Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зануда

Зануда Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Погода сприяє кухонним експериментам. Напекла булочок. Ще зараз пляцок спечу, бо може кум ввечері забіжить. Треба щось до чаю смачненьке мати. Одна дитина потрфель складає (сидить в ігри на мобілці шпіляє і думає я не знаю гг), друга на англійській, а Марко мені намагається змінити дизайн кухні, вносить новий стиль - "руїни" називається. :)

2. Farfalla

Farfalla Member

Знову диванний день... горло болить невиносимо :ed4d70def841dc74b57 полоскаю щодвігодини... як тільки калатаю той розчин, то мене вже нудить :girl_cray: хоча, по правді сказати, є в цьому всьому і плюси: по-перше, я вдома з сім"єю :d25: по-друге, я НАРЕШТІ продовжила вишивати :d64: так приємно! маю в планах завершити той свій проект до Нового Року. Може вдасться, га? :girl_in_dreams:

3. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

За вікном полетіли качки, товчуться білки на дереві, лежить на землі маленький сніг))))
    А в хаті бігає мале голе дівчисько:girl_crazy: Малявці сьогодні 1,5 року. Така, велика вже.
    Загалом гарний день, хоча почався паскудно - розбила горнятко з сочком, останнім сочком, який був, і соку шкода, і горнятка. Може, то на щастя?!

4. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Шалений деньочок. Від самого ранку кудись спішу. Спочатку на маршрутку, потім до куми, потім до сестри, потім в банк, з банку - по магазинах, і з повними торбами летіла як навіжена на маршрутку.
    Добре, що під час моїх гонок мене супроводжувала сестричка. Мало того, що допомагала покупки нести, капучінком пригостила смачнющим, так ще й малявкам моїм купу всього корисного-смачного передала.
    Зараз вже нарешті дома, варю їсти, п*ю чайок з печеньком і балдію від нового гелю для душу . Помила ним руки і нюхаю....... я б його навіть з*їла...тобто випила... :girl_crazy: Йду ще раз руки помию.
    Між іншим а макадамію можна їсти?

5. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ой, а я щойно завдяки ДП побачила яка сьогодні гарна дата в моєї ласточки :d25::girl_in_love: - так настрій відразу піднявся!! ростуть наші зозульки не по днях, а по годинах, прям як Котигорошко:)
    гарного і спокійного всім вечора!

6. Valensia

Valensia Well-Known Member

Хочу власний будинок, дуууже хочу, хоч маленький, але свій !!! Ледве вложила малечу свою спати. Тільки засинає, відразу будиться, бо в сусідів, що живуть над нами, дитина так товчеться, що як стадо слонів пробіглося! А знизу в сусідів "концерт" на тему " кому, куди, за що, і на скільки букв треба йти". Як мене цей вічний крик втомлює, особливо по вихідних і зранку.
    Маленька врочистість - купила собі новий вазонок в кімнату, фіалки, цвітуть такі великі рожеві пишні квіти.
    На вулиці холодно, прогноз погоди не радує... ех... хочу тепла, сонця, моря... і мандарин...

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Нда, чоловік замовив сьогодні холодильник, і так сумно констатував, що доставлять його аж в наступний вівторок, бо габаритний ( от переживаю як його занесуть), я спокійно відповіла, що не страшно пару днів раніше- пізніше і тут мені як мішком по голові слова коханого: "то до вівторка ми вже виселитись маємо":girl_crazy:
    Місяць тому я постійно в голові складала комбінаціі того як все поскладати і перевезти, а останні два тижні, що ми з малявкою були вдвох зовсім на то забила- забула- розслабилась і от до дня Х ще так трошки, а я живу в звичному ритмі і навіть не ворошусь, доварюється суп, сьогодні в нас нарешті є няня, якщо вони підуть гуляти я піду в душ, а потім мабуть почну пакувати якісь речі? Якось зовсім не можу налаштуватись на переізд, штурхніть мене хтось
    Сьогодні йдемо на дитяче день народження, а ще хочу на форумівку вишивальну і ще купа всього хочу, але треба десь дістати ящики і все складати, бо чоловік якось там між іншим "натякнув", що я вже мала то все зробити, і що то я нічого ще не позамовляла? Але я замовила спальню, сьогодні- завтра замовлю тюлі- штори, чесно
    Коли моя лінь мене покине? Ми з нею нерозлийвода гггг

