Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alicia

Alicia Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

ми також запускали серце на річницю, а наступного ранку чоловік читав львівські новини, що в шевченківському гаю згоріла хата за невідомих обставин. То ми вже жартували, що то наш небесний ліхтар такий льотчік, що аж з Рафаелю долетів.
    У нас були насичені вихідні. В суботу виробляли закордонні паспорти, закупили багато овочів і хурми на шуварі, зробили у нас вдома суші-паті для друзів. А в неділю збулася моя мрія з теми "мрії в картинках" - ми поїхали у подорож, побували у кількох старовинних замках, побачили дуб Б. Хмельницького, підкорили гору Лисоню, побували в "раю" (така назва мальовничого села) і насолодилися останніми теплими днями пізньої осені. :girl_in_love:

2. Hermi

Hermi Well-Known Member

день почався не погано. Провела лекцію як завжди для 4 людей:) Зато настільки я їх зацікавила що сиділи аж до початку наступної пари. Прийшов викладач, якого я заміняла і здивувався, як таке вдалось!Потім пішла на свої пари, хоч парами це назвати важко. А потім почалась обговорення нової нашої затії, досить гарна ідея, але потрібно дуже-предуже сильно постаратись! Винагорода буде найкраще літо в моєму житті! Тож варто за таке боротись! Прийшла в гуртожиток з надією посспати, а тут таке(див в жилетку). СИджу зла за компом і вдаю що дуже важливу роботу роблю, а саму просто тиліпає, бо з ніг валюсь, спала 4 години сьогодні. Зараз напевно одіваюсь в піжаму і завалююсь спати, я в себе в кімнаті, нехай мої парочці буде не зручно! Як так можна зіпсувати настрій?! Я ще їм покажу!

3. карапуз

карапуз Well-Known Member

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Золотий в мене чоловік - пиріжків з м"яском наліпив і насмажив, кекс спік, сидю - жую...

Щойно була лікарка в Романа, послухала, оглянула, заспокоїла, підтримала в моїх засобах лікування без ліків, на відміну від панікуючої мами. От тільки гінгівіт до дитини вернувся, то капєц, вже рік його не мали, а тут знов.
    Завтра на науку знову не підем, до діток ще не можна нам...

Доготовлюється вечеря,зараз потрапезнічаєм і хочу вже в своє тепленьке рідненьке ліжечко, мррр...

5. kati

kati Well-Known Member

не люблю листопад..настрій ніякий-теплі оснінні деньки вже позаду, до нового року ще далеко..грусть і тоска одним словом.За вікном вічні дощі і мряка, постійно хочеться спати, або як варіат закутатись в теплу ковдру і клацати пультом..але є діти, і я ка б погода не була мус йти на двір вигулюватись. А ще всі чомусь хочуть в два рази більше їсти, відповідно мені треба в два рази більше готувати... Я з нетерпінням чкала того листопаду хіба в дитинстві, коли на мій день народження я кликала з десяток дворових дітей ,мама пекла торт,робила всякі смакоти, а моє діло було тільки приймати подарунки і веселити народ...Але дитинство скінчилось, і тепер з початком листопада тільки і рахую-дн чоловіка сестри, коліжанки, ще пару днів народженнь дитячих,ну і на останок моє.А це все додаткові витрати, постіно думай де дітей лишити, в чому йти, що подарувати...ойй ужас. А в мене ще й юбілей того року, надумала робити "пір на вєсь мір"(останніх років 10 ми перейшли на "роздільне святкування" мальчики окремо і дєвочкі окремо) ...вобщем я вже хочу щоб листопад скінчився і прийшов грудень! А грудень я люблю- передноворічні приємні клопоти, сніжок,морозець....і головне мій день народження позаду))))

6. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А в мене в грудні тридцятка....те саме - хочу, щоб хтоьс мені свято організував, а я нічого не робила, тільки приймала подарунки й вітання....
    для мене з осінніх місяців листопад найважчий - снігу ще нема, листя вже нема, зазвичай дощ і холодно...всюди купа болотця...
    Хотіла сьогодні вже йти на роботу, але благо муж вправив мозги - ще толком не виздоровіла, кому такі трудові подвиги перед декретом потрібні...Ніс ще закладений, кашляю...З превеликим задоволенням й завтра б не йшла, але прийдеться. Настрій сонливо-об"їдальний, приїхала мама, наготувала своїй лінивій дочці їжі ..Ото я ходжу й жую весь день щось...П.С. Мама приготувала ШУБУ!!! Я б вже її їла...Але вже не лізе. Бо в пузі крім манюнчика вже є 5 булочок і ще купа всього :girl_impossible:...

