Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. oksumoron

oksumoron Active Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

от і я шукаю собі вже вкотрий день якесь гарне осіннє взуття!:girl_in_dreams:
    в італії з цим просто, бо 12 місяців в році, чоботи це універсал! їх просто не знімають, а змінюють з літнього варіанту на зимовий, якщо змінюють взагалі!
    в мене сьогодні сонечко, але прохолодно!:morning1:
    вчора вийшла ввечері прогулятись, була вдіта трохи на розпашку, і навіть добре замерзла:scare:! а чоловік ще співав під вухом, що хоче морозива!:dntknw:

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

я це зауважила літом в Італії. ЖАРА, поряд море, а дівчата ходять в чоботах :khomyak: Воно звичайно гарно, такий собі ковбойський стиль, але мені виглядало трохи дивно...
    А в мене проза.. Погода не погана, але муж захорав щось, торхи то невчасно, але надіюся, що пройде швидко. Ввечір йдемо на концерт акапельної групи Affabre в філармонії. Тиждень вихідних нарешті підходить до кінця, з понеділка починаються репетиції і вже буде точно до 11ого жовтня що робити, бо маємо концерт в Варшаві і до того ще 2 концерти тута. Зато за цей тиждень залатвили деякі справи, прописалися нарешті тут, бо без того нам би не дали песелю, який нам тут необхідний.

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

точно-точно, та я думаю то ітак зрозуміло:girl_yes2:
    я вчора як вийшла на той дубак маленько офігіла, ну як так щоб такі перепади? реально в нас комфортого ( по погоді) часу якось дуже мало, то жара-то дубак, блін
    Домік от тільки зараз вклався, були в нас в гостях кльова форумлянка з донечкою і дитьо забуло про сон
    Я думаю як сушити кросівки малого, бо він вирішив забігти в калюжу і налаштовуюсь наводити марафет, бо ввечері йдемо в Пікассо, от тільки ще точно не придумали де пристроїти синочка, бо щось всі заняті(((
    маю ще зараз настрій до наглого інет-шопінгу, але мабуть стримаюсь ггг

4. zetta

zetta Well-Known Member

маю врочистість, нарешті нарешті нарешті я знайшла потрібний мені сапфір, потрібного розміру і поремонтувала чоловікові перстень, буде йому сюрприз.
    а решта то будні, сьогодні ми вирішили проспати і не йти до школи ) ну проспали, ну не пішли... дзвоне вчителька і каже а де Настінька, бо в неї сніданок, та кажу ми проспали........ нащо нам відповіли що дуже чекають нас і як ми надумаєм то шоб приходили.... ну і моя доця каже: ну всьо мама папа, я пішла бо ми сьогодні будемо листівку робити а дома скучно..............тюююююю. і поскакала на другий урок.
    а ввечері зібрались і пішли в макдональдз, на морозиво, брауні і капучіно....
    зате сьогодні все вимила і поприбирала, ура.

5. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

побігала сьогодні і нарешті здала книжку в бібліотеку... і поремонтувала окуляри і на курсах була, і взагалі люблю я бачу вихідні:)
    а ще пекла сірий хлібчик.. майже ідеальний вийшов... така щаслива з того)))) і всім дуже раджу.. особливої мороки нема, а смак... нямка)

6. Neverland

Neverland Well-Known Member

Повернулась з медитації. Щаслива, як слонь, що нарешті потрапила туди. Дуже хочу ще попасти в гори, там медитація іде ще потужніше. Але найголовніше, після 2 років я знову можу і хочу цим займатися.
    Зараз гарно виспатися, а завтра знову в бій, точніше в умиротворення:girl_tender:

