Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Сьогодні 25 років як немає моєї бабусі. Сумно дуже, бо зовсім її не пам"ятаю, але знаю точно, що це була надзвичайно хороша людина. Мої всі ходили до церкви, а потім до нас на сніданок. Посиділи, згадали, помолились...
    З прози - Ромчик таки підхопив від чоловіка вірус і сильно кашляє. Тільки молюсь щоб температури не мав, бо важко її переносить. Незважаючи на те, що мої хлопці не здорові я таки їх викотила на подвір"я грітись на сонечку і дихати свіженьким повітрям.
    Щойно вкала спати дітьо і от думаю чи спокуситись мені на кусочок бесквіту:connie_pull-pigtail. Такий вже добрий вдався, а завтра його може вже не бути:girl_haha:.
    Настрій гарний. Тішусь що є все так як є. Вечір буде теплий, домашній з гарячим чаєм, теплим коцом, гарними фільмами і коханими мужчинами :).

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Гарна погода, потепліло, ми були в театрі, Домчик реально крутий театрал:girl_tender: чемно зачаровано дивився виставу, воно й не дивно в принципі, бо і я і чоловік дуже любимо театр:) потім звична кава в центрі і то все вже в звичний компанії кльовоі форумлянки з донечкою:) зараз дитьо засне, а я піду прибирати, в мужа якийсь робочий настрій хоч пригрозив мені моїми ж сюрпризами ( ті що на день народження отримав) то мож доведеться реалізовувати ггг:connie_pull-pigtail
    Всім гарних сонячних вихідних:)

3. kati

kati Well-Known Member

Чоловік вранці повернувся з відряження-то ж відсипається і сьогодні я його не буду нікуди тягнути...Надумала після обіду з малими десь в парк переїхатись...і шо? всі мої троє пацанів як вляглись в пів на 2 так досі сплять...і навіть не думають вставати...певне в парк вже не поїду(( а мені скучно))роботи нема, а яка є то я ту робити не хочу) пью другу каву з третім куском вишневого пляцка.

4. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Оті три дні дощу-холоду мені з голови не виходили молодята, що запланували весілля на сьогодні, ТАК їх шкода було! Зазвичай двадцяті числа вересня тішать ніжним сонечком, то люди на це й сподіваються, а тут - майже листопад...
    А сьогодні побачила який гарний день, і так спокійно на душі стало:)
    А ще були біля церкви, а там якраз новоспечена сімейка виходила, молода навіть без накидки - теплооо! Помилувалися, насміялися з діток, що цукерки ловили, та й додому. Думала, спечу щось чоловікові в дорогу, зупку зварю, а синочок вирішив, що без циці він сьогодні спати не буде :) так що вже й наварила, і напекла:)

---------- Додано в 17:05 ---------- Попередній допис був написаний в 16:53 ----------

А ще
    в один такий лагідний вересневий день 7 років тому виходила заміж дуже близька мені людинка

і оте тепло в мене такого гіркуватого присмаку, бо вже ніколи не зможу її з цим привітати:sad:

5. Katrine

Katrine Member

вітання всім з теплої Волині :). втекли ми з дитячком трохи зі Львова навідати нашу бабцю з дідом, врезультаті я дуже з того задоволена - смачно поїла, покавувала зі свекрухою, і батьки забрали Маркіянка гуляти, а я нарешті маю трохи часу відпочити від буднів. і незважаючи на те, щозавтра будем повертатися додому, сьогодні те завтра видається ще таааак далеко :). всім гарних вихідних:girl_wink:!

6. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я від самого ранку до 2 години прибирала, чистила, все складала...Зате тепер прибрано й гарно :). Ходила на 2 годинки надвір - мала настрій до шопінгу , але щось ніц мудрого не знайшла, то повернулась додому й печу яблучний пляцок. Мої хлопці ще зранку поїхали в село, то я з котом самі на господарстві.

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Тиждень в Львові, а ми вже всі перезлягли.
    Після Романа і мене настала черга нашого татуся. Ну а тати, як ви знаєте, завжди хворіють сильніше, і болить їх більше, і температура в них таж, що і в нас 37 - але всерівно не така, такщо маєм домашньо-ліжковий режим.
    Ух та кишкова б"яка. Я так тішилась Романовим пампулькам після відпочинку, і усьо пішло в горшок. За два дні вернувся до своєї довідпускової ваги. Апетит відсутній, добре хоч настрій в дітя хороший, бо я б в дипресію точно погрузилась, розважає нас своїми "перлами".
    Бабуся наша сьогодні мала їхати в Запоріжжя, але довелось алярмово здати квиток...поділились з нею своїми бацилами...
    Коліжанки не дають пропасти. Навіть вчора допізна рятували нас (читати мене) кумпанією з смачнючою мусакою за переглядом "танцульок"...ммм...
    Завтра неділя. Даю установку: "Всі будуть здорові і все буде ГУТ!"
    В кіно хочецца....

9. Knopka

Knopka Well-Known Member

В нас суцільна проза. Вчора доня загубила десь золотий кульчик - подарунок на хрестини. Вночі - взагалі - почалась рвота, аж до ранку було "весело". А зранку до того всього ще температура додалась. Так що сидимо вдома цілий день, настрій паршивий, не можу себе змусити щось робити. Єдине, що тішить - завтра муж має з відрядження приїхати і разом з ним наш кум.

10. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Сьогодні видався якийсь такий приємний день. До 13-ої год в мене було прибрано і попрано. З того всього вирішила сходити до магазину і зварити собі овочевої зупки. А так як робити не було що, то ще спекла картопельки і нагло її втлумила з соусом.Потім вирішила прийняти ванну і ще трішки попрасувати. Але з ванни вилізла якась така втомлена, що вже не хочу нічого. Сиджу і чуть-чуть куняю.

11. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

І у нас щось незрозуміле. Нікусік ніч відтемпературила, какає по десять разів на день, нічого не їсть, крім циці, і то, потім то все рве. Ще й часом підкашлює..Але ми не "унываем" - сьогодні ходили на ДН до моєї двоюрідної сестрички, якій виповнилось 6 років :) Вперше побували в Бульці - діти бавились з піратами, дорослі їли смачнючу гігантську піццу, а потім всі разом грали в боулінг. Було весело, але я змучилась (хочу на піццу і боулінг без дітей...мєчти-мєчти..)

12. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

13. Holly

Holly Moderator

Всі мої наполеонівкькі плани на сьогодні провалились :) Ми спонтанно вирішили поїхати на дачу. Так гарно відпочили, наїлись суничок, малини, яблук, горіхів. Засмажили шашлик. Так гарно відпочивали, що зовсім забули за час. Прийшли на зупинку, вже зовсім темно було. Я трохи змерзла, бо досить довго чекали маршрутку. Загалом настрій суперський, зараз п"ю гарячущий чай і певно будемо дивитись якийсь фільм.

14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А в нас гарний день, їздили в зоопарк, дітям сподобалося, та й мені теж:)
    Потім була на ДН в коліжанки, смачно поїла, і нарешті вперше в житті грала в мафію :)

15. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

прийшло мені нині в голову, що дитині треба шапку осінню, але якусь на зав"язки, мабуть, бо здирає з голови, а попереду холод, і понесло нас на краківський ринок... давно знаю, що на краківський нема за чим йти, але думаю, ну шапка дитяча, то ж не така складність. помилилась конкретно.
    подивившись на асортимент, вирішила купити нитки і вже почала в"язати, згадала давно забуту справу.
    шкода тільки, що втомились і витратили півдня дорогоцінного вихідного. інших півдня відпочивали вдома, мали гарних гостей і смачну піцу.
    в мене почався період зимової сплячки, практично в 22 год вже засинаю. зараз теж, певно, тікаю під теплу ковдру :).

16. zaderyshka

zaderyshka Member

В мене день латентної ліні. Ніби я і працювала і навіть перечитувала статті і писала щось, але дуууже лінувалась. Фі-фі-фі.
    Ввечері махнули з батьками в Метро. Муж сидить щасливий, бо нарешті купив віскі. Якшо в хаті нема якогось такого напою типу віскі-рому-бренді, то в нього починається тиха паніка, то значить, що він не може планувати зробити свій черговий коктейль-експеримент. Любить він часом зварити пунш, грог або ше якусь заразу, отак ходить тиждень, рецепти вишуковує, перебирає і рррраз! і накалапуцькає щось файне. І я рада, бо маю випрямлячку для волосся. Вашше-то я сильний противник випрямляти волосся...була, давно, в минулому житті. Зразу випробувала, наквацькала варги малиновою памааадою і буду мужа шшас шокувати, бо він іншою, окрім як "пухнастою" жодного разу не видів.

17. Savchenko

Savchenko Member

в нас сьогодні ліниво-сонний день...хоча домашні справи разом з кохаськом зробили ще до обіду, а потім напала лінь і майже до вечора провалялись в теплому ліжечку за переглядом файних фільмів...потім прогулялись по районі...і через початок моїх КД...яких по ідеї вже не мало би бути...накупили смакоти і тепер заїдаємо розчарування...але то таке...то була перша серйозна спроба...як то кажуть перший блін комом...

18. Halina

Halina Well-Known Member

Гарний був день. Мала бути зустріч з одною дуже вреднотною форумлянкою (Меган чекаємо пояснень!). А вона була у Львові і не захотіла приїхати. Але мала я зустріч з чемною гарною форумлянкою natka75 і її синочком (Натка, ти як завжди одна доброта і справедливість). То ми собі чаю-кавуськи посмакували, гарно поспілкувались і потопали додому. А по дорозі додому захотілось мені варення яблучно-апельсинового. От скоро буде готове, а пахне то як... Правда чоловік в шоці від моїх забаганок-експерементів практично посеред ночі.

19. AilataN

AilataN жива

А ми сьогодні мали фотосесію, тато нам влаштував! під вечір, то для таких підстаркуватих як я саме то)) То , вродяби, буду мала пару якихось нових фоток, з осені. А, ще зі Стрийського парку є декілька, але тоді тато ( як основний папарацці) кричав- нє, близько я тебе не фоткаю, хіба роздєгайсі, тоді буду. Що буде? так і не добилася " сповіді"))))
    Отже сьогодні, уперше в житті, я возлєжала на пам"ятнику, як козина( зробила опечатку, але вирішила так лишити, ржу))) цвєтів.

20. natka75

natka75 Well-Known Member

від четверга в моїй голові тільки одні думки про квартиру , вчора, гуляючи з малим, розвішувала оголошення в своєму районі, але на це надії у мене мало, як і на оголошення у вашому магазині, скільки живу у Львові завжди знаходила квартиру через знайомих, оминаючи послуги маклерів, маю ще жовтень на пошуки і пакування, але від тої невизначеності тільки одні переживання.В понеділок йдемо з малим на пробний урок в гімназію, де будуть проводитись підготовчі заняття до школи.І так надіюсь, що знайду щось в нашому районі, щоб недалеко було водити/їздити. Треба йти в шафах робити вигруз тих речей, які просто лежать(не користуємось чи вже малі) і кудись їх прилаштувати, все зайве викинути, бо за кілька років "обростаєш купою непотребу".Хочу щоб це все вже було позаду, але така наша проза життя....

Статус теми:
Закрита.