Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. lawyer

lawyer Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

чому так швидко проходять вихідні?:girl_in_dreams:
    розпочалося відпочивання поїздкою з коханим на Закарпаття!:girl_tender:
    провели прекрасні два дні в Мукачево-Берегово-Невицьке-Ужгород. погода дуже порадувала, сакурами намилувались, замки відвідали:).
    а сьогодні і вчора були на трьох днях народженнях, такщо вихідні в нас були дуууже насиченими.
    закінчую дочитувати дп, бо навіть не заходила в нет за цей час:girl_wink:, і спішу в люлю, бо зранечку на роботу... починаються будні

2. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

сьогодні зробили купу хатніх справ і щей двічі прогулялися по 2-3год.

3. simona

simona Well-Known Member

...люблю своє місто, просто обожнюю....день минув приємно, гарно і світло....спочатку міні закупи, потім пошуки...а потім концерт до дня міста і зустріч з друзями, ось там я ще раз переконалась, що Львів реально "рулить"

4. oksumoron

oksumoron Active Member

і справді, вихідні закінчились дуже швидко, понеділок в мене розпочався з візиту до лікаря, бо цілу ніч болів так нещадно шлунок, що я думала, що до ранку не витримаю з такими темпами! на щастя, все добре, лише деякі аналізи здати залишилось!
    нарешті закінчується наш ремонт в кухні, бо від того бардаку, що панував в хаті остання дні, в мене боліла голова вже, і не встигала то підлогу мити, то столи з кухнею!
    з гарного, сьогодні зацвів мій жасмин вазонковий, от сиджу зараз і все принюхуюсь!

5. soyka

soyka New Member

Дико захотілося олів'є. Зробила.:girl_blum:
    А ще спекла пляцок з ревеню. Смакота!

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І за мною ходить той пляцок. Завтра таки втілю його в життя :).
    Вчора я зробила висновок, що старію :). Пішли сімейкою прогулятись в центр. І якось мені так шумно було, людно... А раніше, за моєї молодості жодне таке свято, жоден концерт пропустити не могла. А тут пройшлись і пішли в пошуках тишини. Одним словом старість :girl_in_dreams:.
    Сьогодні настрій як та погода-мінливий... Маю купу справ на цей тиждень і от сиджу планую як то я маю усе встигнути:girl_in_dreams:.

7. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Замальовка.
    Лиє дощ. Дощисько. По горбатому тротуарі біжить мама з візочком, вухом тримає парасолю, паралельно намагаючись втримати дитя у візку і матюкаючись негарними думками, бо якийсь рєдіска на мерсі натхненно видав всю воду з калюжі на них.
    То ми з Яриком:) про матюки жарт, але трохи була зла.

А по другому боці дороги йде хлопчина, без парасольки, тримає перед собою телефон з увімкненим динаміком, ховає долонями від дощу. З кимось розмовляє.
    І СВІТИТЬСЯ!!! Очі сяють щастям, усмішка променіє!! Здається, ще трохи, і почне підстрибувати з радості:)
    І байдуже йому і злива, і та матюклива цьотка з візком, і весь світ! :)

8. simona

simona Well-Known Member

а я "дівка" зранку , добре що взяла парасоль, пішла на роботу в босоніжках і в трикотажному платтячку, навіть не питайтесь, яка я прийшла в 23,00 додому після занять, мокра і холодна, швиденько під душ, мало того ще й гепнулась в центрі на мокрій бруківці, так гнала на курси:connie_pull-pigtail...а так понеділок минув як понеділок))))))))))напівробочо

9. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

О, то вже аж 4 темка звичний день :) Це точно, що час летить :)
    Сиділа нині в хаті весь день як миша, сонна через погоду, але настрій хороший :girl_yes2:

10. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я сходила в школу, потім прогулялась з подругою. Вона запізнилась на поїзд і в результаті поїхала до місця призначення на велосипеді. А я ще зайшла в наш місцевий магазин і прикупила собі дві футболки. Зараз вже вдома, їм уху, яку вчора приготувала і читаю всячину в інтернеті.

11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

погода сьогодні "чудова", тому треба думати, як провести цілий день в хаті з Марком...
    з планів - почистити трохи килим і пересадити 2 вазони...кухня нині відпочиває, бо я вчора ледве ноги до ліжка дотягла...з тими козаками-обжорами:connie_pull-pigtail

12. soyka

soyka New Member

Не знаю як на рахунок старості, а от коли в центрі тісно,мене це теж дратує. То в потилицю хтось дихає,то перед ногами плететься, а я простір люблю:girl_tender:
    Чула якось по радейку про одну бабусю,що їй купа років, а вона себе вважає всього навсього найстаршим підлітком у світі:girl_blum: Ото молодца!

