Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

майте совість, пів на другу ночі а я відбивні жую:connie_pull-pigtail:girl_devil:
    Надивилась вас, начиталась, і не втрималась. Чайник закипів, зараз ще чайочку з свіженьким татусевим фірмовим кексом з ранетами, і з нечистою совістю піду в люлю.

До слова - мої щойно вляглись, з огляду на це сподіваюсь ні світ ні зоря ніхто не будитиме, може таки висплюсь...

2. Яруська

Яруська Well-Known Member

Тааааак, бачу я, що це були якісь магнітні бурі вночі:girl_blum: Бо ми з чоловіком теж пів-другої ночі вирішили повечеряти))) Свинство саме натуральне..і головне, що ж приємно і совість не мучить. Але є виправдання, бо у нас вчора був дуже напружений день, чоловік цілий день проводив кастинг, а я бігала як електровіник в ролі секретутки, адміністратора, поставщика, психолога і т.д. Клас, мені сподобалось і чоловікові теж..так що сьогодні знову продовжуємо спільну працю)))

3. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

4. Neverland

Neverland Well-Known Member

Я вчора десь в 2 буханку хіба стоптала, і ще 1/3 вафельного торта:girl_devil: І головне наче не мої руки брали, і не мій рот їв:connie_pull-pigtail Сьогодні аж встала з відчуттям, що я пожирніла, через ті хліби:connie_pull-pigtail. Піду робити собі каву і доїдати пляцок

5. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Ну все, моя совість чиста :girl_crazy: Вчора вночі злопала дві канапки, після перегляду фоток в смаколиках (от та Христуся - змій-іскусітєль :connie_pull-pigtail) Потім себе картала - всі нормальні люди вже сплять, а я обжорствую. Ан нєт, не одна я така :girl_claping:

6. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Хотіла писати в жилетку, передумала... День почався жахливо: мала ще більше прихворіла, і зле, що навіть не можу розібрати, що з нею:sad: - чи то просто вірус, чи кишкова інфекція, бо вдома було від кого заразитись і тим, і іншим. Чоловік поїхав у Карпати, як завжди, "вчасно", на робочий корпоратив, повернеться аж завтра. А я лишилася в 4-х стінах з хворою дитиною і ще більш хворою свекрухою, яка замість того, щоб лягти відпочити і нормально полікуватись, вже тоПчеться по кухні. Не люблю таких вихідних, коли лишаюся з нею сама, та ще й коли дитина хворіє, бо тоді починає всякі дурниці говорити, може, й не дурниці, але я не люблю, коли мене повчають і лізуть з добрими порадами типу "а може лікаря покликати", "тре температуру збити", "яка ж вона хворенька", "то все через те, що по хаті гола ходить" :8: Мала в планах весь день гуляти, щоб менше бачити її... а вийшло навпаки.
    З врочистості - ще 2 тижні і цього всього не буде, будемо самі, далеко-далеко, за океаном, хоч трохи й сумно з того. Отаке от.

7. zetta

zetta Well-Known Member

о, а я думала шо тільки в мене жор...ато масове явище.
    ранок почався о 6й... бо булочка прокинулась і вирішила поцілувати татка який міцно спав... а вона лежить і плямкає губами в темноті .. я і спати хочу і сміх мене розбирає, але за пару хв в татка прозвинів будильник і вони вже цілувались а мамочка спала.
    і так в нас будній день... всі на роботі.
    нє не будній, маю врочистість бо доня йде в магазин -задумала мені якийсь сюрприз)
    бабуськи в скайпі нема, вона шось понатискала не те що треба і тепер неможе розібратись з тим всім. хочу на стрижку, на манікер, як то організувати поки не знаю. скучно.

8. Halina

Halina Well-Known Member

А я собі задумала велике генеральне прибирання. Оскільки погода радує то користуюсь ситуацією. Зранку вже віднесла ковдри попрати в цю розрекламовану велику прачечну чи як то назвати. І напевно я не одна така бо людей було досить багацько. Зараз відправлю своїх гуляти і маю плани почистити коврики,помити вікна і т.д. Одним словом має бути чистота і порядок.

9. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Слухаю аабську музичку, в хаті вже все поприбирано, попилесосила, білизну вивісила сушити.. через пів-годинки йду по справах різних :girl_spruce_up:. Тут дівчата пишуть, що 1/3 торта з"їли, а половинку зараз - слабо?..Тепер мене дуже совість мучить, навіщо так багато з"їла...Й так вже є +6 кг, але втішаю, що то я його до 12 дня вмнула..Значить не так страшно..

10. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

І я навела порядок, випрала одяг і постіль, дещо вже висохло і навіть випрасувала :). Ну і в суботу після прання-прибирання у мене за графіком процедури ))). Ото ще й наплела косичок на волоссі та сиджу зараз і сохну :). Зараз трохи попрацюю, а увечері може піду гуляти :girl_in_love:

11. zetta

zetta Well-Known Member

і ... в мене сьогодні ДН ))) отак. Каже доня : хоч в тебе і НЕ сьогодні день народження , АЛе мені хочеться тебе привітати вже, тому пішла купила квітів, торта, намалювала листівку.... короче святкуємо)))

Останнє редагування: 29 Вересень 2012
  12. Virna

Virna Well-Known Member

а ми завтра йдемо на весілля і сьогодні купу справ. маю одягнути трьох мужчин: чоловіка, тата і брата. вже все куплено-випрано, лиш попрасувати. і щастя, що я вже визначила в що вдягатися. от ще би визначитись в що взуватися:connie_pull-pigtail

13. La esposa

La esposa Moderator

А я нині відправила всіх по роботах, а сама в хаті сиджу, як ніколи. Випрала купу лахів, купила продуктів, зараз трохи ляжу спати, а потім зготую їсти, помию підлоги і буду знову на ДП сидіти.
    Познаходила по кишенях копійок різних, загалом на 15 гривень з лишнім. Збулася в магазині того багажу))

14. Heureuse

Heureuse вірю...

вчора я практикувала позитивне мислення! :)
    налаштувала себе на те, що все робиться на краще, що все обов'язково буде добре і ніяк інакше, адже я на це заслуговую. в результаті, неприємності на роботі дуже швидко вирішились, застуда трохи відпустила, я мала розкішний настрій, а вечір з чоловіком взагалі був фантастичним- заснула щаслива, в солодких мріях :girl_in_love:
    зате сьогодні позитивного мислення як не було. муж зраня втішив, що в обід йде на роботу і лишається на нічне чергування, хоча ми вже мали купу планів... далі на мене щось найшло, я не змогла вгамувати емоції і влаштувала істерику :girl_blush2: виревілась добре, викричалась і трохи вспокоїлась. чоловік з того всього купив мені відро морозива і увага- велику пачку чіпсів! хоча він ніколи, НІКОЛИ не дозволяє мені їсти ту хімію. от шо з людьми відчуття вини робить :xaxa:
    відпровадила я його на роботу і сильно хотіла залізти під ковдру депресувати. але таки пересилила себе і пішла прибирати. вичистила все до блиску, заодно і думки провітрились. швиденько зготувала їсти на завтра і тепер з чистою совістю лежу їм ті чіпси :) а ще попереду морозиво і спокійний вечір, який можна присвятити лише собі . так що, мабуть, не все так погано :girl_wink:

15. La esposa

La esposa Moderator

розкажи, що ти з чоловіком робила, чим катувала, якими методами, скільки часу?
    бо мій муж категрично каже НІ, і все, а без нього чіпсики пожовувати якось не хочу..
    ех, прийму в подарунок пачку чіпсів... велику...
    :connie_pull-pigtail

16. Heureuse

Heureuse вірю...

я сама не зрозуміла, як то сталось, чесно :xaxa:

а я жую поки можу :girl_crazy:

17. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Ех, два тижні мріяла, що прийдуть вихідні і я посплю хоч до 10. І ось цей довгожданний суботній день, а я прокинулась пів восьмої і все, спати більше не можу...Ну чому завжди так???:girl_cray:
    Вже попила кави, прочитала всі новини, немаю чим зайнятись...Напевно буду зараз кексики пекти, бо в обід йдем вгості до чоловікової співробітниці.
    А завтра хочу на океан, погуляти по набережній, помочити ніжки...:girl_in_love:
    Але не знаю чи вийде, бо маю завдання купити подарунки рідним, друзям. Не знаю, щоб таке придумати, щоб не розоритись, але й не залишати нікого без сюрпризика :girl_in_dreams: Скоро їдем додому :naci:

18. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

А я сьогодні з чоловіком і малою їздили гуляти десь в лісок. Заїхали аж в Самбір. Їхали б і далі, але вже пізно, а я боюсь коли темно їхати лісом.

19. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

20. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

А я нині в трьох країнах побуваю :). Вилетіла з України, зараз в аеропорту Відня маю пару годин і чекає на мене Англія! :)

Мені друзі писали, що в Англії зимно і мокро - а не вірилось!! Таке сонечко у Львові, дівчатка в босоніжках і на бретельках...Аж вже тут почало віритись - за вікном дооооооощ. :sad: Ну і позатримувались пару рейсів .

---------- Додано в 18:54 ---------- Попередній допис був написаний в 18:50 ----------

Але я затуркана...Читаю:
    і це в шапці форумлянки стоїть 17:31.....Думаю - ну капець як ранок затягнувся. Ото називається в людини депресняк, чи що!? Аж потім дочитую:
    :haha:)))))))) ясно

Статус теми:
Закрита.