Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

А що погода? Гарна сьогодні погода :) особливо якщо порівняти з вчорашнім брррр...
    Ми вже набігалися немало, шукали дитині червону шапку і мамі пуховик. Шапка є, до неї ще рукавички, які вже і негайно мали бути на руцях, а що мама невідомо чого вибрала такиииий кислотно-ядерно-червоний колір, то, певно, їх до самого Сихова було видно:)
    Мені нічого не купили:sad:, забігли на Г. Перехрестя на ціни глянути... Глянули. Буду далі кідстаф мучити, але і страааашно трохи там купляти, все-таки не 100 гривень (хоч і то би шкода було)
    Дитя спить, чоловік пильнує його сон (принаймні мав би, а тільки що заглянула - теж спить), я доварюю борщик і йду хоч полежу трохи, щось втомилася.

2. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Була я сьогодні на останньом занятті з англійської перед тестами і зла приїхала додому. Ніби знаю все, а як до діла, то ті часи дурнуваті путаються в голові і з того всього я вже нічого незнаю(((
    Коротше сумно то все.

Але класно те, що зараз до мене прийде моя подружечка, а на вихідні приїде ще одна подружечка. Має бути весело:)

3. kati

kati Well-Known Member

підстригла сьогодні своїх малят, випросив Сашка гітару купит( дяк що не музичну) тепер думаю що т реба було брати дві- бо вже півдня не можуть малі поділити її.. Пообідати не встигла, тільки по 50 мартіні з мамою (за іменинника:)) побігла в жек- о яке це чудесне завєдєніє:girl_cray:..півторагодини в черзі,але , алілуя, я таки здала свої папери( якщо чесно то настроювалась як мінімум двічі туди бігати зі всякими бамашками-какашками)....Зараз буду накривати святкову вечерю і чекатимемо нашого тата( який клявся божився в 7 бути..ну ну) і будем трошки святкувати Дмитра

4. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Fistashko, В-І-Т-А-Ю!:girl_in_love:
    3 дні не має чоловіка і враження ніби я живу з однією форумлянкою і її донечкою, ми постійно щось мутимо-готуємо-їмо-б"ємо посуд-щось миємо-просимо наших малявок ділитись іграшками-печеньками :girl_haha:
    насичені дні, коли мало посиденьок і багато спілкування:girl_dance:
    але я вже скучила за чоловіком, за ранковою-обідньою і будь-якогодинною кавою в його компанії, за обнімашками і розумінням, що він є поруч:girl_tender:
    ще деньок, ухххх

5. tsvetochek

tsvetochek Well-Known Member

файний сьогодні день був! до обіду була у міні відрядженні, поспілкувалась з новими людьми, прогулялась в новому місті.. після обіду дали зарплату і ПРЕМІЮ :radist:, якось так швидко і гарно робочий день пройшов, а на кінець розпили ще фляшку вина і розбіглись по-домам.

6. taniarz

taniarz Active Member

Шось останнім часом я хандрю:girl_sad:
    все на купу...
    а ще треба пригадати мою англійську, бо на роботу хочеться в міжнародну компанію:girl_smile:
    але замість того, щоб вчитись зараз, я сиджу на ДП)))

7. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

Незважаючи на таку погоду сьогоднішню, настрій суперовий)))) Рівно чотири роки тому, я стала мамою маленької крихітки, нашої донечки Роксоланки:girl_in_love:. А сьогодні вона вже маленька леді, із своїм ще не зформованим, але вреднючим характером, та з якимись вподобаннями..... Від щастя розпирає.... Зараз ми збираємся в Бейбі Клаб на навчання, пізніше заплановані покупки ще до столу, ну і ввечері йдем святкувати дитяче ДН. Всім гарного дня!!!

8. Katrine

Katrine Member

я повертаюся в ДП-шну сім'ю з морем позитиву - двоє наших хороших друзів вагітні, і я шалено з того тішуся, бо діти то просто неймовірне щастя! моя сонька-сова ще солодко похрапує, і аж не віриться, що за кілька днів будем дути вже 2 свічечки - так швидко час летить...
    такий в нас завжди листопад - спокійно-романтично-ностальгічний, в багатьох близький людей дні народжень, іменини, хрестини, я вже помаленько починаю проводити підсумки року, і хочу якоїсь новорічно-різдвяної метушні:girl_dance:. а ДП цьому максимально сприяють - отримала нік форумлянки, якій дарую подаруночок, і то означає, що свята вже близько:girl_claping:

9. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Хочу спати :morning1: Дві кави зі згущОнкою і ванна з ефірною олійкою не допомагають. Діти роблять в вітальні хатку, а я ліниво за тим всім спостерігаю. Треба варити їсти щось, може поприбирати трохи, або піти спати. Після обіду прийде подружка, будемо заїдати-запивати чимось солодким мій поганий настрій і думати над подарунком форумлянці. Тьотя Софі вперто з колонки каже про те, що все погане віднесе вітер і я напевно їй вірю, бо голос в неї таки пречудовий. Реально хочу спати.

10. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Сиджу на роботі. Більшість співробітників зараз у полі, тому нас мало. І найстарший з тих, хто тут залишився. займається істинно "науковою" роботою: переконує нас, що всі святі - то інопланетяни :girl_crazy: :girl_crazy: :girl_crazy: Зранку він бігав і шукав гриби біля Порохової вежі, очевидно, таки знайшов :girl_haha::
    Працювати не дуже хочеться, хочу вже вихідних )))

11. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А я після майстрів, які сверлили-бурили наш балкон і загадили вікна, вирішила їх помити. І так помила, що на наступний день з ліжка встати не змогла. Тиск 97 на 54, температура 39...кошмар. Голова боліла так, що я вже чекала що з хвилини на хвилину в черепушчі щось трісне і муки закінчаться, поясницю, ноги-руки викручувало - ні лежати ні сидіти, навіть пити собі зробити нереально...
    А найгірше - то відношення до твого стану близьких...не чекала...

