Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

В нас тиждень як перевели годинники. В 5 годині вже така темінь, що мені страшно йти з роботи до автобуса. А ще вчора напевно був найхолодніший день в році. Я в своїх балетках змерзла в ноги. Прийдеться тепер на роботу в черевичках ходити і светер вдягати. Хоч я вірю, що тепло ще до нас повернеться. Хочу на океан, зараз починається сезон китів і є шанс їх досить зблизька побачити. Але чоловік прихворів та і я щось носом почала шморгати після вчорашнього, такщо найімовірніше, що будем вдома сидіти.

2. Farfalla

Farfalla Member

мрію про море... мрію про сніданок на терасі... мрію про хоча б одну годину самотності та спокою... мрію про Тоскану... мрію...

3. oksumoron

oksumoron Active Member

а я сьогодні так і про кукувала вдома сама, чоловік на виставці, буде десь лише за годину вдома, а я щось так і не заставила себе нікуди вийти! просиділа цілий день на своїй баранячій шкурі з теплим чаєм в руках! :girl_yes2::d7:
    на вулиці такий вітер і туман, що ще не знати що гірше з двох!
    зате щойно докачала Льодовиковий період останній на англійській мові, будемо ввечері з чоловіком дивитись і пити собі чайочок!

4. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

а ми, а ми, а ми були на гульках
    лишили дітей на майже 2 години (тобто десь на годину, 40 хв) і ходили і в лісторан на ювілей чоловікового брата
    було дуже файно
    я вибиралась 2 години, 3 рази перебралась, двічі перемальовувалась, зробила так-сяк в домашніх умовах манікУр:) і ура-ура-ура ми ходили в людиииииии. САМІІІІ.
    Нє-нє, мої діти то мої-мої най-най-най, але ше є ми і нам теж шось тре колись без дітей:)
    Словом, було круть. Ми ходили в люди.

пс. А вдома проза-бронхітні діти і завтра у мене ДН, а я шось без настрою до нього і отак якось воно все є.

5. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

була сьогодні в гостях моя мама, і поки вона розважала свою внучку, я, як порядна львівська газдиня :), наліпила 60 вареників і біля 100 шт. пельменів :girl_crazy:.
    тепер голод нам не страшний ).
    день минув швидко і весь в хатніх клопотах, шкода трохи, що промарнували в хаті таку чудову погоду, але маю сподівання ще на день завтрашній. в планах прогулянки, в втому числі і по магазинах, і просто відпочинок з поїданням різних смакот.

6. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

"Чувствую", що в мене завівся моторчик... Так чекала вихідних. щоб поспати і нічого не робити, і вже вкотре!!! прокидаюсь о сьомій і починаю щось робити. "В ітогє", як і минулої суботи до першої години прибрана хата, попрано, наварено і сходжено в магазин. Причому наварено - то банячиско зупи і банячиско тушеної картоплі з грибами. А Рудий ще притарабанив курку копчену. "Карочє", я зрозуміла, що мій холодильник бездонний і запасів там на випадок атомної війни на армію. Сьогодні, наприклад, зовсім випадково знайшла ребра в морозилці, а поки їх шукала, то ще "коє што" нарила.
    З Рудим ми файненько посиділи, бо вчора п"ятниця пішла гайту, то ми сьогодні і погомоніли по-людськи, і телевізор подивились, і взагала було файненько...
    Щось в мене остатньо все файненько... Але надіюсь, що все буде гуд!

7. siriuska

siriuska Member

день закінчується... Погомоніла я з коліжанками, згадали дівоцькі дні, посмакували алкогольним напитком, вобщем провели гарно суботній вечір, ах так, би частіше. А тепер пора в люлю, бо муж скоро буде скаржитися на брак любові:girl_blush2:. Всім солодких снів.

8. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

В мене сьогодні страшенно шалений день. З роботи вибігла купила собі пуховичок (нарешті). Потім погнала шукати золоту підвісочку, бо в неділю йду за хресну, а моя мальота без подаруночка. Купила крижму. Ще й ввечері була на ДН. Так файно посиділи, поговорили.Доставили мене на зупинку і я поїхала додому, бо мій синуля дуже переживав де це мама так довго. А зараз трошки хвилююся, бо завтра, тобто вде сьогодні, буду хрестити хлопчика-красунчика. Хоча і не перший раз, але все
    одно якось переживається....