7. kati

kati Well-Known Member

а в мене потрійне ура! бо за цих два дня дубака я набаралась азарту і перескладала в усіх ,абсолютно шафах! ще тільки лишилось розібрати стійку з куртками...але азарт вже пройшов))) то і незнаю коли візьмусь за то діло.
    А ще затіяла заморозку овочів півна 12. Сижу і незнаю як перець краще поморозити....Завтра буде файний день- приїздить муж з відрядження...Сьогодні "мілєнько" спілкувались по телефону, він в магазині,дзвонить і питає що мені купити....півгодини проговорили,врешті він псіханув і сказав щоб я сама їхала і купляла що мені треба, бо він заплутався)))але таки сподіваюсь щось привезе мені.
    А післязавтра в мене дуже урочистий буде день- вперше стану хресною мамою для маленької дівчинки, хвилююсь....Всьо,пішля до перцю:)

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

такс..2-тижневі хлопскі хвороби, сподіваюсь, закінчились...тт.. вірю, що з понеділка все піде гладко,як раніше-робота-школа-садок....а я матиму час пригадати усю історію української літератури, а також і теорію, бо таки вірю, що після 2-річної перерви знову матиму учнів і почуватимуся повноцінною людиною..правда, цього тижня я "підняла" усі старі зв"язки стосовно репетиторства і щось не густо бажаючих..криза чи як???
    а ще мій муж каже, що я маю коханця на Новій пошті, бо через день, навіть в таку паскудну погоду, як вчора-нині, туди їжджу...сьогодні, як не дивно, не за дитячим, а за своїм...приїхало мені файне тепле платтячко + колготи в тон в подарунок...:connie_pull-pigtail

9. Зануда

Зануда Well-Known Member

І я в неділю вперше стану хресною, але для маленького хлопчика :girl_tender: Тому посилено готуюсь - навіть вчора на науку до церкви ходила. Пам"ятний подарунок вже готовий відколи мені повідомили про виявлену довіру і надану честь :), сьогодні зробила коробочку для подарунка і ще відкриточку завтра "зкручу" з паперових льочків. А так, день, як день - діти-школа-діти-уроки-танці-діти-кухня-діти-діти-діти...Шось тих дітей всюди повно. :)

10. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а мені гарнюня зимова шапочка для манюнчика в пузі :), то вже в мене включились інстинкти гніздування, чи що...Хоч після Сашка є гора лашок, але все одно, так і тягне щось новеньке прикупити. Маю сьогодні ще велику врочистість культурно-розважального плану - були на "Міс Галичина 2012", я з такого свята сама пришкандибала на 11-см каблуках, з пузом )). Класно було, ми вболівали за 3, в принципі вони й перемогли. На завтра планую прибирання та невеликий шопінг, якщо не буде дощу...

11. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

До обіду був нормальний заспаний дощовий день. А після обіду розболілась мене голова і почали пекти очі. Пересварилась з половиною співробіників і ледве дочекалась кінця робочого дня. Добре, що взула зранку "лижі", то швиденько забігла додому, правда дуже змерзла у вуха.
    Рудий сьогодні "уєдєнілся" сам з собою і прохалявив традицію. Але зате я закинула два прання, сходила до магазину і з"їла канапку з ковбасою і сиром. Зважаючи, що останні два тижні я їла лише капусту і варений буряк, - то для мене врочистість.
    А щ прийняла гарячий душ і періодично вмикаю "дмухалку", бо щось мерзну. Паралельно вправила мізки Рудому, бо то тре...

12. zetta

zetta Well-Known Member

а я вже хресна і в хлопчика і в дівчинки) і дуже їх люблю.
    моя не хоче ні на гімнастику ні на танці ((
    викинули ми нашу коляску на смітник, ех...
    всім гарних вихідних. теплої погоди, багато грибів та тепла в душі)

13. Holly

Holly Moderator

і я хресна. Моїй похресниці завтра 6 рочків :)
    Ех, і люблю і не люблю суботній день. Поки всі розрухаються, півдня мине. А я люблю встати, бігом все прибрати/поскладати і мати вільний день.
    На сьогодні заплановано багато справ, подивимось, що з того вийде

14. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а моя красуня вже 4-й день встає рівно 6:45:ireful:
    для мене то капєц:girl_cray: в ті похмурі дні ще майже до 8 год темна ніч, а вона вже товчеться по мені. при чому чи вляглась о 21 год чи о 23 год - все рівно!
    цілий день знову коту під хвіст, навіть вмиватись не хочеться :boredom:

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Приєднуюсь до сонних...)))
    Вчора вляглася під ранок і з того всього збудилася в ще 7-ї не було і заснути більше не могла. Пішла на кухню каву калатати, бо голова як свинець. З того всього, слідом за мною збудився малий і то в жахливому настрої, потім він розбудив чоловіка, який теж не виспався, відповідно настрій був не дуже і почалося...:8:
    Зараз нарешті випхала своїх хлопак на вулицю і заодно за продуктами, а сама порозгрібала оте все що натворила моя без настрою дитина, загрузила машинку і буду братися знов до праці.
    Вкотре обіцяю собі сьогодні влягтися швидше, бо ще одної безсонної ночі я не витримаю. Надибала сушену мяту, буду на ніч пити, щоб отой весь клубок нервів і хвилювань, які не дають мені бодай тих пару годин нормально відпочити відпустив.
    Ну, і все зрештою, більше не маю що розказати. Проза, одним словом. Отаково проза...:boredom: А я вже хочу чогось цікавого. Давненько нічо такого не було. Ееех.:girl_in_dreams:

16. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Я вчора до півночі провозилась з тими грибами. Так вчора захотілось мені дерунів після роботи (не їсти, насмажити), чоловік не хотів помагати, але довелось. В результаті я сьогодні теж не виспалась, але маю на диво гарний настрій і бажання працювати (я ж на роботі зараз), головне не втратити енергії до вечора, бо запланувала собі ще купу кухонної роботи. Буду готуватись до нашої річниці ;)

17. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

А я маю двох чарівних дівчаток - похресничок, і в однієї з них завтра теж день народження, правда 4 рочки. Подарунки вже готові, залишилось тільки запакувати.:)
    На сьогодні купу планів,чоловік зранку поїхав в відрядження, то я надіюсь все встигнути зробити до його повернення вечером. Але натхнення поки вистачає тільки на посиденьки:girl_haha: Всім гарних вихідних, ще й за вікном так сонячно...

18. Hermi

Hermi Well-Known Member

а моїй похресниці в вівторок 10 місяців, запросили на святкуваня і зараз голову сушу щоб то такого цікавого подарувати, а то одяг, іграшки і так завжди приношу, як в гості іду...тай зараз мої фінанси співають романси...ех...
    Мама поїхала по гриби, я з закладеним носом не ризикнула в ліс іти. Зараз налаштовую себе на роботу, але все ніяк...Остаточно зробила висновок, що я інтернет залежна. Цілий тиждень без нету лізла на стіни, а зараз мене за компютера не виженеш, стільки цікавого...
    Настрій якийсь не дуже...Погода вже ніби іде на поправку, а на душі щось важко. Далі мучаюсь з вибором свого майбутнього, пройшла ейфорія від нових змін і прийшли звичайні сірі будні.
    Ну і врочистість, моїй мамі подарували породистого кролика. Воно таке файне, що не можу передати, вчора півдня з ним носилась. Виглядало дуже смішно! Крілик десь під 4 кг в мене на руках, але хоч тепло було! Всі казали що то в мене комір такий:)

19. Iwka

Iwka Well-Known Member

А в мене сьогодні свято - вибралась я на зумбу в Ківі фітнес)))
    Купа позитиву, 2 години для себе коханої, великий стимул для роботи над собою і для себе!
    А зараз нагодую хлопців, і в парк - ловити теплі промінчики осіннього сонечка!
    Всім бажаю такого ж сонячного настрою!!! :kiss:

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

І у мене так день розпочався :) , тільки вийшло 3 години для себе. Почався мій день о 9ій на Сайклінгу, потім було хороше тренування в тренажерці і на кінець-трошки сауни.. І незважаючи на погоду, день точно вдався!!

Статус теми:
Закрита.