Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

І мене дістав...
    У середу на роботі доробляла "хвости" за цілим скопом людисьок. Голова перестала боліти тільки сьогодні зранку.

В мене вже цілий місяць якась незрозуміла сонливість і слабкість. Таке враження, що очі постійно прикриті, ходжу напівсонна. Причому аналізи всі в нормі, тиск нормальніше нікуди, зір 100%. Ще такого зі мною не було. Ліки, які нервопатоложка виписала, купила, та й стоять. Щось не хочеться мені останнім часом жодних ліків у себе закидати. І що то таке за цирк на дроті... Вже й муж почав помічати, що я постійно втомлена, постійно лежу... На себе би подивився(((
    Ні, я не вагітна)

Котярка занесла собі бліх. І де вони взялися, киця домашня, гуляти тільки на балкон випускаю... Сьогодні намазюкала її протиблошиним засобом. Авось виведуться)
    Це проза.

Муж записав дитьо у Фітнес Форевер на таку штуку, яка називається MTV dance (і сам вирішив походити на їхніх тренажерах позайматися). Вона там найкрихітніша і по зросту, і по віку, і по фігурі - приходять дівчатка 12-13 років. Дитю подобається і цікаво. Нехай собі активно фізично порухається. Це має бути врочистість.

Біжу стояти раком у ванній прати. Ще два рушника залишилося.

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Щось ніц не допомагає. Сьогодні провалялась весь день під периною, час від часу парячи ноги і п"ючи чаї. Наш татко і вигулював Романа і домашнє з ним робив і на ровері ганяли і на роботу брав з собою. І нічого...нічого не легше. Болить усьо - очі, голова, вуха і вся слизова вухагорланоса. Жахливе відчуття. Додивлюся танцульки і йду в люльку далі спати. Може завтра полегшає....

3. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

І я захворіла. Температури ніби немає, але горло першить сташенно і є відчуття якогось набряку, чи шо, бо повітря бракує((( І ніс закладений...
    Коханий працював сьогодні вдома, і ціліський день поїв мене чаями з медом і малиною, маю надію, що завтра вже буду здорова, бо на вихідні купа планів, та і погода має бути класною, не хочеться провести вихідні в ліжку:sad:
    В собаки якесь запалення вуха. За 12 років вона ніколи не хворіла, а тепер почалось...як не вуха, то лапа, як не лапа, то око. Бідаську так мучить то вухо, шо вона аж голову перевертає і гуляти не хоче іти.
    Коротше, то можна було в жилєтку писати((

4. Gorda

Gorda Well-Known Member

Сьогодні у мене був чудовий день. Гарно прогулялась парком. І сьогодні був якраз той осінній день, який мені найбільше подобається. З того всього перейшла все місто пішки, і тепер мене дуже болять ноги, що навіть кроку не можу зробити нормально. Але воно того було варте. :)

Не по темі правда, але мушу написати, щоб песик не мучився :) Того не запускайте. У мого таке було, дойшло до того що там все гноєм покрилось. Це у них утит. Якщо бачите що постійно ту сторону схиляє до землі, і якщо воно там червоне все, то закапайте борною кислотою, якщо дуже сильно то два рази на день, зранку і увечері, потім один раз якщо побачите що менше ( але якщо у вас маленька собачка то може маленьку дозу того капайте). Я так свого вилікувала, і так мені казав робити ветеринар до якого ходимо. Але якщо не впевнені всеодно сходіть до лікаря.

