Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

:girl_dance:Гарний день сьогодні! Добре виспались, поприбирали, коханий чоловік чемно допомагав:) потім поїхали до чоловікових батьків на обід, і на закупи, накупили речей до хати і їжі різної , от таке то сімейне життя :) а зараз їдемо з моїми батьками десь в центер, повечеряємо! на завтра вже маємо гарні плани!:girl_dance:

2. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Ми кожної осені так їздимо гуляти. Я люблю початок осені, коли дерева різнокольорові, немає спеки, а є оте останнє лагідне тепло...
    Ми так в Стрий на річку їздимо , в Яворів, але не більше як 100-120 км. за місто, бо маю якийсь страх, що машина може поламатися, а ми далеко.
    От сьогодні в Самборі бачили перукарню, таку як ще за СССР, і вивіска з того часу ще збереглася, в мене якась така ностальгія за тими часами, от всі жаліються що тоді було зле, а мені було добре, правда я ще дитиною була, але добре пам"ятаю смаки дитинства- сухий заварний крем, кисіль і какао в брикетах, булочки-шайби, мочені яблука... То всьо коштувало копійки і смакувало як незнати що.

3. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Зі вчорашнього вечора вже тепло, сухо і сонячно (хоча я б не сказала, що і до того особливо зимно було :). Ну хоча Англія велика, а я про Лондон :)

4. Holly

Holly Moderator

не люблю таки субот, вони такі ліниві. Ледве всі повставали, поки всіх повмивала, нагодувала, за всіма прибрала. Ходять одне поза одним, не знають чого вчепитись. На дачу вибрались аж в 2 годині. Єдине тішить, що там нічого не робила :) В 8 вечора вже були вдома. Яринка з нами не захотіла їхати, лишилась з батьками. Оленка захотіла їхати вееееликим автобусом, і замість того щоб їхати по Науковій, практично під хату, трохи прогулялись по В. Великого. Завтра матимемо врочистіть - 6 років з дня одруження. Нічого не плануємо, хіба підемо погуляти в парк і на морозиво. Подарунки я дааавно отримамала, так що сюрпризу не буде))) Чоловіку зготую щось смачненьке, тим більше я йому завинила за вчорашню шафу )))
    одним словом врочистість:connie_pull-pigtail

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Файний вечір. Малий вже спить, бо з ранку дуже скоро встав. Я попиваю чайок з лимоном і чекаю поки закінчиться реклама на СТБ, дивлюсь Х-фактор, точніше тільки починаю дивитися, бо перед тим з мацьопиком моїм точно нічого не подивишся.:smile:
    День пройшов так собі- з ранку прання, потім гуляли з малим, потім зустріч з одною нашою мега позитивною красунечкою форумляночкою:girl_tender: по ділу, потім сходили з Святиком в мій фірмовий магазин)) і я купила собі супер солодкі якісь печенька з кремом. Навіть продавчиня коли побачила скільки я набираю попередила, що вони дуже солодкі. Але мені байдуже, ггг, я не донісши додому вже їх вперла по дорозі.:girl_blush2: Малому всунула гематовіт, він тож зверху білий для конспірації. Тої гидоти, яку їла я давати дитині побоялась. Правда він постійно хотів того що я втіхаря тягала з сумки, і я як вже жанглер зі стажем майстерно йому підсовувала все той же гематовіт.
    Потім прийшли додому, розвішали лашки з машинки і запікали бульбу в духовці на вечерю, я ще вимила морозильну камеру, бо там льоду а льоду вже було.
    З прози, бо то тІпа врочистість була, адже я нині так би мовити вихідна, малий розбив стаканчик і ставши на шкло трошки порізав ніжку. І ще ми і надалі шмаркаєм. І ще моє мале чудо нині мені робить конкретні погроми в хаті.:girl_impossible: Шкоди від нього ціла купа, навіть квіточку мамі на стіні червоним олівцем намалював.:girl_crazy:
    Щойно дзвонила моя вельмишановна свекрі, тобіш свекруха:girl_haha: і трохи вставила мені мозги, а найголовніше "попалила" мого чоловіка, який з хлопцями кудись пішов. Ги-ги, а я знаю шо пішов, він мені казав.