7. zetta

zetta Well-Known Member

ми теж так запускали і він приземлився на будинок... то я переживала шоб там шось не загорілось..
    зранку встаєм а Настурція каже: ну бачиш будинок стоїть, значить пожару не було))
    після того, роздарувала кому тільки могла ті ліхтарі, а ше купа чекає зими... якось воно безпечніше зимою..

була... файно... скрабилась, парилась, віничком себе відшмагала.

8. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

А мій - сьогодні, але зі зрозумілих причин :d25: я його не справляю :) зате отримала купу привітань від рідних та друзів, батьки подарували гарні троянди (мама чомусь переконана що я люблю квіти, ну і нехай :) ), чоловік цьомнув зранку - та й по всьому. Але як сказала моя подруга сьогодні, коли мене вітала, тепер мій ДН не найважливіший для мене, в мене є тепер Бусятко, День народження якого мені точно більше запамятався ніж власний ;)
    Ще сьогодні нарешті вибралися повноцінно погуляти в парк- моя мама-авантюристка підбила мене на це, бо я, перелякана, ще б певно з місяць малого виводила на трішки і недалечко. Але на мій подив малий майже не вередував, йому було цікаво, тож ми пішли потім ще раз гуляти і попали під дощ. Зараз малий (поки що ;) спить, покупаємо його, і, якщо він буде не проти, подивимось якесь кінушко - ось така культурна прграма на вечір :)

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

того ніхто не відміняв:girl_yes2:
    але листопад не зважаючи на ті, згадувані вище, болота, безнастрійність і якесь природне пригнічення в мене мусить бути солодким, от таким як сьогоднішня ніч і ранок :girl_in_love:
    я хочу щоб зовнішнє не мало на мене впливу, тому я в цьому місяці збираю все найтепліше і найдобріше з усього, щоб з тим в собі зимувати
    чому мій листопад солодкий? явно не через любов до того місяця, то як в підписі Зануди "Дружба - це коли з"являються спільні жарти, які досить важко пояснити оточуючим!" от так в мене з листопадом, є люди які розуміють чому так
    з"їла пів кг винограду поки писала є два варіанти: або я повільно пишу, або я швидко їм:girl_crazy:

10. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

і яяяяяяяя більше люблю грудень
    а ще в грудні день народження похресника, синочка куми, а внеї все дуже веселенько, купа дітисьок і купа всіх просто і камінннн завжди запалений.
    Ну от ніби моя машинка вже майже-майже.
    А ше нині Квітка обіцялась привезти поміряти мангівську курточку, хоч би її плани не помінялись:girl_in_love:
    Може б то нині я її і замовила:)
    Яка класна моя Софія вже стала, вже набивається мені в товаришки:) А як вона кльово бавить Марту:girl_spruce_up:

піду "схожу на базар" і замовлю собі доставку з Шувару))

11. Almariel

Almariel Well-Known Member

доня вирішила взяти мене "ізмором": вночі впісялась (таке дуже рідко буває, зазвичай не пісяє цілу ніч), я її передягнула, висадила, дала цицю, а вона так і не заснула до самого ранку, тільки в 9 ранку вклала її знов, але не в ліжко (хаха, розмріялась), а в слінгу. я сонна, зла і не маю сили на всю роботу, яку задумала...

12. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

погано спали-жахливо просто
    але я зібрала себе до купки, запарила собі мяту на чай, ням і їдемо з Доміком на заняття, блін, цілий тиждень саменькі будем, і навіть няні не буде, щось видається мені що то буде тяжче ніж минулого тижня. Ну але прорвемось:girl_yes2:

13. Heureuse

Heureuse вірю...