9. Valensia

Valensia Well-Known Member

І в мене якийсь активний день видався. Помила вікно в кімнаті і повісила нарешті тюль, яку купили ще минулих вихідних. Так затишно відразу стало, тепло і мило :) Получилось навіть краще, ніж я очікувала.
    Далі був шопінг, щоб приодітись/взутись до весілля, на яке маю йти на наступні вихідні, і нічого не купила :sad: Завтра продовжу пошуки.
    З приємного - купили нову морозильну камеру, на заміну старій. А коли грузили в машину, то вантажник опустив дверку багажника прямо мені на руку і притиснув пальця .
    Тим часом мама і погуляла з малечею, і прибрала в хаті, і наварила смачненького їсти. Повечеряли, побавились, подивилась бій Кличка, лягати спати - безсоння... Ех, порахую слоненят, як Петрик П"яточкін, чи що... :)

---------- Додано в 01:45 ---------- Попередній допис був написаний в 01:42 ----------

10. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Зранку коханий побалував нас смачним сніданком, потім побігли всі спочатку на укрпошту, потім на Нп відправляти посилки, погуляли годинку, тоді ще по м"ясо сходили, домовилася про зачіску на наступні вихідні ( маємо йти на весілля. але поняття досі немаю куди малого подіти, бо потрібно за 150км аж їхати.. мама моя хвора - не може до Львова приїхати, брати із собою дитину - це "убійство" - ЙОЙ!!)
    Потім було готування, прибирання, ручне прання, прасування - і так день пролетів у хатніх клопотах(((
    на сьогодні в планах лише поїхати на роздачу та погуляти із синочком ( таточко сьогодні зайнятий бідненький).. але як буде насправді - побачимо))))

11. zetta

zetta Well-Known Member

в нас день врочистий хоча б тим що татко наш нарешті був дома цілий день, і навіть мали з ним вилазку... а решта так собі, прибирання, готування, сходила до банку подала заявку на відновлення карти .
    о муза кулінарна прийди, прийди....
    надалі залишаємось без фотіка, він бідний зі скрученим зумом лежить і не доходять руки вирішити ремонтувати його чи ні.

12. oksumoron

oksumoron Active Member

фе фе фе на вулиці лиє як з відра, проснулась сьогодні в 7 ранку, бо вчора лягли рано, в хаті темнота, не розумію яка то година!
    зараз сиджу далі при світлі, бо нічого і так не видно! зате я вже зранку гарно поснідала в своєму улюбленому кафе, і підемо на обід до свекрухи, люблю я такі от вихідки сімейні!

13. marika28

marika28 Well-Known Member

Я нині як поломана. Чоловік те саме. То напевно будем сидіти вдома . Читаю посиденьки і п*ю каву. Йду зараз готувати обід. Але щось нема бажання ніякого.

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

15. zetta

zetta Well-Known Member

а в якому ви місті живете? можна коротеньку розповідь про місцевість?
    ми погуляли, на градуснику -2 ...файно, вітру нема, сонце навіть пригріває. запікаю гарбузову кашку, пильную своїх дівочок, старша шось загнівалась на коліжанок.. сидить в хаті. Накупили журналів, фруктів, молочки. чекаєм татка з робти і десь поїдем.

16. oksumoron

oksumoron Active Member

17. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

А я відправила чоловіка і дітей гуляти....І мене просто поперло на кухні: зробила вареники з капустою та картоплею, з сиром та картоплею. Спекла вже пиріжки з варенням, з капустою. Ще в духовці ватрушки сидять. Вариться борщ. Змучена , але все вдалось...Справжній вихідний української жінки;). Як доця поспить, треба втікати з дому гуляти, поки знов чогось не вчипилась .

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

Чоловік з малим на прогулянці, я працюю, але змусила себе прилягти на 10 хв, бо то не діло. Роботи ще купа-купезна, тому треба себе приберегти, пришанувати сили, щоб все доробити до кінця.
    Казала свекруха, що може прийде, але вона знову ж мені зірве всю роботу, бо не файно якось буде ліпити свої вареники, коли вона в гостях буде. Отом файна невісточка- не маю часу на свекруху. Ги-ги...:girl_crazy:

Подзвонила щойно до чоловіка попросила щоб вже і негайно приніс мені молока, так захотілося, що вмру, але він в зовсім іншій стороні від магазинів і від цивілізації, каже малий файно бавиться, то ладно вже, почекаю ше ту годину. Або не витримаю,:girl_cray: взутися і збігати самій, чи що...:pardon:
    Всім гарних вихідних.:)

19. Holly

Holly Moderator

А в нас врочисті вихідні.
    Вчора зранку поприбирали і спонтанно поїхали на дачу, ніяк сезон не закриємо))) Чоловік жартує, що ми вже зимовий відкрили. Діти наганялись, ми смажили сосиски, мама нам зготувала смащнющу уху з сьомги. Яриннка випросила лишитись з дідом і бабою, а ми з чоловіком і Оленкою поїхали додому.
    А сьогодні прогулялись в КК. Оленка накаталась на літачках, ескалаторах і ліфті. Купили їй в Антошці курту і погуляли по Ашані. Докупила деякі речі в ПБ і нарешті купили акумулятори. Оленка в маршрутці заснула, то ми її до дому не несли, чоловік зніс візок і вона годину спала на вулиці, але ми змерзли і пішли додому, а вона досі спить, вже 2 годину. От чого так, коли не треба - то спить, а так не вкладеш??? Ех, мали в планах піти в центр, певно вже не вийде

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ходила нині на службу в греко-католицьку церкву. Хоч там було дуууже зимно, проте якось так приємно було чути українську мову, в душі аж щось защемило... І додому пішла з дуже хорошим настроєм. Ввечір спокійний, о 20.00 ще одна серія Гаррі Поттера :).

Статус теми:
Закрита.