Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

О, і я таке хочу:) До церкви вже сходила, в лісі була вчора - катались з чоловіком на велосипедах, там така краса, туман і дерева жовто-гарячі :girl_claping:. В кафе певно сьогодні попаду, але радості мені з того ніякої, бо сиджу зараз на гречці, буду хіба сік/чай пити. А по гостях я вже з наступного тижня піду, як приїду до файного міста Лева ;)
    Купила сьогодні зелений лак, так тішусь своїм зеленим нігтям :girl_blum:
    Всім гарного закінчення вихідних :girl_bye2:

2. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Тільки похвалила Настюху, що перестала часто хворіти, так бідацтво підчепило якийсь вірус.. Два ні температура під сорок, вночі марила, з кимось уві сні розмовляла, плакала. Тепер ще й кашель добавився. Така класна погода, так гарно на вулиці, а моє нещастячко дома сидить і питає, коли вже піде гуляти/лабіринт/центр і т.д.
    Зате в такі моменти ще більше починаю цінувати мужа, який допомагає з дітьми - сидить з старшою, поки вигулюю молодшу, прибирає, готує..
    Вечір має бути гарний. Буде у нас сьогодні вечеря "по-баварськи" - чоловік тушить капусту, запікає рульку, пиво охолоджується, фільм закачується :girl_in_dreams:

3. Farfalla

Farfalla Member

а ми сьогодні спонтанно вирішили пообідати на свіжому повітрі! швидко приготували бутрики, заварили каву - відправили її в термос :), взяли розкладні стільці, сіли в машину і поїхали... то така краса!!! на природі, поїли, побалакали... потім ще по дорозі до друзів на кілька хвилин заскочили... не день, а казка!!!!

4. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а в нас вихідні дні пройшли на ура, якісь такі вони вийшли романтичні:girl_in_love: Два дні провели тільки вдвох з коханим, нагулялись, наговорились, помріяли на майбутнє, і дійшли висновку, що нам ще багато чого потрібно реалізувати, але нічого, у нас все в переді, ми ще молода сімейка:girl_yes2: Сходили ще в затишну кафешку, посмакували смаколики. А наша Роксолюся була в бабці, яку 2 дні вигулювала:girl_crazy: Недавно забрали її, і приїхали додому. Але ще наш романтичний вечір не закінчується:girl_blush2:

5. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

До мене сьогодні сестричка з чоловіком приїжджала. Так файно посиділи... Мужчини читали книжечки і замки з конструктора будували, а ми з сестрою пили коньяк і говорили про все на світі :girl_dance: Щойно прибрала зі столу, включила собі свою улюблену (вже одинадцятий рік) пісеньку і далі балдію. Треба вже спатки йти, бо на завтра купа фінансових справ. Знову пів Львова потрібно буде об*їздити. Не хочу, щоб сьогоднішній день закінчувався.........

6. taniarz

taniarz Active Member

Гарна виявилась неділя.
    З самого ранку подалась в центр до косметолога. Центральний Львів в 09,00 ранку такий пустий, красивий, трошки ще холодний, але водночас, дуууже теплий. Потім була coffee to go, а потім трошки шопінгу в аксесорайз. Я транжира:girl_blush2:

Вдень так гарно і тепло було, що гріх було цим не скористатись. Тай враховуючи , що завтра їдемо вже до свого татка:girl_dance:, сьогодні останній львівський вечір.
    Провела я його з сестрою і нашими дівчатками. Поїли ролів смачних (напевне, після місячної перерви- це для мене надто довго). Поки сиділа на пл.Ринок, спостерігала і пригадую Львів 5 років назад, і навіть, у вихідні не було стільки людей ,як тепер. Це круто, Львів люблять, я пишаюсь.:girl_smile:
    Хоча я раз у 2 місяці буваю тут, але кожен раз нові магазини, кафешки, заклади, от і сьогодні поки Полінка спала у візочку, а я з нею гуляла, надибала м-н IKEA...і тут...о йой, я точно шопоголік, скупилась я файно:girl_in_dreams: стільки всього мені треба було.
    А ще наступна моя покупка буде (чоловік пообіцяв на тижні, що замовимо) тадам...ротангове круглезне крісло з здоровенною подушкою і пуфом для ніг:girl_tender:(папасан чи як воно правильно?) о, я вже уявляю як я в ньому читаю, вишиваю, пю чайок. Люблю Його:kiss: (я про чоловіка)

