Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. siriuska

siriuska Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

З врочистості...була свекруха купила собі на 50 років сережки і підвіску, ми стільки всього обдивилися, що просто капець, але в кінцевому результаті я вибрала прикраси,що їй а найбільше мені сподобалися.
    А проза-прибирання, ну так не хочеться, але тре, добре, що їсти зварено.Скоро в мужа ДН, треба щоб блистіло, і було наготовано...ех.

2. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Все, я вже приїхала, чому дуже рада, бо тут тепло, не треба ходити в рукавицях, замотуватись в шарф і думати, що пора купити шапку ;)
    Маю дуже хорошу новину - моя сусідка виїхала :girl_in_love: .
    Чоловік мені зготував дуже смачне мяско, але вечерю доведеться готувати мені. Але я за тим вже так скучила, що то буде мені тільки в радість.
    Така була сердита сьогодні вночі, я пробудилась в 4 ранку від того, що дві пані, які підсіли на одній із станцій вирішили собі побалакати і то нічо, що всі сплять... Я зробила їм зауваження, щоб говорили тихше, вони не зреагували, зробила друге зауваження, що люди сплять, а вони заважають, нащо отримала відповідь, що як вони мені заважають, то мені треба було купити собі квиток в купе або їхати таксі. Я так і не зрозуміла, чого я маю слухати півночі їх розмови, якщо я їду в плацкарті, там що - можна те, чого не можна робити в купе? Потім я ще чула, що мені тре затички в вуха купити... і чи буду я приставати до людей, які храплять... От чесно, не розумію я такого ставлення. Самі не сплять, то і іншим не треба??? І вони так чесали язиками, аж до 9 ранку. Я вже знаю як звати їх дітей і все з ними пов'язано, голова під ранок гуділа від тих балачок. Не було навіть 5 хв щоб вони помовчали... Залишився дуже неприємний осад, зі мною таке вперше. Бо навіть як їдуть дуже буйні компанії, то і ті вночі стихають, а тут дві дорослі жінки...

3. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

мій чоловік геній у створенні бардаку і хаосу!!:girl_devil: а я зі своєю паталогічною потребою порядку і чистоти постійно від того потерпаю :sad:. ну як так? вчора ввечері все прибрала, то поки він ліг спати, а потім сьогодні зранку збирався на роботу знов все догори дригом! де-коли я то все методично ходжу і збираю по хаті, повторюючи заспокійливі мантри, а нині мене вже трафило! а що робиться на його полицях в шафі!?:girl_impossible: літній одяг в перемішку з светрами і все перевернуто, бо ясно, що важко на сьогоднішню погоду знайти щось відповідне серед футболок... я собі дала слово, що не буду перескладувати ті бардаки, хай в один прекрасний день побачить різницю. і що? думаєте, його то хоч на скількись хвилює? він навіть не помічає того. а може все таки хоче мене довести, і я не стримаюсь і перескладаю... ну-ну, я тримаюсь до останнього.

хух, щось я нєрвна нині від самого ранку ррррррр

4. Virginia

Virginia Well-Known Member

В кожної людини є своє поняття чистоти. Ну не мішає воно йому, не бачить він того бардаку і все.
    Ото вічний конфлікт між мною і мамою:girl_mad: Моя мама патологічна чистюля, а я ... не то що капарниця (хоча напевно багато хто так би подумав)... Люблю чистоту, прибираю кожен день по мірі можливості, але... ну не заважає мені то горня з якого пила каву, чи ті лахи в яких прийшла зі двору і поклала на кріслі. Приберу! ...але не зразу. Хоча мама таки трохи видресирувала :):):) От єдине що мене дійсно в безпорядку нервує, то брудні підлоги і невитерті порохи...

Щось ми трохи прихворіли з Мартухою. Мала покашлює і вчора мала температуру, а мене горло болить:sad:

5. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

6. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

мій чоловік таксамо мав би такий вигляд в шафі, але я то складаю сама
    я сама складаю в своїх поличко-шуфлядо-шафах, в дитячих і в його
    тоді є порядок
    і не беру собі то в голову;
    має пункт тільки на шкарпетках))))) ооо - шкарпетки вискладані як в магазині)

7. Valensia

Valensia Well-Known Member

Не ваш один такий!
    Мій от любить принести собі чай попити перед компютером, або телевізоом, а горнятко потім не виносить. Скільки раз я вже говорила!!! Або їсти яблуко перед телевізором, і поставити качан за акваріум, щоб мала не дістала, а потім забуде, а я знаходжу коли прибираю. А чеки з магазинів/аптек/супермаркетів то взагалі окрема тема.
    І мене це до болі задіває, бо не люблю таий безпорядок. І скільки не говори-на один два рази. Думаю, то в них якась така життєва позиція: "ну приберу не зараз, а потім, нічого ж від того не зміниться..." В результаті, прибираю сама, так як мені то треба найбільше.

8. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а я собі того до голови не беру, маю бажання поприбирала, ні, то ні. поприбираю пізніше. і не страдаю від того.

9. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

У нас аналогічно, тільки акваріума немає :) Але мене то якось не напрягає. Раз сам прибере, іншим разом я..
    Суцільна прозища у нас з Нікусіком - вже який день сидимо дома, через доцькин кашель. Я з того всього аж 3 печінкових тортика забацала, приурочивши їх ДН свекрухи. Сама один вже і злопала
    Нікуся сьогодні малювала фарбами і фломастерами, надцять раз розкидала-складала іграшки, бавилась на планшеті, каталась на качельці..вже навіть вчила її в шахи грати (щось не дуже їй далося) :girl_crazy: Може, на вихідних вже здоровенька буде, і нюхнемо, нарешті, морозного повітрячка :girl_in_dreams:

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

100 %
    мій чоловік дуже любить щоб було гарно і прибрано, але щоб він до того не мав стосунку жодного. Вже його і не напрягаю тим практично, тільки надцять пар того метрового взуття мусить мені з коридору забирати, тут я непохитна:girl_yes: в шафах сама все перескладую і мені то подобається:)
    після заняття вигулялись в парку (ура! відчуваю що обов"язок погуляти виконано ггг) а там так досить хооолодно, бо я почивши про потепління вдягнулась залегко... няні сьогодні не має, а мені треба було залишити Домчика на годинку щоб "добити" шафи-купе і о, чудо! сестра чоловіка щойно подзвонила, що прийде в гості! кльово-кльово на неї і залишу малявку:girl_dance:
    прання переться, зараз помию посуд після вчорашнього пізнього чаювання і приляжу на пів годинки до солодкого синочка, обнімашки з ним то щось мммм а ще він у зв"язку з відсутністю татка щоранку цьомає мене, коли ми прокидаємось:girl_in_love: Бути мамою хлопчика то круто:girl_in_love::girl_dance:

11. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Як раз про це вчора ввечері думала, коли вкладала його спати. Він мене на ніч розціловував і казав "Твій синочок Ромчик тебе любить":girl_in_love:. Відчуття після таких слів описати важко:girl_in_love:.
    А ще в Ромчика новий пунктик. Він спить з м"ягкими іграшками. При чому є дві головні і решта (певно штук 20) мають лежати поруч. Він їх усіх пам"ятає і но-но їх забрати. Тому ліжко ми з чоловіком ділимо не лише з Ромчиком а й з коровами, песиками, ведмедиками, качечками.... Певно скоро піду спати в дитячу, бо місця бракує:girl_crazy:.
    З врочистості-чоловік сьогодні в дома і він взяв на себе половину моїх сьогоднішніх справ.
    З прози- в дитини знову з"явились сопельки. Звідки??? як я не пригадаю коли ми в останнє гуляли нормально. Мама з самого ранку усім незадоволена:girl_mad:. Добре, що я навчилась не помічати того, а ввечері їй перейде.
    І ще мені далі зимно. Батареї гарячі а я реально мерзну:girl_impossible:.
    Зараз прокинеться дітьо, погодую хлопців і будемо мультики дивитись з гарячим чаєм та печивом:girl_dance:.

12. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

то взагалі круто! Але... ех... :sad: моє жабеня таке вже колюче і необнімашне... :sad: з ним постійно треба бути насторожі, бо як не кидає щось, то б'ється, то товчеться по мені... Які вже там обійми... Хіба цьом може дати, та й то, якщо гарно попросити:)
    Як я хочу ще дооооцюууу... :)
    Хоча то швидше від характеру, а не від статі залежить :)

13. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

і мене болить...щось все тіло ломить і нежить....З того всього попросила, щоб чоловік щось їсти готував, бо паскудно мені..Ех, а ще завтра тре на роботу...

14. Hermi

Hermi Well-Known Member

Сьогодні поставила останній підпис на документах, ой як я з тим намучилась, 2 тижні бігала по різних інстанціях...І для чого та вся бюрократія? Тепер мене в політесі все керівництво знає. Сьогодні вийшла з головного разом з одним з "начальства" і утчняли деталі приїзду і це побачив викладач, до якого я спішила на пару. Чоловік дуже суворий, але підійшов до мене. привітався і сказав що сьогодні не дуже важлива тема і я можу не приходити, оскільки маю важливіші справи. Я була приємно здивована.
    А ще коли відзвітувалась керівнику про виконану роботу він мені написав:"Ви зробили велику роботу в напрямку розвитку українсько-австрійського співробітництва. Європа буде Вам дуже вдячна." Може це дрібниці, але тішусь як слонь після купаня!

