Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Дівчата, розслабтесь - я так вже 4 роки живу "ЧОЛОВІКУВІДРЯДЖЕННІ", бо дома навіть, коли у Львові, зявляється коло 10 вечора, так рази 2 на тиждень, і деколи в неділю буває, і часом сам собі так планує, бо з дітлахами він не витримує.
    Але я свого мужа люблю, ну такий він є, зате має інших купу плюсів)

Останнє редагування: 27 Вересень 2012
  2. Savchenko

Savchenko Member

Якийсь шальоний день...толком не виспалась...муж вчора після роботи приліг і о 12 ночі прокинувся...до трьох вкластись не міг і я разом з ним...сьогодні проспав роботу, бо виключив будильник і мене підірвав...я вже спати не вкладалась...поснідала...пішла на базар скупилась, оплатила замовлення...пробіглась магазинами глянула асортимент і ціни на чоловічий одяг...потім зайшла на секонд...спека жахлива(( причалапала недавно до хати...зараз подивлюсь одну серію "Подпольная империя" і піду готувати їсти...а так щось не хочеться((

3. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Щось мені не добре, підхопила вірус якийсь, чи то мама заразила. Гуляти навіть не ходили ще, а погода така класна. Зранку бабуськи поприходили, ото і бавили правнука. :)

4. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ранок почався невесело, синочок вперше блював і ми так настрашились, після того як зрозуміли, що ні води, ні смекти ні нічого дитина не сприймає -поїхали в лікарню, маємо отруєння, вчора ввечері Домчик вперше пив молоко і так йому засмакувало, що випив більше пів шклянки, а сьогодні маємо таке кіно :sad: провели вдома всі необхідні маніпуляції і відпоюємось, сподіваюсь до вечора пройде, бо їхати не крапельниці боюсь і не хочу. З тим всім відпустили татка на роботу пів години тому, а це означає, що буде він пізно :sad: таки невеселий день, але головне щоб синочку стало легше
    якась проза прозою, ще й не виспані всі

5. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

День скажений. Від мишки вже рука болить, до обіду, та й після обіду, від комп"ютера не відходжу. Добре, що зараз маю можливість зайти на ДП, бо віддала ноутбук, щоб переставили Віндовс, то вже другий день.
    Рудий має такого якогось дотошного майстра, що в нього :"А ще то незрозуміло... І то треба подивитись... І друге..." Сьогодні свято, то маю сумніви, що й сьогодні зустрінусь зустрінусь з милим другом (ноутбуком).
    З врочистості, знаб, що Рудий подарує мені на іменини, але то вже буде потім, у вихвалялках.
    А зараз чекаю кінця робочого дня і хочу додомцю.

6. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

маю сьогодні якийсь поетично-романтичний настрій, тому напекла еклерів і начинила заварним кремом . тепер гарний настрій в чоловіка гарантовано ;).
    погода дуже тішить, дитина виспалась, треба скоренько виходити з хати на гарну прогулянку, бо сонечко ховається тепер скоро.

7. Nata

Nata Well-Known Member

Київ - то не так далеко, можна і з чоловіком поїхати :) а от коли за тридев"ять земель, майже добу літаком... навіть якби можливість була - бажання жодного :) Це я до того, що наш татко теж у відрядженні, але за межами України. А ще зміна часового поясу, щоб поспілкуватися з ним доводиться сном жертувати.

8. Heureuse

Heureuse вірю...

мої останні три дні проходять за сценарієм- ледь змусити себе вилізти з теплого ліжка, промучитись 8 годин на роботі і впасти дома назад у ліжко :xaxa:
    застуда не відпускає, а таке враження, що навпаки посилюється. голова важка як баняк, горло, соплі, пчихи і то в таку-то погоду :girl_in_dreams:
    сьодні ше їздила замовлення забирати, то думала, що вже до хати не дойду.. зате маю нову сумку- просту і елегантну, як я люблю :)

9. Hermi

Hermi Well-Known Member

А я сьогодні такий гарний скандал закатала провайдерам і зараз у мене врочистість - в мене є інтернет. А ще плануєм з колишньою групою влаштувати раллі...Цікаво що то буде, але вже все домовлено і дівчат чикає щось цікаве.
    А все інше банальність...Навчання, заставляння щось робити, а то бажання ніякого.

10. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

А ми сьогодні нарешті забрали малій пластинку на зуби, і з закупами мені пощастило- купила собі туфельки осінні Кларкс (обожнюю це взуття за зручність) і півчеревички чи то півчобітки, такі вище щиколотки, теж осінні.