Всім гарних вихідних і суперового настрою.:)

Писи: О, поки писала, чоловік вже прийшов.))

6. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

А в мене просто суперовий день, ранок розпочався із гарного букету квітів,
    Потім ми з донечкою поїхали в Парк культури, а там до нас приєдналася хресна доні і ми весело провели час. А ввечері я мала ще одну зустріч із другою подружечкою, випили винце, набалакались, ще отримала від подруги в подарунок орхідею і задоволена пішла додому , ех гарний день.

7. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Майже тиждень не виходила з дому - лікувала горло. Сьогодні нарешті побачила сонечко. Трішки вигулялись з моїми красунями і пішли сумувати додому, бо татко нас ще з самого раненька покинув по своїх справах. Думала, вечір так і проваляємся дома, перед телевізором. Ан нєт, приїхав муж і запропонував зустрітись у Гульвісі з друзями, яких бачимо раз на півроку. Мене довго просити не треба - за годинку вже були там. Гарно посиділи, ще одну компанію друзів там зустріли.. Люблю такі спонтанні вилазки

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А в нас спортивний день.
    Після міні прибирання і міні готування, ми подались втрьох на велопрогулянку по району. Маршрут нехитрий: п"ятий парк(Роман затероризував, місяць без поїздів...жах)-нова почта-обід вдома-гараж хресного-арсен-дитяча площадка-наш гараж. Ітого п"ть годин крутіння педалями. Вродь всі вчорашньонічні калорії спустила.
    В результаті вийшов спокійно-активний, корисний сімейний день.
    Молодший хлопака заснув зразуж після вечері, задоволений, змучений і ситий. А з старшим ми щолкаєм канали в пошуках "піщі для ума":girl_yes:.

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

д-я-к-у-ю вам дуже, а то не знаю коли б про свої згадала ггг :)
    мій день суцільна врочистість, хоч прокинулись дуже рано, бо Домчика мучив животик, ех то єдина справді неприємність, таки ще трохи мучиться дитятко (((
    поїхали на роверах в центр на каву, така то краса- ранковий парк, заспане місто, проміння сонця, блукаючі поодинокі туристи ( а не навали як вдень), дуже гарно в центрі вранці:girl_tender:
    потім вибрали душ кабінку, унітаз, крани різні і поїхали додому на обідній сон ( я подивилась 2 серії Тюдорів :connie_pull-pigtail), а після сну дитьо відправила гуляти до бабці, мужа -мити машину, сама ж усєрдно прибирала, мала азарт то квартира блищить, а я від того дуже щаслива, люблю так і вже коли все було поскладано я здалась на вмовляння мужа піти десь повечеряти, вигуляла свої змііні мешти (казала одна форумлянка, що файні:girl_wink:)
    зараз синочок спить, муж дивиться кіно, а я чаюю з дп, ой, йду прання розвішаю:girl_haha:

10. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

НАРЕШТІІІІІІ!!!! Ремонт скінчився!!! останні дрібниці подоробляв майстер, звісно немає межі ідеалу і ще б хотілося зробити і те, і те, і те... але , по перше, скінчилися виділені на ремонт гроші :) а, по-друге - скінчився терпець!!! Тепер маємо гарненький ремонт, але не встигли прибрати - майстер закінчив роботу ввечері, після того ми з коханим ще героїчно прибирали весь той кавардак, але вже пізно, а ми за тими справами забули повечеряти :girl_impossible: от я вже помилась, перечитала трохи посиденьок і піду придумаю чого б то згамати і музя покормити :) а, і ще, виявляється я під прицільною опікою свого янгола-охоронця: віддала татові свою машинку бо щось трохи вона не так їздила як завжди, то виявилось що взагалі диво як я на ній не попала в ДТП - ходова понищена досить сильно. Але вже підремонтували її, щоправда зацінити її нову поведінку я ще певно не зможу - батьки забрали моє авто для своїх потреб, а я без машини почуваюсь наче гола :girl_blush2: ой, щось буркотить в животі, біжу обїдатись наніч :) Всім смачних снів!