Ну а далі печаль. Щось починає мене мучити думка що прийшов кінець моїм стосункам. Часом так і хочеться прямо в очі запитати, це що все? Для чого то все взагалі починалось?! Боляче трохи. Але зараз той біль глушить робота і навчання. В мене таке враження, що я як те дурне навязуюсь людині, яка взагалі мною не цікавиться. Розумію що зайнятий навчанням...Але не завжди?! Постійно пишу сама, починаю розмову відповідь одна- якийсь смайлик поконтексту. Часом складається враження що спілкуюсь з якимось генератором смайликів:sad: Де взяти сил і взагалі нічого не писати?Кожного дня кажу що таке зроблю, і у вечері зриваюсь, пишу банальне "привіт, як справи" . Ну чому я ще така дурна? Чому мені завжди так щастить зі всіма?!

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ага, отако спланую щось, напишу про це, а воно-бац! і по -іншому виходить, не гірше, але не так і то не вперше, тому спробую взяти собі за правило писати про події по їх завершенню ггг ібо "недобили" шаф, зробимо то в суботу з чоловіком, ой, блін, вже правило порушила:girl_crazy: ну я люблю планувати все. Але сестра чоловіка таки приходила і ми кльово почаювали і потренділи, ех студенські роки і душевні переживання як то кльово і захопливо:girl_in_love:
    повечеряли з малявкою в батьків, гарний день, а завтра п"ятниця і має приїхати наш татко:girl_tender: наказав мені виспатись:girl_blush2::girl_haha:
    ще я приволокла до хати гарбузище то наступні кілька днів читайте мене в темі "що ви сьогодні готуєте?", а готувати буду все гарбузове:girl_crazy:

16. VERO

VERO Well-Known Member

Моєму синочку 5р. а його можна цілий день цьомати/обнімати... Деколи просто кажу, щоб підійшов, а я його поцілую, притулю... Все залишає і відразу приходить. Ввечері лягає спати і просить, щоб погладити йому спинку і животик... поки не засне. Серед ночі приходить до татка (маму не просить, бо хто сестричку погудує) і просить, щоб його погладити. Так наш татко ходить щоночі вигладжувати. А молодша доця не аж так прояви ніжності любить. Часом виривається. Всім па-па дає без проблем, ні за ким не плаче. Ще і набити всіх може. Братик собі такого не дозволяв)))
    Приходить братик із садочку, біжить сестричку обняти. А вона радіє, що прийшов, сміється, а обніматися не завжди хоче. Виривається. Все від дитини залежить.

17. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Ми нарешті вдома)))
    Синочок ще не адаптувався, що він у Львові, тому вчора о 19.00 виштовхував мене на вулицю, щоб я заганяла курочку і песику гам давала :girl_haha: :D
    це в нас така місія у бабусі була щодня)))
    Сьогодні купа домашніх справ та до лікаря на 18.00год - нічого цікавого...

.

18. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я залишилась дома - всю ніч промучилась - горло дере, голова болить, нежить...Так погано...Ще й води чомусь нема...

19. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

В мене урочистість - отримала новий закордонний паспорт...а проза, на жаль, пов"язана із неприємною реакцією....касирки в банку.

У ВВІРі сказали оплатити певну суму. на сказавши призначення...То я в касі банку культурно спиталась, чи можна спочатку подивитись призначення цих платежів. У відповідь касирка почала дратуватись, що я мол з претензіями лізу. Я пояснила, що не маю жодних претензій, зокрема ні до неї особисто, ні до банку, просто мала запитання. Під буркотання і слова "Ужас якийсь" під ніс, вона проводила далі платіж. Я вже плюнула на призначення, даю картку - за що отримую ще одну дозу незадоволення, бо бач я мала РАНІШЕ сказати. що збираюсь розрахуватись не готівкою!! Виявляється, я мала бути в курсі, що в них це якась там інша процедура і це зайняло в неї додаткових півхвилини...Бо зденервувавшись я витягла готівку - так за ті пару митей вона вже все провела з карткою.

Отак :sad:

Знаю, що в кожного бувають погані дні, а з людьми працювати важко...але все одно неприємно.

20. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

ОДна проза і настрій препаршивий. Почались КД, Рудий вже зденервував, тепер сиджу і накручую сама себе, аж плакати хочеться.
    Вирішила з того всього сходити в перукарню і на манікюр. ПОставила директора перед фактом, бо мені треба підняти настрій.
    А ввечері прийду додому і залиюсь мартіні. Ось так! Зла, розстроєна і недобра!

Статус теми:
Закрита.