик з "ду-ду" (поїздом), і пишемо список подаруночків для кумів-бабців-дідусів. ото робота ;).
    на наступний тиждень маємо добу "відгулу" :), їдемо на весілля до сестри, а батьки погодились забавляти внуця. якщо чесно, так вже хочеться на забаву, де готую не я:girl_haha:! ну і вічна проблема перед виходом в люди - треба йти на шопінг, бо взагалі нема що вдягнути :)))

2. Музик

Музик Мартуська

шопінггггггг
    весь день провела в магазинах - весело, кльово і гарно. шопились, як вже звично останнім часом, з Адріасею на гуртівнях -накупили добра цілу гору, бум листівки з того робити колись... потім ще бігала магазинами-базарами, бо муж мій дорогесенький, лінива зараза, мерзне, а сам собі пальто не піде купувати, тому я зібралась, купила, щей 2 светрики, гарні і теплі на додачу вторгувала :)
    весело!!!!

3. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Музик, не раз вже помічаю, що Ви чоловікові гардероб оновлюєте без нього)) Якось так дивно, йому все подобається, чи Ви так добре знаєте його смак?:) А чому він сам не купує?

4. Музик

Музик Мартуська

йому подобається те, що я купую, а якщо не подобається - я вішаю річ в шафу на видне місце і місяць-два капаю йому на мозок, що мені він саме в цьому дико подобається... і вже за певний час він не може повірити, що колись не хотів носити такий гарний одяг :)
    а сам не купує - бо він магазинів в нього починається депресія, яка закінчується пивом і купівлею замість одягу чи взуття якогось нового девайсика для комп'ютера чи диску для приставки, чи ще чогось.
    мені простіше самій піти і вибрати те, що він буде носити :)
    знаю його розміри - все міряю на себе - знаю доки мають штани доходити, як куртки мають защіпатись - отак доводжу до сказу продавців, міряючи стоси чоловічого одягу

5. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

6. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Вчора декілька разів краєм вуха чула рекламу, що в подарунок від чогось там буде подорож до Львова на Різдво... І з однієї сторони щось так радісно, що не в Париж, Африку чи Китай, а саме Львів, а з іншої сторони вже і собі щось так захотілося свят, зими))

7. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

Це реклама від Львівського пива, яка "запустила" таку акцію. Запрошують на зимові львівські гостини:drinks:

8. siriuska

siriuska Member

9. Багіра

Багіра Well-Known Member

а я свому максимум футболки-светри можу купити без нього, решту тільки сам має міряти... недавно ще піджак "кежуел" сама вибрала, бо дуже хороша якість і знижка 80%.. то хлопець, що в магазині працює міряв))

10. lawyer

lawyer Member

привіт-привіт-привіт!!!;)
    повернулась з медового відпочинку і тепер звикаю до львівського холоду:beee:
    кожного вечора я почитувала посиденьки, але якось нічо не писалось... такшо скучила за вами!:kiss:
    вчора мала відхідний день, а сьогодні вже на роботі, але думками я ще на сонячному березі Червоного моря:girl_dance:

11. Heureuse

Heureuse вірю...

4 роки тому ми з чоловіком вперше зустрілись.
    2 роки тому він зробив мені пропозицію.
    сьогодні ми вже 3 місяці як одружені. це щастя. моє персональне найбільше щастя :girl_in_love:

але оскільки чоловік цілісінький день на роботі, я собі роблю свято сама :girl_crazy: півдня наді мною чаклували в салоні і вуаля- я вже не блондинка! (тільки от чи надовго ггг). а ввечері йду з подружкою в кіно!
    отак я себе люблю :girl_blush2:

12. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

13. Heureuse

Heureuse вірю...

14. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Я сьогодні файна господиня, бо в хаті порядок, чоловікові черевики занесені в ремонт, коліжанка увагою не обділена, ще й зараз пельмені буду готувати! Во яка я сьогодні:girl_crazy:
    Коханий вже вдома:girl_in_love:
    А завтра вихіднііііі! Ура!
    Треба в якесь кіно сходити. Ще в планах провідати свою похресницю маленьку.
    Усім чудових вихідних:)

15. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

16. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Останнє редагування: 16 Листопад 2012
  17. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

І я пам'ятаю нашу першу зустріч:) Це було 18 вересня) До того спілкувались в інтернеті, а через місяць вирішили зустрітися. Цього року вже 5 років минуло з того дня:girl_in_love:

18. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

19. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Отримала бонус від наднормової праці - щойно спостерігала з вікна за таким суперовим фаєр-шоу, початок акції "Ніч у Львові" дістала таке задоволення!!!
    [​IMG][​IMG]

20. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.