Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Ну просто один в один те саме :sad: день почався ще з ночі, бо дитина кричала кожні 15-20 хвилин, і потім тягнувся як та резина. Сходила правда зранку на фітнес, але яка з нього користь, як після нього мету хлібо-булочні вироби як з голодного краю. І ще цукорочки і снікерси для "поліровочки".
    А думками і серцем сьогодні взагалі у Львові: проваджали в останню дорогу вуйка. Мене не було :sad:
    дуже-дуже :girl_yes2:

2. Зануда

Зануда Well-Known Member

Ходила на пиво з однокурсниками. 10 років, як ми закінчили універ. Так гарно посиділи, так чудово поспілкувались, я така рада, що ми нарешті зустрілись. А то все по телефону і по телефону :)

3. Holly

Holly Moderator

День обіцяє бути веселим
    Ранок наш почався в 5 ранку, і все через того комара (де він взявся?). І чого він кусав тільки мене? Розбудила чоловіка, аби він ту заразу знайшов і вбив. Ми хвилин 40 його шукали. Через це чоловік трохи проспав на роботу. Діти в 7 повставали, а я ніяк не могла відкрити очі. Самі собі взяли йогурти і перекусили :) Мала багато на сьогодні планів, але як буде така погода, куди ж я з дітьми? Тепер я розумію чого мене вчора дико боліла голова - на погоду

4. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Похмуро-осінній день і відповідний настрій. У хаті кіт не качався (тобто качався лише наш поганець Кулька, з якого сипеться шерсть всюди:)), а якшо чесно, то хлам, хлам, хлам і ніц не годна з тим зробити. У вівторок все прибрала, але нині знову розруха, "і так буде завжди" (голосом Славка Вакарчука):girl_cray: А ввечері прийдуть мама з татом на пасідєлкі з нагоди мого дня народження, яке було кілька днів тому. Усе, шо я маю, - шойно добитий нарешті салат "олів’є", тому зараз тре підняти їдне місце і поїхати в "Ашан" на закупки.

А у мене навпаки - всі згадали про чайочки і пундики, а я взялась за заняття з персональним тренером....почалось із замірів моєї тушки, і я почула, шо маю "перекачані ноги, відсутність талії через трагання величезних гантелей і смалець на руках.....":crazy:Це називається "крах ілюзій", адже я була переконана, шо є якшо не ідеалом зараз, то скоро ним буду:xaxa: І тому я тепер маю дуже важкі тренування без жодних поблажок, мене все болить, я ходжу як каліка ("патамуша ми сушим наши мишци":xaxa:), в день тренування ніззя ні кусочка білка, дієта жорстка, ех...
    І направду хочеться десь на пиво, на гулянки вечірні, без дітей, без думок "кому-зимно-кому-жарко-хто-хоче-пити-какати-пісяти-спати":), а я цілий тиждень сама, і все на мені (чоловік у Тернополі працює, на вихідні приїжджає), і я втомилась, і хочеться змін, і боюсь змін, і зіма катіт в глаза:)
    Всьо, виговорилась, вже легше, гребу в "Ашан", вечері матиму шампанське і, може, смаколики з "Вероніки", і може, жовті хризантемки-кульки, а завтра буде новий день.....всьо по той же унилой дарогє:xaxa:

5. zetta

zetta Well-Known Member

забрала дитину з театру, збігала на почту, в страхову компанію, випрала -розвішала, сходили в маг, і сиджу тихо так ніби мене нема а на кухні.............мале добралось до мисочки в якій була мука там таке... ні словом описати...

6. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Сиджу на роботі, хлопці пішли в інший офіс святкувати ДН когось там, а я сама тут на господарстві. Балдююю :girl_cool:

7. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Не повела старшу в школу. Маємо діарею. І вчора ввечері, і вночі бігала, і зранку бідненька бігала. Добре, що їй хоч не сильно живіт болить і має ще апетит, але ліки, дієта, лежачий режим...
    Зранку отримала від чоловіка, як завжди не знати за що. Сам сказав, щоб з`їздила, замовила на одне вікно ролокасети. Ну я поїхала, вибрала, замовила. Чекала майстра, зробили заміри. Тут я лишаюся з хворою малою, кажу, щоб з`їздив просто дав невеликий завдаток, і маю дзвінок " Як ти такий механізм вибрала??? Ти що таке хотіла??? Ти б хоч мене спитала!!! Там же на магнітах (?) можна було замовити!!! От хай вже буде як ТИ хочеш!" А ЯК я мала замовляти? Як ХТО хоче? І виявляється в нього теж якісь ідеї були! Ну все як завжди... Я і тільки я в усьому винна, і кінець світу настане через мене.
    Нікуди більше з квартири не піду, буду прибирати, настрій щось не дуже.

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

А в мене півгодинний перекур... з вафельками...)) Хрумаю просто так, без чаю, навіть нічим не запиваю, щоб смак не перебивати. Мммм, яка то смакота і тільки в одному магазинчику у Львові є такі смачнющі, може тому що магазинчик прямо біля "світоча", тому там таке свіженьке, ну таке...:nyam2: Точно ніде такого нема.
    І то як мене приспічило, що чоловік мусів гнати вже і негайно і як на диво навіть не вередував і не упирався.:biggrin: Певно зрозумів що як не принесе- помру на місці.:biggrin:
    Загалом день як день. Нині безвилазно працюю дома, малого в садочок все ж ще не впустила. Добре що чоловік вчора повернувся з нічної, їх майстер десь засвяткувався і забув відкрити цех. Але мені то на руку, бо маю нині файну няньку для Святика,:) хоча бачу в них там на роботі попахує скандалом.
    Осінь така золота і гарна і тепла. Завтра малий зі мною цілий день, тому роботу прийдеться пригальмувати і ми поїдемо зі Святославом кудись... не знаю куди, але кудись поїдемо. Може в парк якийсь?:rolleyes:
    Настрій так нічо, не зважаючи на те, що мені нині вже два рази робилось зле (певно через недосипання) і ще незважаючи на те, що майбутні вихідні ми залишаємось з Святиком без татка і ще.. і ще... :girl_impossible:
    Ой, та якось воно буде...)

9. Holly

Holly Moderator

День видавсь не такий вже і поганий - встигла прибрати\наготувати\попрати. Чоловік сьогодні дуже швидко прийшов з роботи, похвалив мою запечену бульбу за новим рецептом і поїхав за шафкою в дитячу кімнату. Нарешті матиму омріяний порядок в дитячих іграшках ггг ...якщо таке можливо Завтра зраненька приберу в дитячій і махнем на дачу. Погоду обіцяють ніби файну

10. Hermi

Hermi Well-Known Member

День розпочався...Ледь проснулась в 7 і щось мені стрельнуло в голову, що сьогодні мало бути жарко. Оділа літнє платячко, босоніжки, добре що хоть піджак взяла. Ішла я в політех як повна дура. Не було коли повертатись. Посиділа там, стало скучно, замерзла і вирішила з сумкою, ноутом далі вертатись в гуртожиток щоб одітись. А тут почало мені таланити, їхав мій керівник додому і підвіз в гуртожиток. Оділась і пішла на поїзд додому, в мого коханого змінились раптово плани і він вирішив їхати зі мною, це був дуже приємний сюрприз. Сьогодні так приємно з ним було...Навіть не знаю як це пояснити. Їхали його друзі, все було так не вимушено і радісно. Всі сказали що я 11-класниця, ну максимум перший курс. Розсмішило:) Правда ми вже не заперечили що я першокурсниця
    А зараз знову напала на мене якась хандра. Сумно і важко на душі. Нема бажання щось робити. нудно...

11. Gorda

Gorda Well-Known Member

День, як день. Продовження вчорашнього....нічого цікавого, нічого нового. Готування, прибирання.
    Думаю, Завтра буде краще...!