довгий лінивий ранок... якраз як я люблю :)
    благо нова робота, до якої я потихеньку звикаю і призвичаююсь, має більш вільний графік і не передбачає підйому в 7 ранку, бо то для мене убійство :xaxa:
    вихідних як завжди як не було- в суботу в енний раз переглядали весільне відео з сусідами і дружбами. мені ще поки не набридло ггг.
    а в неділю мій чоловік став хресним татом для маленького солодкого хлопчика. і на фоні цього заявив мені, що тепер хоче стати просто татом :xaxa:
    та й таке :)
    ще я вкотре мудрую над змінами кольору на своїй голові і ще треба нафарбувати нігті, бо почуваюсь ніби гола :girl_haha:

14. Alicia

Alicia Well-Known Member

15. oksumoron

oksumoron Active Member

сьогодні прийшлось раненько проснутись, їздила на співбесіду, все пройшло дуже не погано, дуже надіюсь, що можна буде скоро приступити до роботи, бо зі свою теперішньою роботою, я ніби і працюю, але якось цілими днями сиджу вдома, і хочеться чогось серйознішого!:girl_devil:
    я щось останнім часом думала над тим, що мені хочеться свого маленького гарбузика :girl_in_love:, але мабуть, зараз ще дуже рано зі здійсненням цього!
    от і знову сиджу сьогодні вдома, вирішила зробити експеримент, перемальовую білий светрик і майку на зелений колір! цікаво що з того всього вийде! :girl_crazy: зараз йду вже відривати пральку!

16. Котя

Котя Оптимістка :-)

А ми вже погано спимо третю ніч:girl_sad: І не можу зрозуміти чому:dntknw: Нікуська хоче, щоб я його гладила і чухала з 2 до 6 години ночі, а як тільки перестаю зразу ниття:girl_sad:
    Він мені останнім часом такого жару дає, що я вже в шоці:girl_impossible:. У нас в квартирі всі стільці зберігаються на балконі, і якщо хтось хоче сісти і щось поїсти, то стілець треба взяти з балкону, а потім поставити його назад, бо то мале чудо відразу вилазить де йому хочеться, і де обов"язково не можна вилазити:girl_impossible:. А вчора користуючись моментом поки мама пішла в туалет, а тато говоре по телефону за 2 хвилини умудрився кулькувою ручкою намалювати на обоях в дитячій (на самому видному місці) картину в стилі авангард, то я як зайшла і це побачила, то мені чуть серце не встало:shok:, зато мужу чомусь було дуже смішно:girl_devil:, але що тут поробиш, дитьо ж розвивається, тому "спокойствие, главное спокойствие":girl_in_dreams:

17. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

начиталась про твій солодкий листопад і стільки сьогодні втоптала солодкого:girl_crazy:
    не влізу таки в мангівську спідницю з попередньої закупочки, ну то піду з того приводу ше шось втопчу файне:girl_impossible:
    мені за тих неповних 2 тижні в хаті мозг вже виноситься цілком, ну і кашляти на-до-ї-ло цілковито гргргррррр

18. Artemida

Artemida Well-Known Member

А мені Дмитро... Скільки ночей підряд вже нормально не спимо. Кожних півгодини циця, хникання і ниття. Вдень також місця собі не знаходить, день не такий, якщо Дмитро не витягне все з шухляд, не "поперескладує" кастрюлі і так далі, і так далі.....Вчора умудрився скинути трилітровий баняк з кислим молоком на пілдогу:girl_devil: Вся кухня була в кефірі, а дитина заворожено з усмішкою дивилася на "біле море":girl_crazy: Коротше весело нам живеться.
    Завтра в мужа день народження. Тільки що дзвонив сказати, що треба йому завтра на роботу якісь закусочки приготувати. А мені так лінь.
    Післязавтра день народження в Дмитрика. Треба теж вже щось думати, але подумаю про це вже завтра:girl_smile:

19. zetta

zetta Well-Known Member

ми ті приступи мистецтва спостерігаємо вже місяць, шпалери помальовані у всіх кімнатах, сьогодні малювання перейшло на стільці і двері.. всі мовчки спостерігають що буде далі.

а в нас немала баба клопоту...купила собі оптом м"ячі ( ну я не знала що в ту ціну буде їх 6 шт) от вони спущені лежали бо не мали ми насадки до насосу потрібної. аж тут мені спала думка попросити в іграшковому магазі щоб їх накачали, і тепер в нас 6 м"ячів нових + 2 старих...помалу то все забивається по куткам і під ліжка...треба комусь 2 шт подарувати.
    з погодою шось не зрозуміле...ні холодно ні тепло.

20. Котя

Котя Оптимістка :-)

У нас в тому плані трохи повезло, бо найбільше помальовані в коридорі і кухні де чорно-білі шпалери, то на чорному не видно, а на білому я замальовую коректором, і ВУАЛЯ шпалери як нові:girl_curtsey:, але до салатових у мене немає жодних ідей, напевно буду робити перестановку мебелі:girl_crazy:, або скористуюсь порадами дівчат в кармі:girl_curtsey:

Статус теми:
Закрита.