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

А в мене одні напружені дні. Вся в роботі. .
    Була сьогодні на батьківських зборах в садку. І як результат- я голова батьківського комітету:khomyak:, новина друга - треба знову здати круглу суму.:girl_impossible:

І ще трохи прози- малий зашмаркався, не сильно, але трохи є. Нині в садок не пустила, був в день з чоловіком, завтра чоловік відсипається після нічної і як то я маю з малим щось зробити в уяві не маю.
    З врочистості- "прокатала" нині своє нове фіолетове осіннє плаття. Класнюче таке...:girl_claping: Ну, от і по врочистості. Ну, нічо, завтра буде більше. Завтра взагалі всьо буде супер. Я знаю точно!:girl_yes:
    Чоловік пішов в нічну на роботу, а я мабуть положу малого і буду трохи працювати і то трохи як завжди затягне до світанку.:girl_impossible:

12. Katrine

Katrine Member

день порадував гарною погодкою, позитивом і дуууже чемною дитиною:girl_tender:. гуляли сьогодні в Стрийському парку з майбутньою кумою і її дітками (один з яких вже в дуже великому пузику), Маркіясь залицявся до Софки, яка на півголови вища за нього, а я якось морально відпочила, налялякалась з подружкою, і реально зрозуміла, що на такі вилазки треба знаходити час, бо то купа позитивних емоцій:girl_yes:.
    синуля вперше за останній тиждень ліг спатки швидше півночі, тож маємо з чоловіком повністю вільний вечір, щоб собі поромансувати і пообніматися:girl_blush2:!

13. napoleona

napoleona Well-Known Member

ваааааажкий і довгий день(
    мала капризна, я нервова, чоловік буде дуже пізно, хочу солодкого, забила на похудання.....
    врочистість забрала босоніжки і картерс малій, все просто суперове
    мені треба якось розслабитися

14. natorella

natorella Well-Known Member

може то зібратись на якусь форумівку?

15. napoleona

napoleona Well-Known Member

16. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Приєднуюсь. Дууууже важкий день. Мала сьогодні такий стрес, що досі відійти не можу. Все тремтить і мігрень така, що капці. Давно такого не було...
    Дуже хочу, щоб настало завтра. І завтра буде точно краще ніж сьогодні.
    З врочистості-синочок спить і я можу хоч трохи розслабитись, хоча в голові стільки думок паскудних... П"ю чайок з лимончиком і збираю себе до купи.

17. Gorda

Gorda Well-Known Member

Тяжкий сьогодні день, який зійшовся лише на готуванні їжі. Але вечір сьогодні просто чудовий, шкода лише, що скоро зима.

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ой, ну і день, як білка в колесі.
    Весь ранок розвозили замовлення, потім наварила їсти, потім на закупи, потім в епіцентр...(о! нарешті купили лампи в спальню на приліжкові тумби, вже пів року ніяк не пристріляємся), потім татко порався в гаражі а ми з Романом обучувались їзді на дорослому ровері.
    Ну і з врочистості - перша "модельна стрижка" в Романа. Вперше за три роки акуратно підстрижений (до того це було з роду фантастики). З горем пополам в Антошці його перетворили на красавчЕка.

Щось останнім часом відчуваю потребу вирватись кудись з того круговороту. Вже й забула коли останній раз чаювала без прицепів.

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

аналогічно
    дівчатка, дуже дякую всім за побажання в карму, синочку ніби зараз стало легше, почав бавитись а не блювати-марудити-хникати, я поставила вже друге прання, щойно повечеряли, мій експеремент з запеченою в соєвому соусі курочки вдався, зараз дивитимемось серіал і спробуємо вкласти малявку спатки, хочу сонячного-спокійного а головне здорового завтра:)

20. Neverland

Neverland Well-Known Member

Ну капці в мене сьогодні якісь повні. День почався ніби нічо: погуляла з малим на озерах, потім пішли до мами в гості, потім я пробіглась по магазинах. А зараз малого вклала і вирішила собі помедитувати на балконі. Вийшла, а прям під вікнами якась рагульня машини посеред дороги ремонтує. Нє, ну всяке буває, але та "стайка" рагулидл врубала музику, свій шансон на піввулиці. Ну ладно, думаю, музика не дуж завадить. Тільки почала медитувати, то чую "***** **** машини *** *****" і "о, тьолка ***** ****" Нє, ну нормально? Я вирішила перервати свою затію. Пішла на інший балкон, там думаю тихо. Ага, а там хтось гуму палив і тааааак смердить з двору. От і пішла з горя сюди, ше пошоплюсь в скраповому магазині, поки ті рагулинди машину зремонтують і поїдуть...

Статус теми:
Закрита.