12. lawyer

lawyer Member

13. Hermi

Hermi Well-Known Member

14. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

мені теж..бррр..
    Добре, що сьогонді п"ятниця...Муж з Сашком їдуть завтра до батьків в село, тягнули й мене, але мене так просто туди не затягнеш...Та й хто ж в хаті наведе порядок, попере ?...:girl_impossible: , одним словом, я не можу завтра їхати :girl_bye:.
    Сьогонді дико захотілось вафельного тортика із згущенкою та яблучної шарлотки - швиденько то все зробила, дивлюсь одним оком "Танцюють всі".

15. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

тільки що подивилась Христусині знимки смаколиків і погнала витягати з холодильника печену картоплю, що залишилась з вечері, поки не доїла, не заспокоїлась :girl_crazy:
    треба собі постановити в вечірні години в такі теми не ходити :).
    маємо врочистість таку побутову, та не менш важливу - купили бойлер нарешті і завтра чоловік його підключатиме, бо майже 3 тижні без елементарного блага цивілізації з щоденним плюсканням в тазику мене вже довели до сказу.

16. napoleona

napoleona Well-Known Member

от -от і мені треба:) правда я зїла кусочок салямі

у мене день як день, лише чоловік порадував суші(привіз додому) і порадував ще гарний сюрпризик просто так:girl_in_love:
    а ще, а ще моє дітьо вже 2 день як ходить сама, то тепер такий екскурс по хаті що ого-го)

17. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я то все готувала і навіть не попробувала. Все чоловік дугустував з малим. Сама собі дивуюсь як втрималась:girl_crazy:.
    А в мене сьогодні файний день, як я вчора і хотіла. Сама собі робила файно, во! Лікувалась дурінням з Ромчиком і куховаренням. І то реально мене зцілило, бо голова не зайнята дурницями. Результат-цілий холодильний смакоти і я з хорошим настроєм.
    Зараз поки мої мужчини активно бавляться новою забавкою маю хвилю на чай та кілька сторінок улюбленої книги.

18. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Мій чоловік завтра їде, з понеділка в нього відрядження в Київ, а завтра будуть сватати дівчину брата. Я з малим не їду, бо користі в цій поїздці зовсім не бачу для нього, тільки зайва зміна обстановки, якої нам останнім часом не бракує. " тижні будем з Артемом самі! Тяжко буде без чоловікової допомоги , без сімейних вечерь, і всяких інших ніжностей) Але у всьому є свої плюси...
    А після Христусиних смаколиків теж зробила наліт на холодильник, з"їла кусок бринзи, косо подивилась на яблучний пляцок, попила води, йду спати)

19. AilataN

AilataN жива

День був тааакииий, що спам"яталася тільки о 17 год, бо за дитиною була вже в польоті в садок.
    не пила, не їла, як та кізонька з казки) але в неті сиділа.
    Яка ж Маруся змучена зі садка приходить...
    Вдома трохи робила вареники , обійшла аж штири магазини, поки їх "зліпила". В магазинах мене знають , тому в трьох помахали головами "не беріть", а в четвертому то я і сама знала , що можна брати, просто не хотіла лізти аж так далеко. Господиня!!

А шо я виділа!!! З собакою гуляли на Джамбула/Рапопорта, біля пологового.
    Тато ( новоспечений) влаштував мамі ( новоспеченій) концерт. Був саксофон і якась гармошка ( не баян)))). Вони так класно лабали! Ще й підспівувало чоловік 12, компанія . А коли мама показала у вікно ляльку то такі були аплодисменти!! Ух, я аж просльозилась, згадала як у мене були салюти під пологовим)))). Я розумію, що людям..., в такий час..., які живуть поряд..., не зовсім комфортно, бла бла... Але було весело і класно)). Дай їм Боже щастя і здоров"я, і розуму.

20. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.