До речі про центр, там біля колишнього магазину "художник" навпроти Міцкевича, біля "Жоржа", бруківку міняли? Бо так ноги викручує якщо на каблучках йти, здається як було так і залишилось. Чоловік каже,що міняли,що то вона вже так понищилася. Мені просто не віриться,що так скоро!

13. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а ми теж в неділю "тряхнули стариной" - вибрались увечері з нашими суперовими друзями в центр святкувати День Міста:girl_tender: але не в сам центр, бо чули що там якийсь концерт, а прийшла нам суперова ідея - піти на Високий Замок, скільки разів там бувала, а ввечері - ніколи! Отже збулась моя давня мрія - ми в гарній компанії попиваємо добре вино на фоні ось такої краси:girl_dance:

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я в суботу навіть брала участь в концерті Павла Табакова до дня міста. Змогла трохи побачити, що бачать наші співаки, коли виступають на сцені на таких дійствах. Людей було дууууже багато, то неймовірна атмосфера, настрій, оплески. Класно. Шкода лиш, що потім на таксі довелося додому їхати, гроші за яке нам ніхто не повернув :girl_devil:

15. lawyer

lawyer Member

вихідні пройшли дуже гарно в родинному колі. а ше й як приїхав коханий, то взагалі було дуже класно: і гуляти ходили, і на велосипедах катались, і на качелі теж:).
    а ще з племінником придумали собі таку атракцію: оскільки надворі ще зимно (а йому 6 рочків), то ми розклали палатку вдома і спали там, але він, малий жук, вночі втік від мене до бабці з дідом;).
    а вчора почалися звичні робочі будні... єдина радість, що завтра вихідний!:girl_tender:

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Все, відпочинкові дні закінчились, почались робочі будні: Романа під пафу і в путь. Тільки от погодка...кх-кх...Поки від покупця до банку, від банку до магазину, від магазину до банку - Роман хоч і в гумаках, але всерівно купу нервів з"їв через ті калюжі, він ж спокійно по них іти відмовляється, тільки з розгону та ще й з підскоком. Мамма дарагая! Посеред дороги видирається, кидається під машини, вобшєм жесть. Зараз спить а я з того всього дістала екстрамолочний шоколад і жую з екстрачорною кавою. Всьо, хочу вже вечора і в люлю.

17. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

от і ми із-за погоди сьогодні киснем вдома, не маю я ніякого бажання кудись вилазити. Малеча рознесла квартиру, всі іграшки по підлозі, короче:girl_impossible::girl_impossible:. Вже заклала машинку, посудомийку, добре, що маю таких подружечок,:girl_claping: а сама "вишу" на ДП:girl_haha:

18. zetta

zetta Well-Known Member

а в нас вихiднi...
    чоловiк взлостився шо весь час губиться пульт -взяв i прив"язав його до лiжка...ггг ))
    я вже разiв 10 чула -як то файно, диви, потягнув за шнурок i маэш пульт))

19. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Я сьогодні мамі передавала картоплю посадочну :connie_pull-pigtail
    То свекри нам привезли і сказали передати мамі, ото нормально картопля каталась, з Чернігівської області у Львів. Хоч мої вже картоплю посадили на городі (ну скільки там того городу), але передати мусила, щоб свекрів не образити. Заодно і подарунок мамі на день Матері передала. Тепер чекаю поки то все доїде і чи мамі сподобається ;)
    Погода не тішить. Почав іти дощ, ще гримить. Добре, хоч вчора покатались на велосипедах. А сьогодні я засіла за вишивку. Буде міні картинка свекру на ДН. Так щось довго день йде, я уже 2 фільми подивилась;) А в чоловіка "дегустація вина" на роботі. Цікаво, смачне вино? ;)

20. preciosa

preciosa Well-Known Member

Давненько я вже тут не писала...
    Так от: у мене повним ходом йде підготовка до першого державного з англійської... В четвер і п*ятницю - іспит. Чесно, вже дивитись не можу на всі ті копії... Страшнувато трохи:girl_emo: А я хитруля, все шукаю якоїсь причини аби тільки щось інше робити, лиш би не вчитись)) То до коханого вийду, то в банк мені треба, то їсти дуже часто захотілось, то в неті відволічусь... Ех... Пошвидше б все це здати і чекати липня і вступних...
    А зараз таке відчуття, що екзамен вже завтра... Брр...
    Все, сьогодні мушу зустрітись з коханим, щоб забути про все це))) і трошки розслабитись:kiss:

Статус теми:
Закрита.