Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

То тепер моє нове алібі :girl_blum: Ненавиджу таку погоду, взагалі дощу терпіти не можу. Тому і день гнилий якийсь вийшов. Зварила їсти, помила посуд, полускала насіння, полялякала з коліжанкою своєю , напились кави з вином, ну і далі хто куди. Я з своїм паршивим настроєм за комп*ютер, а коліжанка на дискотеку :sad: Ех...

2. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Я тільки що в таку погоду (сильний дощ, вітрюган) добиралась до дому з ближніх сіл і пів години бігла до дому бо в нас маршрутки вже не їздять - називається з'їздила на празник. Зато провідали родину, наїлись до несхочу всяких смаколиків і ще з собою дали. Тепер зробила гарячого чаю, закуталась під ковдру і не можу щоб не залізти в нет.

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Дощ, вітер...тепла, кажуть в найближчий тиждень не варто виглядати...
    Моя застуда, здається, трошки відступила і я не могла не розправити крила і не закрити очі на сирість.
    Мали сьогодні трошки гостей - чоловікова родина приїжджала. Такщо Роману була компанія до забавляння - перевертання хати, а мені..ггг...до шопінгу! Відірвала душу в Деко, і ще, скориставшись тим що мала ескорт, нарешті зібрала осінньо-кавовий подаруночок до рапсодії. А після застільних посиденьок зробили з Роміком ще рукодільне доповнення до нього і усьо, моя душа спокійна.
    Зараз хлопці сплять, я дивлюсь на столичний бомонд, доїдаю плитку шоколаду і налаштовуюсь на завтрашні морози.

4. Brenda

Brenda Member

Вихідні пройшли активно і я змучилась більше, ніж відпочила:) Часто таке буває. В суботу вилизали квартиру (ну, майже все робив чоловік, я тільки трошки прибрала в кухні;) ), потім пішли на обід в одне файне місце на Набережній
    Потім поіхали в файний торговий центр і купили нарешті мені мешти, які я шукаю вже місяць. Потім була чудова прогулянка по набережній, обкидуваеня жовтим листям і фотки:)
    Неділя пройшла більш змучено, з самого ранку я затіяла борщ, але тішить, що вийшов дуууже смачний, потім ми пішли на закупи продуктів, після чого на десерт з лате в мою улюблену кондитерську:) погуляли по Маріінському парку і по дорозі додому я вирішила готувати курку з грибами (вперше)... аж щойно закінчила і щойно повечеряли, замучилась, капец. Добре, що чоловік мій золотий і миє зараз ту гору посуди:) Блін, завтра на роботу, після тижневого лікарняного мене туди зовсім не тягне, але мушу...:sad::sad::sad:

5. карапуз

карапуз Well-Known Member

Пізно, вже вийшли :girl_blum:. Але, нам легше, нас поліграфістів двоє :girl_wink:.

У суботу був шикарний день - діти у бабусі, чоловік на роботі, я вдома сама :connie_pull-pigtail. Першу годину бігала по хаті і не знала, що б таке зробити.., з"їсти.., випити ...:girl_haha:
    Сьогодні файний сімейний день - ковзанка, закупи, смачна вечеря у кафешці з веселими друзями :girl_yes2:. Погода така, що ми вже вибирали дату, для відкриття лижного сезону :girl_crazy:

---------- Додано в 01:03 ---------- Попередній допис був написаний в 01:00 ----------

І я, і я, тепер головне цукерки не з"їсти :girl_haha:, треба швидше подарувати, мабуть завтра чи то вже сьогодні.

6. AilataN

AilataN жива

ой, як вчасно написано! Цілий вечір ходила мучилась, щоб такого поганого для організму зробити)). Про шоколад навіть не думала, я не любитель, але от саме зараз, під чай, отримана плитка чорного шоко, з горішками, це саме "воно".
    Ммм, дякую людині, яка мені сьогодні його спрезентувала!