8. AilataN

AilataN жива

Уф, я з шостої ранку, вроді би, без температури . ( це якщо градусник не зламався, від щогодинних вимірювань)))

Почуваюся краще, хоча чую слабість. Зараз спробую на 20 хв вийти на вулицю, подихати в дворі повітрям. Діти в бабці, я на антибіотиках, маю час на вичухування-виздоровлювання, дуже на це сподіваюсь і поскоріше.
    Мда, отако пару днів повалятися чаї поганяти роботу прогуляти при 37 то ,канєшно, в кайф буває. Але сильно хворіти- і ворогу не побажаю. Будьте здорові, дівчатка, і мужів-діток пильнуйте!

9. Hanny

Hanny Active Member

От я останнім часом що роблю, то пакую речі, мию, шурую!!! Сьогодні залишилось дитяче ліжко і всі іграшки, верхніх одяг і усьо. Завтра муж бере вихідний і думаю нарешті , НАРЕШТі моя 5-ти річна мрія про власне, окреме гніздечко здійсниться. Це врочистість, з прози в доні вже тиждень застуда, а сьогодні чоловік себе зле чує, а ще мій гастрит про себе нагадав!

10. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

о, нарешті сонечко і вітерець досушать випрану білизну, яку ще 2 дні тому повішала на балконі і дощик її полоскав.
    може то зібратись з дитиною і ще разок вийти на двір?.. не люблю зараз гуляти - по перше не знаєш, куди себе подіти на вулиці в той холод, по друге - наше гуляння зараз нагадує вічну боротьбу -в яку сторону ми б не йшли, дитині завжди треба в іншу, калюжки, болітця, дороги, ямки - то все наше. після такої годинної гулянки втомлена, ледве тепла.

11. Almariel

Almariel Well-Known Member

це ви у власне житло переїжджаєте??? та я б летіла на крилах. ех, була б я у вас - сама все поскладала!! так радію за людей, які вселяються у власне житло.
    п.с. на сестру зла: вже мають власне житло, такі-сякі меблі по кімнатах, нову супер кухню. і все, закінчились гроші - нема на холодильник і пралку. я кажу, щоб в мене позичили - то чоловік її не дозволяє. ех, а так хотілося б вже приїхати до неї в гості у її будинок...

12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Паскудна проза...
    Маю ларенгіт. Ледве дихаю. А говорити практично не вдається, хіба пошепки. Ромчик, який звик до постійних діалогів зі мною не розуміє і нервується. Добре, що колискових не просить, раз послухав пісеньку поїм хриплим басом і сказава "Мама, давай я сам поспіваю":girl_crazy:.
    В хаті дурдом, ремонт в кухні то не жарти. Цілими вечорами чоловік сверлить, довбає... Тішить, що процес пішов і скоро я таки її побачу-мою гарненьку нову кухоньку:girl_in_love:, бачили її намальованої, така красуня:girl_dance:. Я вже до неї стільки усіляких прибамбас понапридумувала:girl_dance:.
    Наразі хочу пахучого чаю та еклерів:girl_in_dreams:, як же ж мені хочеться смачнючих еклерів:girl_cray:. Та не маю до них здоров"я сьогодні. А зявиться (сподіваюсь) здоров"я, то відключать плиту:girl_in_dreams:.
    О, дитина прокинулась. Йдем пити чай і шукати по закутках якийсь замінник тим смачним тістечкам.

13. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Хороша врочистість - сьогодні 3 роки як ми з чоловіком одружені:girl_in_love: Це хоч і не багато, зате стільки всього вже ніби встигнули. 3-й рік був не з легких, але маю надію, що це тільки зміцнює сім’ю.
    З прози - запланувала зварити сьогодні борщ, не знаю, що з того вийде, бо варила його всього лиш 1 раз і то вже не пам’ятаю, чи вдався.