7. Holly

Holly Moderator

а червоний і баклажановий. Оленка мені ще зелений несла, але я вирішила, що на сьогодні досить :girl_haha:
    А ми мали нині їхати на шашличок, але встали, чоловік не горів бажанням і не поїхали. І добре зробили. Пішли в Нову лінію, повибирали покупок на найближчі півроку, і вирішили пройтись по Південному. І тут з моєю ногою щось сталось. Ледве дошкандибала до лавочки, посиділи трохи і пішли помаленьку додому. Ввечері чоловік приготував вечерю, вигуляв нас з Оленкою, от щойно вклав її спатки. А я зараз малюватиму нігті, от тільки колір тре вибрати

8. kati

kati Well-Known Member

Суперові вихідні- два дні првели з чоловіком в Кракові, відпочили від дітей, вони від нас:) гуляли,шопінгували, насолоджувались останніми теплими деньками...Але пора спускатись з небес на грішну землю- в хаті миша повісилась, бардак, треба братись за роботу...а так неохота. Написала собі список справ на тиждень,намагатимусь щодень хоча б одну викреслювати, а то я зовсім останнім часом невстигаю нічого...
    Мабуть йду попью кавусю, рапотм прийде натхнення до хатньої роботи!
    Всім гарного нового тижня і гарної погодки!

9. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

і в нас була дуже гарна, хоча і насичена неділя :girl_in_love:
    Нарешті ми у Львові. але це лише до середи. а в середу знову до бабусі)))
    Дууже рада, що мамі стало трохи краще із здоров"ям - мабудь внучок посприяв))
    а сьогодні цілий день просиділи вдома і дуууже із того тішуся, бо постійні поїздки та важка фізична праця минулого тижня мене щось вимотала..
    іду мити посуд і чекаємо татуся із роботи, який подзвонив і натякнув, що везе якийсь сюрпрайз і щоб поставити винце охододитися - буде мініромантік як синочок засне..

10. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Мій день сьогодні був пронизаний пошукати інтернету і розчаруванням, що посиденьки не завантажувались..Я собі запланувала стільки зустрічей, а номери телефонів не переписала..Потім зустрілись з чоловіком в центрі, пообідали в Тех-Мех Барбекью і поїхали додомцю. Тут взяли на повід пса і пішли гуляти..Ото вже наша собацюрка сьогодні вибігався:good::good::good:Все поле було його:girl_haha:Ну а ми тим часом обнімались з коханим, милуючись небом і туманом..Вдома повечеряли гарбузовою кашкою, свіжими вафлями і зараз будем дивитися фільм...Прекрасний осінній день..:girl_in_love:

11. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

І в нас насичені вихідні видались. В суботу були в селі, допомагали там по господарстві. В неділю чудово провели вечір в гостях в Тетянки. Її лазанья і рибка - це щось неймовірне, і коли я навчусь так ж рибку запікати. :girl_in_dreams:А сьогодні знову понеділок, не люблю цей день, добре що він вже практично закінчився ;) А завтра вже буде веселіше!

12. Hermi

Hermi Well-Known Member

Сьогодні мені передали документи і на ці 2 тижні я заступник свого керівника. Потрібно підписати багато документів і відповідати на повідомлення. Щось мені лячно стає, але вже пізно відмовлятись. А ще серйозно почала займатись англійською.
    Сьогодні спілкувалась нарешті з своїм коханим, сказав що дуже скучив і не може дочекатись, так приємно то чути, а то вже в мене всякі думки в голову лізуть.
    А ще маленька неприємність, в однокімнатниці пропав срібний браслет. Обшукали все, і ніякого результату, запитали свою нову однокімнатницю, в неї була якась дивна реакція, а зараз взагалі з нами не спілкується. Оля каже що вона 100% його не губила, от закрадаться одна думка...Страшно тепер стає. А то в мене всі речі в гуртожитку.
    Ну і врочистість - сьогодні мені розказали мій маршрут в Польщі. Краків - Варшава- Гданськ-Гдиня- Варшава- Катовіце.І це на 3 тижні. Практично це буде просто екскурсія по Польщі. Так тішусь! А ще таку прогулянку буде оплачувати інститут!Єєєєєєхууууууууууу!