5. Hermi

Hermi Well-Known Member

Сьогодні я вирішила своїх подружок познайомити із коханим. Все пройшло просто супер
    Сьогодні трішки змерзла, і зараз вже відчуваю що закладає ніс. Прийняла гарячу ванну, закуталась в теплу ковдру і повертаюсь у реальний світ, а то цей тиждень був для мене божевільним. Довелось вести 2 пари, на наступний тиждень ще 3 пари потрібно самостійно підготувати, але це вже простіше. Важко поєднювати науку і досконале вивчення програмування. Потрохи почала сумувати за своїми ПГ, і все ж таки нарвалась на одну конференцію.
    Ну і ще одне, я навіть не знаю що це, скоріше всього що врочистість - моє сонце починає мене готувати до зайомства з своїми батьками, так смішно, коли він мені розказує як при них поводитись, щоб я не наробила таких помилок як його братова. Якщо чесно мені ще досі не віриться що ми разом і що в нас будуть такі серйозні стоснки.
    Одним словом все на купу, робота, навчання, коханий..А ще забула, сьогодні півдня просиділа з своєю похресницею...Ну не знаю, мене жах бере, коли мене залишають на одинці з нею, люблю її, як Настя є в сусідній кімнаті - все нормально, тільки вийшла собаку вигуляти, в мене чуть ноги не підкошуються від страху, що я не справлюсь, але все було добре(не втрачена є ще людина)

6. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

7. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Зранку ледве злізла з ліжка і почалапала на роботу з надією, що сьогодні все-таки пятниця. І до обіду вона була, а з обіду почалось щось таке неймовірно-нервове, що я подумала про понеділок. Хочу у відпустку, але щось моє керівництво "морозиться". Прийдеться взяти відгул на два дні і тим тішитися.
    "Вобшем", коли я прилізла додому, то зрозуміла, що сьогодні пятниця і попереду два вихідних. Рудий сьогодні мене пошкодував і після бані попер домів, а я балдю після печеної картоплі.
    На завтра задумала попрати (як завжди), поприбирати (як завжди), а також зварити банячско солянки, бо маю купку різноманітного мясного, і пересадити орхідею.

8. kyharochka

kyharochka Member

А в мене був шалений тиждень. Написання звіту, підготовка до ревізії та ще й у вівторок вже ввечері після роботи загорівся упс. Це дійсно було страшно. А якщо б я вчасно пішла додому. Принесли мені його зранку "відремонтованого" а ввечері він вже спалахував та й насмердів на цілий кабінет. Чоловік зараз на чергуванні а я і спати щось не хочу, замоталася в теплу ковдру і хочу тиші і спокою.

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я сьогодні в пузатій хаті відірвалась, з'їла солянку мммм отож- пізно обідала з мужом, потім мала недовгі :girl_mad:потріндєлки з форумлянкою в високих крутих шузах, потім плавно перемістились вже разом з 2-ма форумлянками на столики для форумівки, а до того було прибирання квартири, прання і спечений смачнющий кекс, завтра має бути лінива субота, але муж йде на роботу тому таки не дуже сімейна (((
    я так хочу цих вихідних, уххххх :girl_dance:

10. zaderyshka

zaderyshka Member

А я як хочу. Ніяких планів не маю, окрім як купи роботи. Але принаймні хоч ніхто не буде алярмувати кожних 10 хвилин і підганяти. То певно так є, що за перевірку знають завжди всі заздалегідь, але готуються "на вчора". Я нинька взагалі крута, майже проспала на роботу, але зауважте, що мала нині 3 пару, а то 12 годинка. Прокинулась перед 8, але вирішила 5 хвилин полежати...долежалась, що відкрила очі в 10:45 :girl_blum:. Таке в мене часом трапляється. :girl_haha:

11. zetta

zetta Well-Known Member

усьо, в нас тижневі канікули. думали з доціками чкурнути кудись в туристичному напрямку.... але маєм важливу справу і не вийде.
    Прийшла доця з "ляльок" принесла свою першу роботу....то не лялька а сексбомба...чи то вона з мамусі своєї копію зробила...)) там такий бюст ого-го. ціла хата повітряних кульок які висять під стелею а ми тільки ходим між тими шнурками, зате "булочка ізюмна" довольна ))
    п"ю зелений чай з топленим молоком, читаю посиденьки, чекаю на бабуську а далі піду на кавочайний шопінг для рапсодії. ну і шарлотку яблучну забацаю ....ех осінь... пам"ятаю в дитинстві жовтень,я йду до школи а калюжі позамерзали... я ж не пропущу жодного льоду шоб не роздусити.. поки перетріскаю ті всі замерзлості то вже і до школи спізнилась...але по суботам вчитись було зле.

12. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

А в нас врочистість - приїхав Тато, наготував стільки смачного (все-таки чоловіки готують неймовірно смачно :girl_claping:). До мене прийшла муза прибирання - видраяла хату, вже от друге прання допирається, все поскладала - чистота і порядок, чоловік активно допомагав :). В планах на вечір - фільм і карти :) На завтра плани ще невизначені, але десь точно вибермось :)

13. Музик

Музик Мартуська

трошки розкажу про свій останній тиждень - почалось навчання в мене - діток не так багато, як хотілось, але мені досить. в середу отримала від одної мами купу зауважень про те, що я не можу так викладати, що то так ся не робит і тому подібне, але то був перший урок, батьки сиділи поряд з дітьми (окрема історія чому так сталось), від чого я дуже нервувала, тому вийшло вже дужжже не ідеально. вчора мала знов уроки, на яких одна вчителька сиділа. то після закінчення мого уроку вона підійшла до мене і сказала: "я так боюся, в мене ноги підкошуються, вони такі маленькі, як то я маю їх вчити а в тебе все так просто виходить, так органічно", тому я знов вірю в свої педагогічні здібності.
    закінчили майстри в мене робити натяжні стелі. яка ж то в мене краса тепер в хаті. ще зовсім трошки і кінець мого ненависного ремонту.
    чоловік поїхав до батьків, має там роботу, тому до понеділка я його не побачу, а в понеділок він їде на конференцію. сумно без нього.
    крім того, весь тиждень - купа позитиву від Адріасі і Яньки (і її шикарного ведмедика)

14. Divchyna vesna

А я сьогодні халявщиця. Але мені можна, бо субота. Зранку прокинулася о 5-ій, позлилася сама на себе (як на роботу - то немає кому вставати, а як вихідий...), ввімкнула ТБ, і знову заснула. Зповзла з ліжка в дев"ятій, попила кави. ПОтім варила солянку. Цей процес зайняв у мене дві години, бо згадала. що не маю нічого на бульйон, то ще бігала по курку.
    Потім зробила дуже поважну справу: нарешті пересадила свою орхідею.Як же вона, бідна, намучилась. А я біля неї... Руки всі в зеленці. Але то дурня, аби квіточці бцло добре.
    А зараз сиджу перед телевізором, бо накачала собі невеличку купку трилерів, то й балдю.
    Ага, згадала. Ще сьогодні попрала (не я, а машинка) і "повайдосила" з Рудим. Знов мене знервував, бо тре йому бути самому. Вже сі набув, хтілам му сказати, але просто промовчала і підтакувала. Але, бачу по собі, що мені бракне того нервополоскання, бо вже знов поправилась на 1,5 кг. А я так собі подобалась при 52кг.

15. Heureuse

Heureuse вірю...

якісь мої вихідні одноманітні- ліжко, кава, інтернет, їжа, ліжко...
    не сказала би правда , шо мені сильно зле від того :girl_haha: особливо в сьогоднішню погоду, але вчора таки трохи жаліла себе, бо так було тепло, таке сонечко, а мені ніщо не миле з тою дурнуватою головою. але таки ще раз підтвердилась моя теорія, що по мені можна звіряти зміни в погоді і в температурі :girl_in_dreams:
    з приємного- мамуся спрезентувала мені милу парасольку- бежеву в чорні горохи, а коханий симпатичну сукню, яку вберу на недільне весілля.
    ше зробила велике діло- перебрала свої навчальні гори і знайшла зошити з першого курсу для коліжанки..скільки там праці, зусиль..ех, как вспомню так вздрогну :xaxa:
    подивилась крутий фільм. маю ше один скачаний на вечір. а зараз чай і розкішна музика. творча сутність в мені балдіє :girl_tender:

