Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hermi

Hermi Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

ну а в мене сьогодні божевільний день. Все почалось з того, що в хату вбігла миш, я спочатку подумала що то в мене глюк. Нічого в коридорі не помітила і пішла робити свої справи. Пішла в кімнату і сіла за роботу, і тут чую що щось в тумбочці шкребеться - відкриваю, а там миш, і вона зараза втікла. Принесли Бейсіка, а він виліз на ліжко і муркоче. Відсунули ліжко, тумбочки, одним словом зробили в кімнаті армагедон, але миші так і не знайшли. Ну раз вже кімнату догори дном перевернули, то треба робити генеральне прибирання, прибираєм, а тут Бейсік як зірвиться і під стіл, дивимось - а він мишку зловив:)
    А потім ще в садку порядок наводили, квіти вирізували\викопували\пересаджували. Одним словом купа робити, а потім замучена ще пельмені ліпила. А щойно з коханим розмовляла, він на будівництві бідака на цвях став і тепер на одну ножку кульгає, так шкода його!
    Одним словом цікавий і насичений день був. Зараз ще сідаю тези писати, знову. Щось ніяк я тою наукою розпрощатись не можу. Коханий каже, якщо просять, ну то роби, тобі те програмування і так не дуже треба буде, я не хочу жінку програміста, я нормальної дружини хочу, а не зомбі ходяче.

2. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

і ми, правда лише в два провірені магазинчики забігли, але не було мого розміру потрібної моделі((( так що у суботу знову пошопоголю трішки.. можливо...
    3.25, а я ще не лягала...
    завтра маємо відїжджати, а сумка ще не складена(( просто не знаю як маю то все поскладати-вмістити в одну торбу - два дит.комбези і вже півсумки зайнято. Йой!
    добре було влітку: 7шт футболок, 4шт шорт, 2шт штанів, вітровка. 2-3 пари взуття + собі по мЄлочовкЄ і поїхали... а тепер із тими светрами, колготами, комбезами, черевиками і т.д....
    Ех... краще іду спати)))

3. terezka

terezka котяка-вишивака

прокинулась сьогодні близько 11, тепер сиджу і чекаю доки кава звариться, а насправді треба було б уже вужиком по хаті стрибати, бо за кілька годин потяг відвезе нас з коханим в Ялту
    ога, нарешті, через три роки після весілля маємо можливість хоч кудись поїхати, ось такий іпровізований медовий тиждень:))

4. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

А в мене, що вчора, що сьогодні - одна лінь. Добре, що сонечко світить. Дрихла до десятой, потім встала, зробила дві велицьостих канапки і круху кави. Тільки то всьо приговорилиа, приїхав Рудий після служби. Який він в мене молодець, ще ні разу відправи не пропустив, на відміну від мене. З того всього мені стало соромно перед собою і тепер гризу себе цілий день, що сьогодні не пішла до церкви.
    Опосля зварила їстоньки і тепер сиджу туткайю
    Тепла в хаті як не було, так і нема. А завтра знову до праці. ПОчався маленький онеділок.

5. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

Аналогічно))) тільки я спала до одинадцятої... і так досі і не прокинулась... як залізла в компютер так і сиджу... то серіали дивлюсь то посиденьки почитую і тільки заливаюсь кавою... бо ж треба себе хоч до церкви вигнати... не хочууууу... хочу вересня(( лінь і дурні думки... може то спекти щось сьогодні для розширення списку готувальних навичок і талії... сирник на зимно захотіла...
    встигаєте) всюди майже по Львові є на шосту))

6. taniarz

taniarz Active Member

Я сьогодні "хандрила" , трохи підпортили настрій, гарний сонячний день, а ніц не хотілось. Друзі всі сьогодні десь по справах-роботах, я вдома, чесно навіть і нікуди не хотілося. Трошки вчила англійську. Я навіть з Полінкою не вийшла гуляти, відправила з бабусею.
    Я за той час , прийняла душ, змила поганий настрій, нафарбувала нігті, потім думала-гадала, як би то все в житті встигати, ну хоча більшу частину бажаного?
    Знаю, що проблема не в часі, а в мені. Щось розлінилась я геть. Кудись пропав внутрішній отой стержень енергійної Тані.
    Час розлітається майже в нікуди. Маю вільну хвильку, зайду в посиденьки, в соцмережу, все....години нема:girl_devil: А де час на англійську, на манікюр хоча б раз в тиждень??? Я вже подумую написати собі розклад і по ньому трохи організовувати свій тиждень. Бо це жах якийсь.
    Може присісти на енергетики??? (жарт)

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

все як про мене сьогонді написано - й про настрій теж, піду спробую аналогічні засоби- душ і свіжий манікюр. Настрій нікудишній, ще й печія замучила. Подивилась фільм, який рекомендували на форумі - щось не пішов мені зовсім . відчуття згаяного часу..