14. Farfalla

Farfalla Member

Продовжую хворіти :girl_sad: тішить хоча б той факт, що температури високої вчора ввечері вже не було :girl_claping: та й протягом сьогоднішнього дня також! Вишивання сьогодні "не пішло", зате кросворди - наура! Зараз побіжу в душик, може нігтики намалюю... завтра до дохтора: закривати/продовжувати лікарняний лист :girl_cool:

15. Музик

Музик Мартуська

а я нині медитувала весь день - вирішувала де на кухні що стоятиме... довирішувалась до того, що прийшов муж, сказав, що то так не зручно буде (ага, йому буде не зручно на моїй кухні... та я егоїстка, але ж то моя кухня. я йому і так там полицю виділила, найвищу, куди я не дістаю), поприбирала трошки і вже зовсім скоро ми будем розставляти меблі... я познайомилась з такими кльовими майстрами, коротше, деталі в приват, якщо треба, бо то буде рекляма

16. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

У мене нині проза - самопочуття паскудне, втомлена, і з переїздом ніц не ясно ((. А ще чоловік тітки ногу зламав , вже перевезли його у Білорусь і за кілька днів будуть операцію робити. Мій брат - їх із тіткою син - каже, що вуйко погрожує обійнати його у перегонки, коли виздоровіє ))). Головне - оптимізм :good:
    Врочистість - підстригла гривку і кінчики ))). Тепер грива не буде мені лізти в очі і весь світ заступати )). А ще знайшла частину із тих схемок, які шукала :d64:
    А зараз після водних процедур повзу в ліжко, бо оченята вже закриваються :morning1:

17. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Поїхали із дитьом по хлібчик сьогодні, заодно вирішила забрати куртку із ательє, але там була ще обідня перерва і довелося 15хв постояти біля Левандівського базару . За цей час повз нас пройшла сотня людей мінімум - чоловіки із пустими руками, а молоді матусі отак [​IMG]

18. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а у нас прозищееееее.....Сидимо вже вдома 4 день, то я вже вовком вию, Роксолюня з високою температурою, страшно кашляє, у нас вірусняк:girl_sad: Все вже по дому переробила по 2 колу, от сидимо з доціком і дивимся Роксолану по нетіп"єм смачненький чайок з смаколиками, якими нас татко затарює:girl_crazy:. А ввечері нарешті вибирусь на вулицю, йду на аеробіку:dance2:

19. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

сьогоднішній день - під девізом "ні хвилини спокою", чоловік проспав на роботу, доця згаратала скло з рами 50х50, яку навіть не встигли повішати, вчора тільки привезли, поки виймала розбите скло, порізала собі руку, потім бігли те скло замовляти в сусідню "нарізку", по дорозі додому малеча заснула в возику, 15 хв - і встала, як огірочок, невгамовна енергія, знову перевертає хату, сіли обідати, перевернула тарілку з обідом на підлогу, потім злізла і напісяла на ту купку з їжею, то щоб мама не скучала, мабуть...
    а в мене вже сіла батарейка, а тільки півдня пройшло....

20. Farfalla

Farfalla Member

була я сьогодні в лікаря :girl_devil: прийом в неї з 11:00, а вона в кабінет зайшла тільки об 11:20! Заходжу до неї, а вона мені відразу каже піти забрати лікарняний лист і зробити флюорографію! Я запитую: "Які покази до флюорографії?" - "У Вас картка порожня, а у нас перевірка!" (до слова, я картку тільки придбала, вона й справді порожня; хворію вкрай рідко і ЩОРОКУ проходжу обов"язковий медогляд - вимога з роботи; ну і в мене є медичне страхування - мені від тієї пані-лікарки з полікліклініки потрібно ТІЛЬКИ лікарняний лист, більш нічого). І тут "Остапа понесло"... Все закінчилось виясненнями у зав.відділення :girl_blush2: Що приємно, що вона переді мною вибачилась від імені їхнього персоналу, і пані-лікар зі мною спілкувалась вже зовсім по-іншому. Я не хочу, щоб переді мною "скакали на задніх лапках", але й така свавільна поведінка - неприпустима... От-такі пригоди...

Статус теми:
Закрита.