Останнє редагування модератором: 7 Жовтень 2012
  16. natka75

natka75 Well-Known Member

Після нашого переїзду на іншу квартиру вже все розпаковане, крім одного ящика з миючими засобами до ванни, бо чоловік запхав пральну машину у ванну, в якій вона не поміщається, або поміщається тільки вона:girl_haha:, а ми всі маємо митися в кухні:girl_haha:А на перестановку/підключення пральної машини до кухні треба просити в господара дозволу,то поки я не перу ніц важливого,все складаю:girl_yes2:А і кладовки в квартирі нема, тому всі мої закрутки житимуть у шафці, що вгорі над входом у кухню, а вилізти туди може тільки чоловік, або мусить мені купити драбину:girl_wink: Вчора чоловік їздив на гриби, то зараз приїде з готовим грибовим сосом,варениками від мами, а ми з Ігорчиком доліковуємось(малий мав стоматит, а я нагло втікаю від грипу), бо завтра до садочку/на підготовку/на роботу.

17. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Нудний і сірий день...Я валяюсь в ліжку, бо щось живіт ниє..Гора брудного посуду...Десь скоро вже мають приїхати мої хлопці, привезуть мені купу смачненького :girl_claping:

18. Divchyna vesna

Класні вихідні були... Еееех, шкода, що скінчилися.
    Сьогодні встала зранку, бо Рудий мене розбудив (добре, що не живемо разом, бо присутня "рамантіка") своєб смскою. То я пішла на Службу о дев"ятій. Додому бігла, бо почався дощ, а я змезрла. Залізла душ і погрілася.
    Рудий мав возити весілля, але зважаючи на те, що вчора зажив мало алкоголю, то весілля "возив" його син. Добре, що в еас є Остап (це син Рудого).
    Потім я надивися купу трилерів, бо я їх дуже лю....
    А потім... А потім прийшов Рудий (той, що хоче бути сам) і ми файно провели вечір, який "прошляпили" в п"ятницю.
    Сиділи в хатці, сиділи, а потім вирішили піти в пфцерію. Зважаючи на на наші постійні коломийки, то для мене врочистість.
    Закидайте мене тапками, я їх розгребу. Але і потіштесь за мене.
    А! А зараз п"ю пивко, балакаю з Рудим (бо має проблеми з водієм) і насолоджуюсь Посиденьками.
    Як я вас лю...

19. Artemida

Artemida Well-Known Member

Паршивий день.... Погода ніяка, настрій ще гірший. Зранку мала купу планів, але через дощ все накрилось мідним тазом. В обід в мене тріснув шланг під мийкою, в хаті був потоп (добре, що товариш якраз був, бо не знаю що б то було). Поки збирали воду, купували-міняли-прибирали пройшло ще пів дня. Потім муж абсолютно позапланово пішов вітати похресницю з днем народження. Обіцяв на годинку, а вже чотири минуло, а він навіть не дзвонить.... Бісить мене то все.

20. zaderyshka

zaderyshka Member

Я сьоня дуже енергоощадлива, то щоб на себе не наганяти і не сказати, що лінива. Завтра зранечку музззя вертається з Києва. То супер врочистість :girl_claping: Щоправда так і не купив мені книжки, яку просила. Хочу все зібрання казок братів Грімм, здибати книжку, то він здибав, але сказав, що таку паскудну поліграфію в хаті тримати не буде. :girl_emo:
    А ще мене у якесь безсоння почалось, лягаю спати в 4 ранку, встаю не пізніше 9-ї. Гммм...до чого б це.

Статус теми:
Закрита.