8. kyharochka

kyharochka Member

А в нас були насичені вихідні. В суботу було генеральне прибирання, готування і нарешті заказали собі вхідні двері, дорогі, але класні. А в неділю встали поснідали і зібралися трошки мандрувати. Спочатку заїхали в Моршин, набрали водички, погуляли, подивилися. Там дуже тихо і затишно. А потім поїхали в Трускавець. Це вже повна протилежність Моршину. Місто настільки сучасне, живе. Коли сиділи в центрі на лавочці, було таке враження, що ми десь в Європі. Побували в їхньому музеї, там якраз була виставка воскових фігур з Санкт-Петербурга, було на що подивитися. Просто погуляли, погода була дуже гарна, настрій також. Побільше б таких вихідних. А зараз спати хочу, очі закриваються і кава не допомагає. Гарного дня всім.

9. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Вихідні прошли класно. Більш-менш.
    Субота - зранку прибирання, миття, діти... Зустріли татка з аеропорту. Важка в нього поїздочка була, я тут теж за нього переживала. Як класно, що ми з дівчатками його сюрпризом зустріли!!! Як йому приємно було, коли на весь аеропорт:"Та-а-ато-о-о!!!" Нагодувала його гаряченьким. Щось цього разу, по дорозі назад, його не годували нормально. Сендвіч, кексики і пиття. Криза...
    А ввечері з подружкою пішли знімати стресс... У Синій Фляшці пошкварчали фондю, напились, здається мурашанки (не пам`ятаю :)), і в Монс Піус на десертний штрудель, кава мусі бичь, і мартіні. Ну, зняли стресс, налялякались.
    А в неділю купили дещо малим на зиму (в шоці від цін на дитяче зимове взуття!) і в Ашані - продукти. Зварила ввечері креветок, зробила до них соус, попили з цим усім пива. Ляпота...
    Ще прикол. Чоловік в копенгагенському д`ютіку приміряв собі куртку типу зимову (моєму чоловіку вгодити важко), яка йому сподобалася, але пошкодував грошей. Тут приїхали, побачив у Маркс і Спенсері таку, але трохи гірша якість і дорожча! Капець! У нас ДОРОЖЧЕ як в Данії! Одній з найдорожчих країн Європи! Да-да, бачила я там розпродаж кросівок за 600 грн... Нічо, каже в грудні ще раз поїде, то точно купить :).

10. oksumoron

oksumoron Active Member

можу офіційно заявити, що мій чоловік побував на всіх континентах, не рахуючи Антарктиду! :girl_claping: бажаю всім таких дорожніх звершень!
    трішки скомкані вийшли вихідні, прилетіла я додомцю в суботу після обіду, зразу ж мені вручили мого 10ти літнього племінника,:girl_impossible: з яким прийшлось ще добре і серйозно поговорити, бо він сходив з розуму просто в мене вдома:girl_cray:!
    вчора з коханим, були на місцевому фестивалі дегустацій, попробували багато вина, і ще більше їжі! додому вертались поївшими в випившими (люблю коли не треба нічого готувати цілий день):girl_claping:
    ще я отримала багато подарунків! я казала чоловікові, що наступний подарунок буде вже аж на наступний рік на мій день народження, а то мене завалили приємностями!
    а ще, велика приємність сталась зі мною (гарно так починати понеділок) мені прийшла посилочка, від Orman :girl_crazy:, зовсім неочікувано! навіть не знаю як їй дякувати!!! велика неочікуваність, і так підняло мені настрій! :girl_claping:

11. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Ну і денок вчора видався. Насичений перенасичений.
    Зранку були в церкві. Гарно так святково, людей багато. Далі мала дуууже приємну здибанку з форумлянкою. І поки мої хлопці бігали по усьому центрі один за одним, я собі кавувала в приємній компанії:girl_crazy:. Результат я з чудовим настроєм і тато геть втомлений:girl_crazy:.
    Я була впевнена, що ми їдемо вкладати дитину спати. Та я так зрозуміла впевнена в цьому була лише я). Бо мої хлопці хотіли гуляти і на піцу. Отак)). Приїхали до дому вже після обіду, взялись готувати святкову вечерю. Дитина так і не вляглась.
    А ввечері батьки нам привезли розвагу на цііілий вечір-шість величезних кульків підпеньок і дві торби білих грибів:girl_impossible:. Одним словом сумно нам не було:girl_crazy:.
    Як вечеряли, дитина розсипала цілу сільничку. Ми вже сміялись, що будем за народними прикметами битись чи як)))
    До того не дійшло:d23:. Але щоб було геть весело, то ми включали ввечері фільм, наткнулись на якусь рекламу, яка постійно вискакували, я її закрила. І от вискакує повідомлення, що ми там якесь відео заборонене ніби викласти хотіли і давай плати штраф, бо віндовс заблокований:girl_mad:. Одним словом до 2 ночі ми з чоловіком перевстановлювали віндовс. Весело не то слово. Зранку ледве встали...
    А сьогодні максимум свіжого повітря. Ну ніяк не можна пропустити потепління і таке гарне сонечко. Тому йдемо гуляти на цілий день:girl_in_love:.

12. AilataN

AilataN жива

мені також посилочка прийшла- від Терезки!
    Ооо, скільки то щастя було)), причому чоловік з малими радів напевно ще більше, бо то для них було "повним" сюрпризом)). Мала з ложечкою королівською спить, їсть тільки нею, чай п"є тільки нею. Чай п"ється тільки надісланий, солодощі докупляються і складаються в коробку в якій все приїхало, щоб зберегти ілюзію нескінчаємості подарунку)))). Підставочки під чашки Маруся окупувала теж і носить їх як прикраси на вухах)). Ну купа- купезна приємного!!Я примагнітила отриману листівку до холодильни-ку\ка і дзявкнула, шо як мені хтось посміє її посунути- то буде мати справу зі мною!:bazar::cool:

були ми вчора в парку, зустріли там ансамбль Черемош ( у них була фотосесія). Моя гьорла не зі встидливих, стала їх просити, щоб вони пісню заспівали- а вони взяли й заспівали!)) так гарно було, Маруся танцювала, а потім дівчата її закликали до себе в коло і вона з ними фоткалась. Розумничка, така безпосередня, лююбааююю!)) От, то ми тепер чатуємо на сайті Черемоша, щоб фото з Мар побачити :)

Сьогодні завела дитину в садок і пожалкувала, бо ще опалення нема, а ми й не знали, півтори тижні вдома провели. В групі прохолодно. Напевно раніше побіжу забирати.

13. Heureuse

Heureuse вірю...

отже, вихідні :)
    субота супер-активна, з прибираннями, трохи шопінгами, манікюрами і дурним дощем, через який моє ідеально вирівняне волосся розпушилось і стало нагадувати мочалку :xaxa:: але дві нові пари взуття і розкішного сапфірового кольору нігті не дали зіпсувати мені настрій :)

а вчора було весілля однієї з моїх найкращих подруг і це був надзвичайно хвилюючий день. я дивилась на неї і направду не вірила у реальність того, що бачу...
    ми разом з 15-ти років. вона завжди була такою вільною і шаленою в переконаннях, завдяки їй такою була і я. в 10 класі ми поїхали в Францію і там стали нерозлучними. в 11 класі ми були бандою, яку знала і поважала вся школа :girl_haha: після божевільної ночі на морі ми заснули на пляжі в светрах і з колонками, в яких гримів рок, а прокинулись в обід, від того, що було якось трохи жарко :girl_crazy: якось взимку ми співали якісь дурнуваті пісні перед Ратушою і танцювали під снігом. ми зустрічали разом всі Нові роки і мріяли разом підкорити Америку...

я дивилась на неї вчора і бачила, що вона щаслива. такою ж щасливою за не була і я...

14. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А я маю колєжанку - з ..3 років - тобто разом ми вже 28 років, разом пройшли садок,школу,вчились в різних інститутах,але ходили один до одного на пари, потім бігали одна до одної під вікна пологового, зараз гуляємо з дітьми і можемо отак, без попередження ввалитися одна до одної додому як до себе до хати дітей зупою погодувати! Яке то щастя мати таку майже сестру!
    А ще в суботу мала в гостях ще одну подружайку - це моя посиденківська знайома, яка стала дуже близькою подругою в житті,ніколи не думала що в дорослому віці можна зустріти такого клона, бо всі колєжанки садочково-шкільно-інститутські:girl_in_love:. І хоча зараз бачу її дуже рідко, але сильно скучаю, бо лише вона вміла так мене вислухати,заспокоїти і часто позбирати в одну купку той розброд-і-шатаніє яке твориться деколи в моїй голові! А ще вона спонукнула мене вишивати, пекти, не паритися дрібницями і гуляти в обід - Мучачака страшенно за нею скучаююююю:girl_cray:

15. zetta

zetta Well-Known Member

сьогодні моя доця з класом їздила по святим місцям... ну і ми шоб не сидіти з булочкою дома то вирішили поїхати з ними....нда... подорож з дітьми то шось, такі молодці... в монастирі були, в музеї іграшок були, до святого джерела спускались.... булкося моя вела себе чемно. Накупили собі в монастирі сиру, меду, хліба. ну і погода другий день радує.... а завтра вже знову школа і наука )

16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ах, які ж то класні спогади, я теж такі маю:girl_tender:
    осінь чомусь така пора коли ностальгія мене найбільше чіпається, і то так приємно закутатись в плед і в спогади:girl_in_love:
    не знаю чи пасала, але з"явився під нами сусід який полюбляв врубувати музику ТАК, що луна відбивалась від сусіднього будинку і я думала, що то хтось через дорогу так відривається, так до чого то я? ага, вчора я ТАК-ТАК врубала одну пісеньку і так танцювала-скакала по хаті що чоловік з дитиною тільки роти порозкривали, а мене прям розривало :crazy: то була моя мстя і вона була страаашна гггг
    і напевно я вже звикаю до сімейно-кухонного побуту бо в голові все частіше з"являється думка "щоб такого приготувати"?

17. solomka

solomka Active Member

На роботі суцільна проза - холодно, опалення не включили, до того ж ще й перевірка київська; і хоча перевіряють не наш відділ, а бухгалтерію, але спокою всеодно немає.
    Врочистість - привезли письмово-комп'ютерний стіл, який ми замовляли ще 2 тижні тому. Тішить, що він нам обійшовся в 2 рази дешевше ніж ціна в інтернеті.

18. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Ги-ги:), ну по-перше, я не МуЧАЧАка:girl_crazy:, а Мучача, а по друге - читаю ,і так мені приємно-сльозливо від твоїх слів...і підібрати достойних слів не можу...просто знай, що це взаємно:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    Нарешті трошки сонечко на горизонті появилось, і кажуть люди, що погодка на цей тиждень хороша має бути, тому на порядку тижневому: осінній похід-пікнік в ліс з теплим глінтвейном і шашликом ,в середу плануємо поїхати на гриби в Карпати ,а на вихідні...а на вихідні буде видно, що придумаємо:) Люблю осінь:)

19. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

розкішна осінь!.. відчиняєш вікно, а повітря пахне горіхами, мокрою травою і запорошеним листям...
    а нам сьогодні 6 рочків! 6 років назад я подолом весільної сукні замітала мокрі вулиці міста, лив такий дощисько, і холод собачий, і вітер, брр.. не віриться навіть.
    сьогодні вранці гуляли з катруською в парку костюшка, як же там зараз гарно! двірники мітлами марно намагаються зібрати сухе листя, вітер несе нове й нове, і не видно навіть, де вони почали підмітати. доня бігала по траві, і я не побачила, як вона ступила в ка**шку :), взяла її на руки і вже була вимащена вся я :), а ще я не маю звички носити зі собою вологі серветки :), якось намагалась зарадити нам сухими...
    ну менше з тим, то був єдиний негативний нюанс сьогоднішнього дня, але як каже народна мудрість, що то до грошей, так що можна сказати, нам ще повезло :).
    потім ми були 5 хвилин вдома, потім знову гуляли, забігали в магазин докупити татуськові сюрприз, потім крутилась на кухні, приготувала сирник не печений, спекла печиво вівсяне, аж нарешті тепер присіла, але не на довго, бо за де-кілька хвилин прийде коханий і нас чекає святкова вечеря.
    всім гарного вечора!

20. Rachel

Rachel миється в бані

Гарний деньок сьогоднi був! сонячна погода, запах опавшого листя, осiнь...В усiх включали опалення. а у нас холодiна, в садочку y дитини тоже холодно, мушу теплiше одягати. Голова з обiду болить дико,таблетки непомагають, хочу тишi
    Iдем спатки.

Статус теми:
Закрита.