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

о, туман був як молоко, а зараз бруківка виблискує ніби дощем вмита
    день без дп має багато своїх переваг:girl_yes2: вимила духовку, перескладала взуття, знайшла синочку 2 пари нових черевиків потрібного розміру:girl_dance:
    перша половина дня увінчалась чудовим рішенням не клеїти ті шпалери з малюнком на одну стіну, так що буде вітальна онотонна і я далі вірю в те, що не має поганого щоб не вийшло на добре:girl_yes2:
    щойно повернулась з КК, синочок покатався на машинці і каруселі, всі попили фрешиків, забрали речі з хімчистки і довольні повернулись додому
    маю яблука з дачі і велике бажання спекти яблучні скони з подачі Марципанки, але бажання лягти раніше спати було першим тому не знаю, що переможе:girl_in_dreams:

14. AilataN

AilataN жива

Сьогодні йшла по вулиці і мені на голову впали ... ключі.
    Я бачила, що хлопець стоїть і , дивлячись вгору, щось чекає. Ну але я не думала, що ключі мені гаратнуть по халаві, я взагалі про таке не думала, і ващє, я ні про що не думала)))
    Вобшем "жизнь бйот ключом, і прямо по галавє "- це чистісінька правда.:girl_crazy:

Туман, такий чарівний ( але трохи би його ароматизували по інакшому) туман був у парку. дерева, зелено- червоно- жовті, сумерки, і туман, світло від ліхтарів... Опадаюче листя...
    Дуже.:girl_in_dreams:

Сьогодні проводила експерименти над своїм брінним тілом, а вірніше волоссям. Воно і так у мене стражденне, але ж мушу якось випробовувати, те що роблю. Пса -жалко(.:girl_sad:
    Сьогодні результат мене хоч трохи порадував, шампунь +\-, спрей ну так собі. Загалом ще працювати і працювати, мити і мити, сушити і сушити.:girl_cray:

---------- Додано в 23:12 ---------- Попередній допис був написаний в 23:05 ----------

Це дуже велика правда. От як нема ДП , так і комп"ютер " неяснодлячогопридуманий", хіба як дівіді його, чи шо?

15. zetta

zetta Well-Known Member

нда... день без ДП....фотік зламали, вазу розбили, стіну помалювали, мишку втопили в унітазі... то ше не все але промовчу про решта.
    з корисних речей то хіба випрали/розвішали, наварили/напекли..
    в процесі окультурення (читай роблення ляльки) зрозуміли шо їй треба волосся, а з чого? то було запропоновано мамі тобто мені трохи втнути свого шоб лялька була брюнетка... отак скоро вночі обчимхають і навіть не спитають чи я не проти...
    потішив хіба муж, шо впровадження проекту закінчить раніше на 6 днів і поїдемо в санаторій. ура.
    для інтернет магазинів. :ninja:

16. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

І мені не треба нічого видумувати :) Гуляли ввечері, якось так магічно-чарівно-романтично..і цей запах опалого листя..Відчули себе підлітками - пили ром-колу, озираючись, чи не підкрадеться до нас патруль, сміялися з дурниць і шкодували, що це, мабуть, останній теплий день (обіцяють сніг і похолодання)

17. lawyer

lawyer Member

вчорашня неділя вдалася на всі 100! з самого ранку були з чоловіком на Богослужінні, після цього покавували в центрі. наступну частину дня провели на Дні народженні, а вечір пройшов не менш радісно - нам здали будинок, уже всі ремонти завершені, залишається придбати меблі і можна в'їжджати!:girl_dance: за що ми і розпили пляшку шампанського!
    а сьогодні я вся в роботі. поки коханий катався на картінгу, я прибрала усю хату, закинула 3 прання і порозвішувала. зате потім я релаксувала у ванні, а він готував грибну підливку (мачку):girl_crazy:.
    + в нас сьогодні маленьке свято - 1 місяць подружнього життя, але його святкування вирішили перенести на 30 жовтня - День, коли коханий чоловік мені освідчився:girl_in_love:

18. oksumoron

oksumoron Active Member

я пчихаю і пчихаю вже 3й день! в носі крутить, і це при тому що на вулиці +25, не розумію де я могла простудитись!:girl_cray:
    понеділок почався якось скомкано, то машина не заводилась, то прийшлось вже гнати на роботу, навіть не встигла помити голову!:girl_sad: зате трохи було шопінгу вчора, свекор привіз також трішки одягу! ввечері, як в понеділок, була в нас сальса! насміялась трохи з тих танців! танцювала трохи з викладачем!:girl_claping:

19. oksumoron

oksumoron Active Member

я пчихаю і пчихаю вже 3й день! в носі крутить, і це при тому що на вулиці +25, не розумію де я могла простудитись!:girl_cray:
    понеділок почався якось скомкано, то машина не заводилась, то прийшлось вже гнати на роботу, навіть не встигла помити голову!:girl_sad: зате трохи було шопінгу вчора, свекор привіз також трішки одягу! ввечері, як в понеділок, була в нас сальса! насміялась трохи з тих танців! танцювала трохи з викладачем!:girl_claping:

20. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Два дні вихідних провели в лісі, побачила справжню золоту осінь і мухомори :girl_smile:дивлячись у вікно аже не віриться що ще в суботу ходила в футболці... Мій осінній настрій

Статус теми:
Закрита.