День нервовий, все в порядку, але малеча вже така знесилена сидінням безвилазним з дому, четверту добу, нууудииитьсяяяя, немає вже чого вчепитися, ми їй набридли , театри домашні набридли, малювання- ліплення-вирізання теж, сьогодні бідаця сиділа півгодини на вікні , на вулицю дивилася...
    Думаю у вівторок вже повноцінними будемо. Сьогодні перший день, як т-ра не піднімалась поза 37, 5. Але вухо болить ще.

7. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Але ж у мене активні вихідні минули. Хух
    Вчора в другої мами уродини. Відгуляли супперово! Мартин повзаючи повитирав штанами всю підлогу в кафешці до блиску.
    Сьогодні хрестини і маю четвертого похресника! Малюк просто супер! Моє чудо спочатку від'їздило у ВАМівському візочку на Сихові із бабцею (ніхто такої атракції не бачив?), а потім відіспався вдома (старшенький хлопчик друзів був ще не зовсім здоровий). Бабця віднянчила по повній.
    Кажете погода погана? В тому цейтноті я погоди навіть не помітила. Шалено-веселі вихідні злетіли, як одна мить. А завтра понеділок такий понеділок. Еххх

8. Rachel

Rachel миється в бані

Класні були вихідні, класнючі. Правда погода вчора трохи спортилася, але у нас два дні гостювали дідусь та бабуся тому синочкові мами і татка не треба було. А ще я ходила в суботу та неділю на Lviv Fashion Week, дуже задоволена, навіть дещо сподпобалося, море вражень, ніколи на таку подію не ходила. Попереду тяжкий понеділок, бо у хаті нема що їсти, кавардак, купа прання і прасування, ще й треба вазонок пересадити. Вечором очікую знову гості, опять приїзд бабусі та дідуся Ото дітьо буде тішитися

9. Зануда

Зануда Well-Known Member

Субота була просто шалена: чоловіка на роботу, сама на закупи, а добрі дяді вимкнули нам лфіт через його аварійний стан:girl_devil: і я закупи тягла на собі сходами, а як зайшла на кухню, то так до 12ї не виходила - мила, прибирала, складала, пуцувала :ed4d70def841dc74b57...Опам"яталалася, що вже пора на англійську - бігом погнали на англійську, дорогою - важливий дзвінок:girl_phone1: - викликали на консультацію :), відвела дитину і погнала, а то ж ніколи швидко не буває - полазили по магазинах, "проконсультували" все, що могли і година пролетіла, знову бігом, щоб дитину забрати, прибігли додому - обід, вкладання спати, експрес-прибирання в інших кімнатах і знову ж бігом на катехізацію. Зупинка-маршрутка-добігли і навіть не спізнились, ну нарешті можна присісти і перевести дух :) Думала погуляти по магазинах, поки діти зайняті, але в нашій групі прикольні мами і було з ким поговорити. Потім ще пргулялися по пл. Ринок, з"їли морозива, так гарно було на вулиці, але вдома Марчик вже зачекався, приїхала я якась втомлена, діти ще побігли гуляти, а я як "руїна" - хотілось лягти і розвалитися. Але я собі пригадала страшну річ - не проплачений інтернет, який мені нууу дуже був потрібний для роботи і довелось себе змусити встати і вийти, Марчик, який перед тим нікуди не хотів йти, раптом передумав і мені довелося ще його вдягати, а ліфт, як я вже згадувала, не працює. :sad: Додому поверталися, то вже темно було, а ще щось на вечерю придумати...Словом субота було ну дуууже насичена і боюсь, що тепер так буде виглядати кожна субота. :)
    Неділя була не така шалена, але не менш насичена, а головне позитивна, не зважаючи на паршиву погоду - "КК" рулить!

10. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

і в нас:)
    Чоловік зранку забрав нашу машину!!!!!!!!!!! ЮХУУУУУУУУУУ:girl_crazy: стоїть на стояночці собі така гарнесенька-прегарнесенька машинка, чекає поки я поїжджу з інструктором трохи і сяду вже в неї:radist:
    Поки чоловік їздив за машиною, ми з доцями варили-прибирали і таке-всяке на кухні, бо в неділю чекали родичів в гостях. Потім троха сімейно посвяткували прийняття в нашу сімейку ще одного родича - машинку:), а в неділю мали гостей, від яких Софія опритомніла аж нині, стільки ЧИКОЛЯЯЯЯЯЯЯди їй понаносили:) шось позабували всі шо дитина атопічна чи як)
    А Мартуся стала власником ковано-керамічного ангелика, її оберега-захисника.
    Ще й мама-бабуся наша повертається зараз з прощі з Меджугор'є і Софія чекає на подаруночки:)
    Такшо йду пити кавцю і заїдати тортиком, який вчора спекла (літній спогад: два бісківт-яблучні коржі, масляний крем і свіжі фрукти чорниці-малина-трускавки - ммнннняяяяммка:girl_spruce_up:)

11. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

нарешті вдома!..
    млосно-сонний ранок, дитина собі влаштувала позаплановий ранковий сон, я по шию замоталась в коцик, гріюсь і мені лінь навіть ногою поворушити, татко на роботі, як завжди.
    в холодильнику купа м"ясива у вигляді шинок/шпондерів/ковбас, а також смачнющого солодкого - сирник, горішки, вафлі зі згущонкою і ще всяке різне, що нагадує дитинство.
    ми повернулись з празників, наїздились, всіх провідали, в суботу допомагали готуватись, в неділю все успішно смакували :).
    приїхали вчора ввечері додому такі потомлені, що спали вночі, як діти.
    сьогодні нічогісінько не хочу робити, хоча пасувало би приготувати якесь нормальне гаряче їсти, але може чоловік пробачить мені на вечерю пельмені з морозилки, а завтра я вже придумаю щось більш феншуйне...

12. kyharochka

kyharochka Member

В нас субота також була насичена, закупи продуктів, готування, прибирання, прання вишивок, миття гори посуди і все. А в неділю ходили до церкви, пообідали і поїхали на дачу, бо ще мали трошки яблук зірвати. Та коли вже почався дощ, то поїхали додому. По дорозі заїхали вчитися їздити. Я все, що знала, все забула, треба практики і то як найчастіше. Ввечері ще подивилися телевізор і спатки. А зараз на роботі спати хочу і кавусі вже випила, а спати хочу страшно. Гарного і вдалого всім дня і тижня.

13. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Суперові вихідні!Бо муж вернувся з відрядження і ми всі вихідні були разом :girl_tender:
    Ходили на Lviv Fashion Week, і в суботу, і в неділю. Напевно навіть якби спеціально домовлялись, то не вийшло б так класно зустрітись там з двома кращими коліжанками, ото вже налялякались і під час показів разом сиділи, а чоловіків відсадили окремо :girl_crazy: Сподобалось пару фасонів від Віктора Черкаського, а Петро Нестеренко-Ланько в кінці показу випустив на подіум чоловіків-моделей в одних трусах і футболках з надписом "Я люблю Україну. Українська рідна мова" - зал плескав стоячи. А публіці того всього заходу пасує фраза "Людей подивитись, себе показати", бо поприходили вже такі всі розмальовані і приодягнені, що капець-капець :girl_impossible:
    А ще ми тепер страшенні тв-маньяки, бо поставили нам нтв-пакет і там купа каналів, де показують най-найновіші фільми, часом не можемо вибрати, що дивитись :connie_pull-pigtail
    Вчора вперше відчула, що вже осінь - варили глінтвейн і попивали, замотавшись в ковдерку. Надворі така паскудна погода, а в мене купа справ там. Йду налаштовуватись і тепло вдягатись.

14. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а я голодна як вовк, з того всього прибігла до хати і врубала шмат лікарської ковбаси ( і як я вчора знала що мені її захочеться?) і трохи попустило, але в голові стільки страв які хочу приготувати-спробувати і з'їсти, що аж страх бере
    трохи розтроєна, бо майстри в вітальній поклеїли не в ту сторону малюнок (малюнок на одній стіні), воно ніби не принципово, але таки не так має бути, от думаю чи переклеювати чи вже нехай так буде? еххх, чоловік занятий з ним порадитись не виходить.
    п"ю чай з лимоном і зателефоную бабці щоб розказала як вона свою чудогарбузову кашу варить
    видзвонила мужа-будем шпалери переклеювати (((

15. Savchenko

Savchenko Member

Почався врочистий тиждень) Я сьогодні перший день у відпустці-раз, завтра прилітає моя подружка, яку не бачила рік, жду не дождусь-два) Сьогодні виспалась, на вихідних чоловік займався прибиранням поки я була на роботі, а з мене вже сьогодні смаколики)) Перше,друге, салат є, в пошуках якогось бісквіту зі сметанковим кремом) завтра насичений день...ой, а я боялась, що я робитиму у відпустці):girl_wink:

16. oksumoron

oksumoron Active Member

і я там була! місцями почувалась не в своїй тарілці, оскільки моя спідниця закривала мій копчик, і каблуки були явно не 12 см! і ще у всіх Chanel, певно то так модно в цьому сезоні!
    буквально щойно прийшла зі здибанки з Marcipanka, перша форумлянка з якою я особисто познайомилась! :girl_yes:
    я до останнього думала, що вона мій "секретний валентин" з форумної забавки "осіння рапсодія", а виявилось, що ні! наговорились багато! така позитивна дівчина, і також Ната, як і я! з'їли добрий каваль смачнезного штруделя! :girl_crazy:
    виявилось що ми і на тих самих показах Fashion Week були, лише не впізнали одна одну!
    зараз знову жену на зустрічі, лише погода дуже феее!
    :girl_nea:

17. taniarz

taniarz Active Member

приїхала я знову з малечею у Львів, маю тут два дні народження, тому будем зо два тижні. Поля заснула, я трохи повишивала, і давай в неті вибирати малечі зимовий одяг, голова квадратна, не знаю. що вибрати...те затепле, те захолодне, те таке і те не таке:girl_crazy:
    Хочеться теплого чаю)

18. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Сьогодні явно не мій день. Наче і виспалась, а цілий день затуркана. Сказала чоловіку, що на дворі сухо, вийшла з дому і попала під дощ, це при тому, що я заглядала в вікно, а дощу не побачила...
    На роботі допомагала співробітнику, ой краще б я не допомагала.
    Ще й дочиталась книжку на останні гроші на телефоні, то окрема історія...
    В результаті я купила собі шоколадку і буди їсти її втіхаря від чоловіка (дожилася :girl_in_dreams:), бо обіцяла йому економити. Знав би він скільки всього я хочу купити, ще й поїздка у Львів на носі, а там я не вмію економити.
    На вихідних ми їздили дивитись, як виглядає той житловий комплекс і квартира, яку ми хочемо купити. Де взяти гроші - це єдине питання, яке мене зараз цікавить, бо моєї і чоловікової зарплати не вистачить, щоб платити розстрочку щомісяця, ще й на протязі 3 років :girl_devil:

19. marika28

marika28 Well-Known Member

А в мене вчора жахливий день до обіду був. За 3 роки з копійками що ми разом перший раз наговорили один одному всяких гадостей посварилися досить сильно. . А все пішло через дурний соус до поленти. Я розплакалась . Так було обідно. Зато як мене потім чоловік гарно перепрошав :girl_yes2::girl_in_love: . А нині як шовковий. Приїхала з роботи обін готовий . Стіл накритий. Ляпота. Дівчата скажу вам що жіночі сльози то сила. Треба частіше практикувати.:girl_in_dreams:

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я нарешті нині відстригла кінці, так вже мене дістало моє волосся, що я пішла до найближчої перукарні і не прогадала. Дівчинка попалася така акуратна, докладна і зробила мені власне так, як я люблю-довжину зберегла , а коси підстригла каскадами. Вопшем довольна, а ще перед тим гарно позаймалася в тренажерці, попарилася трошки в сауні і більше мені для щастя і не треба :). В четвер маємо концерт у Варшаві а потім приїде мій тато і ми з ним їдемо знову до Гданська, знову вихідні :).

Статус теми:
Закрита.