Дякувати Богові сьогодні пішло на спад.
    Наварила вже зупки, Ромасик спить, я гріюсь калинами-малинами, вікна домивати не буду - ну їх!
    Ух вжеж та сопливо-вірусна осінь...

12. Котя

Котя Оптимістка :-)

У мене гарний день, бо мало роботи :girl_crazy:Вчора було "весело" вийшла з малим вечером на візочку прогулятись, а коли поверталась, то ліфт вже не працював:girl_devil:, муж, як завжди, у відрядженні:girl_sad:. Оскільки я живу на 9 поверсі, то поки піднялась на свій поверх з візком і двома дітьми , то скинула 2 кг (треба завжди шукати плюси):girl_smile:
    А сьогодні мій старший синочок перший раз іде на вечірку без мене, нам тільки повідомили коли і де його забрати, якось мені аж незвично, але дуже приємно, що має в садочку хороших друзів:girl_smile:.

13. Artemida

Artemida Well-Known Member

Гарний сьогодні день. Тихенько, спокійно, вчорашній іменинник солодко посапує збоку
    Я щойно смачно погамала запила то все чайочком з домашніми вафельками+ рафаелкою і всьо, на Посиденьки:girl_in_love:
    Завтра знову активний день, тому сьогодні насолоджуюсь тишею.

14. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Ми кльово спали, обнімашкались і нарешті вибратись в центр на зустріч з щебетушкою ОлеюЛьолею, правда поки я припаркувалась то намотала три кола, ще трохи і була б на Високому замку гггг а потім знайшлось місце біля Світу кави і там ми всі приземлились, та ціла Оля весь час хотіла скубати Доміка, ото приставуча:girl_crazy: шютка, вона кльова-кльова, дякую за кавування! Мали легенький стрес, коли Домчик перечепився через мамині довгі ноги і бахнувся головою в ніжку сусіднього стільчика, тому тата зустрінемо з шишкою на лобі розміром, як ... шишка:girl_crazy: зараз малюк паняє, а я збираюсь прибирати, бо вже пора тим ділом зайнятись
    Гарний день, гарна погода і ура-п'ятниця!!!! А найбільше тішусь, що після вихідних чоловік залишиться у Львові:girl_dance:

15. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Та то не я, то руки самі тягнулись, бо Домік то така мала моделя, що втриматись неможливо

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

П'ю зелений чайок і слухаю чарівну музику, яку нині будемо на концерті грати. В нас чому цю увертюру ніколи не грають, вона така гарна, а я її ніколи не чула.. Так налаштовує на зимовий святковий настрій :girl_in_love: І взагалі настрій нині супер-посилку отримала, попереду два вихідні, ще тільки нині концерт відіграти. Люблю свою роботу.

17. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Я живу по принципу робота-спорт-чоловік. Такі напружені зараз дні, що ні в'язати, ні вишивати не встигаю. Читати також не маю коли... Стомилась, а сьогодні ще в село їхати. Буду я завтра певно лінтяйкою і скажу, щоб дали мені трохи спокою.
    З понеділка чекають мене "веселі деньки" на роботі і аж до грудня я буду тішитись, потім ще буду тішитись від атестації в грудні і від примусової відпустки в січні. Йой, яка я буду щаслива :girl_crazy:

18. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Файний в мене сьогодні був день.РОботи практично не було, бо вчора успішно пройшла нарада і всі зробили свої висновки. А ми з директором ходили і знущались один з одного тупими жартами, які тільки ми і розуміємо. Моя "співуча" бухгалтерша в шоці! Ги-ги! Тре знати, що під кінець тижня всіх "криє" і дах каже: "Па-Па!"
    Рудий сьогодні про...ав п"ятницю, але я йому пробачила, бо сьогодні був чемний і вечеряв з мамою:girl_yes2:
    А я за цей "пустий" вечір закинула два прання і зробила свою масочку на волосся .
    А тепер п"ю...пиво:drinks:, зависаю туткай і переглядаю серіал .
    І так кльово мені, прекльово!!!!

19. Katrine

Katrine Member

гарний день, який приніс купу позитивних емоцій, усмішок, ну і обновок:girl_in_love:. приїжджали до нас мама з бабцею, з чого я страшенно тішуся, бо давненько їх не бачила, і заодно зробила висновок, що треба частіше приїжджати до батьків :). пів дня прогуляли в центрі, і поки бабці опікали зі всіх сторін свого коханого внуця, ми з чоловіком трохи повирішували своїх справ, позамовляли навзаєм собі миколайків, попили в експрес-режимі кави на ринку :girl_haha:, і знов розбіглися.
    малючку нарешті "сіла батарейка" з 8 ранку, заснув, а я насолоджуюсь можливістю побайдикувати, оскільки вдома прибрано і бабці забезпечили нас провіантом на вихідні. чаюю і помаленько доїдаю смачнющий сирник знищую докази, що в нас в хаті був сирник:girl_crazy:. надіюсь на гарний і затишний сімейний вечір зі своїми жучками:girl_in_love:!

20. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

А до нас моя мама приїхала:girl_in_love:
    Хоч всього на 4 дні, але і те так файно, день вже майже пролетів, а ми ще ні набалакались, ні наобнімались) Погуляли з нею 2 рази з Артемчиком, сходили накупили на вечерю смаколиків( холодильник вже тріщить) . Зараз будемо вечеряти моїми фірменними голубцями з грибною підливкою.
    Завтра їдемо з мамою і чоловіковими батьками в баньку і на шашлички - класний родинний день має вийти.

Статус теми:
Закрита.