11. карапуз

карапуз Well-Known Member

А я вже попрощалась з літом - віконця вимито, взуття поскладано , одяг літній випрано та випрасувано:girl_yes2: . Їсти сьогодні не готувала, бо завтра їдемо до батьків у гості і звідти щось смачненьке привеземо. Вчора пів холодильника загрузили рибою (потрапили в Арсені на акцію, то зі жадності моєї :girl_crazy:, взяли побільше). Я тепер заядла рибоманка , мене тепер цукерками не годуй, дай краще шматок рибки :nyam2:.
    Дітки сьогодні гуляли з татком, та так активно, що Мартинко заснув на початку казки. Щось я втомилася, мабуть також піду спати :girl_bye:.

12. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Осінь... Під ногами шурхотять кленові листочки, блискучі каштанчики розкочуються на всі боки, де-не-де біліє фасолька...
    Ага-ага, фасолька:) її, як і листочки з каштанчиками вже хто зна вкотре синуся порозкидав усюди, а збирати то все сто-якийсь там раз не маю сили - хворію:sad: знову :sad: чоловік на роботі, а я ледве-ледве змушую себе зробити той мінімум, необхідний для підтримки більш-менш нормальної життєдіяльності. А хочеться просто не вилазити цілий день з ліжка, і спати, і щоб хтось робив гарячі чайочки, і грів воду, щоб ноги попарити, і щоб ніхто нічого від мене не хотів... Ех, коли то таке буде?... Хочу знову бути маленькою... Але якось так, щоб і чоловік був зі мною :)
    Коротше, то все температура:) Ярусик заснув - і то вже врочистість!

13. AilataN

AilataN жива

Ми вибрались в 11й і мене дуже тішить, що я там багато чого робила))). Набрали купу яблук, а ще й соку наробили, зранку мужа відправлю на пошуки банок на закрутку, бо немаю жодної, а сік тре закрутити. Зараз буду шукати рецепти на повидло. Хочу повидла яблучного , вперлась, хоч всі мені кажуть що не треба, а хоцю.

У мене сьогодні чомусь надчутливий нюх, то на природі я накайфувалась від ароматів: запах яблук і яблучного соку, палаючої деревини, шашлику, від смаженої риби на вогні, від мужа якось пахло дуже смачно, волосся доці мало такий ніжний дитячий аромат змішаний з запахом опавшого листя і скошеної трави, небо навіть пахло... Отримала масу задоволення, все нюшила і немогла наїстися ароматами)).

Малявка заснула ще в дорозі додому, легенько повечеряла, і знову спаткати побігла, сама вклалася. Я ще з псьом погуляла, погугляю трохи, потім Соляріс почитаю хвилини три ( на більше мене не стане))), і .....

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А мої мужчини борщ їдять:connie_pull-pigtail. Так-так то вже їхня друга вечеря і сподіваюсь остання:girl_crazy:.
    Гарний день. Прибирали, обривали яблучка на подвір"ї, палили вогось і тішиись теплом. Але так вже осінню пахне... День минув так швидко.
    Зараз буду витягувати свою дитину з палатки і пояснювати, що таки вже час до ліжка. І що з того, що я його в 9 будила:girl_in_dreams:.
    Ооо як я вас розумію. До недавна то була наша улюблена забавка. І вона була повсюди. Досі час від часу її знаходжу по закутках:girl_crazy:

15. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

В мене проза- прокинулась зранку від марудного головного болю і закладеного носу, ще й снилося якесь незрозуміле- що я стою в черзі в ЖЕКу за довідкою з приводу відкриття свого магазину, хоча ставала в чергу за довідкою про склад сім"ї... Розбудив телефонний дзвінок- брат з села "гуманітарну допомогу" привіз, бо вже і мука і цукор скінчилися, а цукор там добрий, не те що в магазинах з тростини, а з цукрового буряка-він і солодший і менше його розходується. Тре" купити мішочок на зиму.
    Зараз збираємось до свекрухи на галушки. Пес вже стоїть в коридорі вбраний в осінній плащик, мала з намальованими нігтями, чоловік одягнений, тільки я ще в халаті і в інтернеті, ну але в нас тепер так є- бєрємєнній тьотці у всьому поблажки))
    Йду і я помаленьку збиратися.

16. Brenda

Brenda Member

Вчора день був рііііізний:) зранку поіхали з мамою подруги в епіцентр, купляти всякі штуки, то там я змучилась, капец... Іі мама така нудна і придирчива, вимагала постійно нашоі уваги і допомоги, бо сама не знала, що вибрати, то ми десь три години там намучились...зато допомогли людині, всюди треба шукати позитив:) Вдома поіли смачненьких оладок з гарбуза і почали збиратись на концерт Піккардійськоі Терціі, так-так, вони виступали в Палаці Украіна!!! Неймовірно, я получила такииий заряд позитивних емоцій, море задоволення, обожнюю іх!!! Така тепла атмосфера була на концерті, склалось таке враження, що я побувала у Львові в теплому родинному колі:) В кінці ще й многая літа співали, то таак файно було:) я не знаю чому, але після концерту ще більше покохала свого чоловіка:)

17. Farfalla

Farfalla Member

як класно "вас всіх почитати"... тільки зараз розумію, як сильно скучила!!!
    кілька місяців не писала... багато чого змінилось... а Посиденьки залишились :girl_smile:
    приємно повернутись додому :girl_in_love:
    всім вдалої неділі!

18. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Прооооза... Скучно.. На дворі холодно, дитьо спало півгодинки від сили, а тепер не в гуморі, бо не виспалося. Тато наш махнув на рибалку, просила, щоб нас взяв з собою, сказав, що нема місця в машині:girl_devil: Короче, я обідилася:girl_yes2: Сиджу і думаю, що б то таке з'їсти, щоб посолодити душу:girl_in_dreams:

19. Holly

Holly Moderator

Я так бачу, останнім часом планування дня в мене не виходить))) планувалось нині грандіозне святкування/гуляння/готування і з того ніц не вийшло:) Оленка з якогось дива в 5 ранку вирішила, що спати досить, і я годину її розважала. Потім вона таки заснула, але в 8 вже остаточно прокинулась. Я ще трохи повалялась в ліжку, чоловік зібрав Оленку і вони пішли гуляти. Купили мені квіти і мій улюблений тортик-десерт. Потім на обід всі разом спали. Чоловік готував їсти (я тільки бульбу начистила), смажив він і подавав на стіл. Золотого чоловіка маю :girl_blum:
    Може таки на вечір кудись виберемось, але я не маю ніякого бажання кудись йти

20. DivineVanGate

DivineVanGate Member

А я взагалі останнім часом ТАКА нервова. На всіх кидаюся.... думала, хоч в нд буду спокійна, та де там....
    Нєрвна я дуже...
    Поки Соломія спить(третю годину вже),чоловік приходить до мене і каже:
    -Ходив в аптеку, купив тобі ліки (В мене такі очі, мені ж нічого не треба). "Антиазвірін" називаються, щоб ти на людей не кидалася.
    І дає мені Баунті Тріо.

То я вже подобріла:girl_wink:

---------- Додано в 16:47 ---------- Попередній допис був написаний в 16:41 ----------

Я б ще додала, що падають на голову.
    Двічі на день ходжу по Коперника,то маю "замах на життя": або спереду впаде, або на голову. Отаке маю "щастя".

Статус теми:
Закрита.